Är Binance Coin en bra investering och ska jag investera i BNB?

Investera i Binance Coin: Komma igång

Ska jag investera i BNB? Är Binance Coin en bra investering?

Om du är ny i världen med Binance Coin-investeringar kanske du undrar om BNB är en bra investering eller ska jag investera i Binance Coin ?. Tja, låt oss bryta alla Binance-relaterade myter som cirkulerar online innan du funderar på att investera i Binance Coin.

Vad är Binance Coin?

Binance Coin är inte din genomsnittliga kryptovaluta.

Binance Coin skapades av det populära kryptobörsen Binance. Binance Coin hade ett framgångsrikt Initial Coin Offering (ICO) på 100 miljoner tokens 2017 och samlade in över 15 miljoner dollar (används för vidare marknadsföring och utveckling av myntet).

Observera att ursprungligen Binance Coin lanserades på Ethereum blockchain men senare flyttade till sin egen blockchain Binance Chain.

Huvudsyftet med Binance Coin var att erbjuda ett alternativt sätt att betala för handelsavgifter på Binance-plattformen.

Nu är Binance Coin ett av de bästa verktygsmärkena som kan användas utanför Binance-ekosystemet, över blockchain- och icke-blockchain-företag..

Binance Coin kan användas för att betala för varor, egendom, resor och onlinetjänster (t.ex. via TravelbyBit). Den kan användas för att få virtuella gåvor (t.ex. på Gifto), belöningar i spelet och även för att betala frilansare för sitt arbete (t.ex. på CanWork).

Binance Coin är också erkänt av stora teknikföretag som tillåter användare att använda BNB via inbyggda plånböcker (t.ex. Samsung).

Intressant är det inte bara dess egenskaper som gör Binance Coin mycket uppskattad; Binance popularitet är en faktor som vi inte kan ignorera. När allt kommer omkring är Binance en av de ledande kryptoplattformarna globalt, med djupa pooler av likviditet, så det är ingen överraskning att Binance har lyckats driva BNB-antagandet ytterligare.

Hur fungerar Binance Coin?

Binance Coin kan användas på Binance-plattformen och är också en av de bästa verktygsmärkena 2021.

Som nämnts ovan har Binance Coin flyttat till sin egen Blockchain Binance Chain, som – till skillnad från Ethereum – inte stöder smarta kontrakt. Binance Chain använder Tendermint byzantine-fault-tolerant (BFT) konsensusmekanism, som involverar tre typer av noder: valideringsnoder; vittnesnoder; och acceleratornoder.

Binance använder också en unik nedbrytningspolicy för att säkerställa en stadig tillväxt av Binance Coin. Binance köper regelbundet tillbaka och förstör BNB-tokens tills det minskar utbudet på hälften och lämnar bara 100 miljoner i omlopp. Denna policy är en av de största fördelarna med Binance Coin, som är utformad för att övervinna den eventuella värdeminskningen.

En annan viktig aspekt av Binance Coin är rabatten plattformen erbjuder för BNB-handlare. Observera att rabatten minskar med hälften varje år och slutar från och med det femte året, vilket skulle vara 2022.

Vad är BNB?

BNB är tickersymbolen för Binance Coin.

Vi bör notera att BNB har en total tillgång på 200 miljoner mynt. För närvarande finns det 144405661 tokens i omlopp. Den goda nyheten är att den periodiska BNB-bränningen som sker en gång i kvartalet inte är kopplad till resultatindikatorer på Binance.

BNB kan fungera som en valuta och ett bytesmedel, vilket gör det till en rival av några av de största kryptorna 2021.

Som nämnts ovan har BNB mer än 120 användningsfall och kallas ofta som en av de bästa verktygsmärkena som finns.

Dessutom är BNB en av de säkraste tokens eftersom det är nästan omöjligt för moderbolaget – jätte Binance – att blekna bort. BNB: s värde är nära knutet till Binance. Glöm inte att hålla BNB inte är en investering i Binance; det tillåter dig inte att ha en andel i Binance.

På grund av dess pris, i genomsnitt mellan $ 35,27- $ 40,49, är BNB en överkomlig investering även för nybörjare. med några hundra dollar kan du få en anständig mängd BNB-tokens, vilket ger din investering en mer solid närvaro.

Är Binance Coin en bra investering?

Enligt kryptoexperter är Binance Coin en bra investering. Med ett börsvärde på 41 miljarder dollar rankas Binance Coin för närvarande som nummer 3 på Coin Cap.

Låt oss inte glömma att en hög handelsvolym innebär hög likviditet, vilket är en viktig faktor för daghandlare och skalare.

Dessutom är Binance Coin, som stöds av en pålitlig börs, en token med ett verkligt syfte: det används för att betala transaktionsavgifter och köpa tokens i Initial Exchange Offerings (IEOs).

Det kommer också med olika fördelar och över 120 användningsfall, vilket lägger till ett ytterligare lager av trovärdighet och några stora möjligheter för investerare.

Med det sagt kan investering i Binance Coin vara riskabelt eftersom ingen mycket lönsam tillgång är 100% säker. I synnerhet kryptovalutor är mycket flyktiga och oförutsägbara.

Detta betyder inte det investera i BNB är dock en dålig idé. Investerare i kryptovaluta som väljer att lägga till BNB i sina portföljer bör helt enkelt överväga BNB: s risk-belöningsgrad och utveckla en effektiv riskhanteringsstrategi.

Skulle du överväga att investera i Binance-mynt BNB?

Ska jag investera i Binance Coin?

Binance Coin är definitivt värt att överväga 2021. Ändå, sanningen är att det slutliga beslutet kommer ner till dig.

Vilken typ av kryptoinvesterare vill du vara? Är du intresserad av de diskonteringsräntor som Binance erbjuder för dem som använder BNB på sin plattform? Tror du att Binances nedbrytningspolicy kommer att ge en stadig tillväxttakt på BNB på lång sikt? Är du intresserad av BNB: s handelspotential? När du hittar svar på dessa frågor kan du bestämma om du ska investera i Binance Coin.

Med olika fördelar jämfört med andra kryptovalutor kan Binance Coin vara en bra investering för dig. Vi bör också erkänna Binances framgång – med kryptolegenden Chanpeng Zhao ansvarig – och dess roll i sannolikheten för vinst på Binance Coin-investering.

På kort sikt verkar det till exempel att BNB inte kommer att förlora sitt värde eftersom Binance driver för adoption och expanderar globalt.

Samtidigt bör vi återigen nämna att kryptovalutainvestering kan vara riskabelt och du kan förlora alla dina medel utan möjlighet att returnera dem.

Innan du investerar bör du överväga det faktum att Binance Coin är beroende av Binance, vilket är ett centraliserat utbyte som kräver Know Your Customer och Anti-Whitewundering details och som ofta är ett mål för online-attacker.

När du har vägt för- och nackdelar med att investera i Binance Coin för att fatta ett välgrundat beslut angående BNB, kom ihåg att kryptovalutainvestering inte borde vara komplicerat. Investeringar i kryptovaluta kan till och med generera hög avkastning.

Hur mycket kan Binance Coin vara värt?

Om du bestämmer dig för att investera i Binance Coin, kanske du vill veta hur mycket det kan vara värt de kommande åren.

Även om prisförutsägelser förblir spekulativa och beror på kryptonyheter, efterfrågan och utbudet och marknadssentimentet kan tidigare resultat och dataanalys hjälpa investerare och handlare att skapa kryptoprognoser.

Till att börja med är Binance Coin prestanda allierad med Bitcoin och kryptovalutamarknaden som helhet. Under de senaste två åren, precis som andra kryptor, återhämtade BNB sig från ett fruktansvärt 2018 och steg till en topp i mitten av 2019.

År 2019 nådde BNB en heltidshöjd på $ 40.

Intressant, även om Binance-börsen hackades i maj 2019, påverkade det inte BNB för mycket. Varför? Helt enkelt för att Binances rykte är alldeles för imponerande för att rivas av en enda attack.

Enligt sina prisförutsägelser kommer Binance Coin att lyckas återhämta sig från den pågående pandemin och nå ett genomsnitt på $ 2500 under de kommande fyra åren..

Vad kommer att påverka Binance Coin 2021 och senare?

Även om prisförutsägelser förblir spekulativa bör vi nämna att Binance Coins värde kan påverkas av många faktorer.

Makrofaktorer, som kryptopriser, kryptonyheter, efterfrågan och utbud och regler är några av de faktorer som kan påverka BNB: s värde.

Dessutom finns det olika skräddarsydda faktorer, såsom framgången för Binance Launchpad IEO, som spelar en avgörande roll i BNB: s framgång.

Binance är framför allt en av de mest inflytelserika faktorerna som bör övervägas.

Riktningen för Binance.US, som lanserades 2019, behöver särskilt beaktas eftersom amerikanska besökare är bland de mest aktiva Binance-användarna. Observera att amerikanska besökare stod för 8,4% av Binance-utbytestrafiken från och med 2019.

Det är inte bara Binance potential utan dess unika policyer som påverkar investering. Diskonteringsräntor är utan tvekan en faktor som lockar handlare och investerare. Observera att för det första året var rabatten 50%.

Enligt BNB: s vitbok kommer det dock inte att finnas några rabatter efter år 2022, vilket kan leda till en minskning av räntan.

Investeringar i BNB påverkas också av förbränning av BNB-tokens. Denna praxis syftar, som tidigare nämnts, att öka bristen genom att minska antalet BNB med 50%.

Låt oss inte glömma det knapphet hänvisar till de digitala myntens ändliga natur: efterfrågan bör överstiga utbudet för att göra ett mynt mer värdefullt.

eToro – Bästa mäklare att köpa Binance Coin BNB

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • Binance Coin är ett mynt som förtjänar en andra titt. Binance skapades av Binance-börsen för att hjälpa Binance-användare att betala för transaktionsavgifter på plattformen.
  • Binance lanserades ursprungligen på Ethereum blockchain men flyttade till sin egen blockchain, Binance Chain. Observera att Binance Chain inte stöder smarta kontrakt.
  • Binance Coin är en av de bästa verktygsmärkena 2021 och många experter tror att dess värde kommer att öka under de kommande åren. Det är intressant att det finns många makro- och specifika faktorer som kan påverka BNB, inklusive Binances resultat.
  • Binances unika nedräkningspolicy och de diskonteringsräntor de erbjuder är också viktiga för att hjälpa experter att göra prisprognoser. Vissa förväntar sig att BNB når $ 250 per mynt år 2025.
  • Även om BNB kan vara en lönsam investering är kryptoinvestering fortfarande en riskabel satsning och man bör analysera belönings-riskkvoten för den tillgång de är intresserad av.

Om du gillade att läsa vår artikel Är Binance Coin en bra investering och ska jag investera i Binance Coin dela den med alla som kan vara intresserade av kryptovalutahandel och blockchain-teknik.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner