7 marijuana-aktier att köpa som kan uppskatta 2021

7 marijuanaaktier kommer att öka värdet 2021

Vill du investera i de bästa marijuana-aktierna 2021? Letar du efter att investera i de bästa marijuana-aktierna som ger dig det bästa värdet?

Vi har täckt det för dig med 7 marijuana-lager att se för att köpa för det kommande året.

Marijuana-aktier började uppskattas 2021

2021 ser ut att bli året för cannabisindustrin.

Den spännande surrkänslan som omger denna sektor är uppenbar, eftersom investerare över hela världen mer och mer uppmärksammar branschens glödande prestanda. Ännu mer, eftersom den utvalda presidenten Joe Biden kommer att ta över och demokraterna driver USA inom de närmaste veckorna.

Det här året ser ut att vara en potentiell vändpunkt för cannabisindustrin och för USA, som potentiellt kan göra mer eller om inte alla amerikanska stater ser ut att vara legaliserade marijuana för antingen rekreations- eller medicinsk användning av produkten.

Om ovanstående händer, vilket ser mer sannolikt ut när tiden går, kan det inte förnekas att denna bransch kommer att bli en av de bäst presterande branscherna som går framåt på marknaden för att datera.

Så för att komma före spelet har vi valt att titta på 7 marijuana-aktier som kan uppskattas 2021 vilket också kan vara det perfekta tillskottet till din portfölj.

Om marijuana-aktier är dina intressanta aktier, se till att läsa ytterligare två artiklar om de glödande bestånden som tittar på företags 2020-föreställningar i The Best 11 Performing Cannabis Stocks under 2020

Här hittar du en lista över de blomstrande cannabisbestånden tillsammans med en uppdelning av några av de bäst presterade marijuana-beståndets höjdpunkter.

De 7 bästa marijuana-aktierna att köpa 2021:

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

2. Cresco Labs Inc (CL)


3. Tilray Inc (TLRY)

4. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

5. Aphria Inc (APHA)

6. Canopy Growth Corp (CGC)

7. Planet 13 Holdings Inc (PLNHF)

Kommer marijuana-bestånd äntligen att leva upp till 2021? Om så är fallet kan dessa 7 toppval vara några av de bästa investeringsalternativen 2021.

1. GrowGeneration Corp (GRWG)

Konsensusbetyg: “Starkt köp”

Det första beståndet på listan över cannabisbestånd som kan uppskattas 2021 är GrowGeneration Corp.

Eftersom början av året pågår, sitter detta lager redan i en bra och positiv position eftersom branschen ser ut att “explodera” snyggt i år.

GrowGeneration Corp har visat och fått ett imponerande år 2020 bekräftat av företagets kvartalsrapporter med företagets senaste Q3-rapport som bekräftar företagets starka position när vi går in 2021.

GRWG rapporterade en rekordintäkt på 55 miljarder US-dollar 2020, för att inte tala om att företaget har gjort och fortfarande är i färd med att genomföra olika förvärv, vilket är alla ytterligare intäkter som ska föras in i den större bilden totala intäkter när företaget går framåt..

Låter imponerande, eller hur? Det är och det ser inte ut att sakta ner när som helst snart.

Företaget har över 36 butiker inklusive distributionskontor vilket gör det till den största leverantören av hydroponics i USA.

Eftersom GRWG-bruttovinsten också ökade med 27% under de första nio månaderna 2020 är förutsägelserna för 2021 nästan dubbelt så stora som företagens 2020-resultat.

GrowGeneration Corp ger en fullständig 2021-vägledning på $ 280 – $ 300 miljoner jämfört med 2020: s vägledning på mellan $ 185 – $ 190 miljoner.

Aktiens aktiekurs idag ligger på $ 50,31 och har utfärdats med ett års genomsnittligt kursmål av Wall Street-analytiker på $ 31,17 med det högsta aktiekursen $ 45,00 och det lägsta aktiekursen är $ 8,00.

Inte bara kan detta lager erbjuda dig värde, men det kommer också hand i hand med tillväxt och fart och ett lager som kommer att vara en exceptionell långsiktig investering eftersom cannabisindustrin blomstrar med framgång.

2. Cresco Labs Inc (CL)

CRLBF-lager

Konsensusbetyg: ”Köp”

Cresco Labs Inc är ett amerikanskt cannabisföretag som levererar marijuana för både medicinskt och fritidsbruk.

Företaget har en unik verksamhet som inte bara drar in investerare utan också konsumenter med sina tillägg. När USA närmar sig fler stater för att legalisera användningen av fritidsmarijuana lägger företagens varumärken också till sina unika fördelar för produkterna.

Företagets produkter som säljs under ‘Mindys varumärke’ erbjuder marijuana-sötkollektion där marijuana har komprimerats till chokladkakor, frukttugg och mer vilket visar sig vara en konsumentframgång i de amerikanska legaliserade staterna..

Tillsammans med företagets unika försäljning av sina produkter är Crescos mål att ”normalisera, professionalisera och revolutionera cannabis” och cannabisprodukter runt om i staterna..

När det gäller företagets grossistväg 2021 och därefter har Cresco tillgång till över 550 apotek där dess produkter kan säljas och köpas tillsammans med öppnande och drift av egna butiker.

När det gäller ekonomisk hälsa som släpptes i företagets senaste kvartalsrapport hade Cresco rekordintäkter på $ 153,3 miljoner, en ökning med $ 59 miljoner och en imponerande försäljningstillväxt på $ 62,8 miljoner, en ökning med 60% jämfört med förra årets kvartal 2019..

Bekräftade att detta var det tredje kvartalet i rad för cannabisföretaget med en omsättningstillväxt på över 40%. Vi tror att denna post inte kommer att sluta där.

Aktiens aktiekurs är 12,08 dollar och har märkts som en cannabisaktie som kan vara ett “lönsamt investeringsalternativ” av analytiker som har sett denna aktie utvecklas under senare år..

Analytiker har också gett sina prognoser för aktien, med en 5-årig intäktsinvestering som förväntas uppgå till + 28,66% och en aktieprisförutsägelse på 15,54 $ som leder till 2026.

Cresco Labs Inc är ett underbart värde aktie som ser ut att frodas 2021 och är också ett bra långsiktigt investeringstillägg.

3. Tilray Inc (TLRY)

Konsensusbetyg: “Håll”

Tilray Inc Det kanadensiska läkemedels- och cannabisföretaget har kommit in på listan över ett av de 7 aktier som kan uppskattas 2021.

Det kanadensiska företaget med huvudkontor i Toronto, Ontario verkar också internationellt och har en stark närvaro inom Kanada och den amerikanska marknaden.

Inte bara har det sin enda närvaro, men företaget slogs också samman med Aphria förra månaden i december 2020 som nu har utsetts till det största marijuana-företaget i världen.

Även om färska rapporter och siffror kan visa att detta lager ligger bakom sina konkurrenter, betyder det inte att man säger att detta cannabisbestånd är ett som ska kasseras. Vi tror faktiskt att detta lager är ett som kan uppskattas fint 2021.

Företagets aktiekurs har stigit de senaste dagarna och har visat att aktien har ökat med 38,1% under den senaste månaden enligt Zacks Report och har också fått ett ökat Zacks Consensus Estimate när dagarna går, vilket tyder på att aktien blir mer populär och solid när dagarna går.

År 2020 rapporterade läkemedelsbeståndet TLRY en total intäkt på 51,4 miljoner dollar, vilket låg kvar på nivån för tidigare intäktsresultat. Intäkterna från cannabissegmentet bekräftades ha minskat med 11%, vilket bekräftades av ett flertal skäl, inklusive avveckling av större delen av försäljningen och minskning av medicinsk försäljning i Kanada. Emellertid ökade försäljningen av vuxna och internationell medicinsk försäljning med 26% respektive 46%.

Med tanke på den enorma överlåtelse som coronaviruspandemin också har haft på världen kan detta också ha spelat ett litet bidrag till resultaten av cannabisbeståndet.

Ändå tror vi att TLRY fortfarande har mer tillväxt och styrka bakom sig vilket gör detta aktie till ett värdefullt aktie inför 2021.

4. Green Thumb Industries Inc (GTBIF)

GTBIF lager

Konsensusbetyg: ”Köp”

Ett annat amerikanskt cannabisbestånd som kommer att erbjuda stor tillväxt och värde 2021 är Green Thumb Industries Inc..

År 2020 rapporterades att GTBIF ‘blåste ut gatuförväntningarna’ med sina ekonomiska resultat under året.

Företaget rapporterade en ökad intäkt på 31,1% upp till $ 157,10 miljoner under sitt tredje kvartal och med en justerad EBITDA på $ 48,7 miljoner.

Men slutligen, företagets rapport om nettoresultat som rapporterades under Q3 2020 resulterar i 9,6 miljoner dollar, vilket är en enorm ökning från dess nettoförlust 2019 på 14,6 miljoner dollar. Bara detta resultat talar volymer om hur företaget vill fortsätta in i året och vidare.

Så vad gör Green Thumb Industries till ett värdefullt lager?

Multistatoperatören Green Thumb Industries har mycket potentiell tillväxt inför framtiden.

Även om företaget erbjuder och driver över 50 apotek har företaget också möjligheten att öppna nästan 100 butiker och har 13 tillverkningsanläggningar. Alla butiker är inom licensierade stater eftersom deras nuvarande handelslicens möjliggör.

En andra faktor som man måste känna till om GTBIF-aktien är att det är ett mycket starkt affärsinriktat aktie när det gäller verksamheten, vilket innebär att de är selektiva med var de väljer att bedriva verksamhet i stater över hela USA, eftersom de strävar efter att söka där de kan få stora konsumentintäkter tillsammans med marknadsandelar.

När det gäller företagets produkter har dessa inget frågetecken kring dem. Och det är uppenbart att se att alla produkter både medicinska och fritidsfrågor är mer efterfrågade nu än någonsin tidigare.

Som det ser ut idag betraktas Green Thumb Industries som ett värdelager med stor tillväxtpotential under det kommande året och därefter. Det här beståndet kommer in som ett av våra fasta cannabisbestånd att köpa för 2021.

5. Aphria Inc (APHA)

Konsensusbetyg: ”Köp”

Den kanadensiska cannabisproducenten som växer för tillfället är också ett lager som kommer att vara en bra investering för de långsiktiga utsikterna.

Som nämnts ovan slogs denna Aphria-aktie samman med Tilray (TLRY) i december 2020, som nu är en av eller inte den största cannabisaktien på marknaden idag när det gäller intäkter.

Men företaget har inte stoppat sitt äventyr med att lägga till fler företag i mixen ännu. 2020 sågs också StreetWater Brewing-företaget, ett av USA: s största hantverksbryggningsföretag, av APHA.

Och vem ska säga att företaget inte kommer att se ut att expandera ytterligare när tiden går framåt. Eftersom det har utsetts till förvärvskung på cannabisaktiemarknaden.

På egen hand har Aphria fått en god tillväxt och ökat 75% under det senaste året.

Aktien har fått konsensusbetyget ”Köp” av analytiker som går framåt.

För företagets tillväxtutsikter gör detta aktie till ett värdefullt lager att köpa in.

6. Canopy Growth Corp (CGC)

Konsensusbetyg: “Håll”

Okej, även om denna aktie anses vara den största cannabisaktien på marknaden, är denna aktie fortfarande en som kan ge bra avkastning till investerare, varför detta aktie gjorde topp 7.

Om du inte känner till detta aktie har detta aktie blivit rik på kontanter från aktieinvesteringar från Constellation Brands (STZ). Och för de som inte är säkra på STZ är Constellation Brands Inc en amerikansk producent och marknadsförare av alkoholhaltiga drycker och råkar vara det största ölimportföretaget i USA..

Enligt rapporter äger STZ för närvarande ungefär 38% eller mer av Canopys utestående aktier.

CGC-aktien ansågs vara en perfekt långsiktig investering för att kunna gå vidare och etablera sig, särskilt ännu mer mot bakgrund av vad som kommer för cannabisindustrin i år..

Att ha mer pengar ger mer utrymme att expandera i nya projekt, till exempel fler möjligheter att skapa och driva och till och med se till att expandera ytterligare till de internationella marknaderna. Enligt Canopy Growths ledningsgrupp är fokus på USA, Kanada och de tyska marknaderna de solida fokuserna eftersom dessa länder utgör över 85% av den globala cannabismarknaden..

Men naturligtvis säger det sig självt, ju större ett aktie blir desto större chans har det att förlora mer pengar, men ökningen är dock större i detta fall för CGC-aktier eftersom det klarar sig betydligt bra med sina förluster och negativa resultat för en stor -lock lager.

När det gäller aktiens framtidsutsikter har den prognostiserats och en genomsnittlig 1-årsprognos på 430,5 miljoner dollar + 19,94% till ett prognostiserat 3-årsmedelvärde fastställt till 945,5 miljoner dollar + 163,44%.

Aktuellt aktiekurs har bedömts vara undervärderat baserat på aktiens grundläggande.

För detta bestånds tillväxtutsikter när det strävar efter att expandera inom alla områden inklusive dess marknadsandel och internationella närvaro, går företagets strategiska plan framåt som håller företaget i så mycket positiv ekonomisk hälsa som möjligt och eftersom marijuanaindustrin kommer att sväva, vi tror att detta aktie är en stor tillväxt- och värdestock som ska uppskattas 2021.

7. Planet 13 Holdings Inc (PLNHF)

Konsensusbetyg: ”Köp”

Planet 13 Holdings Inc är ett mindre och något underskattat cannabisföretag som kommer att hamna inom de sju bästa cannabisföretagen som kommer att uppskattas i år..

Många kanske inte ens har hört talas om detta marijuana-lager före 2021, om du inte har besökt feststaden Las Vegas eller om du är en ivrig investerare inom branschen, så har du mer än troligtvis hört talas om PLNHF.

Baserat i Nevada, Las Vegas, är företaget en av de största cannabisdispenserna i världen och varumärket verkar också genom sin Planet 13 Cannabis Superstore. & Entertainment Complex tillsammans med andra undermärken som distribuerar sina cannabis- och kaffeprodukter.

När Coronavirus-pandemin tog över världen kanske många trodde att Planet 13 skulle kämpa minst sagt, eftersom företaget tar in mycket intäkter från turism.

Men så var det inte klart.

Företaget har rapporterat att aktien är 186% högre än förra året då försäljningen ökade högt 2020 och ökade försäljningen med 36% före COVID-19.

Företagets rapporterade intäkter uppgår till 22 797 338 dollar jämfört med samma kvartals resultat för 2019 som intäkterna uppgick till 16 696 932 dollar.

Eftersom spänningen för företaget fortsätter att bygga för cannabisvarumärket, gör det också nästa äventyr. Planet 13 i år är på väg att öppna sin andra plats som är spridd över en imponerande 40.000 kvadratmeter detaljhandelsbutik som ligger i Santa, Ana, Kalifornien, USA.

Med aktiekursen på 5,89 dollar och med ett 52-veckorsintervall mellan 0,63 och 6,40 dollar är det högsta. Detta lager erbjuder värde, tillväxt och fart när vi går in i 2021.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis vill de här sju bästa marijuana-bestånden lägga till ytterligare etablerad tillväxt över olika vägar, vilket är en tär vilja och kan ge stora intäkter under det kommande året och leda till många fler år framöver..

Oavsett vilket cannabisbestånd från listan över 7 som står ljusare för dig, kommer alla de marijuana-bestånd som utförs med sin egen unika individualitet och sina egna långsiktiga utsikter, vilket rekommenderas innan du väljer att investera i ditt valda lager för att utföra ytterligare forskning för att täcka alla änglar.

Notera – För att klargöra att alla aktier som nämnts ovan har sina egna riskelement, vilket rekommenderas att du alltid gör ytterligare undersökningar innan du vill investera i dina valda aktier.

Låt oss nu titta på hur man investerar i de ledande cannabisbestånden.

Att investera i framgångsrika marijuana-aktier är allt du behöver en mäklare för att få din handelsresa igång. Och detta kan göras utan möten ansikte mot ansikte och utan alltför stora väntetider. det kan enkelt göras från ditt eget bostadsutrymme.

Att välja klokt och bedriva forskning om mäklare och onlineplattformar är avgörande. Om du redan har tittat på denna aveny ser du att det finns olika handelsplattformar att välja mellan tillsammans med många mäklare att ansluta till.

Men det rekommenderas starkt att du håller dig till en reglerad licensierad plattform och mäklare för att genomföra din handelsresa. Du hittar relevanta handelslicenser längst ner på handelsplattformens webbsida tillsammans med enskilda mäklarlicenser, om inte online då på begäran.

Även om det finns många plattformar att välja mellan rekommenderar vi starkt den prisbelönta handelsplattformen, eToro.

eToro har en kundbas på över 17 miljoner investerare över hela världen och har tillgång till över 800+ aktier på marknaden idag, inklusive de bästa cannabisaktierna.

När du väl har öppnat ditt handelskonto är du redo att börja och börja din investeringshandelsresa. En liten överförbar kontant deposition krävs innan du kan börja handla och sedan är du redo att gå.

När du öppnar ditt handelskonto, om övning och förståelse är det du behöver mer av, finns en gratis virtuell demoplattform tillgänglig på din fritid med $ 10,0000 virtuella medel för att du ska kunna skapa en virtuell portfölj och se hur handeln online fungerar. Du kommer också att kunna få en bättre förståelse för handelsstrategier medan du deltar.

Om du investerar på språng letar du efter, eToro ger möjlighet att investera dygnet runt från vilken enhet du vill.

Upptäck allt detta och mer med den ledande handelsplattformen eToro. Den bästa plattformen för att starta din handelsresa.

eToro – Top Stock Broker, Köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Viktiga avhämtningar:

  • 7 marijuana-aktier som kan uppskattas 2021 ser ut att vara solida aktier för tillväxt 2021 som leder till värdeökning.
  • De bästa marijuana-aktierna som uppskattas 2021 kommer också att vara bra långsiktiga finansiella investeringar.
  • Cannabisindustrin kommer att sväva 2021 när USA drivs av demokrater som praktikant stöder användning av marijuana.
  • Cannabisindustrin har utsetts till att vara den mest underskattade industrin som kommer att arkivera stor potential 2021 och under många år framöver.
  • Att investera i de sju marijuana-aktierna går snabbt, enkelt och enkelt med den ledande handelsplattformen eToro.
  • Innan du investerar, se till att du är helt medveten om vad du investerar i.
  • Slutligen, alltid investera inom dina resurser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map