En nybörjarguide för Bitcoin Cash och tips för att investera i den

Bitcoin Cash (BCH) är både ett nätverk av kryptovalutor och online-betalningstransaktioner. Det grundades i december 2017 som resultatet av en hård Bitcoin-gaffel, med avsikt att öka antalet transaktioner i ett mindre tidsfönster..

Det råder ingen tvekan om att decentraliserade, peer-to-peer elektroniska värdepapper är ett användbart verktyg för ekonomisk oberoende, och det finns ingen tvekan om att Bitcoin Cash (BCH) hjälper dig att komma dit. Det är dock alltid viktigt att hålla dig informerad och kunnig om allt som finns att veta om BCH.

Vad är Bitcoin Cash??

Bitcoin Cash (BCH) har ram för ett betalningsnätverk men är också en kryptovaluta. Det kom från en hård gaffel med Bitcoin 2017 för att öka transaktionskapaciteten och hastigheten. Den är helt decentraliserad, utan centralbank och kräver inget ingripande från tredje part.

Eftersom Bitcoin Cash togs ut på grund av en gaffel med Bitcoin är en vanlig fråga vad som är skillnaden mellan Bitcoin Cash och Bitcoin? Så, låt oss ta en titt.

Bitcoin Cash VS Bitcoin:

Block storlek

Bitcoin, så välkänt som det är för att vara det första myntet, har sina nackdelar. Transaktionstiden är ganska långsam och målet med Bitcoin Cash var att eliminera detta. En av de främsta orsakerna till dess hastighet är dess blockstorlek. Det finns en gräns för storleken på varje Bitcoin-block – 1 MB, medan när Bitcoin Cash skapades hade det en gräns på 8 MB. Idag har den ökat till 32 MB, vilket gör det till ett av de snabbast bearbetade mynten och gör det möjligt för transaktioner att slutföras snabbare.

Algoritmer

Bitcoin och Bitcoin Cash skiljer sig åt i deras algoritmer. Detta antyder att replikering inte längre är möjlig mellan de två blockkedjorna. Det finns en upprepad och utplånad säkerhetsmekanism om Bitcoin Cash går sönder i framtiden. Med detta antas att alla kedjor kommer att samexistera med minimalt besvär för de inblandade om en gaffel händer.

Nödsvårighetsjustering (EDA)

Bitcoin-kontanter använder en modern algoritm som syftar till att garantera nätverkets regelbundna drift om antalet gruvarbetare förändras drastiskt. Detta fortsätter att ge kryptovalutan mer stabilitet.

Var började Bitcoin Cash?

BCH startades av Bitcoin gruvarbetare och utvecklare som också var intresserade av kryptovalutans potential och dess förmåga att framgångsrikt växa. I augusti 2017 startade de vad som kallas en hård gaffel, vilket kort sagt skapar en ny valuta. Detta skapade en ny och unik blockkedja för BCH med sina egna specifikationer.

Som nämnts ovan var Bitcoin Cashs mest attraktiva funktion dess blockstorlek jämfört med Bitcoin, vilket väckte uppmärksamhet från investerare från hela världen. Den jämförande bedömningen avslöjar att medan Bitcoin-block hanterade 1 000 till 1 500 transaktioner per block kunde upp till 25 000 transaktioner per block hanteras av Bitcoin Cash.

Kryptovalutan upplevde en ny gaffel i november 2018, vilket skapade Bitcoin Cash ABC och Bitcoin Cash SV (Satoshi Vision).

Sedan dess introduktion har en av de mest populära Bitcoin-offshootsna varit Bitcoin Cash. En känd investerare och Bitcoin adopter, Roger Ver är en Bitcoin-entusiast och beskriver den som ‘den sanna Bitcoin.’ Ver var en framstående förespråkare för Bitcoin redan 2011, som ett sätt att uppmuntra ekonomiskt oberoende, allmänt kallat ‘Bitcoin’. Jesus.’

Skeptiker på Bitcoin Cash

Volatilitet är alltid på oroslistan när man vill investera i valutakurrency. Det finns inget definitivt svar på denna fråga när man överväger instabiliteten hos kryptovalutor, inklusive Bitcoin Cash. Att investera i kryptovalutor kan torka pengarna på nolltid och fördubbla dem på några minuter.

Du måste se till att du vidtar alla försiktighetsåtgärder på grund av riskerna med BCH-investering. Ge inte ut mer pengar än du har råd att förlora och följa pålitliga proffs och kryptoentusiaster hela tiden. Med tanke på den underliggande potentialen kan Bitcoin Cash vara en långsiktig investeringsmöjlighet. emellertid förblir BCH inte lika relevant om original Bitcoin fortsätter att ta itu med alla sina problem relaterade till förseningar och transaktionskostnader.

Läs mer: Är det värt att investera i BCH 2021?

Varför investera i Bitcoin Cash?

Det finns många anledningar till varför du ska investera i Bitcoin Cash.

1. Hållbarhet och säker

BCH är ganska säkert och har extremt skyddad blockchain-teknik i motsats till andra mycket oförutsägbara kryptovalutor, vilket undviker dataintrång eller förlust av medel.

2. Decentralisering

Bitcoin Cash bygger på ett decentraliserat peer-to-peer-nätverk, ungefär som Bitcoin och Ethereum, vilket säkerställer att ingen enskild dominerande person har en alltför stor makt och inflytande över den digitala valutan.

3. Kostnadseffektiv

BCH tillhandahåller transaktionsavgifter som i princip är noll. Det innebär att människor utan att tänka på orimliga servicekostnader kan skicka och ta emot pengar.

4. Dedikerade kampanjer

Eftersom BCH utesluter bankkostnader från beräkningen, med hjälp av denna alternativa betalningsmekanism, kan leverantörer erbjuda bättre priser, rabatter och kampanjer.

5. Hastighet

Bitcoin Cash använder större block – 32 MB, där gruvarbetare kan behandla fler transaktioner i snabbare takt på ett tillförlitligt och säkert sätt.

Så, vad kan vi förvänta oss av Bitcoin Cash i framtiden? Det övergripande mönstret för adoption med Bitcoin Cash som en form av onlinebetalning har hittills speglat antagandet av kryptovalutor i betalningsbranschen som helhet, vilket antyder att det är begränsat.

Bitcoin Cash är en av de fyra kryptovalutorna du kan köpa på Paypal. Crypto-betalningstjänster som BitPay, Coinify och GoCoin stöder det också. Roger Ver tillkännagav öppnandet av en ekosystemfond på 200 miljoner dollar i november 2019 för startups som syftar till att skapa programvara och teknik ovanpå Bitcoin Cash.

Även entreprenören Kim Dotcom har sagt på Twitter att människor borde engagera sig i Bitcoin Cash.

När vi tittar på diagrammet ser vi att BCH-priset de senaste månaderna har stigit avsevärt. Det kämpar nu för att klättra över 500 dollar. Den ligger över de glidande medelvärdena som till synes är smalare och bredare. Det är fortfarande strax under det högsta på $ 497 förra året, även om måttet på ackumulering och leverans har fortsatt att öka. På kort sikt kan dock priset på BCH börja klättra när tjurar riktar sig mot starka $ 500 för nästa motstånd..

Bitcoin Cash (BCH) tekniskt diagram. Källa: Prime Investing Cube

Läs mer: Bitcoin kontantprisanalys för 2021 (djupgående granskning)

Hur man investerar i Bitcoin Cash?

Det enklaste sättet att investera i bitcoin-kontanter är genom en digital tillgångsbörs, som eToro. Du kan köpa andra kryptovalutor som Bitcoin, Litecoin eller Ethereum för det eller så kan du använda din lokala fiatvaluta för att köpa Bitcoin kontant.

Om du vill investera i Bitcoin Cash är det viktigt att notera att Bitcoin Cash är en digital valuta. Det är inte som om du köper aktier i BCH och får utdelning; du byter din fiatvaluta mot Bitcoin Cash-kryptovaluta. Målet är att öka värdet på Bitcoin Cash, i vilket fall du byter mynt tillbaka till dollar (från någon som vill byta ut).

Så var börjar vi? Du kan investera i Bitcoin Cash med kryptobörser. eToro är det bästa stället där du kan köpa Bitcoin Cash. eToro erbjuder en billig och vänlig plattform för att förbättra din kryptoupplevelse.

Redo att investera i Bitcoin Cash BCH?

Tips innan du investerar i Bitcoin Cash

1. Håll din BCH säker med en digital plånbok

I huvudsak är digitala plånböcker små hårdvaruenheter där individer lagrar sina kryptovalutor. För dem som tänker bära större summor är det en smart idé att få tag i en plånbok för förvaring. Varje plånbok har privata nycklar som bara du kommer att ha tillgång till, vilket garanterar den skyddet. eToro har lanserat sin autentiska plånbok eToroX där du kan förvara dina mynt på ett säkert sätt.

2. Gå inte för långt in i ballparken

Det är alltid hälsosamt att komma ihåg att du inte ska spendera mer än vad du har råd att förlora, särskilt när du vill investera i Bitcoin Cash. Medan priserna kan stiga och ditt BCH-värde kan växa, kan värdet inom några minuter falla plötsligt och kan lämna dig i en oönskad position ekonomiskt. Alla kryptor är kända för sina plötsliga fluktuationer, så håll dina nödfonder där de borde vara, och när tiden är rätt, investera klokt.

3. Tänk långsiktigt

Såvida du inte är någon som planerar att börja handla i dag är det klokt att undersöka hur du stänger din BCH på lång sikt. Det innebär mindre risk och gör att du kan vänta på höga värdestegringar. Med de positiva förutsägelserna för Bitcoin Cash kan det vara värt att få lite tålamod för några högre belöningar.

4. Håll dig uppdaterad

En av de viktigaste metoderna för kryptoinvestering är att hålla ett öga på trender och tecken. Skyltar meddelar att det kanske är en bra tid att göra sig redo att investera. Marknadstrender hjälper till att identifiera hur BCHs resultat kan vara över tid och inom en snar framtid. Det är dock också bra att komma ihåg externa faktorer.

Det finns vissa indikatorer som också påverkar BCH: s priser. Covid-19 kan användas som ett bra exempel här. Medan kryptomarknaden först begränsades i mars 2020 såg världen sin berömmelse öka eftersom många fruktade risker för inflation som ett resultat.

5. Ta hänsyn till rättsliga aspekter

Det finns nu lagliga ramar för investering i kryptovalutor i USA. De faller under kapitalvinster och om du tjänar på att byta din BCH finns det skatteregler som gäller. Realisationsvinster beror också på hur länge du har haft tillgångarna, så glöm inte att registrera din BCH för att avvärja eventuella problem i framtiden.

Ett av de nyaste kryptovalutealternativen som är öppna för användare är Bitcoin Cash. Även om den är färsk, är den fortfarande helt baserad på Bitcoin, men den har blivit känd, för med tiden blir det plötsligt lätt att nå – så fortsätt att ha detta i åtanke när du vill investera. Vet att det finns en anständig risknivå om du funderar på att investera i Bitcoin Cash. När priset stiger är det enda sättet att dra nytta av det att sälja det.

Börja investera i Bitcoin Cash med eToro

Om du vill börja investera i Bitcoin-kontanter är eToro det bästa stället att göra det. eToro är en användarvänlig och billig plattform som ger utmärkta upplevelser för kryptoinvesterare.

eToro – Bästa mäklare att köpa Bitcoin Cash BCH

eToro har visat sig vara pålitliga inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • Bitcoin Cash grundades i december 2017 som resultatet av en hård Bitcoin-gaffel.
  • Den största skillnaden mellan Bitcoin och Bitcoin Cash är blockstorleken.
  • Bitcoin-block kan hantera 1 000 till 1 500 transaktioner per block, jämfört med 25 000 transaktioner per block för Bitcoin Cash.
  • Bitcoin Cash bygger på ett decentraliserat peer-to-peer-nätverk, ungefär som Bitcoin och Ethereum.
  • Priset på BCH kan börja klättra när tjurar riktar sig mot en stark $ 500 för nästa motstånd.
  • Roger Ver tillkännagav öppnandet av en ekosystemfond på 200 miljoner dollar i november 2019 för nystartade företag som syftar till att skapa programvara och teknik ovanpå Bitcoin Cash.
  • Digitala plånböcker är avgörande för din BCHs förvaring.
  • Gör en plan och överväga skatteskulder när du investerar i Bitcoin Cash.

Om du funderar på att investera i Bitcoin Cash, kom ihåg att det finns en otroligt hög risk.

Planerar du att köpa eller sälja Bitcoin Cash?

Hur man köper Bitcoin Cash – Nybörjarguide

Vad kommer att driva Bitcoin-kontantpriset 2021?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner