Är Ethereum en bra investering och kan du tjäna på ETH 2021?

Ethereum kan vara en bra investering för dig om du är en långsiktig investerare!

Cryptocurrency är anonyma, blockchain-baserade digitala pengar. Du kanske känner till de vanligaste Bitcoin- och Ethereum-varianterna, men enligt Coinmarketcap finns det över 8000 kryptovalutor.

Du kan investera i kryptovalutor men nu är det också möjligt att köpa standardprodukter och tjänster med kryptovalutor. Även om kryptokurrency är ny och intressant kan det vara riskabelt att investera, så du måste göra massor av analys innan du investerar i någon kryptotillgång.

Experter har olika synpunkter på kryptovalutainvesteringar. Eftersom krypto är en riskfylld investering med potential för intensiva prisfluktuationer är vissa finanskonsulter skeptiska när det gäller att investera i krypto.

Många människor har dock svårt att bestämma vilken kryptovaluta som ska användas. Som sagt ovan finns det mer än 8000 kryptovalutor. De flesta känner redan till Bitcoin, men vissa kommer att börja diversifiera och leta efter större möjligheter, till exempel Ethereum.

Ethereum är en av de största kryptovalutorna på marknaden och det är en kryptovaluta som fungerar mycket unikt jämfört med andra kryptovalutor. ETH för med sig några nya och spännande möjligheter.

Ethereum Investing: Vad är det??

Initierat 2015, med smarta kontrakt och distribuerade appfunktioner, är Ethereum ett öppet och decentraliserat ramverk för kryptokurrency. ETH eller Ether är plattformens lokala blockchain. Ethereum är nu världens mest populära blockchain. Efter Bitcoin är Ethereum den näst största blockkedjan för aktiekurser över hela världen.

Att investera i Ethereum kan vara en investering i finansens framtid. Den intelligenta entreprenadplattformen byggdes för att ersätta den föråldrade historien om Wall Street och har redan börjat ersätta företagsaktier och obligationer med intelligenta kontraktstecken inom vissa företagstransaktioner.

Ethereums kapacitet är kanske mycket mer otrolig än Bitcoin, som fungerar som ett forum för utvecklare att fortsätta att utöka och förnya. Det senaste DeFi-mönstret är ett exempel. Ett ambitiöst nytt initiativ och en utvidgning av finansieringsvärlden bryter ny mark nästan varje ny dag och förändrar marknaden för alltid. Det bidrar till moderna kryptomots som "avkastning jordbruk" och ”sammanslagning av likviditet."

Många andra kryptovalutor är byggda på Ethereum blockchain. Till exempel har en ny ERC-20-token med namnet Yearn Finance eller YFI byggts på Ethereum. De intelligenta kontrakten byggdes för att ha digital brist på varan och endast 30 000 tokens. Många har olika leveranser och helt andra behov av behov. Ethereum är ett av de mest framstående kryptovalutaprojekten, så att investera i Ethereum nu kan leda till stor ekonomisk vinst och investeringsavkastning.

Läs mer: En nybörjarguide till Ethereum och tips för att investera i ETH

Är Ethereum en bra investering? Hur det presterade 2020?

På grund av Covid-19 var 2020 ett år av utmaningar för världen. Kryptovalutor, inklusive Ethereum, sjönk i värde i mars på grund av pandemin men senare började de öka i priser.

Den sista dagen 2020 nådde Ethereum 750 dollar-varumärket, vilket var den högsta nivån sedan mars 2018. Dessutom nådde Ethereum sin allra högsta nivå på 1 826 $ just den 10 februari 2021.

De senaste prisindikatorerna antyder att den näst största kryptovalutan i världen förväntas testa nya toppar 2021. ETHs senaste Beacon Chain-implementering och nätverksuppdatering förde också en mängd institutionella investerare intresserade av att satsa Ethereum 2.0 för att göra mekanismen mer effektiv. ETH har för närvarande ett marknadsvärde på 190,57 USD.

På grund av det ökande intresset för Ethereum 2.0 började en rad kryptovalutabörser, inklusive Binance, erbjuda ETH-insättningstjänster. Finance Magnates uppgav tidigare stöd för ETH-nätverket för den nya uppdateringen från Gemini-kryptovalutan.

Eftersom satsningen minskar antalet mynt i omlopp kan Ethereums pris öka om leverantörer minskar och efterfrågan förblir hög. Lanseringen av Ether framtida handel är en annan förklaring som du kanske anser vara en framgångsrik satsning. År 2021 syftar den till att lansera Ether-terminshandel genom CME Group, världens största handelsplats för derivat.

Även om Bitcoin är känt som “digitalt guld”, betraktas Ethereum på grund av sin enorma potential som “digital olja”. Den mest använda blockchain är Ethereum. Många kryptoprojekt i nätverket har släppts. För decentraliserade ekonomiska applikationer var Ethereum särskilt vanligt.

Nätverket genomgick en översyn som kommer att göra kryptosatsningar mer effektiva och tilltalande. Efter uppdateringen kunde Ether se den bredare acceptans som skulle höja priset.

Med den nya uppdateringen till Ethereum-nätverket är Ether-satsning tillåten. Därefter kommer det att vara en anständig investering för dem som letar efter andra former av att tjäna pengar på sina kryptoinnehav.

Totalt sett var 2020 ett bra år för Ethereum eftersom det hade en betydande prisökning och lanseringen av Ethereum 2.0 markerar en avgörande punkt för Ethereums framtid..

Investera i Ethereum 2021? Är det en bra idé?

Enligt kryptoexperter anses Ethereum vara en bra investering. Ett forskningsdokument gjort av ekonomen visar att Ethereum är mycket mer benägna att expandera i framtiden. Priset på Ethereum förväntas nå $ 5 000 i slutet av 2021, baserat på "Lång prognos" förutsägelse.

Att investera i Ethereum har visat sig vara ett bra beslut. År 2019 var genomsnittspriset för Ethereum $ 125. Priset per februari 2021 är $ 1 820. På två år ökade värdet på ETH 15 gånger. Så om du hade investerat 10 000 dollar i Ethereum redan 2019, skulle du just nu ha cirka 150 000 dollar i Ethereum.

Men att veta om det är en riktigt bra idé att investera i Ethereum, bör en grundläggande betydelse av själva Ethereum blockchain undersökas först..

Ethereum 2.0 lanserades i flera faser med början från fas 0. ETH är symbolen för Ethereum blockchain. Ethereum är verkligen ett verktyg för att säkra besparingar om Bitcoin enbart är en betalningsform. Många av dem är teoretiskt bra val inom långsiktiga investeringar.

Ethereum blockchain är protokollet baserat på matematiska regler. Jämfört med en centralbank eller regering som snabbt och plötsligt kan ändra kontantförsörjningen skrivs Ethereum-myntet till en fritt läsbar och konsensuskodning. Denna digitala vara, istället för ett guld- eller regeringslöfte, backas upp av de okrossbara okristalliserade blockkedjorna och den matematiska verkligheten.

Sätt att investera i Ethereum

Inträdeshindren för att starta investeringar är mycket låga för kryptovaluta. Någon som inte känner till området kommer snabbt att få tag i ETH och börja spara genom att hänga på det och hoppas på uppskattning.

Dessutom kan en person potentiellt göra en investering i Ethereum och börja tjäna pengar på ETH på olika sätt.

Allt börjar med att köpa och hålla. Detta är en av de vanligaste strategierna för att investera i kryptovaluta. Köp och innehav av en kryptovaluta är ett enkelt och generellt framgångsrikt sätt. Strategin att köpa och behålla är en trevlig, okomplicerad lösning men det kan orsaka osäkerhet eftersom kryptovalutafältet är känt för sina prissprängämnen. Kryptovalutor har en flyktig karaktär, på grund av vilken många investerare har undanröjt. Men för vissa har det varit en av de mest värdefulla faktorerna som kryptovalutor kännetecknas av och det har lockat dem att investera.

Ett annat sätt att investera i Ethereum är genom gruvdrift. Cryptocurrency mining är en matematisk lösningsmetod. Gruvdrift är i grunden ryggraden i många kryptovalutanätverk eftersom de använder sin tid för att lösa matematiska problem med datorkraft och för att tillhandahålla nätverket “bevis på arbete” som verifierar transaktioner med Ethereum (ETH). Lanseringen av Ethereum 2.0 i syfte att övergå till “proof-of-stake” kan vara ett problem för gruvarbetare men PoW-gruvdrift förväntas vara fortfarande praktisk fram till omkring 2023.

Handel med kryptovaluta inklusive Ethereum har börjat med konventionella handlare genom att dyka in på befintliga marknader. Det finns också en rad handelsalternativ som ETH-futures, vilket gör det till ett av de bättre sätten att investera i Ethereum.

Derivathandel gör det möjligt för handlare att skörda lika bra från neddragningar i uppåtgående mönster. Handlare kan dra nytta av långa eller korta positioner oavsett hur efterfrågan rör sig.

Redo att investera i ETH?

För- och nackdelar med Ethereum

Liksom alla tillgångar finns det en lista över fördelar och nackdelar för Ethereum.

Fördelar med Ethereum:

Vilka är fördelarna med att investera i Ethereum?

Många kryptoanalytiker tycker att Ethereum har en stor framtid, vilket gör det till ett attraktivt alternativ för kryptoinvesterare.

Här är de bästa sakerna med Ethereum:

✅ Pålitlighet:

Under de senaste tre åren har Ethereums etablerade nätverk och program varit konsekvent. Teamet bakom Ethereum gör en enorm ansträngning som gör Ethereum till ett av de största projekten i kryptosfären.

✅ Decentralisering:

Den decentraliserade strukturen är möjligen en av de viktigaste fördelarna med Ethereum. Som sagt är kryptovalutateknik, som ursprungligen utvecklats för att ge ett alternativ till konventionella bankprocesser, decentraliserad och transparent. Decentralized Finance (DeFi) är en av de faktorer som kryptovalutor kännetecknas av och Ethereum ligger högst upp i DeFi.

✅ Fler företag bedriver Ethereum:

Ethereum stöds av flera stora företag och Ethereum Enterprise Alliance är en ledande Ethereum-spårningsorganisation. När villkor från tredje part tas bort investerar Ethereum-investerare mer. Ekonomi-guru Andreessen Horowitz är en av de viktigaste personerna som är involverade i Ethereum. I jämförelse, det faktum att Ethereum också är ett pro i finans (ICO). Token ERC-20 anses också vara standarden för insamling och ICO.

✅ Ether är inte begränsad:

Till skillnad från Bitcoin är Ether (ETH) inte begränsad och är användbar. Transaktioner inkluderar kontrakt för självgående och korta avvecklingstider. Intressant nog, när skaparen Vitalik Butterin sa att Ethereum snabbt kunde hantera mer än en miljon transaktioner per sekund.

Nackdelar med Ethereum

Här är de svagare delarna om Ethereum:

❌ Kritik för långsam tillväxt

Ethereum har kritiserats för långsam tillväxt. På gränsen till DeFi-expansion har analytiker ifrågasatt om Ethereum skulle kunna lyckas under vikt av DeFi. Detta indikerar att framstegen var långsamma och eftersläpade med att införa nätverksförändringar.

❌ Nackdelen med första flyttaren:

Den första movernackdelen har förvärvats av Ethereum. Standardbäraren är fortfarande det äldre nätverket. Alla nya nystartade företag lär sig också av personalen och är tillräckligt smidiga för att möjliggöra snabbare tillväxt och resultat. På lång sikt kan detta vara en okänd fara. Även välmående företag kommer att dra nytta av fel i Ethereum och kanske skapa förbättrade nätverk.

❌ Det är svårt att skala skalet för Ethereum:

Även om dess olika funktioner kan vara en lockande aspekt är vissa investerare helt enkelt tveksamma till att investera i ETH. Som jämförelse har Ethereum ännu inte löst problem relaterade till skalning och nätverkslatens för att dra ytterligare investerare i kryptovalutor.

Slutsats: Så är Ethereum en bra investering?

Ethereum är en av de bästa kryptorna att investera i, enligt analytiker. Det berömda myntet är lovande och eftersom DeFi fortsätter att växa med Ethereum högst upp kan priset stiga högt inom en snar framtid.

De flesta investeringar beror på risk mot avkastningsfaktor. Med andra ord överväger de potentiella belöningarna de möjliga konsekvenserna av riskerna?

Enkelt uttryckt är Ethereum investeringar med låg risk med massor av potentiella belöningar. Det är något du definitivt bör undersöka innan du överväger att lägga till ETC i din portfölj.

Så är Ethereum (ETC) en bra investering? Ethereum har verkligen många fördelar som många andra kryptovalutor inte har. Det faktum att Decentralized Finance (DeFi) är en av de faktorer som kryptovalutor kännetecknas av och Ethereum ligger högst upp i DeFi, betyder att det finns mycket utrymme för tillväxt i Ethereum-priset och gör det till ett bra mynt att investera i.

Att investera i Ethereum är ett klokt beslut. Om du vill vara en del av DeFi-expansionen är Ether det rätta valet för din portfölj.

Nu vet du att Ethereum kan vara en bra investering. Om du känner dig tillräckligt inspirerad för att börja investera i ETC, eller om den här artikeln har gett lite extra insikt i din befintliga kunskap kan du vara glad att veta det eToro ger möjlighet att investera i kryptotillgångar.

eToro – Den bästa plattformen att köpa Cryptos

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • Cryptocurrency är anonyma, blockchain-baserade digitala pengar.
  • Det är också möjligt att köpa standardprodukter och tjänster med kryptovalutor, men du kan också investera i kryptovalutor inklusive Ethereum.
  • Ethereum är en av de största kryptovalutorna på marknaden och det är en valuta som fungerar mycket unikt i förhållande till andra kryptovalutor.
  • Investeringar i Ethereum kan vara en investering i finansens framtid.
  • Ethereums kapacitet är kanske mycket mer otrolig än Bitcoin, som fungerar som ett forum för utvecklare att fortsätta att utöka och förnya.
  • Ett forskningsarbete gjort av The Economist visar att Ethereum är mycket mer benägna att expandera i framtiden.
  • Du kan investera vilken summa pengar som helst i Ethereum. Du kan börja med så lite som $ 25 till exempel.
  • Eftersom DeFi fortsätter att växa med Ethereum högst upp kan Ethereum vara en av de bästa investeringarna man kan göra på kryptomarknaden just nu.

FAQ

Är det värt att investera i Ethereum?

Baserat på dess bekväma tillgång till detaljhandelsköpare och dess fortsatta tillväxtutsikter gör Ethereum en enastående investering.

Vad är det lägsta beloppet att investera i Ethereum?

Det finns vissa plattformar, som eToro, som tillåter användare att lägga in så lite som $ 25 för att komma igång i Ethereum.

Ska jag investera i Ethereum nu?

När du vill investera i valutor ska du alltid göra din egen undersökning. Ethereum är en av de bästa kryptovalutorna med potential att växa i pris inom en snar framtid.

Var man kan investera i Ethereum?

eToro är det mest lukrativa alternativet. Den prestigefyllda prishandelsplattformen gör det möjligt för handlare att skapa en portfölj som fungerar som en one-stop-shop för handlare som hittar exponering för kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner