Crypto Market: Dessa kryptovalutor är de bästa tillgångarna att köpa nu

Vill du hoppa över läsningen och komma direkt till våra toppval? De bästa kryptovalutorna att köpa nu är Bitcoin, Ethereum, och Cardano.

Det senaste rallyet på kryptomarknaden har drivit många kryptomynt till högre prisnivåer.

Kryptomarknaden har haft ett intressant år 2020. I allt kaos på världsmarknaderna har kryptovalutor lyckats uthärda. Faktum är att kryptovalutor överträffade varje traditionell tillgång och investering en mil.

Kryptomarknaden gick också igenom en grov patch, men de flesta har återhämtat sig spektakulärt och har återhämtat sina förluster och i vissa fall nått rekordhöga toppar. Eftersom marknaden går igenom en liten korrigeringsperiod just nu är det dock lika bra tid som någon att komma in i detta utrymme.

Det är därför vi har sammanställt en lista över de bästa kryptovalutatillgångarna som du kan överväga.

Så utan vidare,

De 3 bästa kryptovalutatillgångarna att överväga att köpa:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Cardano

Så vilka kryptovalutor är bäst i den aktuella marknadssituationen? Det finns tre som kommer att tänka på, och olika faktorer är de bästa kryptotillgångarna som du kan få tag på.

1. Bitcoin – BTC Är den bästa kryptan att köpa just nu

Ingen kryptovalutalista är komplett utan Bitcoin. Bitcoin, den bästa kryptotillgången att köpa, genomgick en grov start till 2020 med en minskning av värderingen. Bitcoin hade haft betydande nedgångar under 2013 och 2017, men denna nedgång var annorlunda eftersom den berodde på en björnmarknad.

Något som Bitcoin aldrig hade stött på tidigare. Investerare sålde sina aktier och flyttade till kontanter. Experter och investerare såg för att se hur Bitcoin skulle reagera. Bitcoin nådde sin lägsta punkt i mars när den föll till $ 4721. Bitcoin publicerade en fantastisk återhämtning som såg att kryptovalutan nådde sin högsta värdering någonsin i januari 2021.

Många experter har förutspått en tjurkörning för Bitcoin 2021. Vilka är faktorerna bakom detta? Låt oss ta en titt.

Det finns ett ökande institutionellt intresse för Bitcoin, bevis på det sågs i mars själv. Det finns en tro bland experter att institutionellt intresse kommer att vara en stor drivkraft för Bitcoin-priset. Siffrorna ljuger inte heller. Coinbase rapporterade en ökning av sin institutionella tillgångsbas från 6 miljarder dollar till 20 miljarder dollar, vilket är precis 2020.

JPMorgan Chases JPM-mynt går live och MassMutual tillkännager köpet av 100 miljoner dollar i Bitcoin är bara ett par tillkännagivanden som visar hur mycket intresse Bitcoin genererar. Bitcoin ser också massöverföring som ett betalningsläge tack vare plattformar som PayPal, som meddelade att användare av plattformen kunde köpa, sälja och göra inköp med Bitcoin. Detta öppnar en stor marknad för Bitcoin.

Vissa investerare och experter har förutspått att Bitcoin skulle kunna röra 100 000 dollar i slutet av 2021 och även kunna nå 300 000 dollar i slutet av 2022. Detta är ett utmärkt tillfälle att investera i Bitcoin och skörda rekordhöga vinster.

Läs mer: Bitcoin-prognosprognos

2. Ethereum – ETH är den bästa DeFi-krypton att köpa just nu

Ethereum är DeFi-kungen. Det är den näst största kryptovalutan och en av de bästa kryptotillgångarna att tänka på efter Bitcoin och dess närmaste konkurrent. Sedan lanseringen har Ethereum haft en betydande tillväxt och har sett inflödet av flera nästa generations DeFi-projekt på sin plattform. Flera företag och institutioner har gjort Ethereum till sin valfria plattform för sina DeFi-projekt.

Experter tror att de två faktorerna kommer att driva Ethereums värde. Tillväxten av DeFi och Ethereum 2.0. Ethereums nuvarande börsvärde uppgår till nästan 138 miljarder dollar och Ethereum kommer efter ett mycket starkt år. Ethereum är integrerat i DeFi-utrymmet, med plattformen som go-to-plattform för nya DeFi-projekt.

2020 så DeFi växa exponentiellt, vilket ledde till att många experter kallade det DeFi-året. Med DeFi-tillväxten står Ethereum för att vinna mest, vilket kan och kommer att driva upp värdet av Ethereum. Den andra faktorn som kommer att påverka värdet av Etheruem positivt är Ethereum 2.0

Ethereum 2.0 ses som en spelväxlare för Ethereum. Det lovar att ta itu med de problem som Ethereum för närvarande står inför när det gäller skalbarhet, vilket gör att plattformen kan hantera fler transaktioner per sekund än vad den för närvarande kan. Ethereum 2.0 ser också att Ethereum går från en konsensusmekanism för bevis till arbete till en konsensusmekanism för bevis.

Ethereum 2.0 skapar en ökning av efterfrågan på Ethereum tack vare snabbare bearbetningshastigheter, minskade kostnader och en ökning av det totala verktyget.

3. Cardano – ADA Är den bästa Dark Horse Crypto att köpa just nu

Cardano är en annan kryptovalutatillgång som investerare bör titta på på kort och lång sikt.

Cardano är, precis som Ethereum, en smart kontraktsplattform. Beskrivs ofta som en tredje generationens kryptovaluta som löser skalbarhetsproblem som första och andra generationens valutor som Bitcoin lider av.

Cardano erbjuder bättre skalbarhet genom sin skiktade arkitektur och är den första granskade kryptovalutan. Cardano Foundation har protokoll granskade av forskare och akademiker från universitet som University of Edinburgh och Tokyo Institute of Technology.

Cardano har ett fantastiskt team som stöder det. Plattformen grundades av Charles Hoskinson, som också arbetade med Vitalik Buterin på Ethereum. Efter att ha gått olika, samarbetade Hoskinson med Ethereums grundare Jeremy Wood och startade Input Output Hong Kong (IOHK), företaget bakom Cardano.

Cardano använder Ouroboros, en Proof-of-Stake-konsensusmekanism som garanterar protokollets integritet, prestanda och livslängd genom tillämpning av kombinatorik, kryptografi och matematisk spelteori. Teamet och tekniken bakom Cardano är en tillräckligt bra anledning för investerare att köpa Cardano.

Men det finns mer. Efter Shelly-uppdateringen började teamet på Cardano arbeta med Goguen. Goguen kommer att låsa upp smarta kontraktsfunktioner och Cardano har fokuserat all sin energi på det sedan Shellys lansering. Goguen kommer att göra Cardano mer tillgängligt genom att låta personer som inte har teknisk kunskap göra smarta kontrakt.

Plattformen kommer också att se en förbättring av Cardanos erbjudanden, till exempel tillägget av en valutahuvudbok. Flervalutans huvudbok tillåter användare att skapa inbyggda tokens. Dessa svepande förändringar kommer att förbättra Cardano avsevärt och som ett resultat öka dess värde, varför det här är den perfekta tiden att köpa Cardano.

Avslutningsvis finns det flera andra kryptovalutor som du kan titta på för att investera i. Alla kryptovalutor upplever en bull run, och den förväntas fortsätta 2021. De tre diskuterade ovan erbjuder dock den mest långsiktiga potentialen bland kryptovalutor och bör vara de som investerare bör titta på om de vill komma in på marknaden.

Läs mer: Prognos för Cardano-prisförutsägelse

eToro – Den bästa kryptovalutaplattformen

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner