ETH-prisförutsägelser – Kan Ethereum nå 50000 dollar?

Den digitala valutan har medfört stora vinster för tillväxtinvesterare men kan Ethereum nå 50 000 dollar? Låt oss ta en titt på expertsprognoser.

Ethereum (ETH) nådde nya toppar under den tredje veckan i februari 2021 men har inte lyckats behålla sitt hausseartade momentum under den sista veckan i samma månad. På grund av enorma försäljningar av investerare och ett dopp i form av moderkrypto, Bitcoin, som har påverkat hela kryptostratosfären, har Ethereums pris sjunkit och dess handel till ett aktuellt pris på $ 1558 har ökat med 23,43% under det senaste dygnet..

Efter att Bitcoin korsat 50000 dollar för första gången i februari, tror många investerare och experter att ETH måste uppnå samma höjder. Med andra altcoins som Binance Coin (BNB) som konkurrerar starkt i det decentraliserade finansutrymmet kommer Ethereum att vara den andra krypton som når $ 50.000?

“Ethereum kommer att stärka sin plats som det framtida substratet för den globala digitala ekonomin genom att teckna världens kontrakt 2021”, sa kryptoanalytikern Andrew Keys i december 2020. Analytikern betraktar Bitcoin (BTC) som digitalt guld och Ethereum ( ETH) som digital olja. Det verkar som om hans förutsägelser var på plats när BTC korsade 50 000 dollar och Ethereum korsade 2 000 dollar i februari 2021 med en ljus framtid framåt som ett resultat av sin marknadspotential..

Ethereum står inför en svår vecka men ett sådant scenario förväntades efter att kryptotillgången steg till nya pris milstolpar. Den digitala valutan har medfört stora vinster för tillväxtinvesterare och erfarna handlare liksom nybörjare som köpte ETH för månader eller år sedan som en del av en kryptohandelsförsök med målet att se kryptovalutan växa till hundratals dollar någon gång.

Varje investerare har ett prismål som de är villiga att låta en investering gå till. Lyckligtvis för dessa investerare, ökade Bitcoins (BTC) pris i kombination med det omättliga intresset hos näringsidkare med avseende på Decentralized Finance (DeFi), deras ETH-pris över 2000 dollar.

Många av dem använde guld som en mall för desinvestering eftersom metallen också korsade $ 2000 och bosatte sig till ett högt pris på $ 2067,15 den 7 augusti 2020 och har handlat under prismilstolpen sedan dess. När detta prismål ($ 2000) uppnåddes var det bästa att släppa en tillgång när dess efterfrågan eller intresse vida överträffade behovet av att fortfarande hålla fast vid den i en oförutsedd framtid på grund av volatilitetstrenderna i hela kryptoutrymme.

Ethereums dopp i dess hausseartade form har tillskrivits en enorm försäljning på marknaden. Uppenbarligen påpekade i en intervju med Bloomberg Television, verkställande direktör för kryptovalutaväxling, Kraken, Jesse Powell, att “Ett steg på mer än 50 procent i Ether-priset orsakades inte av ett handelsmotorfel utan av extrem försäljning”. Han tillade att det finns en stor chans att en flera Ether-innehavare som inte kunde tro det enorma stormfallet Ethereum hade fört honom eller henne, bestämde sig för att sälja allt, konvertera det till fiatvaluta och fortsätta med sitt liv ”.

Att sälja av Vitalik Buterins nya mynt som används för att göra transaktioner på Ethereums plattform stänger handlarnas sinne genom att avskärma handelens känslor eller känslor av FOMO (Fear of Missing Out) på en enorm prissteg vid ett senare tillfälle. Säljaren befriade sig själv från ett efterföljande prisfall som kunde ha lett till frågan, varför släppte jag inte bara det så snart som möjligt?

“Trots vad de senaste tre arbetsdagarna av handeln har gjort mot kryptoutrymmet när det gäller att utplåna stora vinster, har det inte avskräckt investerarna en enda bit” säger Lynn Thomasson på Bloomberg. Varför kommer folk att vara rädda när de har drabbats massivt av krypteringspriserna under de senaste månaderna? Hennes kommentarer har bekräftats av herr Powell från utbytet av kryptovaluta i Kraken som ser ett steg på fem gånger i antalet nya kunder som har börjat nedlåtande för digitala tillgångar på hans plattform..

Sammantaget måste du som investerare noggrant göra din egen forskning och förstå vad blockchain-teknik och dess protokoll är innan du beslutar att investera en stor summa av dina pengar för att inte drabbas av stora förluster. Även om marknaden ser lite nere den sista veckan i februari efter en så stark start på månaden handlar det här om kryptohandel.

Någon investerare som är chockad av deltagandet i händelser (vinster idag och sedan förluster nästa dag) har inte följt mönstret med digitala tillgångsinvesteringar på länge. Crypto handlas i spekulation och “rätt timing” är allt du behöver veta som investerare.

Anta att ett stort företag meddelar de sista dagarna i februari precis som Elon Musk och Tesla gjorde med sina $ 1,5 miljarder dollar i Bitcoin (BTC), en tillgång som de har antagit för att användas som ett extra betalningsalternativ för sina produkter, mynt kommer för att samlas och detta kommer att spridas över hela finanssektorn.

Sådan spridning visar nivån på förtroende som handlare har för ett digitalt mynt. Om fler organisationer som har fått grund i affärer kastar stora summor pengar i ett mynt betyder det att det finns en potential i den kryptovaluta som de (som småhandlare) experimenterar med. Detta ändrar tillgångens prismönster och snart kommer förluster omedelbart att raderas.

För närvarande har “säljare kontroll över marknaden eftersom de är villiga att låta tillgångarna gå till ett pris som uppfyller deras finansiella mål”, enligt Nick Cawley på Daily FX. Detta följer lagarna om efterfrågan och utbudet, varvid ju större utbudet av en produkt (ETH), desto mindre efterfrågan på den (till det handelspriset på $ 2000 eller mer) vilket har resulterat i ett prisfall (handel mellan $ 1400 och $ 1600). Stora mynt har tappat mer än 20% av sitt värde på grund av kryptomarknadens baisseartade utsikter.


Eftersom en sådan trend ser negativ ut för amatörinvesterare är den extremt positiv för erfarna handlare. Eftersom priserna sjunker till korrigeringspunkter kommer digitala tillgångar att bli relativt billigare att köpa. Efterfrågan på ETH som en del av 210 DeFi-protokoll som körs på sin blockchain i kombination med gasavgifter för Ether-transaktioner som har nått en ny höjd på $ 39 kommer att se fler vinster registrerade på lång sikt. Detta kommer att ställa blockkedjan med det högsta antalet DeFi-protokoll på väg att nå olika milstolpar med $ 50.000 som huvudmål.

https://trading-education.com/is-ethereum-a-good-investment-this-year

Vad bestämmer Ethereums pris?

Ethereum, till skillnad från Bitcoin BTC som normalt ser att priser bestäms av efterfrågan och utbudskrafterna (oavsett vilket pris människor är villiga att betala), beror det smarta kontraktsnätverket i stor utsträckning på flera faktorer, såsom handeln med sin nya token “eter” som används för att betala gasavgifter som behövs för hantering av transaktioner.

Dessutom, som en del av Decentralized Finance (DeFi), kontrollerar Ethereum 94,6% av hela utrymmet med 210 projekt som körs i sitt nätverk. Populärt bland dessa är decentraliserade finansutbyten (Uniswap och SushiSwap), Decentraliserad försäkringsplattform (Nexus Mutual), Decentraliserad utlåning (Compound), Yield Aggregator (längtan efter finans) och Payment Solution and Service Provider (Celer Network).

I skrivande stund, enligt data som hämtats från Etherscan, var antalet transaktioner som lyckades behandlas i nätverket under de senaste 24 timmarna 1.303m. Mer än 37 miljarder dollar i värde har låsts i Decentralized Finance (DeFi) -applikationer och hela Ethereums digitala ekonomi enligt data från analys DeFi-protokollet “DeFi Pulse”.

Ethereum rider på diversifiering av sina protokoll som har “högt användarintresse” baserat på handelsvolym. Prisfallet för en tillgång betyder inte att hela Ethereum-nätverket håller på att gå i utrotningsläge.

Uppenbarligen har Index Coop under de senaste 24 timmarna. som har över 116,1 miljoner dollar i låsta medel handlades till 23,31 dollar och hade tappat 4% av sitt prisvärde under det senaste dygnet..

Övriga tillgångar har inte upplevt Index Coops öde och under det senaste dygnet har Aave ökat med 13% till $ 387,65, Compound handlas till $ 443,73 med 19%, Maker upp med 17% och handlar till $ 2 355,45, Nexus Mutual (NXM) har ökat med 7,5% och handlades till 62,62 $, hade Yearn Finance ökat 6,47% från 29 882,97 $ till 35,133,22 $. Decentraliserade börser SushiSwap hade ökat med 6,94% och handlades till 14,75 $ medan Uniswap ökade med 7% efter att ha träffat 24 timmars lågpris och det handlas för närvarande till 26,31 $.

Eftersom planeten jorden kör på kontrakt och Ethereum genom sitt blockchain-nätverk gör det möjligt för kontrakt att bli digitala, kommer varje fiber i den globala ekonomin snart att digitaliseras. Ethereum i detta scenario har en stor möjlighet i en inte så avlägsen framtid att uppgradera hela världens ekonomi och inte bara en enda uppsättning tillgångar.

Lanseringen av Ethereum 2.0 ger fler funktioner när det gäller skalbarhet (genom point-of-stake) som behandlar fler transaktioner på några sekunder, komplexitet (vilket ökar säkerheten) och interoperabilitet hos smarta kontrakt.

Vi är på väg att se en explosion av lager 2-lösningar som tar hela blockchain-utrymmet till ett annat spel i finansvärlden. Lyckligtvis, som en ETH-handlare, kommer din tillgång att spela en integrerad roll i hela processen.

Bindvävnaden i världen är kontrakt och om medicinska recept, högskoleexpeditioner, försäkringar, försäljningskontrakt, anställningserbjudanden och sekretessavtal körs på blockchain-teknik kommer Ethereum att revolutionera inte bara telekommunikation, juridiska, sociala medier, sjukvård, utbildning och e-handel men hela transaktionsekonomin. Detta placerar ETH på en väg där kryptotillgången kommer att överträffa BTC för att bli den digitala oljan och guldet för digital finansiering och överträffa den 50 000 $ prismilstolpe som föräldrakrypto Bitcoin.

Läs mer: Vad kommer att driva Ethereum-priset 2021?

Prisförutsägelser: Kan Ethereum nå 50 000 dollar?

Ethereum är redo att nå många pris milstolpar. Strategister för Fundstrat Global Advisors LLC, David Grider, har sagt att “Ethereum är det bästa investeringsspelet för risk / belöning i krypto”. Hans åsikter härrör från de många funktioner Ethereum utför när det inte behöver förlita sig på sin nya “eter” eller ett enda protokoll för att fastställa hela den digitala tillgångens pris. Mr. Grider förutspår Ethereum att klättra mer än sjufaldigt till 10 500 $ efter att ha nått rekordhöjder den tredje veckan i februari 2021.

Simon Dedic, som är en av grundarna av Blockfyre och Managing Partner på Moonrock Capital, uppskattar att “I en inte så avlägsen framtid kommer Ethereum att vara mer än 9 000 dollar”.

I en artikel publicerad på Times of India som noggrant övervakades av Trading Education, Chief Executive Officer (CEO) för ZebPay, Rahul Pagidipati sa att ”Normalt tenderar Ethereum att följa Bitcoin ”. I tolkningen av sitt uttalande ser Pagidipati att ETH-priset ökar till höjden på BTC eftersom andra altcoins följer samma riktning som dess äldre kryptobarn i tjurkörningar och baisse. Han tillade att “Nästan 3 miljoner ETH, som representeras i fiatvaluta som 3,8 miljarder dollar, har låsts för långvarig satsning och har tagit bort dem från det köpbara utbudet”.

Staking är en process där innehavare av mynt (i detta fall ETH) aktivt deltar i en process som kallas transaktionsvalidering som liknar gruvdrift på en proof-of-stake blockchain. Under sådan blockchain väljs innehavare av mynt som uppfyller minimikraven för en specifik kryptovaluta och har rätt att validera transaktioner.

Du kanske har haft en annan definition av satsning (vadslagning, spel eller satsning) men du har utbildats i stor utsträckning om “satsning” som en term under paraplyet med kryptohandel och investering. Att ta bort det köpbara utbudet kommer med högre priser eftersom efterfrågan överstiger utbudet.

Ethereum når vissa milstolpar för priset innan de slår 50 000 dollar. James Todaro från Blocktown Capital menar att “En dag kommer Ethereums värde att överstiga 9 000 $”. Herr Todaros analys är främst inriktad på grundläggande faktorer som kan se att smarta kontrakt blockchain blir den andra kryptovalutan som överträffar $ 1 biljon marknadsvärde genom att dra nytta av dess decentraliserade finansutveckling genom sina protokoll som har en enorm användarbas.

Verkställande direktör (CEO) för BuyUcoin anser Shivam Thakral att ”Bitcoin konsoliderar och detta är den främsta anledningen till att Ether berör rekordvärdering. Investerare ser till ETH som den näst mest populära och efter marknadsvärde att göra en stor avkastning på sina investeringar på lång sikt ”.

Brian Schuster är grundaren av Ark Capital och tror att ”Ethereum som ett resultat av dess kontroll över DeFi-världen och potentialen att revolutionera den digitala världen kommer att slå 100 000 dollar fram till 2024.

Bild: Prime XBT

Crypto Valley-medlem, Prime XBT har rapporterat att det kommer att bli enorma vinster de närmaste åren och en baissäsong som vad som hände med BTC kommer också att komma ETHs sätt och se krypto skyrocket till nivåer som handlare aldrig trodde var möjligt.

Enligt handelsföretaget kunde Ethereums pris vid slutet av 2021 vara 25 000 dollar, öka till 27 000 dollar 2022, gå igenom en baisseartad period och sjunka till 52 veckors lägsta nivå på 7 200 dollar 2023. Med en prisnedgång kommer ETH att falla i prisnivåerna för flera investerare och den större efterfrågan på den mest dominerande blockchain i DeFi-rymden kommer att se priset skjuta i höjden och nå en ny milstolpe på $ 100.000 2025.

I processen kommer det att bli den första krypto som uppnår den prestationen och bli den största krypton genom marknadsvärde på grund av dess begränsade utbud som är mer än fem gånger det maximala utbudet av Bitcoin.

Missa inte: Ethereum Price Prediction

Är nu en bra tid att köpa Ethereum?

Det finns ingen bättre tid. Det finns många handlare som tittar på det aktuella priset på BTC och begraver ansiktet i sina händer. Hur kan detta vara möjligt? Varför valde jag bort när det handlade med cirka 3 800 dollar i mars 2020? Det finns nybörjare, semi-proffs, proffs, klasshandlare och äldre (expert) handlare och vissa av dem gjorde stora vinster på sina investeringar, tappade tårar här och där.

Ethereum är kungen av decentraliserad ekonomi (DeFi) och eftersom fler protokoll läggs till sin plattform inom en snar framtid som har en stark användarbas som kommer att återspegla i massiva handelsvolymnummer kommer priset på kryptotillgången att öka enormt under processen.

I flera år har det funnits många Layer One (1) blockkedjor som har utvecklats och tyvärr för de amatörutvecklarna marknadsförde de sig som “Ethereum Killers”. Många av sådana blockkedjor lovade en snabbare och sofistikerad smart kontraktsplattform men försvann i vinden eftersom idéuppfattning och utförande inte är detsamma.

Framöver finns det många utvecklare och investerare som vill komma in på lagen och dra nytta av de många möjligheter som finns genom Decentralized Finance (DeFi). Naturligtvis kommer Ethereum att förlora en liten andel av kommande projekt. Som Andrew Keys från CoinDesk uttrycker det, “Även när nya öppen källkodsekosystem dyker upp runt dessa andra protokoll kommer alla vägar att leda tillbaka till Ethereum som basavvecklingslager”.

Med den framgångsrika lanseringen av Ethereum Futures 2021 på den största derivatbörsen i världen (Chicago Mercantile Exchange) blir den digitala tillgången bara den andra Commodity Futures Trading Commission-registrerade kryptovärden och detta i en inte så avlägsen framtid rensar väg för Ethereum Exchange Traded Fund.

Det här är rätt tidpunkt för att köpa Ethereum eftersom det handlas till en prisnivå som gör det överkomligt. Enligt Brian Schuster från Ark Capital kommer den digitala tillgången som ett resultat av dess kontroll över DeFi-världen och potentialen att revolutionera den digitala världen att nå 100 000 dollar fram till 2024.

eToro – Den bästa plattformen att köpa Ethereum

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Var kan jag investera i Ethereum?

Bill Gates sa en gång: “Om ditt företag inte är online, kommer ditt företag snart att gå ur drift”. Trots de många frågor som människor har ställt när det gäller att driva företag online visste en av de rikaste männen tidigt att världens framtid gick online genom digitaliseringens kraft.

Det finns många individer som är för konventionella för att omfamna förändringar och känner att kryptoinvestering endast kan ses i inkognitoläge eller på en Internetprotokolladress som inte kan spåras. Tyvärr innehåller det uttalandet inget vatten eftersom krypto kan handlas på flera online-mäklare som har fått affärscertifikat och licensierad av regeringar i USA, bland andra Storbritannien..

En sådan mäklare som vi på Trading Education kommer att rekommendera för dig är eToro. Plattformen har tillhandahållit tjänster för finansiell handel och kopiering sedan 2006 och har nära 1000 anställda. eToro har kontor i Australien, Storbritannien och USA.

Att skapa ett konto och göra ditt första Ethereum-köp på eToro är en relativt enklare process jämfört med andra plattformar.

Först och främst, “REGISTRERAR DIG”Är termen som används online när du skapar en profil.

Nästa steg är att ange ditt fullständiga namn, e-postadress och telefonnummer NÖDVÄNDIGA DETALJER behövs för att ställa in ditt konto. Se till att informationen du ger bekräftar din identitet eftersom flera anonyma individer försöker kompromissa med högfrekventa handelsplattformar i form av hacking. Du kommer att verifieras noggrant.

Som en del av företagspolicyn, efter att du har lämnat lämplig information, kommer du att uppmanas att ladda upp dokumentation som bevisar den information du matar in i företagets system. Denna process kallas “Att känna din kund” (KYC) och alla mäklare samt vadslagningssidor är beroende av denna process. Detta för att säkerställa att det inte finns några kreditkortsbedrägerier eller kompromisser med konton från kunder som använde onlinebetalningssystem som PayPal, Skrill, Neteller och Rapid Transfer för att ladda upp pengar.

Efter att ha gått igenom en lyckad verifieringsfas är nästa steg att SÄTTA IN PENGAR (fiat-valuta) till ditt konto. De föredragna betalningsmetoderna är kredit- / betalkort, PayPal, Neteller, Skrill, snabb överföring, iDeal, Klarna / Sofort Banking, banköverföring och lokal onlinebank.

När insättningen har slutförts, går du helt enkelt till Ethereums sida och GÖR DIN FÖRSTA ETT KÖP som kommer att behandlas och deponeras på ditt konto.

Redo att investera i Ethereum ETH?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map