5 ostoppbara lager vid höga toppar som du fortfarande kan köpa

Aktiemarknaden är det enklaste och bästa sättet att göra en passiv inkomst för att säkra en välmående framtid.

Att investera i aktier eller köpa aktier är ett enkelt beslut att fatta, men att hitta rätt aktie med en tidstestad strategi är verkligen ett oerhört svårt jobb. För att hjälpa dig, här är de fem bästa aktierna att köpa i år, som har sett en rekordhög nivå och skyhöga till nya toppar. Sedan pandemin har aktiemarknaderna återhämtat sig så kraftfullt, vilket gör det till det bästa skottet för investerare att samla ihop en god vinst för sin rika framtid.

Topp 5 ostoppbara lager att köpa

Med ett hav av val på marknaden är det verkligen svårt att bestämma vilket aktie man ska köpa. Även om aktiemarknaden är oförutsägbar, här är de fem bästa aktierna som visar ostoppbar tillväxt, når toppnivåer och är bäst att köpa under överskådlig framtid..

# 1: Apple (AAPL)

Med teknikjätten Apples (AAPL) uppslukande tillväxt under de senaste åren kan investerare inte ta sina pengar från bordet. Även mitt i arbetsförskjutningen och störningarna på affärsmarknaden under COVID-19-fasen har efterfrågan på Apple-enheter bara ökat på många fronter. IPhone-tillverkarna har lyckats ha ett språng på över 50% i år, vilket gör det till en av de fem bästa aktierna att köpa för investerare.

2021 blir ett blomstrande år för Apple med den ökande efterfrågan på Apples nya 5G-aktiverade iPhone. Från och med februari 2021 har denna miljonäraktie en heltidsbörs på 2.248 biljoner dollar, vilket är anmärkningsvärt. Emellertid är Apple fortfarande ett långsiktigt lager i varje investerares bok och är ett bästa alternativ att köpa.

Apple är verkligen ett bra namn att ha i din portfölj. Betydelsen av Apple som ett lager bland många andra är dess nära integration av all teknik. Apple fokuserar inte bara på en specifik produkt utan har en rad andra produkter, allt från smartphones till andra elektroniska artiklar och programvarukontroll. Det är därför den ostoppbara tillväxten och efterfrågan från Apple på aktie- och affärsmarknaden ökar dess vinst.

# 2 PayPal Holdings (PYPL)

Med framstegen inom teknik och ökad onlinehandel på grund av pandemin är PayPal Holdings (PYPL) en bördig mark för lönsamma investeringar. Med en vinst på nästan 117% förra året har PayPal Holdings ett respekterat namn i de fem bästa aktierna att köpa idag. Även om pandemin löser sig, kommer e-handelsföretagens efterfrågan inte att sakta ner istället för att höjas till nya höjder.

Även om PayPal är en latecomer på fintech-marknaden, tjänar den cirka 361 miljoner användare över hela världen, vilket är ett anmärkningsvärt antal. Stigande till ett högt marknadsvärde på hela tiden på 333,82 miljarder dollar den 11 februari 2021 kommer det alltid att toppa investerarens radar för detta år och framtiden. PayPal begränsar inte sina gränser bara som en e-handelsplattform; snarare expanderar det eftersom dess appar nu stöder QR-funktioner för att köpa produkter i tegelbutiker.

Ytterligare en viktig tillväxtfaktor för PayPal är Venmo, det snabbast växande mobila betalningssystemet på marknaden idag. Med Venmo som utökar sina funktioner genom att lansera användarnas förmåga att göra kontantcheckar med appen kommer PayPal att vara ett ostoppbart lager och är redo att sväva högre igen 2021.

# 3: Teladoc Health (TDOC)

Teladoc Health (TDOC), den otvetydiga mottagaren av Covid-19-krisen, har skjutit upp till nästan 139% år 2020 och är mer än 40% hittills. Med utbrottet av COVID-19 föredrog patienter online-hälsokonsultation, och därmed har vårdbestånd som Teladoc Health blivit bland de fem bästa att köpa.

Från och med den 11 februari 2021 nådde Teladoc Healths marknadsvärde en heltidshöjd på 283,69 miljarder dollar och förväntas öka högre de kommande åren också. Med ett nätverk av vårdgivare med mer än 11 ​​000 vårdplatser, distributionskanaler och intelligent teknik som hjälper patienter i tidig diagnos av vissa sjukdomar och bättre behandlingsmöjligheter, fortsätter detta lager att växa i sin tillväxtbana under ganska lång tid.

Teladoc har en betydande kundbas från och med 2020 och förväntas öka sin kundbas 2021 och därefter. Eftersom mer än 80% av intäkterna kommer från tillgångsavgiften och antalet abonnenter har ökat under året har Teladoc Health hög intäktssynlighet, vilket i sin tur gör det till ett av de bästa bestånden att köpa i år.

# 4: Tesla (TSLA)

Tesla har sett en enorm tillväxt under de senaste åren och förväntas sväva till en ny höjd också de närmaste åren. Med ett börsvärde på cirka 800 miljarder dollar är Tesla världens största biltillverkare i värde, till och med större än Toyota Motor Corp. Även mitt i pandemin kunde Tesla driva upp en betydande mängd intäkter och har utrymme för mer tillväxt i kommande år, vilket är en av de viktigaste anledningarna till att det ingår i de fem bästa aktierna att köpa.

Från och med den 11 februari 2021 uppnådde Tesla ett marknadsvärde på 829,88 dollar, vilket är en bit av hopp om fler möjligheter. En av Teslas senaste intäkter och dess viktigaste ljuspunkt var rekordantalet för både produktion och leveranser. Med sin tidiga produktion och leveranser sitter Tesla ovanpå branschen och har vuxit till det största bilföretaget i världen.

Under 2020, även mitt i pandemirelaterade störningar, kom företaget nästan nära att leverera 499647. Ledningen på Tesla tror att de kan förbättra sina produktionslinjer de närmaste åren. Under fjärde kvartalet tillkännagav Tesla sin leverans av 189 750 elbilar som satte ett nytt kvartalsrekord.

# 5 Fidelity International Index Fund (FSPSX)

Om du vill ha bredare och billigare exponering för utländska aktier, här är det. Fidelity International Index Funds (FSPSX) är ett omfattande index som representerar utländska utvecklade marknadsaktier. FSPSX har säkrat sin plats i de fem bästa aktierna att köpa i år genom att ge stor exponering för finansiella och industriella aktier.

Till skillnad från andra aktier är kostnadskvoten för FSPSX relativt låg, 0,035%, och ytterligare en fördel är att den inte har ett investeringsminimum. Den nådde ett högt marknadsvärde på hela tiden 47,24 dollar den 11 februari 2021 och förväntas öka i framtiden.

Den betydande orsaken till dess popularitet är att FSPSX erbjuder en diversifierad portfölj till en ringa kostnad för investerare över hela världen. Dess avkastning utsätts mest för lägre volatilitet eftersom fonden undviker aktier på tillväxtmarknader. Fidelity International Index Funds är verkligen en värdefull tillgång i din investeringsportfölj och går på en ostoppbar rally i den kommande framtiden.

Topp 5 aktier att köpa – The Bottom Line

Det här året är den perfekta tiden att starta din investeringsresa. Pandemin är på väg tillbaka och aktiemarknaderna återhämtar sig och återhämtar sig kraftfullare. Listan över dessa fem bästa aktier att köpa innehåller allt som kan hjälpa dig att säkra en rik framtid, och du kan skörda en hel del passiv inkomst.

eToro – Köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Läs mer:

Topp 9 lager som gör dig rik

De bästa FTSE 100-aktierna att köpa 2021

Topp 15 lager kommer att explodera 2021

Vilka är de 10 bästa brittiska aktierna att tänka på för 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner