20 bästa aktier att köpa 2021 – inklusive de bästa aktierna som varje investerare bör se till att lägga till i sin portfölj

De bästa aktierna att köpa 2021: (Djupgående granskning)

Vill du vara en del av de smash-hit toppaktier som går från styrka till styrka placerade snyggt på toppen? Vilka är de bästa aktierna att köpa i år undrar du? Letar du efter de 20 bästa aktierna att köpa 2021? Vi har täckt dig! Vi har de bästa aktierna som varje investerare bör överväga eller lägga till i sin växande portfölj för 2021.

Topp 20 aktier att köpa 2021

Att välja bara några av de bästa, bäst presterande, glödande bestånden att vara en del av 2021 och att hålla tag på på lång sikt är faktiskt ett svårt val att göra.

Det finns några spektakulära aktier som syftar till och uppnår lysande finansiella resultat, som har vunnit enorm styrka genom åren och för närvarande tillsammans med att fortsätta in i framtiden, kommer bara att bli bättre.

Eftersom dessa toppaktier inte kommer att gå ur mode när som helst snart är det dags att engagera sig i åtgärden.

Att vara en del av sådana mega-aktier förlitar sig enbart på individens ekonomiska situation.

Om du är nybörjare i handel med aktier är det värt att göra så mycket forskning som möjligt.

För att läsa och få en grundlig förståelse för att lära dig färdigheterna med att handla aktier, har vår How To Trade Stock and Survive Stock Trading Guide all information som täcks åt dig.

Från att lära sig börshandelsmarknaden för att hålla ett öppet öga med vad som ska undvikas innan du vill investera dina pengar. Hela guiden är full av viktig information och en steg-för-steg guide till din aktiehandelsresa.

Utan ytterligare fördröjning, låt oss ta en titt på de 20 bästa aktieidéerna när vi dyker in i varje aktiesammanfattning, perfekt för dig att göra ett bekräftande val när du överväger att lägga till någon av dessa toppaktier i din portfölj.

Topp 20 aktier att köpa 2021:

1. Netflix (NFLX)

2. Amazon.com Inc (AMZN)

3. Facebook Inc (FB)


4. Diamondback Energy Inc (FANG)

5. PayPal Holdings Inc (PYPL)

6. PepsiCo Inc (PEP)

7. Etsy Inc (ETSY)

8. AbbVie Inc (ABBV)

9. Airbnb (ABNB)

10. Tesla Inc (TSLA)

11. Docusign Inc (DOCU)

12. Johnson och Johnson (JNJ)

13. Apple Inc (AAPL)

14. Coca-Cola Co (KO)

15. Chevron Corporation (CVX)

16. Microsoft Corporation (MSFT)

17. Intuitiv kirurgisk (ISRG)

18. Honeywell International Inc (HON)

19. Lendingtree Inc (TREE)

20. McDonald’s Corp (MCD)

Du kan köpa alla dessa toppaktier, liksom många andra, på eToro och betala 0% avgifter!

Och här är det, listan över 20 bästa aktier för 2021.

En bra blandning av 20 av de mest kraftfulla, solida, välkända tillsammans med nykomlingar i jämförelse, toppresterande aktier som kommer att göra ytterligare tillväxt fram till 2021 och i många år framöver.

Bästa 5 tillväxtaktier 2021 från listan

Okej, alla aktier som nämnts ovan har naturligtvis sett en enorm tillväxt genom åren, vilket har lett till att dessa aktier har blivit några av de bästa på marknaden och har positionerats där de är i dag..

Det finns dock vissa bestånd som kommer att växa bättre än andra.

Så vi har brutit ner dem åt dig.

Här är våra fem bästa tillväxtaktier att vara en del av på lång sikt.

1. DocuSign

2. Airbnb

3. Lendingtree

4. Intuitiv kirurgisk

5. PayPal

Ett tillväxtaktie, om du är nybörjare till aktiehandel är någon aktie i ett företag som förutses växa högre än den genomsnittliga tillväxttakten för den finansiella marknaden.

Du kommer att bevittna att tillväxtaktier skiljer sig från utdelningsaktier.

När tillväxtaktieföretag väl har genererat sina intäkter kommer de att återinvestera sina pengar direkt i verksamheten för att påskynda sin tillväxt på kort sikt för att gå vidare till långsiktiga.

Vilket av ovanstående betyder att tillväxtaktier normalt inte betalar utdelning som företagets placerar pengarna tillbaka i sin verksamhet för att uppnå mer.

På kort sikt tror många investerare att aktiekursen för ett växande aktie typiskt är dyrare jämfört med andra.

Men notera, inte alla tillväxtaktier är mycket höga. du kan hitta en lycklig balans mellan att utföra tillväxtaktier till ett rimligt aktiekurs, men vanligtvis är högre än andra aktier.

Men verkligheten är att deras aktiekurs och deras P / E-förhållande (pris / vinstkvot) kanske eller verkar höga men på lång sikt kan potentialen för tillväxt och kapital att potentiellt göras av dessa resultataktier vara enorm.

1. DocuSign (DOCU)

docu aktiediagram

DocuSign leder vägen för världen och individer att underteckna elektroniskt. I tider när du behöver en avtalssignering inom vilket fält som helst, tillåter DocuSign dig att signera från vilken enhet som helst och var som helst i världen.

Det framåtblickande företaget har inte bara ökat inom 2020 på grund av Covid-19 med de strikta säkerhetsåtgärderna på plats, DocuSign klarade sig extremt bra innan pandemin.

Från att underteckna juridiskt bindande kontrakt med stora tillgångar till undertecknande av ett mindre åtagandeavtal går företaget framåt i den elektroniska framtiden.

Från och med företagets rapport för tredje kvartalet i oktober ökade DocuSigns totala intäkter med 53% till 382,9 miljoner dollar (285,9 miljoner pund). Tillsammans med företagets totala intäkter ökade varumärkets prenumeration med 47% och dess ytterligare tjänsteintäkter ökade till 16,3 miljoner dollar, en ökning med 43%.

VD, Dan Springer slog spiken på huvudet med sitt uttalande om den framväxande och växande molnplattformen.

“När företag påskyndar den digitala omvandlingen av sina affärs- och avtalsprocesser, fortsätter DocuSigns östra roll som en viktig molnplattform att växa.”

Med ett börsvärde på 45,9 miljarder dollar och dess aktiekurs är en som den för närvarande ligger runt 280,00, vilket som du kan se är inte det billigaste av aktierna men inte heller är det dyraste.

Även om detta varumärke redan har etablerat sig som ett ledande företag att vara en del av, finns det verkligen mer utrymme för enorm tillväxt när världen går längre in i den digitala världen.

DocuSign är ett tillväxtaktie som rekommenderas starkt för investerare som vill lägga till en tillväxtaktie i sin portfölj.

2. Airbnb (ABNB)

Okej, eftersom världen har lagts på realistiskt håll i nästan 12 månader, så att internationella resor nästan stannar, men Airbnb har fortfarande visat bra resultat totalt sett.

Detta år har varit ett turbulent år för Airbnb visar en nedgång på 32% på sina intäkter och med en justerad nettoresultat uppgick till 341 miljoner dollar under sitt första kvartal.

Genom att leda in i det andra, tredje och gå in i sista kvartalet har företaget gjort en anmärkningsvärd återhämtning och leder vägen framåt med bokningar hittills, mer än stora märkeshotellnamn.

När världen drar mot en avlägsen arbetsetik och med individer som ivrigt väntar på en semester eller bara en liten minipaus runt om i världen, är detta bara två starka faktorer som gör detta företag till ett tillväxtbestånd.

Från och med idag är Airbnbs värdering 34,6 miljarder dollar vilket är en bra ökning från 18 miljarder dollar i början av året.

Dessutom ligger Airbnbs aktiekurs hittills på 165,34.

Med det nya året som kommer närmare oss, allt väl, hoppas vi återvända till en ny normal att kunna jet-set runt om i världen igen.

Gör detta tillväxtbestånd till ett bra tillskott till din kategori för tillväxtbestånd.

3. LendingTree (TREE)

LendingTree visar i stor utsträckning världen vad ett medelstora aktier kan uppnå och leda in i framtiden, potentiellt skulle kunna omvandlas till ett stort kapitalbestånd under de kommande åren. (vad som helst är möjligt).

Det här året, LendingTree har varit den överlevande för många medborgare och företagare över hela USA.

Online-affärsplattformen ansluter individer som vill titta på lån i form av kreditkort, lån, försäkringar och mycket mer via plattformen.

Plattformen gör det möjligt för låntagare att handla konkurrenskraftiga priser och andra former av finansiella tjänster tillsammans med att ansluta låntagare med investerare för att få de bästa produkterna som passar deras individuella behov.

LendingTree har hittills ett börsvärde på $ 3,58 miljarder dollar med en aktiekurs på 275,63 per denna rapport.

Som företagets tredje kvartalsrapporter bekräftar är LendingTree inställd på en potentiell skyhöga 2021 och en ljus framtid framöver.

Låt oss vara realistiska, Coronavirus eller no-coronavirus, finansiella tjänster är alltid efterfrågade.

Mot bakgrund av årets händelser har varumärket utan tvekan tillåtit och arkiverat fantastiska resultat, kanske ännu bättre än väntat i början av året.

Vilket gör LendingTree till ett bra tillväxtbestånd att köpa för 2021.

4. Intuitiv kirurgisk (ISRG)

Intuitive Surgical skaparna av kirurgisk robotutrustning inklusive mästerverket, da Vinci kirurgiska system.

Da Vinci-kirurgin är ett robotkirurgiskt system som måste drivas av en mänsklig operatör.

Kirurger kan genomföra minimalt invasiva operationer som utförs genom små instrument. Varje instrument placeras i slutet av tre eller fyra manöverarmar, med tillägg av en 3D-kamera bredvid för att göra synen tydligare.

Denna mästerverkdesign av teknik kommer att bli en spelväxlare inom medicinska teatrar över hela världen.

Produktens fördelar inkluderar förbättrad tillgång till områden som är svåråtkomliga, förbättrad besök som blotta ögat kanske inte ser och större kirurgisk precision för att bara nämna tre stora fördelar för produkten.

Inom det medicinska området blir dock inget billigt.

Dessa utrustningar är satt till 2 miljoner dollar vardera, vilket är ett stort belopp för företag att betala ut.

Så mot bakgrund av detta, ISRG har gått ett steg längre och har skapat ett leasingarrangemang för sjukhus för att ha obegränsad tillgång till denna fantastiska utrustning inom sitt sjukhus.

Från och med andra kvartalet installerades knappt 6000 Da Vinci-kirurgiska system över hela världen, totalt 9% jämfört med året innan..

Även om detta aktie inte är billigt, kommer du att se att aktiekursen håller ganska högt med P / E (pris / vinstkvot) på 89,89.

Icke desto mindre har Intuitive Surgical dragit in siffrorna och efterfrågan på att fler ska vara starka över hela världen, vilket är det som gör att detta aktie inte bara är ett tillväxtaktie utan ett stort kapital i vilket är ett perfekt tillskott till din portfölj för nu och för framtiden.

5. PayPal (PYPL)

Ett annat framåtblickande tillväxtbestånd där många skulle ha hört talas om nu är PayPal.

PayPal är ledare för digitala betalningar när världen går långsammare mot kontantlösa betalningar och när världen rör sig gradvis online.

Som för många företag över hela världen, stora som små, såg produkter tvingas bli “måste-haves” istället för “ta det eller lämna det” produkter, kontaktlösa betalningar blev en av vilka alla behövde.

PayPal visar sig vara ledande inom den digitala betalningsrevolutionen med över 321 miljoner aktiva konton globalt när medlemsbasen växer framöver. 15,2 miljoner nya konton skapades under tredje kvartalet, en ökning med 55% jämfört med året innan.

PayPal gjorde också historia inom sin verksamhet i år efter att ha gjort sina största totala intäkter på 5,46 miljarder dollar.

Det ledande företaget erbjuder också konsumenter räntefria “Köp nu betala senare” avbetalningar med olika alternativ för amerikanska och brittiska medborgare.

Detta lager som det mest nämnda ovan kostar en kostnad att vara en del av.

PayPals nuvarande aktiekurs är 240,42, men på baksidan av det har företaget en pris-till-försäljningsstatistik på 14. Vilket är en solid mellansiffra.

Det finns mycket hype kring detta växande lager. Efter att ha tittat på och tittat på siffrorna som företaget har tagit in och förväntat sig att få in, vill det utvecklas och växa starkt under året och många år framöver.

Tillväxtaktier 2021 – Sista anteckningen

Även om det inte nämns i denna lista, är en sektor som kommer att växa enormt under de kommande åren Cannabisindustrin.

Och särskilt ett lager som sticker ut från mängden är Canopy Growth.

Det ledande kanadensiska cannabisföretaget har varit i branschen sedan 2013. Under åren har det varit ett ledande företag som producerar och säljer medicinsk marijuana tills Kanada legaliserat fritidsanvändning av marijuana, vilket gör det möjligt för varumärket att ha allt.

År 2018 ingick den amerikanska producenten och marknadsföraren Constellations Brands det växande varumärket med ett enormt ägande på 38% av företaget.

Eftersom USA ser ut att potentiellt legalisera fritidsanvändning av cannabis i de flesta eller inte alla amerikanska stater en dag, är detta ett växande lager som säkert kommer att lägga mångfald och tillväxt till din portfölj.

För att läsa och lära dig mer om Canopy Growths statistik och lära dig mer om de bästa cannabisbestånden har vi all statistik tillgänglig för dig i våra topp 11 bästa cannabislager.

Redo att dyka in i Aktiemarknad?

Topp 5 aktier för nybörjare

Om du är nybörjare på aktiehandel och för närvarande hittar dina fötter undrar du mer än troligt vilka aktier som är solida, bra presterande aktier.

Här har vi de fem bästa på listan som är idealiska startaktier att lägga till i din början.

Även om de nämns på listan över tillväxtaktier, är de fem som nämns också bra aktier att investera i för att starta, men kan dock visa lite mer volatilitet än dessa stora namn.

5 lager för nybörjare

1. Facebook

2. Amazon.com

3. Microsoft Corporation

4. Netflix

5. Apple Inc

Det är säkert att säga att du kommer att ha hört talas om de fem bästa spelarna som nämns ovan och det finns många tydliga skäl tillsammans med många extra faktorer till varför de har gjort denna lista, att vara solida aktier för en nybörjare.

Som nybörjare är det klokt i början att göra så mycket forskning som möjligt om dina valda aktier.

Även om stora aktier kommer att vara mindre volatila än aktier med mindre aktier utgör de fortfarande vissa riskelement, eftersom ingenting någonsin garanteras när man investerar.

1. Facebook (FB)

Den sociala medieplattformen som har tagit sociala medier till nästa nivå.

Facebook har också Instagram, WhatsApp och Facebook messenger allt under sitt tekniska paraply, vilket gör det till det mest framgångsrika sociala medieteknikföretaget på anläggningen.

Från bolagets senaste rapporter för tredje kvartalet i september såg företagets intäkter med 22% från förra året inklusive en ökning med 28% av aktiekursen.

Facebook är inställd för ytterligare förvånande tillväxt 2021 och för det förutsebara när företaget fortsätter att utvecklas och sträva in i framtiden för sociala medier med sina senaste tillägg och uppdateringar.

Eftersom dess börsvärde uppgår till cirka 780 miljarder dollar kan det vara lägre än aktiekursen vad du kanske tänker köpa, särskilt i jämförelse med andra stora aktier.

I dagsläget är bolagets aktiekurs 267,09.

På en annan anteckning, även om det från affärssidan av företaget ser bra ut kan det finnas potentiella rättegångar som kan hamna i mixen.

Detta har alltid varit ett bekymmer för det globala varumärket på grund av att det är en plattform för sociala medier och situationer kan uppstå oväntat men kan bli kostsamma.

Men i den större bilden är Facebook och kommer mer än troligt att vara världens största och dominerande sociala medieplattform inom 2021 och under många år framöver.

2. Amazon.com (AMZN)

Amazon, Amazon, Amazon var börjar du med denna mega-hit världsomspännande återförsäljare.

Den mega-hit online-återförsäljaren har hittills, över 112 miljoner amerikanska Amazon Prime-prenumeranter också som gör det möjligt för prenumeranter att strömma filmer och musik, samma dag eller en eller två dagars leveranstjänster och mycket mer.

Och för att bekräfta är Amazon Prime ett betalt abonnemang som kostar $ 120 per år eller $ 13 per månad.

Det snabba e-handelsföretaget har ett börsvärde på $ 1,61 biljoner och har också ett mycket högt aktiekurs jämfört med andra stora aktiebolag.

2020 har haft en accelererande effekt på varumärket, eftersom det har sett sina intäkter stiga under varje kvartalsrapport.

Företagets senaste rapport, som är tredje kvartal, visar en ytterligare ökning med 37% jämfört med föregående års resultat för tredje kvartalet.

Under den senaste månaden, Amazon tillkännagav också sitt nya äventyr som erbjuder ett onlineapotek till sin lista.

Med inga tecken på att sakta ner när som helst, bara arkivering och strävan efter mer framgång, eftersom företaget står med en procentandel på 77% jämfört med året innan, finns det inget stopp för detta dominerande globala varumärke.

Det är därför som om aktiekursen ligger inom dina ekonomiska resurser är detta ett lager att köpa och hålla i.

Läs mer: Amazon aktiekurs förutsägelse för 2021 och därefter

3. Microsoft Corporation (MSFT)

Företaget som förde oss Microsoft Windows som förändrade våra liv som vi känner till.

Det inkluderar inte vad de har arkiverat vid sidan av dessa exceptionella marknadssystem.

Microsoft Corporation har gått för att skapa Internet Explorer-webbläsare, Microsoft Office Suite, elektronik, persondatorer och mer.

Betraktas som en av de ”stora fem” är tillväxtpotentialen för tycoonföretaget fortfarande enorm.

I år har miljarder över hela världen varit begränsade till att arbeta på distans hemifrån på grund av COVID-19 som såg Mircrofts intäkter till högst 143,02 miljarder dollar.

Microsofts molnbearbetningsföretag har gått bra som inkluderar Office 365 och Azure, vilket är ingen överraskning med tanke på årets händelser.

Microsofts aktiekurs för närvarande 222,10 förutspås att hoppa högre under det nya året, vilket det bevittnade ett hopp i aktiekursen med sin nya missbruk, Azure Sphere.

Morgan Stanleys har utsett Microsoft-aktien till “ett av våra toppval på väg mot 2021”.

Och detta mega-varumärke gör vår lista som en stark nybörjaraktie att köpa för din startportfölj.

4. Netflix (NFLX)

En sak är säker, de flesta av oss i år har varit Netflix – bingers vid ett eller annat tillfälle.

Produktionsföretaget som visar stora mängder filmer från klassiker till sina egna Netflix-original har hittills nästan nått 200 miljoner abonnenter med USA och Kanada som gör mest.

Även om vaccinnyheten är upplysande och när vi försöker gå mot normalitet, orsakar strängen av en ny spridning av viruset tvivel bland många.

Men för Netflix kan detta bara potentiellt dra nytta ytterligare för verksamheten eftersom hemvistillämpningen placeras över hela världen.

Ser man in i framtiden för Netflix, ryktas det också att det krossande produktionsföretaget till och med kan arbeta sig för att köpa biovarumärken, eftersom det fortsätter på sin framgångsrika väg.

Att lägga till sin framgång har den nya Netflix-originalanpassningen “The Queen’s Gambit” utsetts till den mest sågade serien på streamingplattformen hittills.

Ett underhållningsföretag som är ett säkert och solidt tillskott att börja på din aktieresa. Eftersom underhållningsföretaget inte visar några tecken på att sakta ner, är det faktiskt tvärtom eftersom det ser ut att förgrena sig ytterligare.

5. Apple Inc (AAPL)

Den distinkta ikoniska apple-logotypen som alla nu kommer att bekanta sig med är Apple.

Apple har en förvånande marknadsvärde på uppskattningsvis 2,24 biljoner dollar, vilket bara är tillräckligt förvånande att läsa siffran.

Men det amerikanska tillverkningsföretaget visar inga tecken på att sakta ner eftersom varumärket fortsätter att skapa och släppa sina uppgraderade iPhones varje år, datorer, datorprogram och mer.

En av de senaste skapelserna från AAPL som släpptes till världen i år, den nya iPhone 12 pro max.

IPhone drar inte bara in Apple-konsumenter bara för sin nya uppgradering utan telefonen innehåller också den senaste generationen 5G.

Varumärket vet hur man ska ta tid på saker också, eftersom handenheten kommer till marknaden precis när vi börjar närma oss semestern.

Precis som de flesta företag ovan har Apple fortsatt att vinna under 2020 när försäljningen drevs och intäkterna kom igenom, vilket höjdes under de intensiva låsningstiderna.

Precis som alla företag som är listiga är det viktigt att köpa rätt aktie vid rätt tidpunkt.

När värderingen ser ut som idealisk är det den mest lämpliga tiden att vara en del och ett potentiellt köp i företaget i fråga.

Eftersom Apple kommer att finnas runt det förväntade, är detta mega-cap-aktie ett som sätts in på lång sikt och ett bra tillskott inom din aktiehandelsresa.

Topp 8 utdelningsaktier att lägga till i din portfölj 2021

Många investerare letar efter de bästa utdelningsaktierna, eller om inte åtminstone några bra potentiella utdelningsaktier som har potential.

Det finns många anledningar till varför investerare vill ha dessa aktier, inte bara för inkomst utan för att visa och ha mångfald inom sin portfölj.

Utdelningsaktier har varit kända, liksom allmänna aktier har många fördelar och nackdelar.

Den största fördelen och vad en utdelningsaktie är, vilket är en periodisk betalning som betalar sina aktieägare från företagets intäkter. De flesta företag som erbjuder utdelning betalas till aktieägarna kvartalsvis (fyra varje år).

Även om huvudattraktionen för utdelningsaktier är att investerare får inkomster från sina valda aktier, är det också en stor aktör att ha möjlighet att ha ett DRIP (återinvesteringsprogram för utdelning)..

En återinvesteringsplan för utdelningar är ett kraftfullt verktyg för investerare.

En DRIP gör det möjligt för aktieägarna att automatiskt återinvestera sina intäkter för att köpa fler aktier och vanligtvis till en rabatterad eller en provisionfri ränta.

Och dessutom är några av utdelningsaktierna faktiskt de bästa aktierna på aktiemarknaden.

Den tydliga skillnaden mellan ett aktie med utdelning och icke-utdelningsaktier är ganska tydligt.

Medan utdelningsaktier ger inkomsterna till aktieägarna från intäkterna, kommer icke-utdelningsaktier att återinvestera sina intäktsintäkter i verksamheten för att uppnå större tillväxt..

Vilket kommer då att leda till ett högre aktiekurs för företag.

Låt oss nu titta på åtta utdelningsaktier som ser ut att ha ett bra 2021.

1. Honeywell International

2. PepsiCo

3. AbbVie

4. Johnson och Johnson

5. Sparre

6. Coca Cola

7. Diamondback Energy

8. McDonald’s

1. Honeywell International Inc (HON)

Honeywell International beräknas vara ett utdelningsaktie som sannolikt kommer att ha ett lovande 2021, som det visas i år och också är ett förvar i din portfölj på lång sikt.

Hittills har en 1,7% utdelningsavkastning, som beräknas genom att dela den årliga utdelningen med företagets nuvarande aktiekurs.

Honeywell International har, efter ett utmanande första och andra kvartal, sett sin aktiekursökning och betecknas som ett av de största amerikanskbaserade industriföretagen på marknaden för närvarande.

När Honeywell fortsätter att sträva framåt, har aktieägare som har varit en del av det glödande utdelningsbeståndet från början eller nära, sett marknadsavkastande avkastning genom åren..

Eftersom det har rapporterats att företagets totala avkastning under de senaste tio åren är 493%.

Företaget siktar starkt på att utvecklas inom datafältet eftersom den framtida tillväxten ser ut att få några stora intäkter de närmaste åren..

HON är ett bra utdelningsaktie för att lägga till din portfölj.

2. PepsiCo (PEP)

Det gigantiska kolsyrade varumärket som grundades 1965 är förmodligen ett av de bästa dryckes- och mellanmålsmärkena på marknaden fortfarande idag.

Utmanar den största rival Coca-Cola i år, vilket Pepsi har en stor fördel jämfört med sina rivaler med sin snack- och matdivision som håller bra för det ledande ikoniska varumärket.

Så som det ser ut idag är Forward Dividend Yield för PepsiCo 2,84% vilket är en ökning med 6% inom 2020.

Under de senaste 12 månaderna placerades PepsiCos genomsnittliga utdelning per aktie på 5,00%.

Men i större skala under de senaste tio åren var PepsiCos tillväxttakt per aktie 8,10% per år.

Med varumärkets solida internationella närvaro och dess utrymme för tillväxt de kommande åren kommer varumärkets intäkter säkert att fortsätta växa som företaget och analytikerna förutspår.

3. AbbVie (ABBV)

Det forskningsbaserade biofarmaceutiska företaget har varit en upprepad aktör i år för att slå många listor, för att vara ett toppresterande utdelningsaktie att vara en del av för framtiden.

Varumärket som hittills är den mest populära skapelsen är Humira. Ett läkemedel som används för att behandla olika former av artrit, Crohns sjukdom och mer.

Med ett börsvärde på över 185 miljarder dollar slutförde detta jätte biofarmaceutiska företag också sitt förvärv genom att lägga Allergan till mega-varumärket..

Från och med idag är utdelningsavkastningen 4,56%.

Under de senaste tre åren nådde företagets tillväxtfrekvens 87,72%.

Företaget kommer att växa bra de närmaste åren med sin “blockbuster” medicin, Humira eftersom den fortsätter att distribueras över hela världen..

4. Johnson och Johnson (JNJ)

Ett annat företag inom sjukvårdsjätten som är känt världen över är Johnson och Johnson.

JNJ, en blue-chip-aktie som fortsätter att dra in intäkterna årligen och betalar utdelning till sina aktieägare tillsammans med att växa utdelningen kontinuerligt.

Detta är faktiskt en viktig attraktion för investerare att köpa denna aktie och har fortsatt att göra det i över 50 år.

Även om varumärket kan komma något bakom AbbVie när det gäller aktiekursen i år, är JNJ fortfarande inställt på sitt utrymme för tillväxt tillsammans med att visa de fortsatta resultaten.

Johnson och Johnson är fördelade på tre affärsenheter som är läkemedel, medicintekniska produkter och konsumenthälsoprodukter som tillsammans har välkända stora varumärken under sin arm.

Företagets geografiska försäljning är naturligtvis en ledande faktor för varumärket, där USA står för hälften av sin försäljning.

Även om JNJ har haft sina utmaningar i år, bekräftar i de senaste rapporterna varumärkets medicintekniska produkter där den hårdast drabbade sektorn, på grund av att sjukhus är överväldigade av den nuvarande Covid-19-pandemin.

En utdelningsavkastning på 2,64%, vilket för ett företag som spänner över 50 års erfarenhet har varit imponerande, eftersom det visar sin tillförlitlighet eftersom det har blivit större varje år.

5. Chevron Corporation (CVX)

Även om detta år har varit ett tufft år för oljeindustrin har Chevron anpassat sig och använt sin tid klokt.

Chevron slutförde redan i oktober sitt förvärv av Noble Energy vilket gör företaget nu till det största oljebolaget när det gäller marknadsvärde.

Det här året har inte varit det bästa resultatet för företaget, men det finns fortfarande många positiva effekter på varför detta globala utdelningsaktie är ett som tillför mångfald i din portfölj.

Företaget har ökat sin utdelning till generösa 6%, vilket många investerare hoppas kunna arkivera från aktier inom ett år.

Från och med 2020 växte Chevron med nästan 8% och beräknade till $ 1,29 per aktie.

Medan generositeten i den nya utdelningen visas, söker bolagets balansräkning också delen.

För ett företag som är den största oljeproducenten efter marknadsvärde är dess balansräkning imponerande och vad som drar i många ögon och som presterar bättre än sina konkurrenter, inklusive att ha den lägsta nettoskuldpositionen.

Det är inte konstigt att 10 analytiker spåras av S&P Global Market Intelligence ger denna utdelningsaktie ett starkt köp.

6. Coca-Cola (KO)

Eftersom vi pratade om den största konkurrenten och mot bakgrund av företagets prestationer under åren kommer naturligtvis Coca-Cola att göra listan som ett bra utdelningsaktie.

Dryckesvarumärket har haft en flush för sin avkastning i utdelning under de senaste 50 plus åren och analytiker har förutspått en ytterligare omsättningstillväxt på 36,6 miljarder dollar 2021 för varumärket.

Dess utdelningsavkastning, för närvarande 3,1%, vilket gav 41 cent per stamaktie, betalades till sina aktieägare vid den senaste utbetalningen den 15 december 2020.

Även i den globala pandemin, även om det kanske inte är högsta prioritet på konsumentlistorna, är Coca-Cola inställd på att göra större steg när vi går in i det nya året med nya förhoppningar om normalitet.

7. Diamondback Energy (FANG)

När vi går in i framtiden kommer energisektorn att fortsätta spela en viktig och viktig roll i världen.

Diamondback Energy har hyllats mycket av analytiker när de tittar noga på företaget och har också kallat det ett ”generöst” utdelningsaktie för nu och framtiden.

Med ett marknadsvärde på 7,55 miljarder dollar och dess utdelningsavkastning på 3,33% är detta oljebolag inte bara ett ledande utdelningsaktie utan det är också ett aktie som har förutspåtts och visar en fantastisk tillväxt.

Därför är analytiker mycket hausse på företagets tillväxt som leder långsiktigt med en 20% totalavkastning 2021.

8. McDonald’s (MCD)

Vad är det inte att älska med denna ikoniska snabbmatskedja som har fångat miljarder hjärtan över hela världen, McDonald’s.

McDonald’s har en utdelningsavkastning på 2,4% och trots de hjärtskärande effekterna COVID-19 har sprungit på företag såg företag inom hotellbranschen skära ut sin utdelning.

Å andra sidan gjorde McDonald’s det motsatta då styrelsen tillkännagav en ökning med 3,2% i oktober från sin tidigare aktiekurs till $ 1,25 per aktie.

Om McDonald’s kan öka sin utdelning i ett av världens mest testande år hittills, säger det allt för företaget.

McDonald’s har gått tillbaka till nästan 50 år sedan och har varit känt för att vara en stark nyckelspelare eftersom den fortsätter att öka sina totala intäkter ytterligare varje år..

Med tanke på att världen har begränsats till långvariga låsningsåtgärder vid flera tillfällen rapporterade McDonald’s i sin tredje kvartalsrapport en total intäkt på 5,4 miljarder dollar, vilket bara minskar med 2% jämfört med året innan.

Eftersom företaget snabbt anpassade sig till de nya säkerhetsåtgärderna fick McDonald’s många investerares öga när det såg aktien öka med 8,6%.

McDonald’s handlas för närvarande in till 212,02 per aktie med sin årliga avkastning på 2,4%.

Om du är en investerare som letar efter stabilitet med utdelningsaktier har McDonald’s visat sig vara en stark aktör som rekommenderas för investerare att lägga till sin portfölj.

Hur du börjar din aktiehandelsresa?

Om du känner att du är redo att börja din aktiehandel, måste du nu veta var du ska börja.

Det finns många online-handelsplattformar som är tillgängliga online och kan hittas så fort du kan säga “Go”.

Att hitta rätt mäklare på rätt handelsplattform rekommenderas dock inte bara utan det är viktigt att du väljer klokt. Som det sista du vill bli offer för är en krok- mäklare vars syfte är att bara se upp för en person själva.

Att hitta en online handelsplattform med reglerade licenser och samma för mäklaren som agerar för dina räkning rekommenderas när du söker för att börja din handelsresa.

eToro, världens ledande sociala och handelsplattform erbjuder allt på din fritid. Online-handelsplattformen gör din start till aktiehandel enkel, stressfri, effektiv och snabb.

Med stora mängder tillgängligt handelsreciteringsmaterial tillgängligt när du känner att det behövs.

Att hitta en mäklare och öppna ett handelskonto kan ske på några minuter med eToro, tillsammans med tillgång till allt du behöver.

Om du känner att öva är vad du behöver utföra innan du hoppar in, erbjuder eToro dig tillgång till en virtuell handelsplattform där du kan träna tills du lyssnar.

Att bli bekant med strategier, veta hur aktiehandel fungerar och förståelse för handel framför dina egna ögon är det bästa sättet att lära sig och få en grundlig förståelse för handel med aktier..

Med den extra fördelen att du inte investerar dina egna pengar.

Det är ingen brådska när du handlar med aktier, det är alltid klokt att ta dig tid, få ett grundligt åtagande om hur aktiehandel fungerar och alltid investera inom dina ekonomiska resurser.

Lycklig handel.

eToro – Top Stock Broker, Köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Final Key Takeaways

Om du kommer ihåg något från våra bästa aktier att köpa 2021, gör det till dessa viktiga punkter.

  • Topp 20 aktier att köpa och lägga till i din portfölj för 2021 kommer med både starka positiva effekter och med sina egna riskelement.
  • Det finns en tydlig skillnad mellan utdelningsaktier och icke-utdelningsaktier, var noga med vad du vill vinna innan du investerar.
  • Innan du investerar är det värt att göra ytterligare eller så mycket forskning som möjligt om dina valda aktier.
  • Att vara klok samtidigt som man investerar är ett nyckelelement. Det rekommenderas att skapa budgetblad och hålla konton separata.
  • Om du är nybörjare är det klokt att inte ta “tips” eller njuta av Penny Stocks.
  • Slutligen gör övning perfekt inom din handelsresa. Ta dig tid att öva på en virtuell online-plattform för att förstå och lära dig hur aktiehandel fungerar.

Om du gillade att läsa vår 20 bästa aktier att köpa 2021 – inklusive toppaktier som varje investerare bör se till att lägga till sin portfölj, snälla dela med någon annan som du tror att det kommer att vara av intresse för.

Observera: Tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat. Investeringsvärdet kan gå ner såväl som upp. Alla åsikter, nyheter, forskning, analyser, priser eller annan information som finns på denna webbplats tillhandahålls som allmän marknadskommentar och utgör inte investeringsrådgivning. Trading Education ansvarar inte för eventuella förluster till följd av investeringar baserade på någon rekommendation, prognos eller annan information som tillhandahålls.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map