5 personer som blev miljonärer från Bitcoin

5 rika människor blev miljonärer från Bitcoin

Bitcoin har varit enorma nyheter på senare tid, med många människor som investerar i det och ser en bra avkastning på sina pengar. Kan du föreställa dig vilken avkastning du skulle ha sett om du hade investerat stort när det precis började? Att bli bitcoin-miljonär är en verklighet för de fem visionära investerarna nedan:

5 personer som blev rika på grund av Bitcoin

1. Roger Ver – 520 miljoner dollar

Roger Ver

Född i San Jose, Kalifornien, är Roger Ver nu bosatt i Tokyo. Han var en av de tidigaste förespråkarna för bitcoin och gjorde sin förmögenhet på grund av stora investeringar i bitcoinrelaterade nystartade företag. Genom att göra detta har han fått en enorm förmögenhet på 520 miljoner dollar. Ver blev ett fan av bitcoin eftersom han stödde det sätt på vilket det erbjöd ekonomisk frihet från de traditionella fiatvalutorna och banksystemen. I själva verket såg detta uttalsfulla förtal att han fick smeknamnet “Bitcoin Jesus” i kryptovalutakretsar. Även om det inte är känt om han kan gå på vatten har han verkligen gett stora mängder välgörenhet för att visa sin omtänksam sida.

Om du vill köpa eller investera i Bitcoin BTC kolla snabbt och enkelt eToro Exchange!

2. Charlie Shrem – 450 miljoner dollar

Charlie Shrem

Född i Brooklyn, New York, är den här killen utan tvekan den mest inflytelserika bitcoin-miljonären. I ett extremt smart drag köpte Shrem stora mängder bitcoin innan det exploderade i pris. Denna och andra investeringar fick honom att tjäna coola 450 miljoner dollar. Inte nöjd med att bara investera i valutan, han grundade också BitInstant med några av sina pengar och hjälp från Roger Ver. Tyvärr ledde detta till att han blev skyldig till penningtvätt för den ökända djupa webbmarknaden The Silk Road. Efter att han släpptes ur fängelset 2016 kom han tillbaka till affärer och lanserade Intellisys Capital, som säljer investeringsportföljer i Blockchain-företag.

Skulle du investera i Bitcoin?

3. Dave Carlson – 350 miljoner dollar

Dave Carlson

Dave Carlson är lite annorlunda än de flesta bitcoin-miljonärer eftersom han tjänade sin fantastiska förmögenhet på 350 miljoner dollar genom att faktiskt bryta bitcoins själv. Han kom från Nordamerika, där han driver sin gruvdrift i Washington-området, och började i bitcoin tidigt 2010. Formellt som ingenjör hos Microsoft såg Carlson den enorma potentialen med bitcoin och grundade MegaBigPower för att bryta mynt. På sin höjd sägs hans verksamhet tjäna cirka 8 miljoner dollar per månad! MegaBigPower förvärvades nyligen av Giga Watt, företaget Carlson är nu VD för.

4. Jered Kenna – uppskattningsvis 300 miljoner dollar


Jered Kenna

För att bevisa att bitcoinindustrin lockar människor från alla bakgrunder har vi före detta amerikanska marin Jered Kenna. Han kommer från San Francisco och bor i området där han äger ett hantverksbryggeri och 20Mission-utrymmet för nystartade företag. Hans bitcoin miljoner gjordes när han köpte sin första sats för endast 20 cent per mynt. Försäljning för över 200 dollar per mynt var detta bara den första smaken av bitcoinframgång. Han fortsatte med banbrytande mörka bitcoin-gruvpooler, där individer kunde investera anonymt i den digitala valutan. Kenna är också välkänd inom kryptovalutaindustrin för sin omformatering 2010 av en hårddisk som förlorade honom cirka 200 000 dollar i bitcoins!

5. Winklevoss tvillingar – 150 miljoner dollar

Winklevoss tvillingar

Dessa är bitcoin-miljonärer som de flesta kommer att känna till. Född i Southampton, New York, deltog de i Harvard för sin senare utbildning. Medan de var på Harvard producerade de en föregångare för Facebook som heter ConnectU. Under senare år skulle de gå till domstol för att stämma Facebook-grundaren Mark Zuckerberg för att han stjäl idén för sin webbplats från dem. De porträtterades av Armie Hammer i den Oscar-vinnande filmen The Social Network.

Efter detta var de snabba att upptäcka bitcoinpotentialen och investerade kraftigt i den till en summa av 11 miljoner dollar. Förutom att investera i själva valutan har de också finansierat flera bitcoinbaserade företag som Charlie Shrems BitInstant. Detta var förutom att skapa Winkdex, som var ett finansiellt index för att spåra genomsnittspriset på bitcoin. Alla dessa ansträngningar har lett till att de samlar en stor förmögenhet mellan dem, inklusive 150 miljoner dollar på deras bitcoininvestering.

Naturligtvis inkluderar denna lista över människor som har blivit miljonärer på grund av bitcoin och deras engagemang i den inte den mystiska grundaren Satoshi Nakamoto, som ryktas ha gjort miljarder från sitt hjärnbarn.

Bitcoin har gjort tidiga investerare mycket rika.

Vad som binder dessa bitcoin-miljonärer tillsammans är deras tidiga antagande och stöd för kryptovalutan. Genom att komma in på marknaden med stora kapitalbelopp när den var i sin linda har de verkligen utnyttjat den snabba prisuppgången de senaste åren. Från det historiska $ 1000-märket 2013 till där vi är idag, cyklade dessa bitcoin-miljonärer vågen hela vägen till banken!

Vidare läsning

  1. Ethereum Vs. Bitcoin: Är Ethereum en bättre investering än Bitcoin?
  2. Prognos för Bitcoin-prisförutsägelse: Hur mycket kommer Bitcoin att vara värt 2021 och därefter?
  3. Hitta de bästa kryptovalutorna att handla – kryptovalutahandel
  4. Fördelar och nackdelar med att investera i Bitcoin, kommer det att bli en miljonärskapare?
  5. Investera i Bitcoin: Vad kommer att driva Bitcoin-priset 2021?
  6. Vad är Bitcoin och är det värt att investera i Bitcoin 2021?
  7. Är Bitcoin en bra investering & Ska jag investera i Bitcoin?
  8. Vilka topp 10-valutor kommer att explodera 2021?

Om du gillade att läsa 5 personer som blev miljonärer från Bitcoin, dela den med någon annan som du tror att det också kan vara av intresse.

Ansvarsfriskrivning: Kryptovalutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara och tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map