Hur man väljer de bästa aktierna att köpa nu

I detta ständigt utvecklade konkurrenslandskap är ett av de bästa sätten att få god avkastning att investera i aktier. För investerare som vill göra en passiv inkomst är utdelningsaktier alltid ett alternativ. Det kan tjäna en avkastning på 3% och en högre ränta jämfört med andra sparkonton. Att vara investerare på aktiemarknaden har både fördelar och risker. Att välja de bästa aktierna att köpa är verkligen ett nagelbitande beslut som bör stödjas av tillförlitliga och robusta forskningsrekommendationer.

Tips för att välja de bästa aktierna att köpa nu

Även om börshandlade fonder (ETF: s) popularitet har minskat enskilda aktieköpare och deras marknad, kan aktiemarknaden fortfarande vara ett framgångsrikt investeringsprojekt med god forskning. Oavsett din handelsstil, oavsett om det är dagshandel eller till och med stilar som swing trading, positionshandel eller investering, bör det finnas ett särskilt kriterium för att välja dina aktier.

Här är några gyllene regler och tips för att välja marknadens bästa aktie.

Planera för en långsiktig investering

Oavsett vad det aktuella scenariot är bör investeringsplanerna alltid vara för långa sträckor. Innan du investerar i ett visst företag, analysera dess historia genom att granska dess utdelning, kassaflöde och handelsprestanda. Historiken är kanske inte en pålitlig mätare för framtida prestanda, men den kan skapa en översikt för en bra start.

Håll kapitalbevarandet ytterst prioriterat

Aktieinvesteringar och handel är inte ett gissningsspel. Snarare behöver den en särskild plan och forskning. Att bevara kapitalet och minimera riskerna bör vara av yttersta prioritet när man investerar i ett aktie. Det vore bäst om du hade en tydlig uppfattning om hur mycket pengar du har råd att förlora och hur du väljer aktier därefter på lång sikt. Att stanna kvar i spelet och bevara kapital är ett av de mest kritiska målen.

Planera riskhantering

Bestäm vilken risknivå du har råd och lev med. Fokusera på att bevara huvudstäder och starta alltid genom att minimera risker. När dina kunskaper och erfarenheter inom fältet ökar gradvis kan du överväga att utöka risken baserat på de aktier du väljer att handla.

Bästa aktier att köpa nu på marknaden

Som hela världen förväntar sig vad "ny normal" gäller för oss är det viktigt att ta hänsyn till tidigare trender, den nuvarande marknaden och flera andra faktorer när du väljer önskad aktiemarknad. Här är några av de bästa bestånden som har imponerande relativ styrka jämfört med andra som kan prestera bra på denna marknad.

FMCG-sektor (snabba konsumentvaror)

British American Tobacco och Imperial Brands är de bästa och snabba konsumentvaruföretagen (FMCG) som ligger högst upp på listan över bästa aktier att köpa nu. Det här är två rökföretag som erbjuder mer än 7% avkastning, trots att tobaksbranschen är missgynnade för investerare. Detta är ganska imponerande och en frestande mark för att dra nytta av aktieinvesteringar.

Unilever Ltd., FMCG: s överordnade, som bedriver tillverkning av märkesvaror och förpackade produkter, är ännu ett blomstrande lager att tänka på. Unilever har en utdelningsavkastning nära 3,5%, vilket är i denna nuvarande lågränteekonomi, mycket lockande och lugnande. Eftersom det är ett dyra aktie hela tiden kan plötsliga marknadsstörningar också erbjuda möjligheter att hämta aktier billigare än vanligt.

Läskleverantören Britvic och alkoholhaltiga dryckesföretag Diageo är två andra FMCG-företag som kan kategoriseras under de bästa aktierna att köpa titel. Med ett lockande avkastning på över 3,5% och en historia av blomstrande prestanda, Britvic har en marknad infunderad med många möjligheter för investerare. Å andra sidan har Diageo ett relativt lågt avkastning, vilket är nära 2,5%. Men deras utdelningstillväxt är upp till märket för att göra det till ett betydande lager att köpa.

Teknologi

Teknik ser ut som Facebook, Netflix, Google, och Äpple dominerade ursprungligen sektorn och blev kända på aktiemarknaden. Flera investerare såg viss tillväxtpotential i dessa spirande företag, och det är fortfarande ett av de bästa alternativen för investerare.

Enligt Netflix senaste resultatrapporten, Netflix-lager har ökat dramatiskt och dess relativa styrka har ökat kraftigt, vilket verkligen är en inflytelserik faktor.

Trots genomförandet av en prishöjning, Netflix har lagt till 860 000 nya abonnenter i USA och Kanada under kvartalet, och företaget slutade med 203,7 miljoner abonnenter över hela världen 2020, vilket gjorde det till en idealisk mark för aktiemarknadsinvesteringar. Wells Fargo-analytiker Steven Cahall sa in hans anteckning till kunder som, "Vi har gått från en historisk björn på NFLX till en kortbärande tjur."

Teknikjätten Apple (AAPL) blev det första amerikanska företaget med ett marknadsvärde som översteg 2,3 biljoner dollar i januari 2021. Trots den pandemi som sveper landet lyckades iPhone-tillverkarens andel ha ett språng på mer än 50% i år, vilket gör det till ett idealiskt val för investerare att prioritera sina kapital och göra passiva inkomster tillsammans.

Finansiera

Genom att dra nytta av digitala transformationsfördelar ökar de globala finanssektorerna sin tillväxt med specifika tjänster som bank, investering och försäkring. Var det Intuit. Inc (INTU) med sin lösning för att göra sömlösa och överkomliga skatteregistreringar eller Mastercard (MA) som utnyttjar fördelen med ett växande kontantlöst samhälle. Dessa varumärken är tillräckligt redo för att upprätthålla en stabil och kontinuerlig marknad hela tiden, även mitt i kaos.

Slutsats: The Boon And Bane

Efter pandemins förödelse förutses marknaderna återhämta sig och aktier visar ett positivt tecken på stigande, vilket gör det till en idealisk tid att investera på aktiemarknaden. Riskerna är avsedda att involveras i aktiemarknadsinvesteringar, men trots riskerna är dessa nämnda aktier några av de bästa aktierna att köpa nu för att öka din passiva inkomst för i år och de kommande åren.

eToro – Köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Läs mer:

Topp 10 brittiska aktier att investera 2021

Hur man väljer aktier: En komplett guide för nya investerare

Vilka är de 8 bästa turistbestånden att köpa 2021?

Vilka är de fem bästa utdelningsaktierna att investera i för 2021?

Topp 7 Telekommunikationsaktier att köpa 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner