Bitcoin kontantprisanalys 2021 (djupgående granskning)

BCH-prisprognos 2021

Vi delar toppen Experts förutsägelser för Bitcoin Cash 2021.

Läs vår Bitcoin Cash BCH-prisanalys för 2021

Bitcoin Cash (BCH) började livet som en utlösning av Bitcoin (BTC), efter den ursprungliga kryptovalutans nu ökända hårda gaffel 2017. Medan de två oundvikligen delar många tekniska likheter försökte Bitcoin Cash ta itu med skalbarheten hos sin föregångare och rymmer en mycket större blockstorlek, vilket i sin tur gör att fler transaktioner kan inkluderas i varje block. I sitt hjärta försöker Bitcoin Cash fokusera om den ursprungliga avsikten med Bitcoin – att vara en decentraliserad, peer-to-peer-betalningsplattform för vardagliga konsumenter.

Den nya formeln verkar ha varit något av en framgång, eftersom Bitcoin Cash verkligen är ur skuggan av sin föregångare och i skrivande stund var den 7: e största kryptokurrency med börsvärde, som bara låg på 7,5 miljarder dollar.

Liksom de flesta kryptovalutor upplevde Bitcoin Cash ett tumult år 2020, med COVID-19-pandemin som satte pauserna på vad som hade varit en lovande tjurkörning. Efter en kaotisk sommar tycktes Bitcoin Cashs förmögenhet vända ett hörn i september och priserna har ökat stadigt sedan dess.

Så är Bitcoin Cash fortfarande en bra investering framöver? I följande Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 kommer vi att väga upp de olika faktorer som påverkar kryptovalutan och ta reda på vad vissa experter förutspår för det kommande året.

Om du vill köpa BCH snabbt och enkelt, kolla in det eToro Exchange!

Innehåll:

Bitcoin Cash – En översikt

Historia av Bitcoin kontantprisrörelse

Bitcoin Cash 2020

Experts förutsägelser för Bitcoin Cash 2021

Faktorer som påverkar Bitcoin Cash-priset

Bitcoin Cash-prisanalys för 2021

Ska du investera i Bitcoin Cash 2021?

Slutsats

Bitcoin Cash-prisanalys 2021 – FAQ

Bitcoin Cash – En översikt

Ett viktigt steg i alla Bitcoin Cash-prisanalyser 2021 är att beskriva några av de tekniska uppgifterna i nätverket och titta på de viktigaste sätten på vilka det skiljer sig från Bitcoin.

Som vi redan har noterat skapades Bitcoin Cash när Bitcoin slog en hård gaffel tillbaka 2017. När detta inträffade fick alla som innehar Bitcoin en motsvarande mängd Bitcoin Cash. Detta ledde till att den senare hade ett ovanligt högt debutpris på kryptobörser på cirka $ 600.

När gaffeln inträffade hade den ursprungliga Bitcoin drabbat vissa problem. Kostnaden för bekräftelse på blockchain hade ökat och transaktioner plågades av eftersläpningar och förseningar. Det var tänkt att Bitcoin Cash skulle lösa dessa problem med en ökad blockstorlek. Vid den tiden var blockstorleken i Bitcoin-nätverket begränsad till 1 MB, medan Bitcoin Cash ökade storleken till mellan 8 MB och 32 MB, vilket möjliggjorde upp till cirka 25 000 transaktioner per block (per september 2018) jämfört med 1000 – 1500 möjligt via Bitcoin blockchain. Syftet med Bitcoin Cash var att det kunde användas för dagliga transaktioner, potentiellt konkurrera med befintliga traditionella metoder, såsom VISA eller Mastercard.

Naturligtvis finns det många likheter mellan BCH och BTC. Båda förlitar sig på samförståndsmekanismen Proof of Work, vilket innebär att datorer – eller noder – i nätverket löser komplexa ekvationer för att ”mina” för nya mynt. För detta ändamål använder både Bitcoin och Bitcoin Cash världens största kryptokurvar, Bitmain. Inledningsvis delade båda mynt samma gruvalgoritm (Emergency Difficulty Adjustment), även om Bitcoin Cash senare justerade sin version för att göra det lättare för gruvarbetare att generera BCH-token och förhindra att de växlar mellan BTC och BCH till sin egen fördel. Utbudet av både Bitcoin och Bitcoin Cash är begränsat till 21 miljoner mynt.

Intressant nog upplevde Bitcoin Cash en egen hård gaffel ungefär ett år efter att den kom till. År 2018 delades den upp i Bitcoin Cash ABC – det vi nu kallar Bitcoin Cash – och Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision). Gaffeln var relaterad till föreslagna uppdateringar för att inkludera smarta kontrakt i Bitcoin Cashs blockchain-nätverk och öka den genomsnittliga blockstorleken. BCH genomgick sedan ytterligare en hård gaffel i november 2020, som en del av ytterligare planerade uppdateringar av nätverksprotokollet.

Så vad betyder allt detta för vår Bitcoin Cash-prisanalys för 2021? På papper borde Bitcoin Cash vara en ”bättre” version av sin föregångare, men än så länge har den inte kommit nära att konkurrera med Bitcoin. Med utvecklingen av Bitcoin SV, som påstår sig ha tagit upp problem med Bitcoin Cash, ger de tekniska uppgifterna i BCH oss mycket lite att fortsätta när man förutsäger prisrörelser, men det är ändå viktigt att vara medveten om hur Bitcoin Cash skiljer sig från de andra. Bitcoin-inkarnationer som hjälper oss att förutsäga potentiell avvikelse i var och en av sina prisbanor.

Läs mer: Vad är Bitcoin Cash och är det värt att investera i BCH 2021?

Historia av Bitcoin kontantprisrörelse

Ett sätt att börja bilda en Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 är med en retrospektiv på kryptovalutans tidigare prisrörelse. Detta kan hjälpa oss att identifiera mönster i hur kartorna har flyttat sig och även i viss mån mäta hur vissa marknadskrafter kan påverka BCH i framtiden.

Som vi nämnde hade Bitcoin Cash en något annorlunda start i livet än många andra kryptovalutor. Medan de flesta mynt – inklusive Bitcoin – kom in på marknaden nästan värt nästan ingenting, började BCH börja handla på cirka $ 600 från början. Detta var naturligtvis helt nere i dess skapande som ett resultat av Bitcoin-gaffeln. Det fanns dock ursprungligen gott om investerarstöd för det nya myntet och priserna steg till över $ 2400 i december 2017. Men denna initiala framgång visade sig vara något av en förgiftad kalk eftersom rykten om insiderhandel snabbt började cirkulera, vilket fick Coinbase att stänga av BCH-handel. Detta minskade värdet av Bitcoin Cash till $ 704. Bortsett från en höjning i april 2018 fortsatte den nedåtgående trenden fram till januari 2019, då BCH handlade till en heltidsnivå på 107 USD. Resten av 2019 var också något stram, med Bitcoin Cash studsade mellan $ 200 och $ 300 innan det avslutade året till en nedslående $ 209.

Det verkar som om många av de tekniska framstegen som utlovades av Bitcoin Cash inte lyckades realisera sig – åtminstone inte i den utsträckning som många investerare förutspådde. I motsats till de ursprungliga förväntningarna slutade den genomsnittliga storleken på block som bryts på Bitcoin Cashs blockchain betydligt mindre än Bitcoin, vilket innebar att de ökade transaktionshastigheterna som utlovades inte var helt realiserade. Och sedan början av Bitcoin Cash har Bitcoins transaktionsavgifter minskats avsevärt, inte minst tack vare SegWit-uppgraderingen, vilket minskar fördelarna med Bitcoin Cash jämfört med sin föregångare.

bitcoin kontant pris diagram

Även om saker och ting kanske låter något pessimistiska i detta skede i vår Bitcoin Cash-prisanalys för 2021, verkar det som om investerare fortfarande har viss tro på altcoin och saker började vända sig till 2021.

Skulle du överväga att investera i Bitcoin Cash BCH?

Bitcoin Cash 2020

Det är rättvist att säga att 2020 knappast kan fungera som ett riktmärke för en Bitcoin Cash Price-analys för 2021; COVID-19-pandemin var något av en anomali som orsakade en aldrig tidigare skådad global nedgång. Det är dock ändå användbart att överväga hur mynt klarade stormen – eller inte, beroende på fallet.

Efter en dämpad avslutning på 2019 steg BCH från drygt 200 $ till 393 $ den 31 januari 2020. Den fortsatte att klättra brant innan den nådde en 12-månaders högsta nivå på nästan 500 $ i början av februari. Efter ett nedslående 2019 såg det ut som om Bitcoin Cash kan ha vänt ett hörn tills pandemin slog och priset sjönk kraftigt och nådde cirka $ 149.

Saker och ting förbättrades något under sommarmånaderna och det var en överraskande rally i augusti, som såg BCH krypa upp till över $ 309, innan det gick tillbaka till nedgång, ner till mellan $ 200 och $ 250 under september och oktober. Återigen verkar dock Bitcoin Cash vara på väg till återhämtning, även om dess pristillväxt kanske inte har varit lika stabil som andra kryptovalutor, avslutade den 2020-handeln med över 340 dollar och var på god väg att bryta $ 400-märket, vilket ledde till förnyat intresse och spekulation från den bredare kryptoindustrin.

Det är fortfarande oklart hur den hårda gaffeln i november kommer att påverka BCH-priset framåt. I teorin bör en nätverksuppgradering leda till hausseartad känsla, men det har varit problem med börser som vägrat att lista de konkurrerande tokens som härrör från gaffeln: Bitcoin Cash Node (BCHN) och Bitcoin ABC (BCHA). Coinbase meddelade till exempel att det inte kommer att notera det senare.

Experts förutsägelser för Bitcoin Cash 2021

Ett viktigt övervägande för någon Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 är om det finns någon enighet mellan kryptoindustrins siffror om hur bra BCH kan förväntas fungera under det kommande året. Vi fann att åsikterna var delade om Bitcoin Cash, men här är vad några framstående analytiker och investerare hade att säga:

Roger Ver

Crypto-expert och långvarig förespråkare av Bitcoin Cash, Roger Ver, har upprepat sitt stöd för BCH och insisterat på att Bitcoin Cash är den enda versionen som verkligen överensstämmer med den ursprungliga Satoshi vitboken. Han har nyligen citerats för att säga: “Jag är väldigt hausse på Bitcoin Cash, precis som jag var när jag var den allra första investeraren i Bitcoin 2011.” När det gäller en Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 tror han att även om BTC kommer att se dess värde stiga med 10 till 20 gånger det kommande året, kommer Bitcoin Cash-priset åtminstone att fördubbla sitt värde från vad det är nu. Herr Ver hävdar att BCH kommer att fortsätta att vara populärt eftersom det kan lagras och spenderas på samma sätt som kontanter, vilket underlättar dagliga utgifter.

Mike Novogratz

Medan Mike Novogratz har hållit tillbaka med att göra en Bitcoin Cash-prisanalys för 2021, tog han till Twitter för att fråga sina anhängare vilka kryptovalutor av dagpenning, bitcoin-kontanter, USDC och tether (USDT) “har den bästa chansen att vinna betalningar? ” Många framstående röster i kryptoindustrin, inklusive General Protocols utvecklare Jonathan Silverblood, som sa “av de nuvarande utmanarna arbetar jag på och tror på [bitcoin cash] BCH som rälsen. I synnerhet gör jag det för att de fokuserar på rätt användningsfall och är innovativa inom detta område specifikt. ”

Kim Dotcom

Kontroversiell kryptoinvestor och grundare av värdtjänsten Megaupload, Kim Dotcom är extremt hausse på BCH. ”Bitcoin > bra för lagring av tillgångar, Bitcoin Cash > bra för betalningar. ” Bitcoin Cash till $ 310 idag. Jag förväntar mig $ 3000 + nästa år. Varför? Fler och fler leverantörer accepterar krypto. Säljare vill ha låga avgifter och snabba transaktioner. Jag är hausse på BCH. Jag ska retweeta detta om ett år. Kanske tidigare, tweetade hon nyligen innan hon tillade: ”BCH har många användningsfall idag. Och K.im kommer att använda BCH. ” Dotcom skapade K.im-plattformen och märkte den som “den ultimata plattformen för intäktsgenerering”.

Jedidajah Otte

Jedidajah Otte skriver som Times Money Mentor och rekommenderar försiktighet för altcoins i allmänhet – inklusive Bitcoin Cash specifikt. Även om han inte erbjuder en Bitcoin Cash-prisanalys för 2021, varnar Otte för att krypto-nykomlingar bör “vara försiktiga” när de närmar sig BCH och inte riskera mer än 5% av sina tillgängliga investeringsfonder.

Faktorer som påverkar Bitcoin Cash-priset

bitcoin cahs pris

Bitcoin

Alla kryptovalutor påverkas av Bitcoin i någon eller annan form. Den ursprungliga kryptovalutan ses som något av en indikator på den större marknaden och med tanke på att BTC ofta fungerar som en slags reservvaluta i många kryptotransaktioner kommer dess resultat alltid att vara relevant för andra mynt som kan finnas i din investeringsportfölj . Bara detta gör Bitcoin till en viktig faktor för vår Bitcoin Cash-prisanalys för 2021.

Men Bitcoin Cash är också effektivt i direkt konkurrens med sin föregångare, så det finns andra faktorer när man överväger hur BTC direkt kan påverka Bitcoin Cash. Till exempel var BCH avsedd att minska transaktionskostnaderna med större block, men alla tekniska innovationer som gör det möjligt för Bitcoin att förbättra sin egen användbarhet som en peer-to-peer-betalningsplattform kommer att äta bort alla fördelar med Bitcoin Cash, vilket sannolikt kommer att stunta eventuell tillväxt.

Som sådan kommer alla som investerar i BCH att behöva hålla ett öga på den tekniska utvecklingen med avseende på den ursprungliga Bitcoin, liksom hur BTC kan återspegla investerarnas aptit för kryptovaluta i allmänhet.

Regler relaterade till kryptovaluta

Reglering är ett ständigt bekymmer för kryptoentusiaster och investerare. Effektivt skulle en enda aggressiv reglering från en av världens största ekonomier kunna sänka ett myntvärde till nästan ingenting över natten. Ripple såg till exempel att cirka 50% torkade bort sitt värde i slutet av 2020, när SEC bestämde att dess ursprungliga token, XRP, var en handeln som säkerhet snarare än en valuta.

Man bör dock komma ihåg att det finns potential för positiva förändringar i regleringen, vilket kan se stora vinster för kryptovalutamarknaden i allmänhet. En av de viktigaste reglerna för framtida Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 att överväga kommer att vara det kommande EU-regelverket som ska slutföras under de kommande månaderna.

Retail Support

Som vi har diskuterat är Bitcoin Cash avsedd att vara en peer-to-peer-betalningsplattform för den allmänna konsumenten. Som sådan kommer alla större detaljhandelskedjor eller kommersiella plattformar som börjar stödja BCH som betalningsalternativ ha en positiv inverkan på myntets värde. Betalningsplattformar som Flexa har gjort det enklare än någonsin för konsumenter att betala för saker med krypto och PayPal har nyligen börjat tillåta användare att köpa och spendera BTC, så BCH har en viss grund att täcka i den här meningen.

Köparens efterfrågan

I slutändan kommer priset på Bitcoin Cash, precis som alla andra omsättbara instrument, att dikteras av utbud och efterfrågan. Det finns blandade åsikter om Bitcoin Cash och dess potential att ställa upp sin föregångare, vilket gör det svårt att spekulera i eventuella ökade efterfrågan. En kombination av de faktorer som anges ovan kommer antingen att motivera eller motivera investerare, men volatiliteten hos BCH innebär att det finns gott om möjligheter för smarta investerare att göra betydande vinster – om de exakt kan förutsäga när de ska komma in och när de ska komma ut.

Redo att investera i Bitcoin Cash BCH?

Bitcoin Cash-prisanalys för 2021

Att göra en exakt Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 är ingen betydelse. Altcoin har upplevt föränderliga förmögenheter sedan det skapades 2017 och många ledande röster i kryptosfären har inte lyckats förutsäga BCH: s inverkan. Även om även de mest ivriga Bitcoin Cash-förespråkarna inte kan vara något annat än något besvikna över myntets totala prestanda, bör det noteras att det har visat stor motståndskraft och har bibehållit sin position som en av de tio största kryptokurvorna efter marknadsvärde..

Även att vända sig till teknisk analys från de bästa kryptovalutaplattformarna ger inte en särskilt tydlig bild.

Smartereum är enormt optimistisk och förutspår att Bitcoin Cash-priset kommer att slå 6700 dollar i slutet av 2021 och fortsätta växa över 2022. Samtidigt har Tech Bullion erbjudit en mer dämpad förutsägelse, i tron ​​att den hårda gaffeln i november 2020 kommer att leda till en hausseartad körning på BCH , men maximerar cirka $ 400 för 2021.

Å andra sidan föreslår TradingBeasts prognoser att BCH kommer att stagnera under nästa år, med priset på Bitcoin Cash som ligger runt $ 350 från januari ända till december 2021.

Ska du investera i Bitcoin Cash 2021?

Det råder liten tvivel om att Bitcoin Cash har potential att ge god avkastning det kommande året, men potentiella investerare bör lyssna till ord från vissa branscheröster och närma sig altcoin med försiktighet. Som vår Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 har belyst finns det många faktorer som kan påverka priset på BCH och flera av dessa är till stor del okända kvantiteter.

Naturligtvis kan samma sägas om alla andra altcoin, men Bitcoin Cashs framgång beror till stor del på dess lönsamhet som ett peer-to-peer-betalningssystem, liksom att det upprätthåller en viss fördel jämfört med andra kryptovalutor som konkurrerar i detta utrymme.

Ett annat viktigt övervägande är att, även om många analytiker förutspår tillväxt för Bitcoin Cash 2021, skiljer de sig mycket åt exakt hur mycket tillväxt. De mer optimistiska uppskattningarna av BCH som stiger till tusentals dollar bör kanske tas med en nypa salt. Istället bör investerare hantera sina förväntningar och leta efter mer dämpad tillväxt. Ett förnuftigt mål skulle vara i området över $ 400 – med allt mer ses som en bonus.

Slutligen kan effekterna av den hårda gaffeln i november ännu inte vara helt klarlagda. De mer riskavvisande investerarna kanske vill vänta på det under de första veckorna 2021 innan de förbinder sig och lägger till BCH i sina portföljer..

Bitcoin Cash-prisanalys – Slutsats

Bitcoin Cash har alltid varit en något splittrig kryptovaluta. Medan vissa branschexperter tror att det är allt som Satoshi hade tänkt att den ursprungliga Bitcoin skulle vara, tror andra att den inte har uppfyllt sina löften och vad som ofta beskrivs som en fientlig miljö för gruvarbetare kommer att allvarligt begränsa BCH: s kapacitet för hållbar tillväxt. De senaste 12 månaderna har varit en tuff tid för alla finansiella marknader, men som vår Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 har påpekat – BCH verkade göra framsteg med en solid tjurkörning innan COVID-pandemin drabbade.

Hur Bitcoin Cash kommer att prestera under de första veckorna 2021 beror till stor del på branschens reaktion på novembergaffeln och huruvida börser som Coinbase slappnar av när de vägrar att lista både Bitcoin Cash Node och Bitcoin ABC. Med detta i åtanke är det möjligt att många investerare kommer att hålla ut tills effekterna av gaffeln blir tydliga – vilket ytterligare kan fördröja pristillväxten.

Naturligtvis kommer dagshandlare att njuta av de frekventa fluktuationerna i Bitcoin Cash-värdet, men investerare som tittar på lång sikt måste hålla koll på flera faktorer: i synnerhet resultatet av Bitcoin Cash-gaffeln, eventuella kommande reglerande förändringar och utveckling inom den ursprungliga Bitcoin blockchain.

eToro – Bästa mäklare att köpa Bitcoin Cash BCH

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Bitcoin Cash-prisanalys 2021 – FAQ

Kommer Bitcoin Cash att öka 2021?

Du kanske hittar enstaka Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 som enhälligt förutspår att BCH kommer att öka i värde under det kommande året, men verkligheten är att det kan gå åt båda hållen. Det finns många tecken som pekar på ett positivt 2021, men det finns också faktorer som kan tappa potentiell tillväxt. I vilket fall som helst är Bitcoin Cash verkligen en kryptovaluta att titta på 2021.

Hur kommer hårdgaffeln att påverka värdet av Bitcoin Cash?

Att säga att Bitcoin Cash-gaffeln i november 2020 var omstridd skulle vara en underdrift. Medan många har välkomnat evenemanget som en välbehövlig uppgradering av protokollet, har vissa börser vägrat att lista de två resulterande kryptovalutorna. Det är för tidigt att säga hur gaffeln kommer att påverka priserna framåt, men sannolikheten är att saker kommer att bli tydliga under de första veckorna 2021.

Vad förutspår experterna för Bitcoin Cash 2021?

Det har förekommit olika åsikter bland experter om hur BCH kommer att prestera det kommande året. Av de som gjorde en Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 är Kim Dotcom kanske den mest optimistiska och förutspår att altcoin kan överstiga 3000 dollar nästa år. De mest framstående analytikerna förutspår dock mycket mer dämpad tillväxt.

Är nu en bra tid att investera i Bitcoin Cash?

2021 framställs som ett stort år för kryptokurrency i allmänhet, så det kommer inte att bli förvånande att många investerare riktar sin uppmärksamhet åt denna spännande nya marknad. Medan vissa mynt förutses växa enormt, ser andra mer osäkra ut. Bitcoin Cash har gott om tillväxtpotential och många experter tror att 2021 kommer att bli ett bra år för Bitcoin-offshoot. Investeringar i BCH bör emellertid endast göras som en del av en diversifierad portfölj – särskilt eftersom resultaten från hårdgaffeln i november 2020 ännu inte ska följas helt..

Var kan jag köpa Bitcoin Cash?

Om vår Bitcoin Cash-prisanalys för 2021 har övertygat dig om BCH: s potential för det kommande året, måste du hitta en börs som gör att du kan köpa kryptovalutor. Vi rekommenderar eToro som ett alternativ för nybörjare, eftersom det stöder alla större tokens – inklusive BCH – samt erbjuder massor av analys- och utbildningsresurser.

Läs mer om Bitcoin Cash:

Är Bitcoin Cash en bra investering och ska jag investera i Bitcoin Cash?

Fördelar och nackdelar med att investera i Bitcoin Cash, kommer det att bli en miljonärstillverkare?

Hur man köper Bitcoin Cash – Nybörjarguide 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner