7 bästa långsiktiga ”miljonärskapare” -lager att köpa 2021

Topp 7 aktier att köpa för att göra dig till miljonär

Om du är en investerare som vill hitta de bästa aktierna som kan ge dig stabilitet, tillförlitlighet och stor vinstpotential, ta en titt eftersom vi har 7 bästa ‘Millionaire-Maker’ -val som ser ut att vara de perfekta investeringarna.

En säkerhet om tillväxtaktier är att nu mer än någonsin när vi sitter i utmanande tider vill investerare lägga till och vara en del av några av de bästa långsiktiga tillväxtaktierna på den marknaden idag.

Inte bara ser tillväxtaktier ut att erbjuda attraktiv avkastning, men att hitta de bästa tillväxtaktierna på marknaden som erbjuder en blandning av pålitligt, stabilitet och fantastiska framtidsutsikter är en nyckel, särskilt som vi har sett fram till 2020 visar att allt kan hända. När man tittar på 2021 och därefter kan det vara extremt givande och spännande att vara en del av sådana aktier eftersom de fortsätter att växa till nya toppar men omges bekvämt av starka ekonomiska inslag.

Även om stora aktier som Microsoft (MSFT) ger bra avkastning och stabilitet, kommer aktier som är av sådan storlek inte att öka din avkastning lika mycket som dessa ”Millionaire-Makers”. Dessutom är småkapitalaktier i en annan skala, även om dessa aktier har stor potential att leverera enorm tillväxtframgång, har de dock starka riskfaktorer och är extremt volatila, och inom denna mycket utmanande tid kanske det inte är dags att börja ta sådana risker.

Lista över 7 miljonärtillverkare att köpa 2021:

Du kan köpa alla dessa toppaktier, liksom många andra, på eToro och betala 0% avgifter!

What Make A Stock A ‘Millionaire-Maker ‘?

Om du är ny på att investera kanske du undrar vad som gör en aktie till en ‘Millionaire-Maker’, och det här svaret är ganska enkelt. Ett lager som ligger inom en sund ekonomisk ställning som har hög tillväxtpotential tillsammans med att lägga till säkerhetsnätet för stabilitet under dina fötter.

Naturligtvis rekommenderas att göra dina läxor på alla aktier för att avgöra om ett lager är värt att investera dina intäkter i. Men för att specifikt undersöka aktier som har potential att göra dig förmögen under den långsiktiga perioden är det värt att titta djupare på dessa aktier för att se om ditt mål att vara miljonär på lång sikt är uppnåbart.

Vilka viktiga element du ska leta efter inom ett miljonärskapande lager?

Som nämnts ovan är det viktigt att undersöka aktiens grundläggande element när man vill investera i aktier. Men vad man ska leta efter i ett lager är kanske den fråga du tänker att du vill räkna ut.

För det första är alla aktier som är intressanta värda att titta på den bransch där beståndet sitter. Till exempel cannabisindustrin, den här industrin som kommer att sväva när vi leder fram till 2021 och utöver och utgör en enorm tillväxtpotential inte bara för enskilda aktier. men för industrin som helhet.

För det andra, innan det specifikt undersöks en akties övergripande finansiella grunder, är det värt att titta på ett börsvärde, detta är en stor indikation om ett aktie kan se på att öka betydligt. Ta till exempel Amazon (AMZN) som har ett börsvärde på 1,6 biljoner, realistiskt kommer detta aktie inte att multipliceras med upp till tio gånger så mycket, vilket att titta på ett aktie som har en rimligt stor marknadsvärde har den realistiska potentialen når två siffror inom miljarder är det en bra faktor att titta på när man letar efter sådana bestånd till att börja med.


Med detta sagt finns det många aktier på marknaden som har ett mindre börsvärde som innehåller många riskelement, medan medelstora aktier har en mer stabil position med stora tillväxtutsikter.

Då är det dags att ta en titt på ett bestånds grundläggande element, dessa inkluderar att titta på ett akties intäkter för att se hur bra företaget har vuxit som om aktien har en attraktiv och synligt bra intäktsökning under åren, detta är en bra indikation på att ett lager har potential att fortsätta växa framåt.

Andra viktiga grundläggande faktorer att titta på inkluderar aktiens balansräkning för att se hur en aktie sitter ekonomiskt, med hjälp av olika metriska förhållanden inklusive P / E (pris-till-vinst-förhållande), P / S (pris-till-försäljning-förhållande) och ROE ( avkastning på soliditet). Dessa förhållanden kommer att ge dig en tydligare förståelse om detta aktie är över eller undervärderat baserat på företagets aktiekurs blandat med företagets vinst per aktie, medan ROE-förhållandet visar hur mycket vinst varje dollar av vanligt aktieägar gör, medan P / S ratio är ett annat mått att använda för att titta på tillväxtpotential eftersom det visar hur ett företag värderas i förhållande till försäljning.

Bortsett från de bästa elementen att titta på för att avgöra om ett aktie är en potentiell ‘Millionaire-Maker’, är en bra strategi för att förenkla en akties uppskattning ‘Regeln om 72’. Regeln om 72 kan tillämpas på allt som har förmåga att öka, det handlar bara om att dela 72 med en akties avkastning för att kunna ge dig en beräknad tid för beståndet att fördubbla dina intäkter.

Efter att ha gett en tydlig indikation om vad a gör ett lager till en ‘Millionaire-Maker’, vad man ska leta efter i ett lager och hur man uppskattar hur lång tid det tar för ett lager att växa, nu är det dags att ta en titt på 7 topp bestånd som ser ut som fortsatt fortsätter vägen till framgång.

1. Starbucks Corp (SBUX)

Starbucks Corp (SBUX) är det amerikanska multinationella kafé- och rostningsreservatet som har fångat miljontals hjärtan världen över medan det fortsätter att dra in miljoner till för sitt kaffe..

Det amerikanska företaget som har sitt huvudkontor i Seattle, Washington, har varit en anmärkningsvärd aktie att investera i och en som har sett sina investerare bli förmögna över tiden eftersom företaget har gått från styrka till styrka. Under de senaste dagarna visar detta lager inga tecken på att sakta ner, faktiskt tvärtom eftersom beståndet fortsätter att leverera toppkaffe tillsammans med att skapa mer unikhet.

Att starta Starbucks Corp som många företag på marknaden idag drabbades av svåra tider under 2020 när Coronavirus-pandemin drabbade, då butiksstängningar gick över hela världen inklusive många butiker hittills som för närvarande är stängda i ansträngningar att gripa och förhindra den pågående spridningen av detta virus , med många butiker som inte erbjuder några tjänster alls.

Med detta sagt uppväger det positiva negativet för detta varumärke. Sedan besväret drabbade detta kaffelager inom 2020 har det lyckats komma tillbaka till det positiva när vi går mot en ny normal. Det var uppenbart att se att efterfrågan har varit stark av konsumenter över hela världen eftersom butiker, drive-throughs och mobilbeställningstjänster har varit starka försäljningsställen för varumärket och medfört fantastiska intäkter från hela världen vilket lämnar Starbucks Corp i en bra position när vi går framåt.

Inom företagets finanspolitiska kvartal som släpptes den 26 januari 2021 visar det en solid framsteg trots den nuvarande globala situationen. Kina bevittnade en försäljningsökning på 5% medan Starbucks International-segmentet slutade 5% jämfört med samma period föregående år med en nettoomsättning på 1,7 miljarder dollar med ytterligare 1 038 nya butiker i drift, vilket ökar försäljningsökningen. Rörelseresultatet för det internationella segmentet var nästan i nivå med 2020 eftersom det bekräftades till 274,8 miljoner dollar under första kvartalet jämfört med 275,9 miljoner dollar 2020.

Den amerikanska sidan av verksamheten låg något efter på grund av begränsningar och effekten som Covid-19 har på kaffemärket, nettoomsättningen minskade med 6% till 4,7 miljarder dollar jämfört med första kvartalet 2020, rörelseresultatet minskade naturligtvis på grund av mindre som minskade med -26% till 813,5 miljoner dollar jämfört med 1,1 miljarder dollar 2020. 105 nya butiker öppnade dock över USA, men detta kommer på sikt att öka varumärkets intäkter utan tvekan.

Totalt sett har Starbucks bekräftat att 278 nya butiker har öppnats under det första finanspolitiska kvartalet 2021, en tillväxt på 4% jämfört med året innan. En insamling av nettoomsättningen medförde totalt 6,7 miljarder dollar för denna aktie under första kvartalet och minskade en aning med 5%, kraftigt på grund av brist på konsumentförsäljning på grund av Covid-19, inklusive aktiemarknaden minskade med 3,7% och GAAP-vinst per aktie (EPS) som låg på $ 0,53 ned med $ 0,21 jämfört med året innan.

Samtliga aktier rapporterade resultat, även om det, förutom det internationella segmentet, visar en nackdel, är det faktiskt positiva nyheter för aktien. När man tittar på efterfrågan inom dessa utmanande tider inklusive Starbucks Rewards lojalitetsprogram som ökade i USA till 28 miljoner, är det en ökning med 15% jämfört med året innan även i osäkra tider med begränsningar.

Med tanke på framtiden vill Starbucks lägga till och gå framåt med betydande tillväxt inom 2021 och utan tvekan genom åren eftersom denna marknad är en där många också dras. Starbucks har i sin budgetpolicy 2021 redogjort för att de ser ut att arkivera mellan 10% och 23% i global butiksförsäljningstillväxt, en grov vägledning om 2150 nya butiksöppningar med 1110 nya nya butiker internationellt och konsoliderade intäkter på mellan 28 miljarder dollar och 29 miljarder dollar för bokslutssammanfattningen.

Tillväxtpotentialen är definitivt synlig. Men när vi nu tittar på aktiens värderingar inklusive aktiekurs och EPS-förhållande, som ser ut som om det håller något på den högre sidan, håller en aktiekurs på $ 105,30 och en EPS på $ 0,56 är det faktiskt faktiskt nästan rätt med tanke på vad detta lager kan uppnås när vi leder framåt.

Starbucks kommer förmodligen inte att se en enorm nackdel med aktiekursen, speciellt när vi leder närmare begränsningarna under de kommande månaderna, vilket nu leder till en idealisk tid att börja leta och investera i detta ledande kaffelager som definitivt har fotfästen att vara en miljonäraktie för investerare, vilket den har bevisat på sin starka historia.

2. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

GTBIF lager

Det är ingen överraskning att aktier inom en så efterlängtad bransch gör listan över toppaktier som kan göra dig rik. Green Thumb Industries Inc (GTBIF) gör listan som ett cannabisbestånd som du bör titta för att köpa för 2021.

Green Thumb Industries är stolta över att leverera den högsta standarden för att odla och betjäna konsumenter med säker och högkvalitativ cannabis för både medicinsk och fritidsanvändning med det fasta målet att njuta av cannabis för hälsa, lycka och komfort.

Cannabisföretaget erbjuder sitt sortiment av produkter genom olika märken som Dogwalkers, Beboe Therapies, otroligt och mer allt från söta godisar till oljor. Över 11 stater inom USA och med en ny produktionsanläggning i Oglesby, Illinois som drev, producerade och distribuerade produkter för alla dess anslutningar, tillsammans med kapabla anläggningar i New Jersey och Ohio. Men det här cannabisbeståndet har sin närvaro i staten Illinois och är dess hemstat för en, och för det andra har Illinois ökat i konsumenternas efterfrågan på cannabis, vilket är en annan stark bonus för detta lager eftersom de för närvarande har fler butiker baserade inom detta staten än någon annan inom USA.

Medan affärsutvecklingen har bekräftats ser vi nu på detta lager nyckeltal i företagens tredje kvartalsrapport som att detta cannabisaktie är en som du kanske vill bekanta dig med och snabbt.

Inom företagets tredje kvartalsrapport rapporterades att kvartalet var en ” utmärkt ” tremånadersperiod, eftersom företaget gav utmärkta resultat som ökade med 31,3% under tredje kvartalet, vilket bidrog till en svindlande ökning på 131% jämfört med året innan till 157,1 miljoner dollar. Omsättningstillväxten drevs av en stark ökning av konsumentförpackade varor och detaljhandeln som ledde till att bruttomarginalen ökade till 55,4% från 53,2% under andra kvartalet..

Staten Illinois blev den 11: e staten som legaliserade cannabisanvändning inom 2020. Detta orsakade en enorm ökning av efterfrågan som drog försäljningssiffrorna genom taket för detta cannabisbestånd och eftersom fler stater ser ut att bekräfta lagstiftning från fritidsanvändning av marijuana, med tanke på detta lager positiva finansiella ställning och de stater där det för närvarande verkar i, oavsett om det sker via egna butiker eller genom olika samarbetade varumärken, bör detta fungera till detta lager för en växande framgång.

Eftersom det stod den 30 september 2020, bekräftade företaget att dess finansiella ställning utan tvekan var stark med omsättningstillgångarna på $ 159,1 miljoner inklusive likvida medel på 78,1 miljoner dollar med en utestående skuld på $ 97,1 miljoner, detta har satt detta cannabisbestånd i en mycket attraktiv finansiell ställning.

Med en aktiekurs på $ 36,44 som har ökat allt mer under det senaste året på grund av de senaste händelserna inom branschen och händelserna inom detta företag, har aktien en 52-veckorsintervall på mellan $ 4,08 och det lägsta till $ 38,45 $.

Detta är verkligen ett marijuana-bestånd som har fotfäste och förmåga att bli miljonärbestånd under de långsiktiga utsikterna, och att vara en del av en sådan blomstrande industri som kommer att sväva under de kommande åren.

3. Square Inc (SQ)

Det amerikanska finansiella tjänsteföretaget kommer nästa på listan som ett lager som har stor potential.

Eftersom världen fortsätter att flytta kraftigt in i en digital värld visar Square Inc (SQ) sig vara ett företag med sina starka ekosystem utformade för båda ändarna av spektrumet, säljare och köpare, tillsammans med nya tillägg när det försöker förbättra eller lägga till nya fördelar för deras kreativa skapelser.

Från och med där allt började för detta lager med Square Reader-enheten har idag utvecklats och utvidgats till olika vägar och visar sig vara en framgång, särskilt i 2020, eftersom Coronavirus-pandemin förde många utmaningar för företagare över hela världen..

Med företagets senaste skapande av Cash App, som kom till spel i slutet av 2013 under namnet Square Cash, har den här appen passat av många positiva skäl de senaste åren eftersom den erbjuder enkelhet och enkelhet för individer att hålla reda på sina konton . Appen är utformad för att kunna ta emot och skicka pengaröverföringar via appen eller webbplatsen, tillsammans med att lägga till nya fördelar, inklusive en ny funktion som gör att individer, organisationer och företagare kan ordna och sortera sina egna skatter, det här är bara en av många funktioner.

Vad kanske folk inte vet, tillsammans med att detta lager har sina händer i många framgångsrika vägar, finns det också många gästfrihetshandlare som använder Square Register som används för att behandla transaktioner för kunder som betalar via debet- eller kreditkortsmetoder.

På denna anteckning är det här som har fått en enorm hit för detta bestånd under året eftersom gästfrihetssektorn har fått en enorm hit som orsakats av Covid-19-pandemin som har sett SQ-aktien slå en hit inom denna aveny. Men vad har gått i denna beståndsgunst under året? Lagerförmågan som hjälper individer som arbetar på distans med sina organisationer och företag över hela världen, inklusive Cash App.

Inom detta bestånds resultat för tredje kvartalet är det uppenbart att Covid-19-pandemin har hjälpt detta bestånd avsevärt att se sin verkliga potential att ses, eftersom nästan alla finansiella områden var långt framåt i positiva färger. Bruttovinsten ökade med 794 miljoner dollar med 59% jämfört med året innan, säljarens bruttovinst uppnådde 409 miljoner dollar 12% jämfört med året innan, den totala nettoomsättningen ökade med en svindlande 140% jämfört med året innan till 3,03 miljarder dollar med Cash App-bruttovinsten 212% år till 385 dollar miljon. Företaget bevittnade också en justerad EBITDA-ökning med 38% till 181 miljoner dollar.

Dessa siffror är minst sagt imponerande, och nu när individer är på god väg med att fungera smidigt har detta lager fortfarande en enorm tillväxtpotential att arkivera framåt, så mycket att det har varit medvetet “Köp” -värdering av Wall Street-analytiker. med 18 av 36 Wall Street-analytiker som ger detta aktie ett “Strong Buy” -betyg.

Men det här företaget, som många, håller ner sina poäng som ser ut som sin höga värdering. Med hänsyn tagen till de företag som följer tolvmånaders P / E-förhållande på 373,63 indikerar värderingen för denna aktie att den är övervärderad utan tvekan.

Även om detta aktie verkligen är en som kan se ut för att ge lovande och rik avkastning, är det värt att eventuellt hänga tillbaka tills priset för detta lager ligger på en mer rimlig siffra.

4. Fiverr International LTD (FVRR)

Den israeliska ledande onlinemarknaden för frilanstjänster ger en unik kraft som inte ska tas lätt, eftersom detta bestånd har gjort otroligt bra.

Utformat för att locka både köpare och säljare med en rad olika tjänster som inkluderar skrivning till grafisk design och allt däremellan, har sedan prövat listan över 200 populära webbplatser i världen och från och med februari 2020. Det rapporterades att företaget tog med sig i ett årligt intäktsresultat på 107,1 miljoner dollar för räkenskapsåret 2019, vilket för ett företag som lanserades 2010 närmar sig väldigt växande hitaktier.

I de senaste nyheterna fortsätter detta lager att öka och växa in i nya horisonter eftersom Fiverr International just har bekräftat det senaste förvärvet av Working Not Working, som är en amerikansk kreativ plattform som liknar Fiverr som hjälper kreativa individer att hitta sina nästa frilansmöjligheter, som detta lager fungerar med några av de största och starkaste varumärkena på marknaden idag.

Efter denna nyhet ökade företagets aktiekurs som idag uppgår till $ 323,10 och en aktiekurs som har stigit stadigt under 2020 till sina nya toppar.

Inom företagens senaste Q3-resultat har detta bestånd visat att det är möjligt att arkivera förbluffande siffror som det inte råder någon tvekan om att dessa resultat har drivits på och accelererat till dessa nya toppar av Covid-19-pandemin. Företaget rapporterade en omsättningstillväxt på 88% jämfört med året innan till hela 52,3 miljoner dollar och med sina aktiva medlemmar ökade med 37% till 3,1 miljoner när individer söker mer frilansande arbetsmöjligheter..

Om man tittar på den större bilden för FVRR-aktien ser de finansiella utsikterna potentiellt ut till knappt 80% jämfört med samma period föregående år till en vägledande siffra på cirka 186 miljoner dollar med justerad EBITDA mellan 8,5 miljoner dollar – 9 miljoner dollar överväldigande före FT 2020 vägledning på 4,5 till 6,5 miljoner dollar.

Företaget, som nämnts ovan, visar sig ha en solid marknadsandel eftersom det ser ut att expandera och redan har gjort det, eftersom det försöker potentiellt bli den största frilansmarknaden på marknaden hittills och det finns mer än tillräckligt med utrymme för detta. lager att växa i många år framöver.

Återigen liksom andra blivande glödande aktier på denna lista ser FVRR också rikt ut när det gäller dess värdering, dess aktiekurs har nästan ökat 14 gånger från mars till där den står på marknaden idag, så att vänta på att hoppa på detta aktie vid den ideala tiden den bästa lösningen.

Om man tittar på andra viktiga grundläggande faktorer för detta aktie visar det sig en naturlig balans inklusive en sund operativ kassaflödesposition på 9,45 miljoner dollar, aktiens vinstmarginal ökar, vilket når lönsamhet och nästan nådde 25% under det senaste året, dock FVRRs skuld till -aktieförhållandet visar att aktien är på högsidan 0,45.

Det kan inte förnekas att det fortfarande finns gott om utrymme för rörelse eftersom detta lager fortsätter att samarbeta kreativa frilansande individer över hela världen och världen fortsätter att dyka djupare in i den digitala världen under många år framöver, detta lager har verkligen den definitiva makten av bli ett aktie som kan se på att slå miljonärstatus över de långsiktiga utsikterna. Men att vara en del av detta lager till rätt pris är den största rådgivningen innan du hoppar rakt in.

5. Brookfield Asset Management Inc (BAM)

Genom att lägga till mer mångfald i listan, träffar Brookfield Asset Management Inc (BAM) listan över att vara ett toppaktie som kan se på att leverera god avkastning på lång sikt.

Det alternativa kapitalförvaltningsföretaget som har sitt kontor i New York, Toronto, London, Sydney och Rio De Janeiro fokuserar sina attraktioner på fastigheter, förnybar energi, infrastruktur och private equity, och företaget har levererat med sina spektakulära resultat.

Till att börja med har företaget accelererat sina planer inom 2021 för framtida tillväxtutsikter och lagt in hela 44 miljarder dollar i företaget när de försöker expandera på lång sikt tillsammans med ett fritt operativt kassaflöde för eventuella ytterligare tillägg på vägen..

För det andra, när man tittar på företagets senaste siffror under fjärde kvartalet, nådde dess nettoresultat 1,8 miljarder dollar och rekordfonderna tog 2,1 miljarder dollar drivna av tillväxt och försäljning. För att inte tala om ytterligare tredjepartsvägar som företaget också är inblandat i som samlade in cirka 40 miljarder dollar av tredjepartsfondskapital under året.

Företaget är också en stark utdelningsaktie som såg en solid utdelningsökning till 8%, 0,13 $ per aktie som ska betalas till aktieägarna den 31 mars 2021.

Det finns mycket att hysa om denna kapitalförvaltningsaktie, men den kommer också med sina nedåtgående punkter som är värda att titta på, inklusive dess skuldsättningsgrad som för närvarande ligger högt på 5,92, men om denna aktie fortsätter att driva och driva framåt Även om skuldnivån sänks under perioden borde detta inte vara en oro för detta lager.

Baserat på aktiens aktiekurs som ligger på $ 42,95, vilket har bedömts vara volatilt under året eftersom det har stigit så snabbt som det såg ut att minska. Men baserat på andra metriska förhållanden inklusive dess PB (pris per bok) och P / E-förhållande på 22,49, gör detta aktie till ett bra värde att hoppa på till.

Brookfield Asset Management Inc är verkligen ett aktie som har starka och lovande utsikter att bli ett aktie som kan drabba big-time, i själva verket har analytiker till och med bedömt att detta aktie uppskattas vara värt 40% mer än där aktien för närvarande är sitter just nu, vilket bekräftar punkten ovan att det nu är en idealisk tid att investera i denna aktie.

6. Illumina Inc (ILMN)

Det amerikanska sjukvårdsföretaget Illumina Inc (ILMN) är ett bioteknikföretag som har förmågan att bli miljonäraktie, vilket det har visat.

Företaget som utvecklar, tillverkar och marknadsför olika system för att analysera genetisk variation och biologiska funktioner, tillsammans med att erbjuda produkter och tjänster som betjänar olika marknader, har fungerat på en sådan nivå att det har lyckats vinna ett marknadsvärde på $ 73,69b genom dess fortsatta framgång.

Även om detta aktie anses vara en sjukvårdsjätt, som det är, har det fortfarande potentialen att göra investerare mycket rika som nämnts, eftersom det fortsätter att utvecklas och växa till vilket redan har gjort investerare ganska rika fram till denna punkt . Wall Street-analytiker har förutspått att detta sjukvårdsbestånd kommer att öka sina intäkter med 20% per år, samtidigt som de ges 6 “Strong Buy” -resultat, vilket resulterar i en övergripande konsensus ”Hold” för aktien..

Med tanke på företagets senaste resultat under kvartal 4 överträffade det många förväntningar. Inom Q4 ökade företagets intäkter med 20% till 953 miljoner dollar och överträffade prognoserna och 1,22 dollar per aktie kom också över förväntningarna och det kommer inte att sluta där när världen närmar sig att komma ut ur skuggan av Coronavirus-pandemin som möjliggör mer kraft att drivas.

Idag har Illumina Inc en aktiekurs på $ 504,76 som har hoppat över 75% under det senaste året, och igen som andra aktier handlas detta aktie över marknaden och branschgenomsnitt baserat på aktiens P / E-förhållande men ser bra ut när jämfört med dess P / B-förhållande på 15,68. Trots detta bestånds rika värdering håller det hela på att leverera och leverera till imponerande belopp om du fångar detta bestånd till rätt pris.

7. Splunk Inc (SPLK)

Den sista aktien som kom på listan över de 7 bästa aktierna att äga är Splunk Inc (SPLK).

Splunk Inc är ett San-Francisco-baserat mjukvaruföretag som specialiserat sig på att producera programvara för att söka, övervaka och analysera maskingenererad data.

Från företagets senaste Q3-rapport talar ett uttalande som sammanfattar detta programvarulager av företagets VD Doug Merritt för sig själv tillsammans med aktiens rapporter..

“Även med osäkra marknadsförhållanden är Splunk fortfarande ett av de snabbast växande företagen i företagets mjukvarus historia.” säger Doug Merritt, VD för Splunk Inc..

Med tanke på hur bra aktien presterade, totala intäkter, även om de minskade med 11% till 559 miljoner dollar, var olika sektorer högre inklusive Cloud ARR upp 71% år till 630 miljoner dollar, molnintäkter ökade 80% år till 145 miljoner dollar, totalt ARR ökade 44% YoY till 2,07 miljarder dollar.

Dessa är bara några av höjdpunkterna i Q3-rapporten, tillsammans med bekräftelsen av nya affärshöjdpunkter, eftersom företaget är på väg att förvärva fler företag i mixen och lägga till mer framtida tillväxtpotential inom företag spridda över hela världen..

Ser vi på fjärde kvartalet för detta aktie har företaget gett en vägledning med totala intäkter som förväntas vara mellan $ 650 miljoner och $ 700 miljoner och en icke-GAAP rörelsemarginal förväntas vara mellan -4% och 3% vilket ger aktien en realistisk utsikter.

Det råder ingen tvekan om att Splunks datatjänster kommer att fortsätta att utvecklas med potentiellt många ledande företag som vill dra nytta av sin programvara, det finns ingen anledning att analytiker förutspår att detta lager skulle kunna fördubblas inom sin försäljning 2025.

Med tanke på konsensusbetyget “Köp” kommer detta aktie utan tvekan att slå lönsamheten eftersom det driver framåt för att leverera, särskilt om detta aktie når en prognos om intäktsprognosen om 24% per år.

Sammanfattning

Och där har du 7 toppaktier som sitter i en position som potentiellt kan få investerare att tjäna miljoner på lång sikt.

Alla dessa lovande aktier sitter i en stabilitetsposition, en god finansiell ställning, även om vissa kanske inte är lönsamma ännu, har de fortfarande förmågan att bli så att tiden går framåt. Dessa fantastiska investeringar är bra tillägg för att hålla kvar på lång sikt när du försöker slå den sexsiffriga summan samtidigt som det alltid är värt att lägga till mångfald med andra aktier i din samling..

Om du är nybörjare i att investera är dessa utvalda aktier bra tillägg att lägga till i din portfölj, ett aktie som Starbucks Corp (SBUX) kan vara ett bra steg till att börja med eftersom det ger stor tillväxt när vi går framåt, särskilt till en bra pris som kan leda till bra avkastning.

Om du är en erfaren investerare, bortsett från cannabisindustrin, ser Fiverr International LTD (FVRR) ut som ett aktie med ett stort framtidsutsikter när det försöker dominera.

Även om dessa aktier har positiva utsikter är det klokt att göra ytterligare undersökningar innan du investerar i dina valda aktier, som med alla aktier utgör de sina egna riskelement.

eToro – Köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Läs mer:

Hur man väljer aktier: En komplett guide för nya investerare

7 brittiska utdelningsaktier att köpa nu som erbjuder en attraktiv inkomstström

Vad är nästa lager att explodera 2021?

Vilka topp 15-aktier kommer att explodera 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map