10 brittiska aktier att köpa 2021 kan fördubbla dina pengar

De bästa aktierna i Storbritannien kan fördubbla dina pengar

Är du nybörjare i aktiehandel och vill investera på den brittiska aktiemarknaden? Kanske är du en investerare som gillar att hålla sig till internationella aktier men funderar på att köpa aktier i Storbritannien? Kommer 2021 att bli ett bra år att investera på den brittiska aktiemarknaden? Vilka aktier i Storbritannien kan vara den bästa avkastningen på investeringen 2021? Låt oss ta en titt!

I den här artikeln tittar vi på potentiellt några av de 10 bästa brittiska aktierna som potentiellt kan fördubblas i värde 2021!

Bästa brittiska aktier som kan fördubbla din kapital

2020 var ett svårt år för den brittiska aktiemarknaden och i sin tur för enskilda brittiska aktier.

Den brittiska handelsmarknaden verkade vara en av eller inte den mest impopulära handelsmarknaden på grund av den förödande inverkan som Coronavirus-pandemin sprang över oss i början av 2020.

Inklusive FTSE 100-index som drabbades av sitt värsta år sedan 2008 då Storbritannien-index föll med nästan 14,5%.

Med detta sagt började marknaden komma tillbaka mot slutet av året och ser ut att vända tillbaka till viss normalitet 2021 tillsammans med många brittiska aktier för att vinna tillbaka eller etablera deras framgång.

Inklusive det brittiska indexet, FTSE 100 som är på väg upp till början av 2021 hittills.

Så vad är några av de brittiska aktierna som potentiellt kan fördubbla dina pengar 2021 och därefter? Låt oss ta en titt eftersom vi har valt våra tio bästa brittiska aktier som kan fördubbla dina pengar.

Så utan vidare …

Topp 10 bästa brittiska aktier som kan fördubbla dina pengar 2021:

 1. Lloyds Banking Group
 2. HSBC Holdings PLC
 3. EasyJet
 4. BP PLC
 5. Barclays PLC
 6. Auto Trader Group PLC
 7. Taylor Wimpey Plc
 8. Barratt-utvecklingen
 9. BT Group
 10. Burberry Group PLC

Vår lista över 10 brittiska aktier att köpa som kan fördubbla dina pengar erbjuder en blandning av mångfald, starka tidigare resultat och en hälsosam positiv framtidsutsikter för de ledande varumärkena.

10 brittiska aktier att köpa 2021 kan fördubblas 2021:

1. Lloyds Banking Group PLC (LLOY)

Bankföretaget Lloyds Banking Group kommer in på listan över ett av de tio brittiska aktierna som potentiellt kan fördubbla dina pengar. Om inte på kort sikt är denna aktie verkligen en för den långsiktiga investeringen.

Precis som alla sektorer i år drabbades även bankbranschen av Covid-19-pandemin och den har haft några destruktiva effekter. Men vi tror att de utmaningar som Covid-19 medförde detta bankföretag bara kommer att stärka varumärket framåt.

Den 29 oktober släppte Lloyds företagets resultat för tredje kvartalet som visade en annan typ av resultat som den ledande banken är van vid att presentera.

Q3-nettoresultatet på 3,4 miljarder pund minskade med 2% jämfört med föregående kvartal 2, företagets övriga intäkter på 1,0 miljarder pund ansågs påverkas av lägre kundaktivitetsnivåer och AMMR2-avgift.

Tillsammans med det faktum att det var betydande försäljning av deras aktier inom varumärket under de senaste tre månaderna visade också ett varningsskylt för bankaktien.

Men på de stora positiva anteckningarna för bankföretaget rapporterade LLOY en nettotillväxt på 3 miljarder pund i bolagens tredje kvartal, vilket skulle förstärkas av regeringens Stamp Duty Holiday-system som trädde i kraft för att stödja enskilda drömmar om att komma in i fastighetsmarknaden eller för att husägare ska få en ny start.

Företaget har också en ökning med 3,5 miljarder pund i öppen inteckning, en stark pipeline och 22% marknadsandelstillstånd. Och har ett förbättrat lagstadgat resultat inom Q3 med RoTE på 7,4%.

Företaget har ett rekord digitalt kundengagemang och nöjdhetspoäng från och med 2020 vilket har visat att deras strategi visar sig fungera.

De strategiska framåtriktade planerna som lärt sig från coronaviruspandemin har bekräftats av varumärket att strävan framåt kommer att fungera till varumärkets fördel.

Företagets resultat har beräknats växa 51,61% per år tillsammans med Lloyds som har en sund finansiell ställning med värde tillsammans med framtida tillväxt.

Företaget har prognostiserats av analytiker med en genomsnittlig 1-årsprognos på 0,14 pund upp med 2,02% och en 2-årsprognos på 0,21 pund upp med 58,47%.

Vid sidan av har företaget för närvarande ett 52-veckorsintervall av 23,98 lägst till 58,50 högst med en vinst på 0,04 £ per aktie (EPS).

LLOY-aktie-ROE anses också vara starkt eftersom det har en prognos på 32,95%.

Lloyds Banking Group är också känt för att betala en utdelning, till vilken om utdelningen blir starkare är detta också en annan fördel för denna aktie. Som det ser ut nu är Lloyds Banking Groups utdelningsavkastning 3,6%.

Framöver tror vi att Lloyds Banking Group är ett aktie som kan se ut att ge dig potentialen att fördubbla dina pengar om inte på kort sikt än vad vi säkert tror att företaget kommer att göra i den långsiktiga investeringen..

2. HSBC Holdings plc (HSBA)

HSBC Holdings håller fast vid bankbranschen som ett lager som kan fördubbla din investering.

För närvarande har Storbritannien tre vacciner som för närvarande rullas ut över hela landet för att hjälpa till att gripa eller förhindra att koronavirusutbrottet är lika dödligt mot framtiden.

Det är därför som banksektorn ser ut att komma tillbaka, eftersom dessa positiva händelser går framåt och de finansiella siffrorna kommer att se attraktiva ut.

HSBC Holdings har haft ett utmanande år, vilket framgår av företagen rapporterade Q3-resultat.

Företaget rapporterade en minskning över olika vägar inklusive ett redovisat resultat efter skatt på 2,0 miljarder dollar ned 46% och företagets resultat före skatt minskade med 36% till 3,1 miljarder dollar. Företagets internationella närvaro tog också en träff över hela linjen eftersom viruset tog fart.

Brexit har också spelat en liten faktor i varumärkets rapporter men nu när en överenskommelse har avtalats bör detta stabilisera företagets framtidsutsikter.

HSBC har en bra och sund balansräkning med tanke på effekterna 2020 har medfört. Företaget har också stort utrymme för tillväxt när vi går in 2021 och vidare.

Baserat på 19 analytikerapporter tror de att HSBC: s framtida tillväxt för företaget kommer att stiga väl och har gett HSBC Holdings en prognostiserad årlig vinsttillväxt på 48,6% eftersom företaget blir lönsamt inom greenen under de kommande 3 åren..

Även om företaget kan ha en konsensusbedömning av ”Hold” som ges av olika forskningsföretag och analytiker, betyder det inte att man säger att detta lager inte kunde nå eller överträffa sin potential i år och ledande de kommande åren..

”Med HSBC köper du inte bara aktier. Du köper också bekvämlighet, tillförlitlighet, säkerhet och förtroende. ”- HSBC-hantering.

3. Easyjet PLC (EZJ)

Det här året kan bli året då flygindustrin börjar bevittna internationella resor som vi känner till. Med detta sagt ser det mer realistiskt ut i mitten av slutet av 2021 att flygindustrin kommer att se sin verksamhet gå oftare.

Eftersom Storbritannien pågår med inskrivningen av att vaccinera nationen är detta ett steg närmare denna realistiska dröm för alla flygbolag. Det är därför Easyjet kommer in som ett lager som kan fördubbla dina pengar som leder till långsiktigt.

Under de senaste dagarna har EZJ-aktien fått ett lån till ett värde av 1,8 miljarder dollar (1,4 miljarder) fördelat på 5 år för att se dem genom Covid-19-krisen eftersom det minskar och hanterar sina utbetalningar tillsammans med företagets balansräkning..

EZJs VD Johan Lundgren talade i ett uttalande om tillkännagivandet av lånet för varumärket och bekräftade företagets position när varumärket återvänder till luften.

”Lånefaciliteten, som tillhandahålls på kommersiella villkor, återspeglar konstruktivt och samarbete mellan EasyJet, flera banker och UK Export Finance. Med vårt oöverträffade kortdistansnätverk och betrodda varumärke är EasyJet väl positionerat när kunderna återvänder till himlen 2021. ”

Som det ser ut är Easyjet redan stigande med sitt aktiekurs, även om det ibland beviljas visar det volatilitet.

Flygbolaget har också ett 52-veckors genomsnittligt intervall mellan 470,70 och 1 152,00 som det högsta.

Framtida tillväxt är det som står fast för detta lager, som när du köper in detta lager till rätt pris kan se ut för att ge dig stor potentiell avkastning.

När vi tittar på företagets potential för framtida tillväxt är det därför vi har valt att detta lager ska vara ett lager som kan ge betydande värde på lång sikt eftersom vi kan resa i luften igen.

4. BP Plc (BP)

Över 2020 BP. aktier har varit opopulära över hela linjen för investerare och dess nuvarande aktieägare. Men olje- och gasföretaget kan gå i rätt riktning och gå in 2021 mot bakgrund av de positiva nyheterna om vaccin som ger oss alla ett steg närmare normaliteten.

Tillsammans med många av de effekter som coronavirus förde till många industrier, för BP Plc, hade det stora planer på att stoppa produktionen och stoppa en stor sektor som BP levererar och levererar sina oljetjänster till, flygindustrin.

Ett annat område som hade en hård inverkan på varumärket var användningen av bilar som kördes.

Eftersom hemmaåtgärder tvingades på världen och endast tillät väsentliga resor att kunna köra, var detta ytterligare en nedgång för företaget.

Förutom att färre bilar är på väg anses elfordon nu vara framtiden för att resa när vi leder in de kommande åren med våra miljövänliga vägar, vilket då kan få en enorm inverkan på beståndet framöver.

Men mot bakgrund av detta behöver världen realistiskt olja oavsett hur man tittar på den och som den ser ut, de flesta fordon på vägen idag drivs fortfarande av fossila bränslen.

Så hur kan BP-aktier se ut för att fördubbla dina intäkter i framtiden?

Även om BP-aktien är starkt involverad i de två sektorerna som nämns ovan, är företaget också involverat i andra vägar, eftersom dess huvudsakliga adjektiv är att leverera ett varierat utbud av energiprodukter runt om i världen till både företag och privatpersoner..

Företaget har också tagit upp att de kommer att släppa nya planer för att uppfinna BP under våren 2021. Eftersom den nya affärsmodellen försöker expandera under de kommande åren när varumärket har lyssnat och anpassat sig till de förändringar som har frustrerats av dem förändring i konsumenternas krav, investerare och regeringar.

BP: s VD Bernard Looney, har gett individer en chans att se hur företaget är ledande och kommer att fortsätta i framtiden. Looney har rådgivit företagets strategiska planer är främst inriktade på framtidens energilösningar och uppmanade att företaget kommer att bli ett annat energibolag när vi slår 2030.

Slutligen tillade att strategin som släpptes 2020 bygger på tre huvudfokusområden och tre källor för differentiering för att förstärka värdet.

Eftersom det står nu förväntas företagets vinst växa med 77,29% per år och har också fått en genomsnittlig prognos på 1 år per aktie per aktie på 1,32 £ + 51% med fortsatt att öka under de tre åren, bolagets avkastning på eget kapital ( ROE) har också prognostiserats i gott ljus under en 4-årsperiod till 60,26%.

Eftersom efterfrågan på olja fortfarande är uppenbar och företagets nya uppfinningsmetoder kommer in på våren 2021, tror vi BP. aktier är ett bra potentiellt lager som kan öka ditt kapital.

5. Barclays PLC (BARC)

Det sista finansiella företaget som kom på listan är Barclays PLC.

Eftersom FTSE 100 får fart i början av 2021 är BARC ett lager som potentiellt kan följa efter.

Barclays PLC har för närvarande ett aktiekurs på 151,32 vilket vid utgången av spel den 14 januari var 152,86. Ett P / B-förhållande (pris-till-bok) på 0,4% vilket leder till att aktien för närvarande är undervärderad.

I bolagets tredje kvartalsrapport delade företaget några positiva nyheter tillsammans med några negativa resultat, vilket rättvisa investerare förväntade sig mer än sannolikt med tanke på den inverkan Covid-19 har haft i alla branscher..

I Q3-rapporten levererade Barclays ett YTD-koncernens resultat före skatt på 2,4 miljarder pund från Q3 2019 YTD, RoTE på 3,6% jämfört med Q3 1019 på 5,1% och företagets resultat per aktie (EPS) vid 7,6 punkter jämfört med tredje kvartalet 2019 10,4 sid.

Företaget bekräftade också en intäktsintäkt på 5,6 miljarder pund, vilket minskar med 6% jämfört med året innan.

Förminskade den till Storbritannien enbart, minskade Storbritanniens inkomst med 12% till £ 4,7 miljarder jämfört med året innan, en RoTE på 2,5% jämfört med 17,2% under tredje kvartalet 2019, resultatet före skatt exklusive var £ 300 miljoner jämfört till £ 1899 m under Q3.

Företaget såg en kraftig ökning precis som andra banker bevittnade i inteckningar men Barclays såg RWA (riskvägda tillgångar) öka till £ 76,2 miljarder från £ 74,9 miljarder i december 2019.

När det gäller bankens internationella närvaro ökar Barclays International-inkomst för närvarande med 11% till £ 12,4 jämfört med 2019.

Så som du kan se har Barclays mer utrymme för tillväxt när vi går längre in i året och därefter och eftersom företagets resultatprognos kommer att växa 40,85% per år eftersom det bekräftade resultatet har ökat 12% under det senaste året.

Barclays senaste prestationer, deras utsikter och deras förutspådda prognoser bevisar att detta brittiska bankaktie kan vara ett lager som kan fördubbla dina pengar, om 2021 då på lång sikt.

6. Auto Trader Group PLC (AUTO)

Den brittiska bilreklamverksamheten kan vara ett bra lager att titta på 2021 och på lång sikt, eftersom vi hoppas på att sakta lindra tillbaka till normalitet mot bakgrund av vaccinationsutvecklingen.

När bilutställningar stänger sina dörrar över hela landet i nationens tredje nationella avstängning, är Auto Trader inställd på att se på att ta en förlust eftersom företaget implicerar en gratis reklamtjänst som kan ge företaget tillbaka cirka 7 miljoner pund i rörelseförlust per månad.

Med den stora fördelen att vara Storbritanniens ledande onlinebilannonseringsplattform är det tydligt att detta lager har en ojämn väg framåt när vi går igenom den osäkra tredje låsen utan klart ljus i slutet av tunneln.

Men med det sagt, när bekräftelsen kommer till slutet av den tredje låset och när konsumenterna spenderar tid hemma på att utforska och göra valet att leta efter ett nytt fordon eller potentiellt flera fordon, kommer detta att öka företagets aktier och kommer att se företagets ekonomiska siffror stiger, förutses det.

I företagets senaste kvartalsrapport visade de flesta områden en minskning.

Det bekräftades att företagets intäkter minskade med 37% till £ 118,2 miljoner jämfört med £ 186,7 miljoner under första halvåret, handelsintäkterna minskade till £ 100,2 miljoner, 38% jämfört med £ 161,8 miljoner, vilket det bekräftades att nedgången var från företagets eget val att låta kunderna annonsera gratis under avstängningsperioderna mellan april-juni för att hjälpa och anpassa sig till konsumenternas behov.

Företagets resultat per aktie (EPS) minskade också med 50% till 5,6 p jämfört med första halvåret på 11,1 p.

Auto Trader bekräftade också i april att företaget placerade 46 miljoner aktier som samlade intäkterna netto efter alla avgifter som bekräftade att det stärkte bolagets balans- och likviditetsposition..

AUTO visar för närvarande ett attraktivt PE-förhållande på 35%. 52-veckorsintervallet ligger mellan 364,70 och är det lägsta och 609,80 som det högsta priset.

Auto Traders bekväma finansiella ställning från balansräkningen är starkt positivt för bilmärket eftersom det fortfarande kan stå inför en uppåtgående väg framåt, särskilt eftersom vi för närvarande inte är säkra på när slutdatum kommer att vara för L3.

Efter att ha tittat på AUTO-aktier som bevisat finansiell ställning, dess tidigare resultat under första halvåret 2020 och analytiker som ger en medveten ‘Hold’ -rating, och dess attraktiva PE-kvot, leder oss till detta aktie som en som har stor potential att fördubbla din investering i 2021.

7. Taylor Wimpey (TW)

Husbyggnadsföretaget Taylor Wimpey släppte ett tidigt finansiellt uttalande före företagets siffror från mars 2021.

Från tillkännagivandet av företagets siffror har det förändrat analytikers förutsägelser på aktien med Zacks Rank-betyg som ändrat sin konsensusrating från ett “Buy” -värde till ett “Hold”.

Även om företaget är i linje med marknadsvärdet och är inställt att nå de förutsagda 2021-prognoserna.

Från företagets årsrapport som släpptes den 14 januari bekräftade företaget en blandning av nyheter eftersom det visade att de totala brittiska hemmafärdigheterna minskade med 39% till 9 609 år 2020 på grund av den andra låsningstiden som orsakade fördröjd produktion jämfört med 15 719 år 2019.

Avbokningsgraden var också över normala priser för året på 20% jämfört med 2019 vid 15%, men detta är en enorm inverkan som Covid-19 har lagt på företaget men så småningom balanserade mot slutet av året till 16%.

Slutligen bekräftade företaget att de avslutade året med en stark nettokassa på £ 719 miljoner jämfört med £ 545,7 miljoner nettokontanter 2019. Men bekräftade att även om det lämnar dem i en stark position kommer företagets planer att utvecklas framåt kontantbeloppet minskar när de vill köpa ytterligare ny mark.

På en annan anteckning bekräftade företaget också att de förväntar sig att återuppta utdelningen av utdelningar från och med utdelningen 2020 tillsammans med att se över den särskilda utdelningen 2021 för utbetalning 2022.

De senaste resultaten från bostadsföretaget visar att det fortfarande finns utrymme för förbättringar eftersom koronaviruspandemin stoppade byggprocessen under andra kvartalet.

Företaget avslutade året med en orderbok värderad till 2,68 miljarder pund upp med 2,18 miljarder pund i slutet av december 2019. Och från och med den 16 december, TW. började ta bokningar enligt Help to Buy-systemet och har fram till 31 december 2020 650 bokningar, som är klara för andra kvartalet 2021.

Även om företaget stannade i produktionen 2020 har bostadsmarknaden fått grönt ljus att hålla öppet och fungera säkert efter säkerhetsåtgärder från Covid-19. Eftersom företaget planerar att expandera är detta aktie ett som kan ge mer i de långsiktiga utsikterna.

8. Barratt Developments plc (BDEV)

En av de största fastighetsutvecklarna i Storbritannien är också ett aktie som kommer att se god vinstpotential i framtiden precis som TW.

Beviljas, detta bestånd är mer av ett långsiktigt lager snarare än av kort sikt, eftersom ekonomin strävar efter att gå framåt kommer det att se fler individer ta språnget för att köpa sina första bostäder eller byta landskap.

BDEV-aktien har gjort bra buller nyligen, eftersom det nyligen fått en omarbetad Zacks-rankning på # 2 “Köp” för aktien från dess tidigare “Hold” -position.

Eftersom husets efterfrågan växte på grund av Stamp Duty Holiday-ordningen som regeringen införde, levererade Barratt Developments ett ”bättre än väntat” andra halvåret 2020.

I företagets uppdaterade rapport om finansiell handel för 2020 som nyligen offentliggjordes, ser det ut som att detta aktie kommer att arkivera mer framgång när vi går framåt och en att vara en del av.

Företaget rapporterade den totala terminsförsäljningen (inklusive JV) den 31 december 2020 ökade med 14,3% till 13 588 bostäder jämfört med 11 885 bostäder under 2019, till ett värde av £ 3,212,1 miljoner upp med 19,4% jämfört med föregående år. Och som det ser ut, så säljs Barratt Developments över 90% framåt för detta räkenskapsår.

Företaget bekräftade också att de ökade med 9,2% år 2019 när det gäller slutförandet av hemmet eftersom de levererade 9 077 jämfört med 8 314 år 2019.

Hemmet utvecklar företaget i en ännu bättre position, i ljuset av att den brittiska regeringen tillåter fastighetsutvecklare att fortsätta att arbeta under alla låsningstider efter att alla säkerhetsåtgärder är på plats..

Vilket är företagets gedigna fokus framåt eftersom deras försäljningskontor endast är öppna efter överenskommelse, byggandet fortsätter under säkerhetsåtgärder och investeringar ser ut att göras i termer av mark för framtiden.

Barratt Developments har ett 52-veckors genomsnittligt intervall på 364,70 lägst till 878,40 på sitt högsta och PE-förhållandet på 17,84.

En annan positiv anmärkning för fastighetsmärket är deras återupptagande av utdelningen som kommer att bekräftas i bolagets delårsresultat den 4 februari 2021.

Företagets goda finansiella ställning inklusive P / E-förhållandet ser lovande ut, det driver mer framgång och varumärkets rykte på fastighetsmarknaden, vi tror att Barratt-aktien kan ge dig god avkastning när företaget går in i framtiden.

9. BT Group plc (BT)

Det brittiska multinationella telekommunikationsföretaget BT Group ser ut som ett bra lager som kan fortsätta blomstra 2021 och också kan ge dig goda intäkter.

BT.A-aktiekursen har stigit väl de senaste två månaderna och har en 52-veckorsintervall på 97,86 som lägst och 184,12 som högst med en P / E-andel på 9,27%.

Med dessa siffror har aktien bedömts vara undervärderad för sin potential.

Det händer mycket med BT Group just nu. Företaget har bekräftat planerna att gå vidare i den nya generationen med skapandet av en ny digital digital enhet, för att driva och leda sin digitala närvaro som kommer att gälla från och med den 1 april 2021. Den nya digitala tekniken kommer att fokusera på att utveckla och leverera innovativa produkter och tjänster inom områden som data och vård.

Vid sidan av tillkännagivandet för framtidsutsikter har gruppen också skakat på sin ledning eftersom det bekräftades att Mike Sherman, Chief Strategy and Transformation Officer lämnar BT Group.

De senaste ledningsnyheterna, företagets strategiska planer framåt och företagets ekonomiska utsikter är bevis på hur detta aktie kan blomstra under de kommande åren.

Aktien har för närvarande fått en konsensusbedömning av ”Hold” av analytiker med ett konsensusmålpris på £ 148,80, en potentiell uppåt på 5,83%.

Aktien har också en utdelningsavkastning på 13,27%. På grund av den inverkan coronavirus hade på många branscher satte företaget dock sin utdelning men ser ut att återinföra det under det kommande året..

BT Group har också andra vägar att ta med i varumärkets finansiella resultat, inklusive BT Consumer som har de populära BT Sports-kanalerna, som också drar in rimliga intäkter som sänder stora sportevenemang. Återigen, på grund av Covid-19 påverkan såg denna aveny hårt. Men eftersom 2021/2022 ser förhoppningsvis ut kommer den här strömmen också att öka takten.

Företagets resultat förväntas växa 7,87% per år framåt.

Denna FTSE 100-aktie vill investera ytterligare i framtiden och det kan löna sig bra på lång sikt.

10. Burberry Group plc (BRBY)

Den sista aktien som kom på vår valda lista över tio brittiska aktier som kan fördubblas 2021 är Burberry Group Plc.

Det ledande ikoniska brittiska modemärket som har sitt huvudkontor i London drar god uppmärksamhet och intäkter från hela världen.

Men mot bakgrund av koronaviruspandemin, precis som de flesta modeförhandlare, har varumärket fått en stor hit. Beviljas, inte lika förödande en hit som vi har sett butiksstängare av några av Storbritanniens välkända varumärken som det högprofilerade väletablerade detaljhandelsföretaget Debenhams som har varit i branschen i över 250 år.

Burberry Group har drabbats hårt under 2020 med att behöva stänga sina dörrar i många av sina butiker över hela världen och var tvungen att enbart titta för att lita på företagets digitala online-närvaro.

Men företaget har haft viss positivitet bland de negativa aspekterna, inklusive varumärkena nya och fräscha design som har drivits framåt och blivit tillgängliga online. Syftet med att föra fram designen och göra dem tillgängliga online var att öka försäljningen medan varumärkets fysiska närvaro av sina butiker förblev stängd, vilket de nya designerna har fått positiv feedback om..

Framåt med mode ser BRBY ut som en stark konkurrent som vill växa bra med varumärkets nya modeutsikter. Det råder ingen tvekan om att de nya designerna kommer att locka nya konsumenter eftersom deras design tilltalar ett bredare utbud av individer, tillsammans med att fortsätta sin starka asiatiska efterfrågan..

Burberry Groups aktiekurs har ett 52-veckorsintervall mellan 1 085,00 som är det lägsta och 2 329,00 som det högsta.

Tillsammans med en vinst som förväntas växa med 30,59% per år, vilket bekräftar att företagets vinst kommer att växa starkt mellan en 1-3-årsperiod. Företagets framtida ROE (avkastning på eget kapital) förväntas också växa med 26,8%.

Även om Burberry har haft ett utmanande år, ser det mildt ut modebeståndet eftersom investerare redan letar efter eller lägger till detta i sin portfölj för potential för tillväxtintäkter.

Hur man investerar i de 10 bästa brittiska aktierna?

Nu har du en förståelse och mer av en grundlig uppdelning av vad de 10 bästa brittiska aktierna är som kan fördubblas 2021, nu är det dags att titta på hur man blir en del av deras framgång.

Att investera i några aktier på marknaden, både inom den brittiska marknaden och internationellt, har aldrig varit så enkelt och enkelt som det är idag.

För det första är den viktigaste punkten att undersöka och välja en mäklare för din handelsresa. Du kan dock också välja en ledande handelsplattform där du kommer att kunna öppna ett konto hos en betrodd licensierad mäklare och ha alla dina handelstjänster under ett och samma band..

En plattform vi rekommenderar är den ledande online och prisbelönta handelsplattformen, eToro.

Ansluter över 15 miljoner aktiva investerare till sina valda aktier, alla spridda över de 16 internationella marknaderna som är tillgängliga. Med det underbara tillägget att ha noll provisioner vilket innebär att du kan investera i dina valda aktier utan provision som du är skyldig att betala.

Att öppna ett konto med eToro är snabbt, enkelt och enkelt.

Allt du behöver göra är att helt enkelt följa de guidade stegen online och du kommer att ha ditt konto öppet och klart med en mäklare redo att handla på några minuter.

När du har öppnat ditt handelskonto är det i din egen takt när du vill börja handla med aktier.

eToro – Köp de bästa brittiska aktierna med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Viktiga avhämtningar:

 • 10 brittiska aktier att köpa som kan fördubbla dina pengar kommer med båda positiva utsikter men utgör sina egna riskfaktorer.
 • Auto Trader Group, HSBC och Lloyds Bank är tre av topp 10 brittiska aktier kan fördubblas 2021. De två fortsätter att visa mycket styrka under det kommande året.
 • Alla dessa tio aktier i Storbritannien har en hälsosam ekonomisk hälsoperspektiv tillsammans med framtida tillväxt.
 • Även om de tio brittiska aktierna har en tidigare historia är det klokt att undersöka och förstå hur företaget har presterat tidigare. Eftersom det inte alltid indikerar är detta fallet för beståndet i framtiden.
 • Det rekommenderas att du undersöker ytterligare dina valda aktier innan du investerar.
 • Slutligen finns det inga garantier när man investerar i aktiehandel. Att vara förnuftig, klok och ta dig tid är de bästa elementen att bära under hela din handelsresa.

Läs mer:

1. 7 bästa brittiska aktier att leta efter 2021 och därefter

2. 7 tillväxtaktier att investera 2021

3. Topp 5 utdelningsaktier att investera i för 2021

4. Vilka är de tio bästa undervärderade aktierna att köpa i Storbritannien för 2021?

Om du tyckte om att läsa 10 aktier i Storbritannien att köpa 2021 kan fördubbla dina pengar, snälla dela med någon annan som du tror att det kommer att vara av intresse för.

Observera: Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat. Investeringarnas värde kan gå ner såväl som upp. Alla åsikter, nyheter, forskning, analyser, priser eller annan information som finns på denna webbplats tillhandahålls som allmän marknadskommentar och utgör inte investeringsrådgivning. Trading Education ansvarar inte för eventuella förluster till följd av investeringar baserade på någon rekommendation, prognos eller annan information som tillhandahålls.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner