Vilka aktier kan jag köpa 2021?

De bästa aktierna att köpa 2021

Vilka är de bästa aktierna att köpa 2021 frågar du? Förmodligen dessa!

Finns det några bra aktier att titta på 2021? Kommer 2021 att vara en bra tid att köpa aktier? Låt oss titta på några av de bästa och ta reda på det.

När man tittar på vilka aktier man ska köpa 2021, du kan inte komma undan den pandemi som har kommit att prägla 2020 och kommer förmodligen att fortsätta under mycket av 2021.

Medan det ursprungligen låter ganska läskigt borde det inte vara, för bakom alla hemska saker som någonsin har hänt på aktiemarknaden finns det alltid någon som tjänar pengar någonstans ur det.

Medan vissa aktier kan tyckas väldigt uppenbara – Zoom, till exempel (mer om dem nedan!) – finns det många du kanske inte är medvetna om som hade ett enormt år 2020 och sannolikt kommer att fortsätta fram till 2021.

Men kom ihåg, bara för att ett lager anses vara ett bra lager att köpa 2021, det betyder inte att det nödvändigtvis kommer att vara fallet. Du måste vara en aktiv deltagare på aktiemarknaden.

Det där pengar kommer inte “passivt” att göra sig själva; du måste komma in och ut i rätt ögonblick eftersom chansen är att pandemin passerar kommer saker att förändras igen.

I den här artikeln tittar vi på vilka aktier vi ska köpa 2021 och varför de kan vara bra investeringar. Naturligtvis bör du dock göra din egen forskning innan du blir involverad i de aktier som nämns i den här artikeln!

Hur man väljer de bästa aktierna att köpa 2021?

Det är inte en lätt uppgift och inte en som du sannolikt kommer att få ett direkt svar för, vem du än ber.

Sanningen är att aktiemarknaden förändras mycket. Bra aktier att köpa 2021 kan vara ett fruktansvärt lager att äga 2022!

Du måste hålla fokus på vad som fortsätter att ge dem värde och naturligtvis överväga hur länge du vill ha det aktiet.

Vidare följer du inte bara beståndet, du måste följa liknande aktier, se vad som verkligen händer på aktiemarknaden.

Ett bra sätt att upptäcka vad som kan vara ett bra lager att köpa 2021 skulle vara att titta på vad som gjorde särskilt bra 2020, antar att mycket av 2021 kommer att vara liknande.

Det mest troliga skälet till att detta kan vara fallet är på grund av coronavirus. Under senare hälften av 2020 har antalet ärenden börjat öka igen, och det ser ut som att det kommer att sätta trenden för mycket av vintern 2020/2021, tyvärr.

Så det skulle vara en bra idé att se upp för bestånd som gjorde det bra under pandemin och håll dig borta från de lager som kämpade.

Kom ihåg att för vissa lager kan några månader utan försäljning eller åtminstone en minskad inkomst döda dem.

På grund av detta är det oerhört viktigt att du är mer försiktig än de flesta andra år.

Håll dig vaksamt till din riskhanteringsstrategi, Tänk på det som din bästa vän som försöker hålla dig borta från fara.

Utöver det kan det vara bättre att titta på att investera mer i värdeaktier istället för tillväxtaktier som medför större risk, men det är inte alltid fallet.

Med det sagt gjorde de flesta av våra 10 bästa aktier att köpa 2021 mer fantastiskt under 2020 än något annat år.

Topp 10 aktier att köpa 2021!

Låt oss titta på tio aktier som är värda att överväga 2021:

 1. Amazon (AMZN)
 2. West Pharmaceutical Services (WST)
 3. PayPal (PYPL)
 4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)
 5. DexCom (DXCM)
 6. DocuSign (DOCU)
 7. Etsy (ETSY)
 8. Tesla (TSLA)
 9. Zoom (ZM)
 10. Nikola (NKLA)

Du kan köpa någon av dessa aktier, liksom många andra, på eToro och betala 0% provision!

De flesta företag i den här listan har ökat i pris på grund av pandemin. Framförallt kommer du att se många företag som arbetar med läkemedel tillsammans med tekniska lager.

Här är vår lista över de bästa aktierna att köpa 2021! Skriv ner dem, kolla in dem och undersök dem!

1. Amazon (AMZN)

Amazon pristabell

Är du verkligen förvånad över att se Amazon i den här listan? Amazon-aktier är bara oslagbara!

Deras tillväxthistoria är helt enkelt fantastisk, och det ser aldrig ut som om det kommer att sluta. Ganska mycket allt de blir involverade i blir guld.

De är inte bara ett av världens största och mest framgångsrika e-handelsföretag, men de har också fått involverad i molnbearbetning med AWS och streaming med Amazon Prime.

Allt detta gjorde Jeff Bezos, världens rikaste man, ännu rikare 2020

Under första halvåret 2020, Amazon steg i pris 49,3%, vilket gör det till ett av de bästa aktierna att köpa 2021.

Det är svårt för ett gigantiskt företag som Amazon att växa, de flesta företag når en viss punkt och det är det. Men Amazon är helt klart ett speciellt fall, det är redan så stort och ändå fortsätter det. När du växer så mycket i den här storleken är det ganska galet!

Skulle du överväga att köpa Amazon stock?

2. West Pharmaceutical Services (WST)

wst aktiediagram

West Pharmaceutical Services är förmodligen ett företag du aldrig hört talas om förut. Med sin börsintroduktion 1988 har de faktiskt funnits ett tag och är generellt sett ganska stabila.

Men allt förändrades när pandemin började. Du förstår, West Pharmaceutical Services specialiserat sig på injicerbara farmaceutiska förpacknings- och leveranssystem.

Så det är verkligen inte en överraskning alls att de hade ett bra 2020. Det är företag som West Pharmaceutical Services som kan hjälpa till att leverera det vaccin vi behöver för att bekämpa detta virus.

Som sagt, priserna föll i februari 2020, men när mars kom sköt de upp i värde och verkar vara kvar där.

Under första halvåret 2020, West Pharmaceutical Services steg i pris 51,4%.

Har du funderat på att köpa WST stock?

3. PayPal (PYPL)

PayPal-aktiediagram

PayPal gick riktigt bra 2020 och du kan helt se varför. Alla arbetar hemifrån och ingen kan träffas personligen.

De blev standardmetoden för att skicka pengar till människor under låsning och hemma-beställningar, oavsett om det gäller släktingar, e-handel, arbete eller att betala räkningar.

PayPal också dra nytta av ökat intresse för eBay under pandemin, och PayPal har varit eBays huvudsakliga betalningsleverantör sedan 2003.

Kom dock ihåg att PayPal har många konkurrenter i den här branschen, med ett ständigt växande antal nystartade tjänster som försöker överträffa dem.

Under första halvåret 2020, PayPal steg i pris 61,1%, vilket gör det till ett av de bästa aktierna 2021.

Vissa har föreslagit att PayPal är ganska övervärderat just nu och så det är troligt att när pandemin slutar kan de sänka priset.

Har du funderat på att köpa PayPal stock?

4. Regeneron Pharmaceuticals (REGN)

Regeneron Pharmaceuticals är ett annat lager som höjs i pris på grund av coronavirus.

De är en bioteknikföretag som har forskat och producerat medicinska produkter för ett stort antal olika medicinska störningar.

Vad som har gjort dem till ett så värdefullt lager just nu är att de har varit det godkänt av US Department of Health and Human Services för att producera antikroppar för coronavirus.

Med andra ord kan de behandlingar de producerar rädda många människors liv om de visar sig vara effektiva. På vissa sätt liknar de västerländska farmaceutiska tjänster.

Under första halvåret 2020, Regeneron Pharmaceuticals steg i pris 66,1%.

Som sagt, notera det deras aktiekurser har varit särskilt volatil de senaste åren, skjuter ofta dramatiskt och faller sedan ner lika lika dramatiskt.

5. DexCom (DXCM)

DexCom är ett annat hälsorelaterat företag på listan över bästa aktier att köpa 2021, men det här gör det annorlunda: det har inget att göra med pandemin!

Faktum är att DexCom steg mycket dramatiskt trots pandemin. Om pandemin inte ägde rum vem vet hur bra det kan gå just nu.

DexCom producerar kontinuerliga glukosmonitorer, enheter som hindrar diabetiker från att behöva sticka fingret varje gång de vill kontrollera blodsockernivån.

Sådan teknik är det mycket fördelaktigt för personer med diabetes som kommer att kunna kontrollera sina glukosnivåer när de vill.

Under första halvåret 2020, DexCom steg i pris 85%. Och till skillnad från många av aktierna på denna lista har DexCom en mycket god chans att fortsätta växa efter att pandemin har passerat.

Har du funderat på att köpa DexCom stock?

6. DocuSign (DOCU)

Arbetar hemifrån? Behöver du skriva under många papper? Du kanske till och med började eller avslutade ett jobb 2020? Tja, då undertecknade du antagligen inte dessa papper, eller hur??

Med alla som är i låsning som arbetar hemifrån kan de flesta inte bara gå ut och skriva under den viktiga papperet, du måste nog göra en e-signatur, vilket är precis vad DocuSign tillhandahåller.

Deras e-signaturverktyg är särskilt användbara för alla HR-avdelningar, redovisningstjänster eller företag där undertecknande av avtal är mycket viktigt.

Utöver detta erbjuder de också vad de kallar ”Agreement Cloud” som kan integreras med över 350 olika verktyg som Salesforce och Google Suite.

Under första halvåret 2020, DocuSign steg i pris 132,4%.

7. Etsy (ETSY)

Etsy är ett intressant lager för den här listan över bästa aktier att köpa 2021, specialiserat på ett brett utbud av handgjorda och vintageprodukter som säljs på deras e-handelsplattform.

Vad som gör dem till ett särskilt intressant lager att engagera sig i 2021 är hur bra de har gjort på grund av pandemin, vinner oerhört av efterfrågan på masker.

Vidare ville många konsumenter köpa sin nisch handgjorda produkter eller som ville köpa hantverksmaterial.

Och det faktum att de är en e-handelsplattform påskyndade bara konsumenternas intresse för dem, eftersom de inte behövde gå ut och handla.

Under första halvåret 2020, Etsy steg i pris 139,8%. Observera att vissa tror att de kan kämpa för att fortsätta med denna trend efter pandemin.

8. Tesla (TSLA)

Vem vet, om några årtionden framöver kan tanken på att köra en elbil inte bara bli verklighet utan normen, och den prestationen kan ligga nästan helt på Teslas axlar.

Hittills, 2020, har Tesla stormat längs närmare och närmare deras målet att göra 1 miljon bilar per år – ett påstående som fick Tesla mycket kritik redan 2016 när de bara producerade 50 000 bilar på ett år.

I början av I oktober 2020 hade Tesla producerat 318 000 bilar, en utmärkt förbättring från 2016, och de siktar på 500 000 vid slutet av året.

Det får dig att undra vad de kunde ha uppnått om pandemin aldrig hände!

Under första halvåret 2020, Tesla steg i pris 158,1%.

Har du funderat på att köpa Tesla stock?

9. Zooma (ZM)

zoom stock diagram

När vi alla är gamla, om 50 till 60 år framöver, kommer vi alla att komma ihåg hur vi använde Zoom för att hålla kontakten med vänner och familj under hela pandemin!

Zoom på denna lista är verkligen ingen överraskning alls. Du kan till och med kalla det ett av årets varumärken, ett företag som definierar 2020.

Det blir dock väldigt intressant att se hur Zoom fortsätter när pandemin slutar.

Det kommer förmodligen att behöva slå några större partnerskap med stora företag att bli deras primära verktyg för videokonferenser att hålla fast vid.

Men faktum är att många företag redan har en dedikerad tjänst för detta och det som förmodligen driver Zooms värde är oberoende användare som håller kontakten med sina nära och kära.

Under första halvåret 2020, Zoom steg i pris 272,6%, vilket gör det till en av de bästa aktierna att överväga 2021.

10. Nikola (NKLA)

Nikola aktiekurs

Tesla måste vara ganska orolig för hur snabbt Nikola har vuxit över 2020!

De är ett av de snabbast växande företagen på aktiemarknaden idag och det verkar som att den trenden kommer att fortsätta.

Det bör dock nämnas att Nikola hade några problem senare 2020 sjunkit i pris ganska dramatiskt ett par gånger under året, och så bör aktiehandlare vara försiktiga.

Med detta sagt har Nikola visat en otrolig tillväxt sedan mitten av november 2020, vilket troligen beror på deras partnerskap med General Motors som förvärvade 11% av bolaget.

Det här är enorma nyheter som kan påskynda antalet elbilar på våra vägar inom en snar framtid.

Under första halvåret 2020, Nikola steg i pris 554,4%.

Redo att köpa Nikola stock?

Slutord om vilka aktier som ska köpas 2021

Förbered dig på de värsta och bästa möjliga fallen! Pandemin kan klara sig snabbare än väntat eller dröja kvar med mer än förväntat.

Du måste planera för olika scenarier: ‘Om detta händer gör jag det eller om det händer gör jag det här’ osv. Ju mer förberedd du är, desto mindre sannolikt kommer du att bli chockad om saker går dåligt.

Pandemi kommer förmodligen att fortsätta under mycket av 2021. Det finns också en möjlighet att vi kan se mer av det också 2022.

Lager som sannolikt bara är bra för pandemin kommer förmodligen inte att hänga efter att pandemin är slut. På samma sätt kommer aktier som går dåligt nu troligen att återgå till en viss känsla av normalitet så småningom.

”Pandemiska bestånd”, om du vill hänvisa till dem så, är på kort sikt, inte på lång sikt.

Långsiktiga lager kan bli ganska skadade under pandemin men kommer sannolikt att återhämta sig så småningom.

Pandemin kan utgöra ett bra tillfälle att få din fot i dörren på bra lager till ett lägre pris än vanligt pris. Du måste bara sitta hårt och komma ihåg att komma ur “pandemiska lager” när pandemin upphör.

En annan viktig sak att notera är att de bästa handlarna kan överleva vilken marknad som helst, men det är bara för att de sätter sin överlevnad före vinst.

Du kommer bara någonsin att tjäna riktiga pengar om du lär dig att överleva först genom att tjäna pengarna längre; det handlar om lång sikt, inte om sprinten!

Om du fortfarande inte är säker på vilka aktier du ska köpa 2021, försök att se situationen i ett annat ljus.

Leta efter de säkerheter som pandemin har orsakat och lär dig att handla pandemin, inte frukta den. Leta efter det nya utbudet och efterfrågan som det har orsakat och få det att fungera till din fördel.

Om du verkligen vill vara försiktig hela 2021 måste turnémålen förmodligen vara strängare.

Självklart, kom ihåg att om saker blir riktigt dåliga är den bästa handeln att göra ingen handel. Du kanske måste lära dig att sitta mer på händerna 2021, men det är inte nödvändigtvis en dålig sak!

eToro – Top Stock Broker, Köp aktier med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Nyckelord

Om du har lärt dig någonting från vad som finns att köpa 2021?, Gör det till dessa nyckelpunkter.

 • West Pharmaceutical Services och Regeneron gör stora vinster på grund av koronaviruset. West Pharmaceutical Services tillhandahåller injicerbara läkemedelsförpackningar och Regenerons godkännande för att skapa koronavirusantikroppar.
 • Amazon fortsätter att växa till nya höjder. Redan ett stort konglomerat växer Amazon fortfarande, både när det gäller tjänster och lagervärde.
 • DexCom kommer sannolikt att vara ett genombrott i 2021. Deras innovativa teknik kommer sannolikt att fortsätta att plocka upp deras lagervärde under 2021, trots pandemin.
 • Nikola växte mer i aktiekurs än Tesla 2020. Detta beror troligen på grund av dess partnerskap med General Motors.

Om du tyckte om att läsa Vilka lager du kan köpa 2021, dela det med någon annan som du tror att det också kommer att vara av intresse.

Ansvarsfriskrivning: Att investera i aktier innebär en betydande risk för förlust och är inte lämplig för alla investerare. Du bör noga överväga dina investeringsmål och riskaptit innan du fattar beslut om att köpa aktier. Viktigast av allt, invester inte pengar du inte har råd att förlora.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner