3 topptillväxtlager som är bäst att köpa nu

Det är fortfarande inte sent för investerare att prova sina händer i de bästa tillväxtaktierna på marknaden idag. Även efter den stora marknadsuppgången 2020 är några av de populära tekniska aktierna fortfarande inte överköpta, och investerare har en bra möjlighet att investera i dessa tillväxtaktier just nu.

Att investera i tillväxtaktier har sina fördelar. Grundläggande är målet att säkra en rik framtid på lång sikt. De ökar sina intäkter snabbare än genomsnittliga företag på marknaden, vilket gör det till den bästa långsiktiga investeringen. Här är de tre bästa aktierna att köpa just nu för en säker framtid.

De bästa tillväxtlagren som är bäst att köpa nu

Några av de bästa tillväxtaktierna förblir ett lukrativt område för investerare och förtjänar väl sina premiumpriser. Här är en närmare titt på de tre bästa tillväxtaktierna på marknaden idag för att hjälpa dig på vilket aktie du ska köpa nu för en lönsam avkastning.

# 1: Twilio (TWLO)

Med imponerande kundvårdsmått, Twilio, skyar den molnbaserade kommunikationsspecialisten till nya höjder. Twilio utnyttjar maskininlärning, molntjänster och mobilappar och hjälper företag att interagera med sina kunder dagligen. I kölvattnet av den globala pandemin blev världen helt digital. Därför har molndatorplattformar som Twilio blivit mer hausseartade när människor skiftade från fysiska kontaktcentra till molnbaserade plattformar. Tack vare den stora ökningen i intäktsandelen har specialister för Twilio mer än tredubblats.

Trots att de genererade mindre än 2 miljarder dollar i efterföljande 12-månadersintäkter, har Twilio skryt med nästan ett marknadsvärde på 70 miljarder dollar. Intäkterna ökade med 57% under första kvartalet, 46% under andra kvartalet och 52% under tredje kvartalet 2020. Med en ökning med 65% under fjärde kvartalet har Twilio rapporterat en omsättning på 548,1 miljoner dollar, vilket gör det till en av de bästa aktierna att köpa nu.

I september hade Twilio 208 000 aktiva kundkonton, vilket ökade till totalt 221 000. Tack vare den starka kundtillväxten och den drastiska förbättringen har Twilios fart ökat med en betydande ökning med toppräntan som växer 59% år för år. Twilios medgrundare och VD, Jeff Lawson, betonade sin fart, sade det, "teknikföretaget utnyttjar ett "generationens möjlighet."

Med en diversifierad kundbas och kraftig, hög uppgång under fjärde kvartalet har aktien tillräckligt med utrymme för sin tillväxt på lång sikt. Twilio spenderar också en hel del på backoffice-processer, försäljning och marknadsföring, med avsikt att rikta in sig på nya möjligheter. Investerare kan ha en chans att få bra avkastning eftersom Twilio är redo för mer tillväxt och möjligheter i den kommande framtiden.

# 2: Facebook (FB)

Facebook, den sociala mediejätten, har haft en episk körning sedan den offentliga exponeringen 2012. De senaste åren var en tuff tid för Facebook med sekretessrelaterade frågor, politiska och flera juridiska frågor som även media tog över. Men mitt i alla dessa utmanande tider genererade Facebook en nettoinkomst på 17,9 miljarder dollar under de tre första kvartalen 2020. Facebook har varit mycket lönsamt med en omsättning på 57,9 miljarder dollar i slutet av tredje kvartalet 2020.

Det massiva globala tillägget till sina aktiva abonnenter har drivit Facebooks aktier till nästan 450%. Trots alla kontroverser kring Facebook ökade det genomsnittliga antalet användare per månad nästan 14% från för ett år sedan. Detta gör det till en av de rikaste organisationerna och till en av de bästa tillväxtaktierna med många möjligheter för investerare.

Facebook och dess dotterbolag, Instagram och WhatsApp, förblir populära som någonsin, där konsumenterna röstar på sin tid och sina dollar. Företaget har nästan 2,6 miljarder aktiva användare dagligen i sin familj av sociala nätverk som inkluderar Facebook, Messenger, WhatsApp och Instagram. Och under de kommande åren förväntas denna användarbas växa dramatiskt med digital transformation. Facebook driver hälften av sin vinst från annonser i detta digitala reklamlandskap och tillväxten av sin virtual reality-verksamhet, Oculus.

Med en rik aktiv användarbas och en lukrativ verksamhet på marknaden är Facebook redo för ett premiumprisaktie med ett lönsamt långtidsvärde. Om du letar efter ett tillväxtbestånd som kan göra dig en förmögenhet på lång sikt är det här.

# 3: Tesla (TSLA)

Med den ökade försäljningen och intäkterna de senaste åren har Tesla ett iögonfallande värde på marknaden idag. Det är ett av de bästa lagren att köpa nu eftersom det är världens största biltillverkare av värde. Även mitt i pandemin har Teslas intäkter visat en betydande ökning. Det är ett aktie som har tillräckligt med utrymme för tillväxt de närmaste åren och hopp för investerare.

Som nämnts i Morningstar US Market Index är Tesla det sjätte största företaget med aktiekapital till ett marknadsvärde på 825 miljarder dollar. Den har rekordstort antal både produktion och leveranser under de senaste åren, vilket har gjort Tesla till det största bilföretaget i världen. Företaget var nästan nära att leverera 499 647 produkter över hela världen.

Ledningsgruppen på Tesla ser mer utrymme för leveranser inom den kommande framtiden. Tesla har avslutat 2020 med ett starkare kvartal och är därmed ett utmärkt tillskott till din investeringsportfölj. Uppskattningar säger att bilförsäljningen av Tesla kommer att växa från en halv miljon år 2020 till en årlig försäljningsgrad på 3,6 miljoner lätta fordon 2029.

Det finns hopp om tillväxt i marknadsvärdet för Tesla med dess nuvarande produktion och försäljningsgrad. Genom att tillkännage leveransen av 189 750 elbilar under fjärde kvartalet har Tesla framgångsrikt satt ett nytt kvartalsrekord och är fortfarande ett av de bästa tillväxtlagren på marknaden idag.

Missa inte: Tesla aktiekurs förutsägelse för 2021 och därefter

Bästa aktier att köpa nu: Sammanfattningsvis

Aktiemarknaderna studsar tillbaka med dubbel styrka då pandemiens efterverkningar saktar ner. Det är den bästa tiden att investera ditt hårt förvärvade sparande i tillväxtaktier eftersom de har ett potentiellt hopp om god framtida avkastning. Ovanstående tre aktier har visat en viss affärsmoment, starka historiska intäkter och potentiell långsiktig tillväxt, vilket gör dem till de bästa aktierna att köpa nu och under överskådlig framtid..

eToro – Köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Kolla upp:

9‌ ‌Lager‌ ‌Det där‌ ‌Skulle kunna‌ ‌Göra‌ ‌Du‌ ‌A‌ ‌Miljonär

Topp 15 lager kommer att explodera 2021

5 ostoppbara lager vid höga toppar som du fortfarande kan köpa

7 bästa långsiktiga ”miljonärskapare” -lager att köpa 2021

Topp 10 brittiska aktier att tänka på för 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner