Var hittar du de bästa utbildningsvideorna för handel?

Här på Trading Education vill vi tro att vi gör vårt bästa för att tillhandahålla massor av utbildningsmaterial som hjälper dig att förfina din investeringskunskap som kan leda till att du uppnår ekonomisk framgång på marknaderna.

För att förbereda dig med den kunskap som kan leda dig till ekonomisk framgång har vi ägnat oss åt den typ av undervisning som alla kan dra nytta av, och eftersom vi alla lär oss på ett annat sätt försöker vi erbjuda så många utbildningsresurser och medier som vi kan för dig att följa.

För vissa människor anses den mest användbara typen av resurs vara videoinnehåll, varför du hittar vår webbplats fylld med pedagogiska videor såväl som på vår YouTube-kanal. Vi strävar efter att leverera kurser som täcker allt från optionsmarknader till onlinehandel, vi vill vara helt säkra på att du har allt du behöver till ditt förfogande.

Det är därför vi har sammanställt den här praktiska guiden. Ser vi bortom våra egna handelsvideor till de många andra gratis videor och webinarier som finns där, har vi gjort det så att vår förbannelse kan bli den ultimata platsen för framtida handlare.

lära sig nya färdigheter

Handelswebinarier

Till att börja med vill vi ta en titt på några av de webbinars som finns tillgängliga gratis online. Att ge nybörjare som dig själv möjlighet att titta på professionella skärmar och lyssna på deras insikter är ett bra sätt att lära sig lite mer om vad du bör se upp för när du gör dina egna drag.

Men ett varningsord innan du börjar titta på: många av instruktörerna som du kommer att se med detta medium har ett dold motiv, genom att de driver en uppsjö av betalda handelskurser som de alltid hoppas kunna fylla med dem som har sett deras webinarier.

Även om deras råd kanske låter mycket bra kan det också vara tänkt att locka dig in och uppmuntra dig att investera dina pengar. Med det sagt, låt oss börja vår lista.

FXStreet

Om du är en näringsidkare som vill få utbildning online gratis, är de dagliga live-webinarierna värd FXStreet kan vara ett bra ställe att börja lära sig. Hostad av en mängd olika yrkesverksamma, det finns tusentals webinarier arkiverade på deras webbplats som du kan titta på, som täcker en mängd olika ämnen. Med allt från indikatorer till analys, makroekonomi till nyhetshandel kan mycket användbar information hittas på plattformen.

Videor om forex, optioner, aktier och mer

Om du vill flytta från webbseminarier finns det också många andra videoresurser FXStreet. Låt oss nu gå vidare och utforska några av dessa i ett försök att bredda din utbildning …

SMB Capital

Mike Bellafiore, grundaren av SMB Capital, är utan tvekan en siffra att räkna med i onlinehandlarnas värld, efter att ha haft betydande personlig framgång. Det är därför inte konstigt att han är en myndighet som du kanske tycker att det är användbart att lyssna på. Med en webbplats som innehåller hundratals videor som täcker allt från allmänna handelsfrågor till mer specifika uppsatser om optioner, aktier, psykologi och så vidare, tillgängliga resurser på SMB Capital är omfattande och ibland finns gratis webinarier där också. Mike svarar också på frågor från collegehandlare då och då och ger en ovärderlig inblick i vad som krävs för att vara professionell för dem som är intresserade.

MoneyShow

Dessutom kanske du vill titta på MoneyShow när du söker efter resurser. Med ett enormt imponerande arkiv erbjuder webbplatsen besökare hundratals korta och söta pedagogiska videor om alla tänkbara handelsämnen. En särskild behörighet för ETF: er, optioner, aktier, strategier och teknisk analys, den har också ett YouTube-konto med mycket intressant och underhållande innehåll tillgängligt för dig att njuta av.

Khan akademin

Tillägnad lärande, Khan akademin och de videor det erbjuder förtjänar också en plats på den här listan. Med omfattande arkiv som du kan surfa på har de en enorm videobas som erbjuder en perfekt utgångspunkt för alla som vill bredda sin kunskap, från nybörjare till etablerade handlare. Vi rekommenderar särskilt deras insikter i aktiehandel och valutor, och deras optioner och framtidsvideor är också fantastiskt informativa. Sitt ner för en eftermiddag med utbildning och du känner snart att du är tillbaka i skolrummet – en observation som ska tas på bästa möjliga sätt.

Day Trading Academy

För en trevlig blandning av videoinnehåll rekommenderar vi dessutom Day Trading Academy, som du hittar på YouTube. Fylld med allt från livehandel till klassinspelningar, pedagogiska utdrag och intervjuer med enskilda handlare, är dess primära fokus på dagshandel, med vissa segment på aktiehandel tillgängliga också.

Intervjuer

Generiska videor och webbseminarier är verkligen användbara pedagogiska verktyg, och det är också intervjuer med experterna. Erbjuder stimulerande och informerad insikt om marknaderna, liksom deras egen mycket vana erfarenhet och tips och tricks för att försöka själv, dessa samtal från professionella handlare kan bara vara det godis du behöver för att hjälpa dig att göra det perfekta nästa drag.

Här är vem vi rekommenderar att du lyssnar på …

Jack Schwager

En idealisk plats att börja för dem som är intresserade av handel är med Jack Schwager’s Market Wizards. Dela några av de viktigaste lektionerna som han har lärt sig från världens bästa och mest framgångsrika, detta intervju-segment finns på JLN youtube-kanal här.

Opalesque TV

Opalesque TV är ganska specifik i sin överklagande, huvudsakligen kring temat hedgefonder. Det känner dock verkligen till sina grejer. Med nästan 300 videor på ‘Hedge Fund Legends’ ensam har den intervjuer med alla från den otroligt framgångsrika Jack Schwager (nämnd ovan) till den professionella handlaren och tidigare schackmästaren Patrick Wolff, och till och med Twitter Hedge Funds Paul Hawtin. Alla presenterade är helt experter på sitt ämne och lyckas erbjuda verkligen ovärderliga insikter om ämnet.

ClayTrader

Clay trader är en Youtube-kanal som ger mycket information, snabba tips och praktisk information om handel online.

Trading Academy av CitiIndex

Visst att inte tråka dig, det finns också en träningsserie tillgänglig från CitiIndex, oskyldig titeln Trading Academy. Visar hur möjligt det är att börja från ingenting och fortsätta att uppnå handelsframgång inom en attraktiv kort tidsram, den innehåller tävlande som coachas av en mängd olika handelslegender, från Ashraf Laiidi till James Chen. Mer än värt att titta på, det är roligt och informativt samtidigt.

Handla filmer

De flesta handlare tillbringar en lat helg mycket som någon annan gör. Med marknaderna stängda är önskan att stänga av dig med en flaska eller två öl, en skål popcorn och en bra film på telet nästan oemotståndlig, så vad händer om vi berättar att du kan göra allt detta, och också använda möjligheten att förbättra dina handelsfärdigheter? Låter ganska bra, eller hur?

Förutsatt att du väljer ditt visningsinnehåll på ett klokt sätt kan du göra exakt det genom att titta på en av dessa två omfattande listor över klassiska filmer: Den första finns här på IMDB

eller en alternativ lista kan hittas på Investopedia här

Vi smyger också in en dokumentär här: the BBC: s miljontalshandlare. Det kan vara några år nu, men det gör ett riktigt bra jobb att visa vad framgångsrik handel kräver av dig.

universitetsmaterial, utbildningsmaterial

Universitetsmaterial

Om du vill ha något riktigt lärorikt kan du också kolla in några av de erbjudanden som finns tillgängliga online från ett antal toppuniversitet. Inspelningar av faktiska klasser, det finns många resurser från hela världen som flyter runt på internet, från institutioner inklusive Harvard, MIT, Oxford, Princeton, Stanford och till och med Yale.

Så här hittar du dem …

Stanford

Visste du att Stanford Graduate School of Business har en offentlig YouTube-kanal? Tja, du gör det nu, och det innehåller ofta videoinspelningar av föreläsningar, tillsammans med samtal från ett antal framgångsrika affärsmän och entreprenörer. Om du tittar på det kommer du att upptäcka allt från ekonom Joseph Stiglitzs samtal om marknadsbeteende till insikter från tidigare Världsbankens president Jack Wolfensohn.

Massachusetts Institute of Technology (MIT)

En annan plats att gå till utbildningsmaterial är MITOpenCourseWare. Fylld till randen med videotäckning av tusentals gratis föreläsningar från dussintals olika avdelningar, dess arkiv innehåller information om alla tänkbara ämnen. Därför föreslår vi att handlare går över till webbplatsens ekonomiavdelning, som har massor av bra inspelningar att välja mellan. Allt du behöver göra för att börja lära dig är att ta en anteckningsblock och penna, luta dig tillbaka och vara uppmärksam.

Freakonomics

Freakonomics är en rekommenderad läsning för alla näringsidkare som vill förbättra sin förståelse för ekonomiska principer, och den medföljande webbplatsen har några fantastiska videor som du kan kolla in. Att ta till och med de mest komplexa begreppen och bryta ner dem i lättförståeliga bitar av stora bitar, det kommer att göra underbara saker för din förståelse av ämnet och kommer säkert att ge massor av underhållning också. Vad tycker inte om det?

TED-samtal för handlare

Serien av TED-samtal som är tillgängliga online rekommenderas i stort sett allmänt av alla som tittar på dem, och det är därför vi också har valt att ta med några av dem på den här listan. Vi har tagit oss tid att handplocka det bästa av dem så att du kan kolla in så att du vet exakt vart du ska gå när ditt fokus är att förbättra din handel – oroa dig inte, du kan tacka oss senare …

Dan Gilbert: Varför vi fattar dåliga beslut

Dessa TED-samtal från Dan Gilbert är lite annorlunda än de andra resurserna som ingår i den här listan, eftersom det inte nödvändigtvis hjälper dig att bli en bättre handlare. Det är bara för att det inte är meningen. Med fokus på verkliga exempel visar det hur fruktansvärt oförmögna vanliga individer är när det gäller att uppskatta odds eller räkna ut sannolikheten för ett resultat, i ett försök att hjälpa dig att tillämpa lite mer sunt förnuft i dina vardagliga beslut och att göra så spara dig lite pengar – som du alltid kan lägga till handel!

Sheena Lyengar: Konsten att välja

Tillbaka till ämnet föreslår vi att du tar med dessa insikter från Sheena Lyengar i din “måste titta” -visning. Sheena hjälper handlare med lite inlärning kvar att göra för att komma till de mest fördelaktiga besluten, och hjälper dig att räkna ut allt från vilka instrument du ska specialisera dig i till hur du ställer in stoppförlust, vad som är den bästa tekniken för penninghantering och hur du bör hantera nyhetshändelser, alla på samma upplysande och lättförståeliga sätt.

Paul Kemp-Robertson: Bitcoin. Svettas. Tidvatten. Möt framtiden för märkesvaluta

Ett av de mest kontroversiella ämnena bland det investerande broderskap är Bitcoin, och många handlare saknar en verklig förståelse för det. Detta kommer inte att vara fallet när du har sett de här TED-samtalen från Paul Kemp-Robertson. Med tanke på kryptovalutans potential att ersätta dess materiella alternativ är den otroligt intressant och informativ och enkelt engagerande.

Kevin Slavin: Hur algoritmer formar vår värld

En annan att notera är Kevin Slavins verbala uppsats om handel med svarta lådor och dess syndabock av dem som tror att marknaderna har blivit irrationella och omöjliga att läsa. Utforska bara några av anledningarna till varför algoritmmetoder är mycket mer än bara marknaderna som fungerar “konstigt”, det tittar på vad institutionerna gör för att utveckla bättre algoritmer, hur farligt det kan vara och vilken skada det potentiellt kan orsaka globala finanser. marknader och hela världen. Genom att använda ”Flash Crash” från 2010 som ett utmärkt exempel ger det några stimulerande punkter, och kan mycket väl vara av intresse även för dem som inte har något att göra med marknaderna.

Laurie Santos: A Monkey Economy as Irrational as Our

Detta TED-samtal är lite annorlunda än de flesta andra på den här listan. Presenterad av Laurie Santos utforskar den effekten av att undervisa pengar och ekonomi för apor, som oundvikligen fattar samma irrationella beslut som deras mänskliga motsvarigheter när de ställs inför samma slags problem. Du kanske tycker att det är mer upplysande än du förväntar dig, eftersom det väcker några riktigt tankeväckande observationer på hur vi själva beter oss – ofta till vår egen nackdel..

Och där slutar vår lista! Vi strävar efter att vara så omfattande som möjligt och vi har samlat in videoinnehåll från hela nätet för att avrunda de många tillgängliga resurserna. Detta innebär att nästa gång du känner behov av att öka dina kunskaper om ett visst ämne, kan du besöka Trading Education och vårt omfattande arkiv med utbildningsmaterial.

Vad du inte behöver göra är att gå igenom massor av irrelevant information innan du hittar något som faktiskt passar dina syften. Ta hand om allt hårt arbete för dig. Vi har endast inkluderat trovärdiga källor och videoinnehåll så att du kan lita på det du tittar på.

Innehållet som finns på vår webbplats, förutom alla de resurser vi har inkluderat, erbjuder en mängd olika information att välja mellan så att de passar alla näringsidkares stil och lärandet aldrig slutar.

Varför inte kolla in några av de länkar som vi har föreslagit idag, eller läsa i våra arkiv för att hjälpa dig att hitta exakt det slags utbildningsmaterial du har letat efter? Vi kanske har det perfekta för dig.

Om du gillade att läsa den här artikeln från Trading Education, vänligen ge den en gilla och dela den med någon annan som du tror att det kan vara av intresse också.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner