3 potentiellt explosiva kryptovalutor att titta på den här månaden

Undrar du vilka kryptovalutor du ska titta på den här månaden? I det här inlägget kommer vi att utforska kryptovalutetrender för att ge dig tre potentiellt explosiva kryptokurvor att titta på den här månaden.

Spekulativa investeringar är inte din stil? Om du har följt kryptovalutaprognoser 2021 är den här artikeln något för dig. Kryptovalutans värld kan röra sig snabbt – men genom att hålla reda på trenderna kan du fatta välgrundade beslut när det gäller din portfölj.

→ Klicka här för att utforska de bästa kryptovalutorna den här månaden

Från stora namn till altcoins uppåt har vi gjort en lista över några av de mest spännande kryptovalutorna på marknaden. Dessa är tre potentiellt explosiva kryptovalutor att titta på för mars 2021.

3 potentiellt explosiva kryptovalutor att titta på den här månaden

1. Ethereum (ETH)

Om du letar efter större kryptovalutor än Bitcoin, Ethereum är säker på att vara på din radar. Ethereum är en blockchain-plattform som använder ”smarta kontrakt” för att genomföra digitala transaktioner. Det är för närvarande den näst största kryptovalutan efter marknadsvärde, med en kapitalisering på $ 82,443,650,059. (Bitcoin är först, med $ 511,735,326,591).

Ethereums resultat under 2020 gör det värt alla investerares bevakningslista. Låt oss titta på några av de viktigaste faktorerna som gör denna krypto potentiellt explosiv.

Läs mer: Är Ethereum en bra investering? och Ethereum Vs. Bitcoin

Tillväxten av decentraliserad ekonomi

Tack vare ett växande intresse för Decentraliserad ekonomi (annars känd som DeFi), Ethereum-plattformen – som stöder många av kryptona i DeFi-sektorn – har sett en enorm ökning av handelsvolymen. Under 2020 har Ethereum bearbetat decentraliserade börser till ett värde av 13,5 miljarder dollar. Det har ökat från mindre än 3 miljarder dollar 2019!

Eftersom efterfrågan på decentraliserade tjänster som försäkringar, besparingar och lån fortsätter att växa har vissa handlare förutsagt att Ethereum till och med kommer att överträffa Bitcoin inom en snar framtid.

Lanseringen av Ethereum 2.0

Ethereum 2.0, eller Eth2, är den efterlängtade uppgraderingen till den ursprungliga Ethereum blockchain-plattformen. På grund av att slutföras 2021 har uppgraderingen delats upp i olika faser, med fas 0 planerad att ske någon tid under Q4 2020.

Inte bara kommer den nya Eth2-plattformen att kunna hantera fler transaktioner än sin föregångare, den är också utformad för att vara mycket mer energieffektiv. För närvarande kräver en enda Ethereum-transaktion en svindlande 22,65 kWh energi. Under ett år innebär detta att Ethereums energiförbrukning är jämförbar med Costa Rica!

Som en del av uppgraderingen kommer Ethereum att byta från en bevis på arbetet algoritm (PoW) till en bevis på insats algoritm (PoS). I ett PoW-system måste kryptovalutearbetare lösa matematiska ekvationer med hjälp av sin datorhårdvara för att lägga till nya transaktioner i blockchain. Denna process är otroligt energiintensiv. I ett PoS-system kan dock människor helt enkelt ”sätta” sin kryptovaluta som säkerhet för att validera transaktioner.

Relaterad: Vad är skillnaden mellan Proof of Work och Proof of Stake?

Eftersom investerare förväntar sig den stegvisa lanseringen av Eth2 – och de fördelar den förväntas ge – tror många handlare att priset på Ether (Ehtereums inhemska kryptovaluta) kan skjuta i höjden under de kommande månaderna.

2. Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT)

Om du tar dina första steg in i kryptovalutasektorn kanske du inte har hört talas om Grundläggande uppmärksamhetstoken. Men detta altcoin – en ERC20-token som använder Ethereum blockchain-tekniken – blir snabbt en att titta på den här marschen.

Grundläggande uppmärksamhetstecken stöds av Modig, en webbläsare med öppen källkod som grundades av JavaScript-skaparen 2015. Brave är utformad för att göra online-annonseringen mer rättvis, både för innehållsskapare och slutanvändare.

Användare kan bestämma om de ser annonser eller inte, och belönas med mikrobetalningar av grundläggande uppmärksamhetstecken för alla som de väljer att visa. Token använder smarta kontrakt för att mäta hur länge varje annons håller användarens uppmärksamhet. Annonsörer betalas också i BAT, baserat på deras framgångsgrad.

Även om teamet på Brave hävdar att BAT helt enkelt är ett ”verktygstoken” är det möjligt att handla valutan oberoende på kryptobörser. Dess marknadsvärde är för närvarande 297 716 512 dollar.

Så varför antyder kryptovalutatrender att BAT är en av de mest potentiellt explosiva altcoins att titta på i mars 2021?

Läs mer: Topp 7 största Altcoins efter marknadsvärde

Uppkomsten av modig webbläsare

Sedan lanseringen 2019 har Brave Browser laddats ner mer än 30 miljoner gånger på Android (den finns också på iOS). Två miljoner av dessa nedladdningar var bara i augusti 2019!

Plattformens popularitet har snabbt drivit antagandet av BAT. Antalet BAT-användare ökade från 98 000 i april 2019 till mer än 200 000 i november 2019 – och denna siffra har fortsatt att öka under 2020, med innehållsskapare som redan skördat vinsten av BAT på plattformar som YouTube, Twitch, Reddit och Twitter.

I februari 2020 drog School of Computer Science and Statistics vid Trinity College, Dublin slutsatsen att Brave var den mest privata webbläsaren framför Chrome, Firefox och Safari. Eftersom oro över integriteten på Internet blir mer och mer pressande kan detta vara en viktig faktor för att locka nya användare till webbläsaren – och därmed till BAT-världen..

→ Klicka här för att börja handla BAT

3. Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin är en kryptovaluta som används inom Enjin, världens största onlinespelsgemenskap. Liksom Basic Attention Tokens är ENJ en ERC20-token, vilket innebär att den drivs av Ethereum blockchain.

Enjin Coin designades för att vara den mest lämpliga digitala valutan för användning i spelindustrin. Den decentraliserade betalningsportalen innebär att användare kan kringgå de höga transaktionsavgifterna som ofta utgör snubblar när de köper virtuella varor online. (Etherereum tar ut mycket låga avgifter).

Kan det vara dags att börja titta på Enjin Coin? Fortsätt läsa för att ta reda på det.

Onlinespel är mer populärt än någonsin – och växer

Kommer du ihåg lanseringen av Fortnite World Cup förra året? Videospelindustrin har blivit storaffär, förutspådd att vara värt hela 159,3 miljarder dollar i slutet av 2020. Enligt vissa källor är det mer än musik- och filmindustrin tillsammans!

När e-spelsektorn växer och fler användare ansluter sig till Enjin-communityn (som redan har mer än 20 miljoner användare runt om i världen) kommer vi troligen att se en positiv effekt på priset på Enjin Coin. Detta gör det till en viktig kryptovaluta att se efter marsch.

Partnerskap med hög profil

Enjin Coin fick rubriker redan 2019, då det meddelades att företaget samarbetade med teknikjätten Samsung. Redan innan detaljerna i partnerskapet bekräftades steg priset på kryptovalutan och ökade med över 75% under 24 timmar efter tillkännagivandet!

Och det slutar inte där. Under de senaste åren har Enjin också samarbetat med Microsoft, Ubisoft, PC Gamer och Integrated Engineering Blockchain Consortium (bland andra). Dessa högprofilerade partnerskap har inte bara varit goda nyheter för spelare – de har också lanserat Enjin Coin på radarn av kryptovalutainvesterare.

Med den fulla effekten av dessa partnerskap som fortfarande ska upptäckas kan vi mycket väl se mer explosiva åtgärder från Enjin Coin snart.

→ Klicka här för att börja handla ENJ

Nyckelord

  • Bitcoin kan vara det största namnet på marknaden, men genom att följa trender i kryptovaluta kan du upptäcka potentiellt explosiva altcoins.
  • Tre potentiellt explosiva kryptovalutor att titta på denna månad är Ethereum (Ether), Basic Attention Token och Enjin Coin.
  • Alla tre potentiellt explosiva kryptokurvor använder Ethereum blockchain.
  • Priset på dessa kryptor kan påverkas av faktorer som branschtrender, företagsuppgraderingar och nya partnerskap.
  • Ökad efterfrågan på DeFi-tjänster kan utlösa en explosion för kryptos i sektorn.
  • Fortsätt övervaka kryptovalutaprognoser 2020 för att hålla dig informerad.

Även om saker och ting kan förändras snabbt i kryptovärlden är dessa potentiellt explosiva kryptovalutor definitivt sådana att titta på för mars 2021. Oavsett om du letar efter en ny investeringsmöjlighet eller bara vill hålla dig informerad, gör vi det enkelt för dig att hålla koll på de senaste trenderna för kryptovaluta.

→ Klicka här för att utforska de bästa kryptovalutorna den här månaden

Vidare läsning

Topp 10 kryptovalutor att investera i 2021

Cryptocurrency Day Trading i Storbritannien

Mest populära kryptovalutor i USA

Bästa kryptovalutor att investera i Australien

Vi på Trading Education kan hjälpa dig att behärska konsten för kryptohandel. Anmäl dig helt enkelt till en av våra kurser för kryptohandel för att bli ett proffs i världen av kryptovalutahandel.

Nu känner du till de bästa explosiva kryptovalutorna att titta på den här månaden. Om du känner dig inspirerad att börja handla kryptovaluta kan du vara glad att veta det etoro ger möjlighet att köpa Crypto-tillgångar på upp till 90+ kryptovalutor. Crypto Traders kan bygga en diversifierad portfölj med de mest populära mynten.

3 Potentiellt explosiva kryptovalutor att titta på den här månaden: Infographic

explosiva kryptokurvor infografiska

Vilken kryptovaluta skulle du titta på den här månaden?

Vi hoppas vår artikel 3 potentiellt explosiva kryptovalutor att titta på den här månaden var användbar till dig och sparat dig lite tid i din forskning.

Ansvarsfriskrivning: Kryptovalutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara och tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner