Investera i dessa topp 5-aktier kan göra dig till en förmögenhet 2021

Aktiemarknaden är full av otaliga möjligheter att säkra en rik framtid för dig själv. Att bestämma vilket aktie du ska investera i är inte en cakewalk utan kräver god forskning, kunskap och kapital. För att hjälpa dig är det här de fem bästa aktierna att köpa nu som kan bana vägen till din miljonär framtid.

Bästa aktier att köpa nu för lönsamma framtida avkastningar

Det finns fem utmärkta aktier som är beredda att belöna sina investerare i år. Var och en av dessa aktier är det mest övertygande köpet och är beredd att belöna dig med en vacker framtida avkastning på lång sikt.

Här är de fem bästa aktierna som kan göra dig till en förmögenhet 2021:

# 1: Walt Disney (DIS)

Disney skjuter på alla cylindrar just nu, och om du letar efter en av de bästa aktierna att köpa nu som hjälper dig att säkra en rik framtid, tänk inte mer. Investerare är mycket glada över Disneys framtid på grund av lanseringen av den fantastiska rookiesäsongen i Disney +.

Pandemivågen sätter sig och Disney ser fram emot att öppna sina parker, orter och kryssningsrederier med alla säkerhetsåtgärder. När den väl öppnas igen råder det ingen tvekan om att den kommer att vara full av flockar av Disney-älskare, vilket så småningom kommer att öka dess intäkter och vinst. Nästa riktiga tillväxtdrivare för Disney-aktier kommer att bli stora budgetutgåvor.

Disney + kommer att driva mer än förväntade intäkter eftersom abonnenterna har ökat till nästan 86 miljoner nu. Om denna siffra fortsätter att stiga förväntar sig ledningen att se en siffra så hög som 260 miljoner år 2024, vilket gör den till en av de bästa lönsamma bestånden på lång sikt. Disneys streamingtjänst växer kraftigt och det råder ingen tvekan om att det kommer att bli ett av de bästa aktierna att äga 2021.

# 2: Lemonade (LMND)

Lemonade är ett försäkringsteknikföretag som har ökat till 1 miljon kunder med drygt fyra års verksamhet. Genom att utnyttja artificiell intelligens, tekniska framsteg och ett kundvänligt tillvägagångssätt avser de att skapa en försäkringsupplevelse sömlös och mer avancerad. Deras skadeståndsprocess är snabb och smärtfri, och det är bara 90 sekunder att skapa en personlig försäkringsplan med deras AI-drivna applikation.

Lemonade vinner snabbt andel på marknaderna för husägare, hyresgäster och husdjursförsäkringar mitt i dessa ovanliga tider och kostnadsbesparingar. Företaget meddelar att det precis har börjat testa en livsförsäkringsprodukt. Om produkten framgångsrikt skapar en kvalitetsupplevelse för mer än 1 miljon människor, kan detta lager vara en spelväxlare och en av de bästa bestånden att köpa nu.

Lemonade har inga planer på att stoppa sin tillväxt, vilket gör det till det bästa beståndet för framtiden. Produkter som bilförsäkring förväntas vara i horisonten, som ledningen nämner. Dessutom expanderar företaget sina gränser internationellt med en framgångsrik lansering i Frankrike 2020. Under de kommande månaderna har denna störande uppstart fler planer på att komma in på 800 miljarder dollar livförsäkringsmarknad som kommer att hjälpa dem att stiga till vinster. Det är nästan sant här att när livet ger dig "citroner," pressa dem för att äga din framtida förmögenhet med detta lönsamma lager.

# 3: Advanced Micro Devices (AMD)

Avancerade mikroenheter har stigit till rampljuset på aktiemarknaden med sina unika egenskaper och egna produkter med galopp av teknik och innovationer. Denna Silicon Valley-start är en global tillverkare av halvledaranordningar som används för högpresterande datorbearbetning i system som stationära datorer, PC: s arbetsstationer etc. AMD kunde öka sin tillväxt under pandemin med fler som arbetade och lärde sig hemifrån. Det skedde en betydande försäljning av persondatorer och de globala PC-transporterna klättrade över 13% under året till 300 miljoner år 2020.

AMDs huvudsakliga fokus ligger på grafikbearbetning, vilket förbättrar renderingshastigheten och databehandling för stora moln- och datacenterapplikationer. Den hade en omsättningsökning på 56% under året till 2,8 miljarder dollar under tredje kvartalet.

Eftersom tekniken fortfarande är i en framåtskridande fas är företag som AMD betydligt de bästa aktierna att köpa för att säkerställa lycka i framtiden. Bortsett från detta producerar AMD också chips för Sonys PlayStation 5 och Microsoft Xbox Series X-konsoler. Då PC-marknaden förväntas öka starkare de kommande åren och den snabba försäljningen av spelsystem över hela världen kan investerare förvänta sig en god avkastning genom att investera i detta lönsamma aktie.

# 4: Moderna (MRNA)

Pandemiåret var verkligen ett praktiskt och lönsamt år för Moderna, bioteknikföretaget. Moderna var inte ett populärt namn inom läkemedelssektorn förrän den introducerade sin messenger RNA (mRNA) -teknologi och utvecklade ett vaccin som kunde spela en viktig roll för att bromsa spridningen av COVID-19. Coronavirusvaccinet fick auktorisation i ett stort antal länder, och det blev det andra företaget som fick godkännande i ett tävlingslopp om dussintals.

Modernas coronavirusvaccin är unikt i sitt innehåll eftersom det innehåller mRNA som driver vår kropp att producera en struktur som liknar virusets spikprotein. Detta kommer ytterligare att utlösa vårt immunsystem för att skapa sjukdomsbekämpande antikroppar och T-celler som skyddar oss från viruset.

Detta lager utvecklar nu 24 andra läkemedelskandidater, inklusive potentiella vacciner mot säsongsinfluensan och humant immunbristvirus (HIV), med de kontanter som genereras från COVID-vaccinet. Att vara en sådan visionär inom läkemedelssektorn är Moderna en av de bästa aktierna att köpa nu för framtida avkastning.

# 5: Square (SQ)

Square är ett företag med betalnings- och försäljningsställen som har visat en enorm tillväxt de senaste åren. Företaget hade en enorm efterfrågan under pandemin och tillhandahöll människotjänster som kreditkortsbehandling, webbplatsbyggnad och företagsfinansiering. Tillsammans med att hjälpa sina handelskunder att växa sin verksamhet, ökar Square sina vinster tillsammans.

Hållbarheten för den ekonomiska expansionen avseende dess sammandragningar, vilket kommer att vara bra för konsumentutgifterna, och det faktum att Square får sin GPV från större företag med en årlig GPV på minst $ 125.000 gör det till ett av de bästa aktierna att köpa nu och för de förutsebara framtida.

Squares omfattande populära peer-to-peer-betalningsplattform, Cash App, spelar en viktig roll som tillväxtdrivare. Mellan december 2017 och juni 2020 ökade Cash Apps månatliga aktiva användare (MUA) från 7 miljoner till mer än 30 miljoner människor. Med den nya normen för kontantlösa transaktioner som banar väg och tillväxten av Cash App kommer Square att generera en stor del av vinsten de närmaste åren, och dess aktieägare är redo att dra nytta av den.

Poängen

2021 har medfört en uppsjö av lönsamma möjligheter på aktiemarknaden. Om du planerar att investera dina hårt förvärvade pengar i en dröm för att säkra en rik framtid. Tänk inte mer eftersom det här är de bästa aktierna att köpa nu som är redo att växa explosivt i framtiden.

eToro – Köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Läs mer:

Topp 15 lager kommer att explodera 2021

5 ostoppbara lager vid höga toppar som du fortfarande kan köpa

Topp 9 lager som gör dig rik

Topp 10 brittiska aktier att tänka på för 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner