Fördelar och nackdelar med att investera i Bitcoin Cash, kommer det att bli en miljonärstillverkare?

Lär dig mer om fördelar och nackdelar med att investera i Bitcoin Cash som driver dig framåt för att veta om det är en bra idé att investera i Bitcoin Cash BCH.

Intresserad av Bitcoin Cash-investering? Undrar du för- och nackdelar med att investera i Bitcoin Cash och dess potential att bli miljonärstillverkare? Här är allt du behöver veta om BCH-investering.

Vi på Trading Education är här för att presentera fördelarna och nackdelarna med att investera i Bitcoin Cash för att hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut och själv bestämma om Bitcoin Cash är värt att investera i.

Med tanke på att Bitcoin Cash är ett populärt mynt som går bra på marknaden – rankas för närvarande sjunde efter börsvärde – Det är tydligt att Bitcoin Cash har många proffs och kan vara miljonärstillverkare. Samtidigt måste nackdelarna med Bitcoin Cash också beaktas för att hjälpa investerare att göra korrekta kryptoprognoser.

Så låt oss dyka in i komplexiteten i Bitcoin Cash – ett av de mest kontroversiella mynten i kryptovalutasektorn.

Om du vill köpa eller investera i Bitcoin Cash BCH snabbt och enkelt, med 0% provision, kolla in eToro Exchange!

Vad är Bitcoin Kontanter?

Så vad är Bitcoin Cash i första hand? Bitcoin Cash är en kryptovaluta som lanserades 2017 som en gaffel av Bitcoin för att lösa skalningsproblemen orsakade av Bitcoins egen popularitet (eller när backend inte kan hantera den växande mängden arbete och användare).

Här bör vi notera att en hård gaffel hänvisar till en betydande förändring av ett nätverksprotokoll som leder till utvecklingen av två blockkedjor. Intressant nog var det sista blocket som Bitcoin och Bitcoin Cash delade Block 478558.

Bitcoin Cash designades, som nämnts ovan, för att hjälpa Bitcoin att lösa sina skalningsproblem och förbättra dess hastighet och effektivitet. Bitcoin Cashs block designades åtta gånger (8 MB) större än Bitcoin och ökade ytterligare till 32 MB.

Större block kan öka transaktionsverifieringstiderna och låta nätverket hantera fler transaktioner per sekund.

Däremot har Bitcoin block på 1 MB, som syftar till att förbättra säkerheten istället för hastighet. Problemet är att Bitcoin bearbetar bara cirka sju transaktioner per sekund, med 1 MB block läggs till var tionde minut. Detta gör Bitcoin ineffektiv för en global ekonomi, särskilt jämfört med Visa och andra betalningsmetoder.

Även om Bitcoin har olika anmärkningsvärda gafflar, inklusive Bitcoin XT, Bitcoin Classic och Bitcoin Gold, är Bitcoin Cash fortfarande den största Bitcoin-gaffeln efter marknadsvärde.

Bitcoin Cashs ursprungliga valuta BCH är mycket billigare än Bitcoin (BTC). En BCH handlas till 247,63 dollar, jämfört med BTC-handel på över 17 000 dollar – ett faktum som gör Bitcoin Cash till en attraktiv investering bland kryptoentusiaster.

Har du funderat på att investera i Bitcoin kontanter?

Fördelarna med att investera i Bitcoin Cash

fördelar med att investera i bitcoin kontanter

Vilka är fördelarna med att investera i Bitcoin Cash BCH?

Med sin innovativa färdplan är det uppenbart att Bitcoin Cash har väckt upp kryptovalutagruppen. Och även om Bitcoin Cash inte kan jämföras med sin förfader Bitcoin när det gäller marknadsvärde, är sanningen att det finns olika fördelar med att investera i Bitcoin Cash.

Så här är en snabb titt på fördelarna med att investera i Bitcoin Cash.

✅ Bitcoin Cash är decentraliserat:

Precis som Bitcoin och andra kryptovalutor ligger Bitcoin Cashs värde i det faktum att nätverket är decentraliserat, vilket eliminerar behovet av centralbanker och tar penningförsörjningen ur myndigheternas händer. Med noder som sprids globalt är Bitcoin Cash också immun mot politiska attacker, vilket är ett stort proffs för BCH-investeringar.

✅ Bitcoin Cash är skalbart:

En av Bitcoin Cashs främsta fördelar jämfört med Bitcoin är dess skalbarhet. Teamet bakom Bitcoin Cash är snabb att implementera förändringar och göra det mer skalbart, vilket innebär att fler kan utföra transaktioner och betalningar samtidigt. Från och med november 2020 har Bitcoin Cash en blockstorlek på 32 MB (enligt CoinMarketCap). Hög skalbarhet innebär att Bitcoin Cash framtida potential för adoption också är hög.

✅ Det är mycket effektivt:

En av de viktigaste fördelarna med Bitcoin Cash är dess höga effektivitet. Med mycket större block än Bitcoin kan Bitcoin Cash registrera fler transaktioner i varje block och göra betalningar snabbare och till lägre kostnader jämfört med Bitcoin. Teamet bakom Bitcoin Cash har satt upp en tydlig färdplan och överväger att öka blockstorlekarna igen för att lösa eventuella skalbarhetsproblem. Med den aktuella nätverksbelastningen är kön av obekräftade transaktioner relativt låg och överstiger vanligtvis inte 200-250 transaktioner.

✅ Bitcoin Cash har låga transaktionskostnader:

Med ökningen av den totala skalbarheten för Bitcoin Cash minskar valideringstiderna och avgifterna för transaktionerna. Provisioner för en transaktion på 236 byte kan kosta avsändare så lite som $ 0,001 – $ 0,008, vilket rapporterats av Bitcoin.com.

✅ Bitcoin Cash är mycket populärt:

Även om Bitcoin – ursprunget till Bitcoin Cash – fortfarande är ett av de mest populära mynten när det gäller handelsvolym och marknadsvärde, kan vi inte ignorera en av de största proffsen för Bitcoin Cash-investering: dess popularitet. Bitcoin Cash har populariserats av många kryptoguruer, inklusive Roger Ver, känd som Bitcoin Jesus. Ver försöker övertyga världen om att Bitcoin Cash är den sanna Bitcoin, särskilt om Bitcoin fortsätter att kämpa med skalbarhetsfrågor och tappar sin dominans över andra mynt.

✅ BCH är lätt att skaffa:

Bitcoin Cashs ursprungliga valuta BCH är lätt att förvärva. Det är listat på bästa börser som eToro, vilket driver massanpassning och förbättrar sin investeringspotential på kryptovalutamarknaden.

Nackdelarna med att investera i Bitcoin Cash

nackdelar med att investera i bitcoin kontanter

Även om Bitcoin Cash har olika fördelar jämfört med Bitcoin och andra kryptovalutor. Men som alla investeringar är det inte riskfritt att lägga dina pengar i Bitcoin Cash BCH.

Så här är vad du borde veta om riskerna med att investera i Bitcoin Cash.

❌ Bitcoin Cash har låg antagande:

Trots Bitcoin Cashs popularitet och potential har Bitcoin Cash relativt låg antagande. Jämfört med Bitcoin har Bitcoin Cash fortfarande inte mycket investerarförtroende och visar lägre marknadspenetration. Även om Roger Ver aktivt försöker främja Bitcoin Cash är massintagandet fortfarande lågt. Och vi vet alla att antagandegraden är avgörande för att driva tillväxten av någon kryptovaluta.

❌ Bitcoin Cash har varumärkesproblem:

En av de största nackdelarna med att investera i Bitcoin Cash är dess varumärkesfrågor, vilket kan ha en negativ inverkan på investerarnas tro. Bitcoin Cash kämpar för att skilja sig från Bitcoin och har också haft flera splittringar, inklusive Bitcoin SV. Medan färgglada Roger Ver försöker hårt stödja Bitcoin Cash och dess varumärkesigenkänning, är sanningen att Bitcoin Cash har en lång väg att gå.

❌ Bitcoin Cash mining är mindre lönsamt:

Nätverkets datorkomplexitet är en stor nackdel eftersom det påverkar hastigheten för extraktion av data. Faktum är att Bitcoin Cash-brytning liknar Bitcoin-mining. Huvudskillnaden är att Bitcoin Cash gruvarbetare får mindre vinst, vilket kan påverka deras motivation. Och även om du inte behöver vara IT-specialist eller gruvarbetare för att investera i Bitcoin Cash, är det ingen hemlighet att gruvdrift påverkar värdet på någon kryptovaluta.

❌ BCH har lägre likviditet än BTC:

Om vi ​​överväger transaktionsvolymer via kedjan och volatiliteten i den dagliga avkastningen bland andra ekonomiska faktorer är det tydligt att Bitcoin Cash-transaktioner är färre än Bitcoin-transaktioner. Detta innebär att BCH har lägre likviditet jämfört med BTC, där BCH-par handlas mindre än BTC-par – en nackdel som kan påverka framtida priser och massintagande.

Är Bitcoin Cash en bra investering?

Ja, Bitcoin Cash har visat sig vara en bra investering, som för närvarande rankas sjunde efter marknadsvärde – ett betydande faktum som ökar sin investeringspotential.

Även om vissa kritiker inte anser att Bitcoin Cash är en bra investering på lång sikt men som ett spekulativt verktyg på kort sikt, visar siffror att Bitcoin Cash växer. Observera att i skrivande stund, Bitcoin Cash har en 24-timmarsvolym på $ 1 925 093 750.

bitcoin kontant pris diagram

Med tanke på att Bitcoin Cash är en av de mest framträdande gafflarna i Bitcoin, intresserar sig fler och fler för detta mynt. BCH är en önskad tillgång, med en BCH-handel till $ 247,63 från och med den 19 november 2020.

När allt kommer omkring är Bitcoin Cash ett ambitiöst projekt som syftar till att ersätta Bitcoin. Som Ver nyligen twittrade: ”Tänk dig att du investerar i Bitcoin idag, men inte inser att det alltid var tänkt att vara kontant. Bitcoin Cash ”

Som sådan, att investera i Bitcoin Cash har en lovande framtid, speciellt för dem som tror på framtiden för kryptovalutahandel. Enligt vissa förutsägelser, BCH kan nå $ 320 i slutet av 2020 – ett år som har varit turbulent inte bara för investerare utan ekonomier över hela världen.

Speciellt Roger Ver tror att Bitcoin Cash till och med kan fördubblas i pris 2021.

Andra kryptoinvesterare föreslår också att BCH kan bevittna en uppåtgående trend och slå nya toppar. DigitalCoinPrice är en av de ledande plattformarna som har meddelat en möjlig hausseartat kommande år för BCH, liksom positiva utsikter för 2021-2025.

Enkelt uttryckt är Bitcoin Cash BCH lågriskinvestering med massor av potentiella belöningar. Det är något du definitivt bör undersöka innan du överväger att lägga till BCH i din portfölj.

Är Bitcoin Cash BCH en säker investering?

Ja, det kan antas att investera i Bitcoin Cash är en säker investering. Detta baseras på tre faktorer: adoption, utveckling och support.

För att vara mer exakt, en av de faktorer som kan påverka Bitcoin Cashs livslängd är dess praktiska användning eller användarförmåga att betala för varor och tjänster. Den goda nyheten är att Bitcoin Cash har verkliga applikationer och accepteras av mer än 945 online- och 670 återförsäljare, vilket ökar sin investeringspotential..

De andra två faktorer som kan påverka Bitcoin Cash som en säker investering – ett aktivt utvecklingsteam och en stor grupp av supportrar – är också på en bra nivå. Som nämnts ovan har Bitcoin Cash en imponerande mediepresentation bland Bitcoin-investerare, med kontroversiella Roger Ver som en aktiv förespråkare.

Med detta sagt är kryptovalutainvestering en finansiell satsning med hög risk.

Är Bitcoin Cash Investing värt det?

Ja, det kan vara värt att investera i Bitcoin Cash. Helt enkelt för att Bitcoin Cash är den mest använda gaffeln i Bitcoin som växer när det gäller marknadsvärde och handelsvolym!

Dessutom har dess utvecklare och supportrar många ambitiösa planer för dess framtida applikationer och skalbarhet.

Även om Bitcoin för närvarande utgör mer än 50% av hela kryptobranschen, föredrar många investerare handel med altcoin. Investeraren Brian Kelly sa till exempel en gång att Bitcoin Cash är en måste-egen krypto.

Med det sagt, även om det är enkelt att investera i Bitcoin Cash och det finns många fördelar, det betyder inte att du ska investera i Bitcoin Cash.

Innan du börjar investera i kryptovalutor bör du utveckla en investeringsstrategi och bestämma om du är mer intresserad av kortvarig handel eller långsiktig investering. Observera att många investerare anser att Bitcoin är virtuellt guld och en stor tillgång för långsiktiga investeringar, och hävdar att Bitcoin Cash helt enkelt är mer lämpligt för kortvarig handel, liksom praktisk användning av kryptovaluta utan förseningar.

Hur mycket ska jag investera i Bitcoin Cash?

Den allmänna regeln i kryptoinvesteringssektorn är att bara investera pengar du har råd att förlora och aldrig riskera mer än 1% av ditt konto på en enda handel.

Du bör också överväga riskbelöningsprofilen för Bitcoin Cash och utveckla en framgångsrik riskhanteringsstrategi för att minska risker och potentiellt öka vinsten.

På grund av marknadens volatilitet föreslår vissa finansiella experter att man endast ska investera upp till 5% av sitt kapital i kryptovaluta.

Trots allt är volatiliteten på kryptovalutamarknaden ökänd. Ta till exempel Bitcoin. Att köpa en TV för 500 dollar kan ha kostat cirka 250 bitcoins för ett decennium sedan (till exempel i december 2011), och bara en liten del av Bitcoin nu.

Kommer Bitcoin Cash att bli en miljonärskapare?

Med ett marknadsvärde på 4578427768 USD kan vi säga att Bitcoin Cash redan är miljonärstillverkare.

Om du var en av investerarna som hade Bitcoins innan den delades upp i Bitcoin Cash 2017, skulle du ha höjt din vinst genom att få Bitcoin Cash, för säker. Det är ett faktum att innehavare av det ursprungliga myntet som har privata nycklar har tillgång till tillgångar i båda kedjorna när en hård gaffel uppstår.

Om du funderar på att investera i Bitcoin Cash nu, kom ihåg att det finns en hög risk. Om du till exempel har köpt Bitcoin Cash för $ 75,03 den 15 december 2018 skulle en försäljning av dem idag ha levererat en vinst på cirka $ 200. Målet här är att vänta på att priserna ska stiga och byta mot dollar.

Även om prisförutsägelser huvudsakligen är spekulativa på grund av den höga volatiliteten på kryptomarknaden, kan värdet på BCH öka ytterligare under de kommande åren. eftersom knapphet främjar tillväxt. Och vi vet alla att precis som Bitcoin har Bitcoin Cash ett begränsat utbud av 21 miljoner mynt, med en valutacirkulation på 18 576 031 mynt.

Nu vet du fördelarna och nackdelarna med att investera i Bitcoin Cash. Om du känner dig tillräckligt inspirerad att investera i BCH kan du vara glad att veta det eToro ger möjlighet att investera i kryptotillgångar, inklusive Bitcoin Cash och CFD-handel på upp till 90 + kryptovalutor.

eToro – Köp Bitcoin Cash BCH med 0% provision

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Nyckelord

  • Bitcoin Cash är en gaffel av Bitcoin som lanserades 2017. Faktum är att Bitcoin Cash är en av de mest populära gafflarna i Bitcoin.
  • Bitcoin Cash designades med större block än Bitcoin för att lösa Bitcoins skalbarhetsproblem och göra transaktioner snabbare och mer effektiva.
  • Bitcoin Cash har många fördelar som får investerare att tro att Bitcoin Cash kommer att gå i en helt annan riktning än Bitcoin. Några av fördelarna med att investera i Bitcoin Cash inkluderar låga transaktionsavgifter, snabbare tider och höga skalbarhetsnivåer.
  • Även om många tror på Bitcoin Cash nya funktioner och färdplan, och hävdar att det kan ersätta Bitcoin, finns det vissa nackdelar som investerare bör överväga. Några nackdelar med BCH inkluderar varumärkesfrågor, låg adoption och hög volatilitet.
  • Medan Bitcoin Cash kan vara en miljonärstillverkare, bör man överväga riskbelöningsprofilen för Bitcoin Cash och själva bestämma om att investera i Bitcoin Cash är lämpligt för deras ekonomiska mål och expertis..

Skulle du överväga att investera i Bitcoin Cash eller andra kryptovalutor?

Om du gillade att läsa vår artikel Fördelar och nackdelar med att investera i Bitcoin Cash, kommer det att bli en miljonärstillverkare, vänligen dela med alla som kan vara intresserade av Bitcoin Cash och kryptovalutainvestering.

Ska jag köpa Bitcoin Cash eller Bitcoin?

Det beror bara på dina investeringsmål och övertygelser. Observera att några av de största fördelarna med Bitcoin Cash jämfört med Bitcoin är dess ökade skalbarhet, billigare transaktionsavgifter och snabbare behandlingstider. Å andra sidan rankas Bitcoin först när det gäller marknadsvärde och har spridning av namnigenkänning. Oavsett om du väljer att köpa BCH eller BTC, glöm inte att kryptovalutainvestering är en högriskinvestering.

Ansvarsfriskrivning: Kryptovalutor är mycket volatila.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner