Är Ripple värt att köpa 2021?

Undrar du om Ripple är värt att investera i år? Använd guiden nedan och få din fråga besvarad!

  • Ripple söker regleringsskydd efter den pågående SEC-stämningen.
  • XRP-valar fyller sina väskor i hög takt, vilket i sin tur bidrar enormt till köptrycket.
  • En paus över $ 1 kommer att utlösa FOMO när investerare pressar på vinster mot rekordhöjden.
  • Ripples utsikter verkar hausse på lång sikt baserat på MVRV, vilket innebär en värdig investering 2021.

I den här guiden ska vi prata om Ripple – vad kommer Ripple att vara värt 2021, och varför du bör överväga att investera i Ripple. I slutet av den här guiden får du en bättre förståelse för Ripple – och du kommer att kunna svara på frågorna “är Ripple värt att köpa i år?”, Och i så fall, "vad är det bästa utbytet för att köpa XRP?".

Världen av kryptovaluta ökar ständigt. Som du förmodligen är medveten om, ända sedan presentationen av Bitcoin, utvidgas uppskattningarna av datoriserade monetära former steg för steg. Även under en kort tidsperiod har uppskattningen av kryptopriser höjts med tusentals och kryptovalutor har blivit attraktiva tillgångar att investera i.

Kryptovalutatjulcykeln 2020/2021 har lämnat många saliverande, medan branschentusiaster sitter på kanten och inte kan ta ögonen från diagrammen. Ripple startade mötet med sina kamrater men drabbades av ett stort bakslag efter rättegången från United State Securities and Exchange Commission (SEC) mot det emitterande företaget, Ripple Labs Inc., och dess chefer. Vi kommer in i detaljerna lite senare.

En kolossal uppdelning inträffade i december, med XRP-dykning 80% till $ 0,17. Rättegången var en betydande nackdel, särskilt under en tjurcykel. Under tiden har XRP gjort stora framsteg mot $ 1, men ett årligt högt uppnåddes på $ 0,75. I skrivande stund slingrar XRP till $ 0,56 mitt på en generellt trendig marknad.

Ripple Översikt

Ripple har stått ut som blockchain-plattformen för gränsöverskridande överföringar som är snabba och prisvärda, från starten. Under den längsta tiden var XRP den tredje största kryptovalutan på marknaden. Det intogs dock av Tether (USDT) och förlorade senare flera positioner på grund av osäkerheten orsakad av den pågående rättegången.

Den internationella överföringstoken utformades för att lösa det problem som för närvarande står inför av ledande fiat-överföringssystem som SWIFT. Därför brusade Ripple till existens 2013 som ett världsomspännande system som stöder betalningar, internationella avvecklingar och ett handelsinstrument. Token XRP är infödd i blockchain, XRP Ledger.

Det är viktigt att komma ihåg att Ripple skiljer sig från Bitcoin (BTC) och Ethereum (XRP) som bron mellan fiat och den digitala världen. Dessutom tror Ripple att den kan lösa verkliga problem. Observera att XRP inte är ett brytbart mynt som BTC och ETH eftersom alla dess 100 miljarder tokens skapades i början av projektet.

Det enda hindret är att XRP kommer ut som en central kryptovaluta och inte decentraliserad som sina kamrater, mest för att 55 miljarder av det totala utbudet är under Ripple Labs ägande.

Vad har krusning uppnått hittills?

Ripple har byggt olika system genom åren för att hjälpa det att uppnå sina mål. Till exempel är RippleNet en blockchain-plattform som tillåter kunder att använda XRP vid inköp av likviditet, särskilt på internationella marknader. Plattformen länkar redan samman mer än 300 banker och betalningsinstitut för att säkerställa omedelbar avveckling samtidigt som valutakostnaderna sänks.

Företagets senaste flaggskeppsprodukt är on-demand liquidity (ODL) som hjälper människor, banker och andra penningöverföringsinstitutioner att leverera omedelbara gränsöverskridande betalningar utan att förfinansiera de nya marknaderna..

Stora globala organisationer som MoneyGram har stött ODL. Det fortsätter att trivas i länder som Brasilien, Filippinerna och den asiatiska regionen. Dessutom ger det människor möjlighet att skicka och ta emot pengar internationellt på ett snabbt och överkomligt sätt.

Av många experter anses Ripple vara ett avancerat mynt som är positionerat som den sjätte kryptotillgången i Coimarketcaps lista. Lanserades 2012 Ripple är en av de mest värdefulla kryptovalutorna bland kryptosamhället.

Ripple upplevde nyligen en prisnedgång eftersom den mötte SEC-anklagelser men kryptoanalytiker tror att Ripple är värt att köpa 2021 eftersom dess värde förväntas växa.

Varför ska du investera i Ripple 2021?

XRP är en av de digitala tillgångarna som fortfarande handlas till ett relativt lågt pris trots tjurkörningen på marknaden. Ripple Labs Inc. och dess ledande befattningshavare står inför en stämningsansökan från SEC för påstådd försäljning av oregistrerade värdepapper till kunder. US SEC hävdar att blockchainföretaget har lyckats hålla sig borta från reglering i över sju år samtidigt som det bryter mot Securities Act.

Samtidigt har Ripple redan avfyrat mot SEC och ber tillsynsmyndigheten att bevisa att Bitcoin och Ethereum inte är värdepapper. Ripple är redo att slå tillbaka och tar inte regulatorns slag på knä, för att korta en lång historia.

Därför kommer osäkerheten som svävar runt Ripple så småningom att blekna, vilket gör att XRP kan samlas som sina kamrater. Det är värt att nämna att XRP nyligen stängde in på $ 1 men korrigerade runt $ 0,75. Uppdelningen fick stöd på $ 0,35, vilket gjorde att tjurar kunde kämpa för en rebound. En barriär på $ 0,7 begränsar för närvarande rörelsen eftersom de gränsöverskridande symbolerna kämpar för en breakout över $ 0,6.

Ripples hausseartade perspektiv ur ett kedjeperspektiv

On-chain mätvärden ger stor inblick i prisåtgärden för kryptovalutor. Enligt Santiments innehavardistributionsmodell är valar på en vild köptur. Till exempel ökade antalet adresser som innehöll mellan 10 000 och 100 000 XRP från december-läget på 95 022 till nästan 104 500. Samtidigt steg de som innehöll mellan 100 000 och 1 miljon XRP från 15 860 till ungefär 17 225.

Uppgången hos valar är en massiv haussignal som kan se XRP öka i värde i år. Observera att volymen som flyttas av valarna kommer att öka medvinden bakom XRP.

MVRV-modellen avslöjar att XRP fortfarande är i en köpzon. Santiment förklarar att mätvärdet lyfter fram den genomsnittliga vinsten eller förlusten för de som innehar XRP-tokens som bytte händer under de senaste 30 dagarna och baserat på priset när varje token senast flyttades. Därför antyder en MVRV som är lika med två att XRP-innehavare för närvarande är 2x på sin investering.

Med andra ord är det osannolikt att investerare kommer att sälja när de har pengar eller förlust. Ett högt MVRV-värde betyder att en korrigering är trolig, eftersom investerare föredrar att ta ut vinster. I skrivande stund håller XRP: s MVRV-modell 0,459, vilket antyder att den gränsöverskridande token fortfarande finns i köpzonen.

Ripple blir populärt gradvis, en av de få anledningarna som stöds av den totala expansionen av myntet genom åren. Ökningen av användare som ansluter sig till nätverket först i slutet av 2020 lämnar ett positivt intryck på krypto förväntningar. Först i januari 2021 ökade användarengagemanget i nätverket till en procentandel av 240%.

Ripple var aldrig avsett att vara pengar eller en betalningsstrategi. Detta gör det till ett något genomsnittligt mynt att investera i. I vilket fall som helst finns det en liten genomgång av marknader som erkänner betalning i XRP-tokens på webben.

Till exempel kan du köpa olika varor med det, vilket gör det mer attraktivt för köpare. Du kan upptäcka en genomgång av handlare som uppenbarligen kan erkänna Ripples XRP, men ändå förändras saker ständigt och vissa kända marknader vid denna tidpunkt erkänner inte det.

Det väsentliga användningsfallet för XRP föreslås vara för förflyttning av olika monetära standarder (eller för vissa föremål, till exempel guld eller olja) över Ripple-organisationen. Att investera i Ripple 2021 kan dessutom vara ett bra steg eftersom XRPs pris är lågt just nu och det förväntas öka inom en snar framtid.

Vad kommer Ripple att vara värt 2021?

Ripples prisförutsägelse 2021 placerar det långt över den högsta tiden på $ 3,56. Ur ett tekniskt perspektiv ser XRP fram emot att bryta årets högsta till 0,75 dollar. Tjurar får fokusera på att ta itu med april 2018-barriären till 0,99 USD. Handel över $ 1 kommer sannolikt att utlösa rädslan att missa (FOMO), vilket i sin tur katapulterar priset mot rekordhöga.

XRP / USD veckodiagram

Den rörliga genomsnittliga konvergensdivergensen (MACD) har en hausseartad impuls, vilket antyder att XRP kommer att fortsätta med upptrenden. Dessutom är 50 Simple Moving Average (SMA) på väg att korsa över 100 SMA i veckodiagrammet, vilket skapar ett hausseartat gyllene korsmönster. Om upptrenden fortsätter kan XRP överskrida rekordhögt och rally mot $ 10. Ripples verktyg fortsätter att växa, en faktor som stöder det förväntade massiva hoppet i värde.

Eftersom priset på Bitcoin nu har passerat $ 50 000 dollar individer som vill investera mindre siffror och har högre avkastning föredrar att investera i mynt som Ripple. Detta kan dessutom hjälpa Ripple att öka i värde eftersom det kommer att bli mer efterfrågan.

Men vad kommer Ripple att vara värt 2021? Longforecast förutspådde att XRP-värdet skulle kunna nå så högt som $ 1,29 till 2021. Digitalcoin förutspår att Ripple skulle kunna nå $ 0,89 redan i mars och sedan sjunka till 0,86 i december 2021.

Är XRP värt att investera 2021?

XRP är fortfarande en värdig investering 2021. Den enda snubblen verkar vara rättegången mot det emitterande företaget. Ripple Labs är dock redo att kämpa för en vinst, vilket också kommer att öka symbolens värde på grund av tydlig reglering. Samtidigt presenterar Ripple sig som en plattformsstödplattform och kan dra nytta av centralbankerna som tänker lansera statliga digitala tillgångar.

XRP, den avancerade token gjord av Ripples grundare, har glädjat sig åt några kraftiga vinster och steg från i allmänhet 0,25 dollar till mer än 0,75 dollar i januari 2021.

Ripple kan värderas till 1 dollar 2021, vilket indikeras av Nigel Green, arrangör och VD för monetär konsultverksamhet deVere Group. Green hänvisade till både uppmärksamheten som omfattar XRP-token, precis som dess rimliga handiness när man gör denna prognos. Detta skulle göra token mycket attraktiv att investera i.

Kommer Ripple Price att växa 2021?

För att vara måttlig kan XRP nå $ 1,20 före slutet av 2021. Det kan till och med nå $ 2 enligt många kryptoobservatörer i allmänhet.

Som start har det finansierats av olika finansiella stödjare. Denna finansieringsstart har namnet på världens välkända organisationer inklusive Google. Eftersom uppskattningen av Ripple expanderar valde många andra vanliga och realiserade organisationer dessutom att lägga resurser på denna investering under de kommande månaderna.

Detta ger Ripple makten att bidra och skapa förtroende för sina ekonomiska stöd. Dessutom ökar det givna faktum möjligheten att detta mynt kan uppleva pristillväxt 2021.

Ripple Coin News, bedömer att de kommande åren kan komma att bli en smidig tid för Ripple efter ett oförutsägbart mönster. Eftersom det kommer att utvecklas samverkan och ökande innovation, vilket kan höja XRPs pris till $ 8 eller $ 10. Detta gör det till en attraktiv investeringsplats för alla personer som är intresserade av kryptotiden. Således är det logiskt att priset kan stiga inom en snar framtid, nämligen i slutet av 2021.

eToro – Den bästa plattformen att köpa Ripple XRP

eToro har visat sig vara trovärdigt inom branschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • Longforecast är optimistisk när man prognostiserar Ripple-priset 2021 och förutspår att det kan nå så högt som $ 1,09 i oktober.
  • Ripple-priset stiger till ett högre värde, nämligen cirka 1,20 $ i slutet av 2021.
  • Det är bara logiskt att Ripple-priset ska stiga inom en snar framtid, nämligen i slutet av 2021.

Vad är Ripple? En nybörjarguide

Prediction för krusning

Vad kommer att driva Ripple XRP-priset 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner