Vilka topp 10 brittiska aktier kommer att explodera 2021?

Topp 10 bästa brittiska aktier att överväga 2021

Planerar du att investera i de brittiska aktierna 2021? Vilka aktier i Storbritannien bör du investera 2021? Kommer 2021 att bli ett bra år att investera på den brittiska aktiemarknaden? Vilka brittiska aktier är bäst avkastning 2021? Låt oss ta en titt!

Vi vet alla att 2020 har varit ett ganska hektiskt år för den brittiska aktiemarknaden och många av oss är oroliga över vad 2021 kan hålla.

Vi har gjort det enkelt med vår kompletta guide till de 10 bästa brittiska aktierna att investera för 2021.

Oavsett om du är nybörjare eller om du är en erfaren investerare kan det vara en utmaning att titta ut och välja de bästa brittiska aktierna att investera i eller så kan det tyckas vara mycket enklare än du kanske tror. Det handlar bara om din förståelse för marknaden och kunskap om enskilda aktier.

2020 har varit ett utmanande år minst sagt men många företag har fortfarande haft nytta av ett sådant svårighetsår, vilket gör att många brittiska aktier antingen har en stark position eftersom de har vunnit enormt under året och ser ut att fortsätta vidare, eller där Det finns många aktier som sitter i en bra position men bara bjuder sin tid redo för rätt tid.

Realistiskt sett är den perfekta tiden för dessa aktier som passar in i den kategorin när världen börjar öppna och fungera inom mer normala tider, vilket är optimistiskt inte verkar vara så långt borta.

Lista över 10 brittiska aktier som kommer att explodera 2021:

Du kan köpa alla dessa toppaktier, liksom många andra, på eToro och betala 0% avgifter!

Hur man väljer de bästa aktierna i Storbritannien?

Att välja sådana utmärkta brittiska aktier kan vara enkelt, du måste bara avsätta tid och ditt engagemang för att undersöka olika aktier på marknaden.

Det tar mer än bara att titta på en aktiens tidigare historia, även om detta hjälper dig att ge en indikation på hur bra och efterfrågad en aktie är. Även om du mer än troligtvis kommer att se att många har tailed off på grund av Coronavirus-pandemin, eftersom mindre efterfrågan visar mindre aktivitet, men för de aktierna har de fortfarande lyckats omformas och sitter och väntar på de hoppfulla nyheterna om normalitet som kommer tillbaka till ljus.

Dessutom finns det aktier som har presterat mycket bra som fortfarande ger stor tillväxtpotential för dem att explodera under hela året.

Det finns olika faktorer att ta hänsyn till när man vill välja sådana aktier. För det första att titta på olika branscher ger dig en bra och tydlig bild av hur mycket tillväxt och efterfrågan som finns inom olika sektorer. Till exempel har finans- och teknikindustrin alltid varit solida sektorer, även om de har haft sina upp- och nedgångar under året har de fortfarande enorma tillväxtmöjligheter när vi ser framåt efter Covid-19.

Då är det dags att titta på aktiens ekonomiska inslag, inklusive att titta på aktiens topplinje, det är intäkter, att se vad det har uppnått under senare tid. Detta ger dig en tydlig bild av hur efterfrågan ett aktie är och ger dig också en uppfattning om vad aktien potentiellt kan med avseende på tillväxtutsikter.

Att titta på företagets framtidsutsikter i termer av vad de vill uppnå och om de har återinvesterat för att växa i de långsiktiga utsikterna är ett annat element att ta hänsyn till, tillsammans med att titta på vad analytiker också har angett för dessa aktier. kan också vara till nytta för dig.

Ta modeförhandlaren ASOS PLC (ASC), det här modemärket var en stark aktör inom sig själv, vilket ökade intäkterna med upp till 23% inom företagets Q3 2020-rapport som slutade den 31 december. Detta är utan de intäkter som varumärket nu kommer att mottas genom förvärvet av Arcadia Group-varumärken som Topshop. Det är också därför som detta lager gör listan som ett lager som utan tvekan kommer att explodera ytterligare 2021 och många år framöver, men mer än troligtvis kommer att vara en av de dyraste att köpa.

En annan faktor att tänka på är ett börsvärde på aktier, detta ger dig en förståelse för hur mycket ett företag är värt, vilket definieras som det totala marknadsvärdet för utestående aktier. Tillsammans med att titta på aktiens aktiekurs kan också indikera dess potential. Var uppmärksam, ibland är det inte alltid så det är därför det är klokt att göra din egen bakgrundsforskning.

Då kan du titta närmare på aktiens mätvärden inklusive P / E-aktier, P / B-förhållande och ROE-förhållande. Dessa är alla bra mätvärden att titta på när man vill avgöra om ett lager sitter i en bra position. Alla dessa mätvärden gör det möjligt för en investerare att utvärdera hur bra en aktie presterar och hur mycket man kan vinna på aktien, samtidigt som man tar med sig de aktieskulder som det är därför som ROE (avkastning på eget kapital) blir en bra mätvärde att använda för att se avkastning på nettotillgångar.

Efter att ha angett alla element för att undersöka hur man väljer de bästa aktierna är det klokt att också tänka och se framåt eftersom ingenting är säkert med att investera att ett aktie kommer att förbli starkt och leverera, det är där ytterligare forskning kommer in på spela.

Varför välja de här största brittiska aktierna och hur ser de ut att explodera 2021?

Nästa fråga att titta på är varför välja de 10 bästa utvalda brittiska aktierna att investera i och hur de ser ut att explodera inom 2021.

Som du kommer att se från listan över de 10 bästa brittiska aktierna som kommer att explodera, har alla dessa aktier många likheter, inklusive var och en med sina egna starka resultathistorik till de senaste dagarna, tillsammans med starka möjligheter för tillväxtpotential på lång sikt syn.

Även om det är uppenbart att dessa bestånd är fördelade på olika branscher, är det alla industrier som kommer att stiga igen än en gång eller när de fortsätter som de har visat.

Bekräftelse av att dessa bestånd exploderar 2021 vilar främst på hur världen kryper närmare normalitet är det första svaret. Aktier som Rolls-Royce Holdings (RR.), Som har gjort listan, kommer att ha stor nytta av flygsektorn och mer uppenbart när fler bilar kommer på väg igen. På samma sätt, med InterContinental Hotels Group (IHG) som med 2020 hade stor uppmärksamhet eftersom aktiekursen ökade, men när vi närmar oss detta aktie är verkligen en som kan explodera när individer bråttom för att få en brunn förtjänad semester eller minipaus från ett av deras många hotell runt om i världen.

Dessa utvalda aktier erbjuder stora utsikter när det gäller värde för investerare. De långsiktiga utsikterna för dessa aktier ser ljusa ut eftersom de har en god finansiell ställning för närvarande, även med tanke på hur förödande 2020 har varit på vissa av dessa aktier och när de ser ut att växa när tiden går framåt. Eftersom dessa aktier försöker få hög avkastning ser det ut som rätten att investera i dessa explosiva brittiska aktier.

Låt oss nu titta på de bästa brittiska aktierna som har gjort listan över tio brittiska aktier som kommer att explodera inom 2021.

1. Dunelm Group Plc (DNLM.L)

Även om detta lager har och fortsätter att prestera betyder det inte att detta lager inte kan överträffa sig själv i framtiden. Att vara ett mycket populärt val för brittiska återförsäljare och särskilt eftersom det har presterat långt över 2020, vilket kan ledas av många faktorer, inklusive nya husägare, eftersom Dunelm är känt för produkter av god kvalitet till en lägre kostnad till exempel än Next PLC (NXT).

Det brittiska beståndet har sett en ökning med 23% av försäljningen jämfört med året innan till 719,4 miljoner pund, pådrivet av den 14,6% ökade digitalförsäljningen som totalt sett ökade den digitala försäljningen med 111% jämfört med året innan på grund av den pågående pandemin.

Och de njutande nyheterna stannar inte där för heminredningen eftersom de rapporterade 52% bruttomarginal jämfört med H1 FY20 på 51,5%, driftskostnad till försäljningsgrad med 100 bps, en stark fri kassaflödesposition på £ 98 miljoner i jämfört med 2020 till 63,9 miljoner pund.

Även om du kanske undrar att om detta lager redan är fastställt att det redan exploderar, varför göra den här listan. Men att se detta aktie framåt på dess framtida potentiella resultat förväntas växa med 12,25% per år medan det ligger i en stark finansiell ställning, kan det leverera mer.

Under de senaste dagarna har detta aktie faktiskt tagit ett djupt dyk på grund av att vice ordföranden sålde 192 miljoner £ i aktierna, vilket får investerare att ifrågasätta varför den enorma insidan av aktien, samtidigt som den har fått konsensus “Hold betyg ges av 9 analytiker som täcker aktien.

Med sådana nyheter är denna populära brittiska återförsäljare definitivt en som kan söka efter goda vinster framåt. Vilket lämnar detta aktie att titta på, särskilt om dess aktiekurs fortsätter att se ned när den ligger på £ 13,12 idag efter att ha sjunkit med 7% efter de senaste nyhetsrubrikerna, som för närvarande är övervärderade baserat på verkligt värde.

2. Whitbread PLC (WTB.L)

Whitbread PLC är ett brittiskt restaurangföretag som är allmänt känt för sin största division hotellkedja, Premier Inn, tillsammans med Beefeater, Table Table och Brewers Fayre.

Som vi vet 2020 har gästfrihetssektorn fått en enorm hit under året och alla sitter stängt idag för middagar inomhus och endast tillgängliga för leveransservice. Men mot bakgrund av den utbredda vaccinationsfördelningen går det närmare för sådana märken att öppna igen. Och när de gör det ser det ut som ett lager som kommer att explodera när individer välkomnar och uppskattar återigen njutningen av restaurangen.

Inom företagets Q3 FY21-rapport var det uppenbart att detta akties hotellkedja Premier Inn har hållit Whitbread i en bra position, trots effekterna av Covid-19-pandemin och till och med arkivering av marknadsandelar i Storbritannien medan det fortsatte att expandera inom Tyskland.

I företagets Q3-rapport som avslutade sin 13-veckorsperiod den 26 november rapporterade Whitbread Plc att Premier Inn UK: s totala försäljning av boende ökade med 8,9 procentenheter före förväntningarna, vilket ledde till en marknadsandelstillväxt på 11,4%. Trots att den totala försäljningen i Storbritannien minskade med 55,2% på grund av pandemin är tydliga positiva tecken fortfarande inom mixen.

Varumärket accelererade tillväxten i Tyskland med en pipeline av 68 hotell som förvärvade 13 hotell från Centro Group, medan det brittiska aktiet höll fasta på kontantutflödet. Att lämna detta sittande är en utmärkt position för de långsiktiga utsikterna.

Eftersom företaget har bekräftat är de kortsiktiga utsikterna för detta aktie något utmanande på grund av stora begränsningar, men de långsiktiga utsikterna ser ut att detta aktie ska överträffa med en resultatprognos för detta lager att växa med 105% per år.

Aktien har en aktiekurs på £ 34,29, som åter ser ut att vara övervärderad för närvarande, men har en positiv syn på sitt PB-förhållande på 1,5. Andra faktorer inklusive aktiens P / E-förhållande och ROE-förhållande kommer inte att ge dig en klar förståelse för detta lager på grund av naturligtvis den inverkan Covid-19 har på detta lager.

Men utan tvekan är Whitbread PLC ett brittiskt aktie som kommer att sväva när vi leder närmare världen och blir normal igen. Och även om den sitter i en växande hälsosam position är detta lager verkligen ett som potentiellt vill lägga till din samling när året utvecklas.

3. Rolls-Royce Holdings PLC (RR.L)

Okej, ett brittiskt aktie som har drabbats enormt hårt det senaste året är Rolls-Royce Holdings PLC (RR). Det brittiska flyg- och försvarsbolaget har sett sin aktiekurs under en tolvmånadersperiod sjunkit med över 62%.

Anledningen till varför detta är fallet för RR-aktier, väl Rolls-Royce för att nämna ett nyckelelement är den näst största tillverkaren av flygmotorer i världen. Och naturligtvis har den pågående dödliga sjukdomen som världen för närvarande kämpar mot, sett som aldrig tidigare rese- och flygindustrin utan tvekan nästan stannat jämfört med normala tider.

Detta var och är ett stort slag för RR-aktier men det brittiska företaget har fortfarande sina händer i andra vägar, inklusive marina framdrivnings- och energisektorer samt att producera och tillverka kraftsystem inom olika andra industrier.

Aktien ligger idag på knappt 1,00 £ vilket är betydligt undervärderat när man jämför det med marknadsgenomsnittet. Aktien har ett 52-veckorsintervall på 0,90 som lägst och 711 som högst vilket visar hur volatil aktiens aktiekurs faktiskt kan vara. Men ändå har detta bestånd en stor potential framåt.

En annan väg för detta lager kan vara elektriska jetmotorer, detta kan vara nästa ”Big Thing”. Eftersom elbilar ser ut att dominera vägen fram till 2040, är ​​detta ledande för RR. att titta på den nya generationen inom luftfarten.

Kanske kan den nya finansdirektören, Deloitte Partner Kakoullis hjälpa till med att hjulen sätts i rörelse för denna framåtblickande väg.

Rolls-Royce Holdings är som ingen annan, dess klassiska brittiska tillverkning sticker ut över många vägar varför toppföretag som Emirates Airlines och Air France väljer att dra nytta av RR. kraftfulla motorer, som inte blir billiga.

Även om detta bestånd kan ta lite tid att explodera, medan det realistiskt sett mer än troligtvis inte kommer att explodera inom 2021, kommer det dock att börja få fart igen och leda till att det exploderar med tiden under de kommande åren, varför detta bestånd har inkluderats för att vara ett lager för att potentiellt köpa eller för att hålla ett noggrant öga på detta toppklassiga brittiska lager.

4. InterContinental Hotels Group PLC (IHG.L)

Gästfrihetsgruppen som äger några av världens ledande hotellvarumärken som InterContinental, Kimpton Hotels and Resorts, Crowne Plaza, Holiday Inn och många fler, över hela kontinenterna, ser ut till att arkivera goda intäkter när internationella resor kan återupptas som dessa varumärken står starkt bland konsumenter över hela världen.

Under de senaste dagarna har aktien fortsatt att etablera sina tillväxtmöjligheter eftersom det har tecknat ett avtal med Immohold Hospitality om att expandera och växa InterContinental Rabat inom Marocko. Dessutom är registreringen med IMG att utöka en lyxportfölj inom viktiga områden i Mellanösternregionen. Denna planerade plan planerar att öppna sina dörrar i början av 2022, den perfekta tiden att driva förutsatt att internationella resor återigen har återupptagit till normala tider.

IHG har också bekräftat att de för närvarande har 53 hotell på väg att vänta på att öppnas inom de kommande tre till fem åren.

Baserat på företagets framtidsutsikter har IHG-aktien fått en prognostiserad vinsttillväxt på 67% per år, förutsatt att världen är fullt eller mer så operativ.

Bortsett från denna tillväxtprognos, har 18 Wall Street-analytiker uttryckt sina prognosprognoser för InterContinental Hotels Group, vilket resulterar i att aktien har en övergripande konsensus “Hold” -rating baserat på 11 analytikerresultat..

Aktien har för närvarande en aktiekurs på £ 50,74 som har varit relativt stabil de senaste tre månaderna och vi kan förvänta oss att aktiens aktiekurs kommer att öka ytterligare när vi går in i året. Tillsammans med att hålla ett 52-veckorsintervall på mellan 23,85 £ som lägst och 51,46 £ som högst.

Eftersom det här aktiet har handlats med negativa under hela året kommer det inte att ge dig mycket att titta på aktierna olika andra mått inklusive dess ROE och P / E-förhållande..

Om du tittar på aktiens prestationer under normala tider ger dig en indikation på hur detta aktie kan växa, inom företagets årliga helårsrapport för 2019 ökade intäkterna med nästan 7% jämfört med samma period föregående år till 4627 miljoner pund med rörelseresultat upp med 8,2% 630 miljoner pund.

Denna brittiska hotellkedja har stöd för att få detta aktie att explodera när vi går in i året, tillsammans med att detta aktie är ett som investerare har varit optimistiska om de senaste månaderna. Men vi tror att IHG har de definitiva markeringarna att bli en hit 2021.

IHG är också en utdelningsaktie som för närvarande har en utdelningsavkastning på 1,5%.

5. British American Tobacco PLC (BATS.L)

Om du är ett steg före kommer du att ha sett att detta starka brittiska tobaksföretag släppte sina preliminära resultat den 17 februari 2021, som bekräftade att detta lager “Accelerating Transformation” trots de effekter Covid-19 har infört för världen, har ledde detta lager att leverera.

Intäkter, rörelseresultat och resultat har ökat respektive tillsammans med Justerat rörelseresultat med 4,8%, Justerat utspädt resultat per aktie upp med 5,5% och sist operativt kassaflöde som når 90% av målet som når en konvertering på 103%.

Aktien bekräftade också en ökning med 2,5% till 215,6 p per aktie för sin utdelning.

Trots de starka utmaningarna är det ett briljant resultat för företaget att öka intäkterna med 3,3% jämfört med 2019 eftersom det ligger på £ 25,7 miljarder. Dessutom räknades 13,5 miljoner konsumenter totalt för icke-brännbara produkter, vilket ökade med 3 miljoner i slutet av året för att uppnå företagets framtida mål att nå 50 miljoner inom 9 år..

De företag som förvärvar planer har också gynnats, eftersom de har expanderat inom USA med BME som förvärvar det amerikanska företaget Dryft.

Vad ser fram emot detta lager?

Aktien har meddelat att det för närvarande ligger före var det borde vara att leverera 1 miljard pund i årliga besparingar fram till 2022, att utveckla sin operativa kapacitet och investera i nya kategorier.

Aktien har för närvarande en aktiekurs på 26,27 £ idag med ett 52-veckorsintervall på mellan 23,82 £ som lägst och 33,52 £ som högst. Till det här priset är det för närvarande under verkligt värde vilket är en annan stark anledning att betrakta detta aktie nu medan företaget har en P / E-ration på strax under 10, vilket är bra jämfört med marknadsgenomsnittet.

Detta aktie har lönsamhet, en stark position som går in i 2021 när det gäller tillväxt tillsammans med prognoser för att växa, gör det här aktiet till ett att se att ha i din portfölj.

6. AstraZeneca PLC (AZN.L)

Vissa kan bli förvånade över att se detta anmärkningsvärda och framstående biofarmaceutiska företag att komma på listan som ett lager som kan explodera inom 2021, eftersom du skulle ha trott att 2020 redan skulle ha bevittnat detta, vilket till viss del är rätt.

Men även om detta bestånd har sjunkit till nya toppar på grund av Covid-19-pandemin, har det fortfarande gott om utrymme för att växa när vi går framåt i Post Covid-19-världen.

Inom 2020 ökade AZN-inkomsterna med enorma 140% av den starka efterfrågan på ett vaccin för att fånga eller förhindra detta dödliga virus som finns bland oss. Och det stannar inte där eftersom en prognostiserad inkomstförutsägelse har gjorts för att detta bestånd ska växa ytterligare med 22,50% per år.

Inte bara är Covid-19-vaccinationen en av de viktigaste samtalspunkterna på de flesta människors läppar, AstraZeneca PLC är också stark inom sin nya läkemedelssektor som har visat sig vara en tyst kraft för att uppnå stor framgång för det ledande företaget..

Inom företagets senaste årsrapport för 2020 kunde bevisen ses för sektorn Ny medicin, eftersom de totala intäkterna ökade med 33% till 13 950 miljoner dollar. Titta sedan på att ta hänsyn till detta i företagets övriga rapporter där totala intäkter inklusive produktförsäljning och samarbetsintäkter ökade med 9% till 26 617 miljoner dollar och produktförsäljningen ökade med 10% till 25,890 miljoner dollar.

Med tanke på aktiens nettokassaflöde från den löpande verksamheten var detta ett stort hopp för aktien eftersom det växte med 62% och arkiverade 4,8 miljoner dollar..

Av dessa resultat är det tydligt att detta lager kan leverera och prognosen är inställd på att uppnå mer. Medan en vinstprognos har fastställts som nämnts ovan har prognoser för vinst per aktie (EPS) också fastställts till $ 4,75 till $ 5,00, cirka 20% tillväxt under 2020.

Detta lager slår alla rätt anteckningar tillsammans med att det är ett starkt lager för att uppnå hållbarhet, eftersom det strävar efter att arbeta för hållbara vårdlösningar bland alla behandlingar och gripande eller förebyggande av nya och välkända sjukdomar runt.

7. GlaxoSmithKline PLC (GSK.L)

Detta glödande läkemedelsföretag har varit en stark brittisk andel under många år på grund av dess divisioner för vaccin och läkemedel.

Nu tar detta bestånd sin styrka till nya höjder, efter företagets sammanslagning med bioteknikföretaget Vir förra året är företagen redo att ta itu med den pågående kampen mot Covid-19-viruset och andra efterfrågade vacciner för att hjälpa till att bota andra sjukdomar som influensa, som har varit på en lägsta nivå främst på grund av mindre social interaktion.

Resultatet har ökat med knappt 30% under femårsperioden och har beräknats växa med ytterligare 6,20% per år framåt.

Denna tillväxt kan uppnås för varumärket eftersom varumärkets vaccinsegment uppnådde 7 miljarder pund när det gäller intäkter inom bolagets helårs- och fjärde kvartalsrapport. Även om denna sektor följer efter sina läkemedels- och konsumentsegment, råder det ingen tvekan om att den kommer att bli en av de bättre presterande när vi går framåt, särskilt eftersom vacciner alltid är starkt efterfrågade över hela världen.

Vi förutspår att aktiens aktiekurs kommer att växa högre när tiden går framåt utan tvekan baserat på många solida faktorer, varav en är den starkt fokuserade vaccindivisionen. Aktien har för närvarande en aktiekurs på 12,70 £ med ett bra P / E-förhållande på 11,1 och ett PB-förhållande på 4,5, som när du kombinerar dessa faktorer med utsikterna för aktietillväxt, ligger på en relativt bra plats.

Utöver dessa positiva resultat betalar GSK också en stark och pålitlig utdelning på 6,2% och erbjuder en bra passiv inkomstström.

8. J Sainsbury PLC (SBRY)

Beviljas, denna bransch anses vara en säker satsning inom sådana utmanande tider som de är en viktig återförsäljare. Emellertid har J Sainsbury PLC (SBRY), precis som andra ledande detaljhandelsvarumärken, sett sin efterfrågan på försäljning vara stark under hela året, eftersom individer antingen försöker vara kreativa inom sina hem eller bara ute efter viktiga livsmedelsbutiker..

Med företagets Q3-rapport stod det klart att varumärket hade arkiverat positiva resultat eftersom den totala detaljhandelsförsäljningen ökade med 7,1%, livsmedelsförsäljningen ökade med 8,2%, den digitala försäljningen ökade med 117% till 5,8 miljarder pund nästan 40% av den totala försäljningen som drivs via online försäljning med livsmedelsförsäljning upp med 102%.

Samtidigt som det bekräftade fritt kassaflöde på 943 miljoner pund och underliggande resultat före skatt på 301 miljoner dollar.

Dessa resultat visar en stark efterfrågan från konsumenterna och som nämnts ovan inom företagets strategiska planer ser den brittiska stormarknadskedjan att sänka livsmedelspriserna för att fokusera på att erbjuda kunderna konsekvent värde, påskynda nya produkter som lanseras varje år, samtidigt som antalet bekvämligheter ökar butiker inom stadsdelar under den kommande treårsperioden. Tillsammans med företagets andra företag som står fast inom sin egen rätt.

Detta aktie har stor potential och har fått en vinstprognos på strax över 70% per år när vi går framåt, eftersom det för närvarande handlas till 2,31 £ per aktie, vilket ser ut som att detta aktie är undervärderat för vad det kan se ut för att arkivera framåt.

9. ASOS PLC (ASC)

Nästa lager som kommer på listan är den hos online-återförsäljaren ASOS PLC (ASC).

ASOS har utan tvekan haft ett fantastiskt år som gynnat enormt av Covid-19-pandemin då försäljningen har seglat genom taket och för att toppa pricken över i, har Asos nu tagit över andra varumärken inklusive Arcadias Topshop, Miss Selfridge och HIIT i en affär med över 330 miljoner pund.

Detta fick naturligtvis aktiens aktiekurs att hoppa när nyheterna tillkännagavs som ligger idag på £ 57,12 vilket har hoppat med nästan 20% från slutet av januari och sitter på knappt £ 45,00. Detta beror på de aktier som nyligen har köpts som har lett till att detta lager har ökat inom sina aktier. Faktum är att resultatet till och med har uppskattats ha ökat strax under 360% under det senaste året.

Inom företagets senaste uttalande som slutade den 31 december 2020 ökade företaget med 24,5 miljoner aktiva kunder, en ökning med 23% i detaljhandeln och 16% i internationell detaljhandel.

Ser vi framåt för ASOS-aktien har en vinstprognos väntat att nå 18% per år, med 14 Wall Street-analytiker som täcker aktien och ger 14 köpbetyg som ger ett konsensusvärde på ett “Köp” totalt. Utöver ett genomsnittligt tolvmånadersprismål på £ 57,66.

Denna modehandlare på nätet sitter redan i en bra solid position och en där den ser ut att klättra högre, eftersom ASOS-varumärket fortsätter att vara hem för många individer att köpa de senaste och prisvärda modetrenderna från hela världen.

10. Vivo Energy (VVO.L)

Bensinföretaget Vivo Energy (VVO) har levererat över 2020 eftersom det fortsätter att distribuera bensin över inte bara Storbritannien, men länder över hela världen eftersom det vill vara väl positionerat för att nå nya toppar 2021.

Inom företagets senaste handelsuppdatering var det omgivet av positivitet som byggdes av tidigare momentum. Bränslevolymer på 9,6 miljarder liter, en minskning med 7% jämfört med föregående år på grund av Covid-19, medan justerad EBITDA ser ut att vara i slutet av de nuvarande marknadsförväntningarna på 331 miljoner dollar till 354 miljoner dollar. Leder företaget att dela ut en utdelning på 3,8 cent per aktie (48 miljoner) år 2020 till sina aktieägare.

Bolagets starka resultat har påverkats starkt av dess starka affärsmodell som finns.

Det brittiska aktiet handlas för närvarande betydligt under verkligt värde eftersom det har en aktiekurs på £ 0,87 tillsammans med en bra P / E-kvot på 18,7 och en bra PEG (pris / vinstkvot) på 0,9.

Trots att detta bensinlager visar en nedgång inom resultaten, på grund av främst Covid-19-pandemin, är detta lager fint placerat och försöker vara till stor nytta just nu för vad som kan komma för detta bensinlager.

Ett brittiskt aktie att titta på i år

CVS Group PLC (CVSG.L)

CVS Group (CVSG) är ett starkt brittiskt företag som har gjort sitt namn mer synligt på marknaden idag, främst på grund av att fler hushåll tillför ett nytt tillskott till sina familjer.

I företagets senaste rapport ökade intäkterna med 5,2% till £ 427,8 miljoner med en justerad EBITDA med 30% till £ 71 miljoner, Kassaflöde från verksamheten ökade med enorma 82% till £ 94,8 miljoner, Försäljningen ökade med 9,4% under sex månader visar stark efterfrågan. Aktivt medlemskap ökade också med knappt 4% av de nya medlemmarna som slog 430 000 från och med december 2020.

Detta aktie har vunnit bra under 2020 eftersom aktiekursen har vuxit betydligt från sina lägsta mars på 7,06 £ där det idag ligger på 17,38 £ som för närvarande handlas under verkligt värde.

Rummet för tillväxt för detta bestånd är obestridligt eftersom företaget för närvarande vill utöka sina väsentliga tjänster för djurens välbefinnande samt erbjuda räddningstjänster, vilket är i linje med konsumenttrender. Utöver att utvecklas inom sina andra starka vägar.

Prognosintäkterna förväntas växa med knappt 22% per år för detta bestånd medan det har fått en övergripande “Hold” -rating..

Sammanfattning

Sammanfattningsvis ser dessa topp 10 brittiska aktier ut att leverera mer tillväxt och resultat när vi ser realistiskt ut till mitten av slutet av 2021.

Dessa spirande aktier, som ligger i olika branscher, erbjuder en kombination av allt inklusive stark finansiell positionering, utmärkta möjligheter till tillväxtpotential, passiva inkomstströmmar på grund av att några av dessa aktier på listan är starka utdelare och aktier som ser ut att vara goda investeringar under den långsiktiga perioden.

Om du är nybörjare i investeringar och vill lägga till en av dessa bästa brittiska aktier i din växande portfölj är ett aktie som GlaxoSmithKline (GSK) eller ASOS PLC (ASC) fantastiska tillägg eftersom dessa aktier erbjuder en bra långsiktig utsikter med bra avkastning med stabilitet.

Dessutom, om du är en erfaren investerare, förutom alla dessa aktier som erbjuder stor potential kanske ett aktie som Rolls-Royce Holdings (RR) när du har gjort ytterligare undersökning, kanske ett brittiskt aktie som bara kan fånga ditt öga.

Även om dessa aktier erbjuder en sådan spänning, positivitet och ligger bra på den brittiska marknaden idag, är det värt att notera att alla aktier har sina egna riskelement, varför det rekommenderas att utföra ytterligare forskning innan du investerar i dina valda aktier.

eToro – Köp bästa brittiska aktier utan provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt på aktiemarknaden under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Ditt kapital är i fara. Andra avgifter kan tillkomma

Läs mer:

7 bästa brittiska aktier att leta efter 2021 och därefter

Topp 9 lager som gör dig rik

De bästa FTSE 100-aktierna att köpa 2021

Vilka topp 15-aktier kommer att explodera 2021?

Vilka är de 10 bästa brittiska aktierna att tänka på för 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner