Hur man handlar IOTA 2021: En steg-för-steg-guide

IOTA-handel 2021 | Lär dig hur du handlar med MIOTA

Planerar du att ge dig ut på IOTA-handel? Här är en definitiv steg-för-steg-guide som lär dig allt du behöver veta om IOTA-handel och granskar den bästa kryptomäklaren.

Kryptovalutamarknaden domineras till stor del av digitala tillgångar baserade på blockchain-teknik. IOTA är förmodligen ett av de största alternativen som finns tillgängliga. Denna unika kryptovaluta utformades för att hantera ineffektiviteten i första generationens blockchain-nätverk.

Även om IOTA har ett annat ramverk än andra blockkedjor på marknaden förblir konceptet att handla denna kryptovaluta densamma. Det vill säga, du kan handla IOTA mot fiatvalutor som den amerikanska dollarn, liksom mot andra kryptotillgångar som Bitcoin.

Om du är intresserad av att handla IOTA själv har du kommit till rätt ställe.

Vår How to Trade IOTA 2021 Guide kommer att berätta allt du behöver veta om att spekulera i denna innovativa tillgång. Vi går igenom processen för hur du handlar IOTA från början till slut – inklusive viktig information om order, riskhantering och att hitta en mäklare.

Innehåll

Hur man handlar IOTA i 5 enkla steg

Vad är IOTA Trading?

Hur fungerar IOTA-handel?

Hur man handlar IOTA Online – Ställa in en handel

Hur man tjänar pengar på IOTA

Hur man handlar IOTA 2021 – steg-för-steg-genomgång

Hur man handlar IOTA Guide – Bedömningen

Vanliga frågor

Hur man handlar IOTA i 5 enkla steg

Den här guiden om hur man handlar IOTA kommer att bryta ner allt i Laymans villkor så att du inte handlar blindt. Men om du inte riktigt har tid att läsa igenom hela vägen är det här du behöver göra för att handla IOTA nu.

Steg 1: Öppna ett konto hos en reglerad kryptomäklare

Steg 2: Finansierar ditt konto

Steg 3: Välj hur mycket IOTA du vill handla

Steg 4: Köp MIOTA (gå lång) eller sälj MIOTA (gå kort)

Steg 5: Bekräfta din handel

Vad är IOTA Trading?

IOTA (MIOTA) är en revolutionerande digital valuta som är utformad för Internet of Things (IoT). Kryptovalutan baserar sig på Tangle-nätverket, vilket introducerar ett nytt sätt att underlätta transaktioner via IoT.

Tekniken är avsedd att vara snabbare, billigare och säkrare än andra blockchain-system på marknaden.

Som en omsättbar tillgång varierar värdet på IOTA under hela handelsdagen – ofta till och med inom några sekunder. En rad faktorer kan påverka IOTA-priset – inklusive utbud och efterfrågan, intern styrning, teknisk utveckling, gruvdrift och regler som införs på olika marknader.

I slutändan, när du överväger hur du ska handla IOTA, strävar du efter att spekulera i vad priset på den digitala tillgången kommer att vara i framtiden.

När fler och fler människor investerar i IOTA kommer du att se en ökning av priset. Omvänt, om det finns fler säljare än köpare, kommer priset att sjunka.

När du kan förutsäga dessa marknadsfluktuationer korrekt kommer dina affärer att ge vinst.

Här är ett exempel som visar hur man handlar IOTA:

 • Låt oss säga att IOTA värderas till 0,3752 dollar
 • Detta representeras som MIOTA / USD på de flesta onlinekryptovalutaplattformar.
 • Du tror att IOTA är undervärderat, så du gör en köporder på 1 000 USD.
 • Efter två månader ligger priset på IOTA på $ 0,4000
 • Detta visar en 6,60% ökning av värdet på den digitala tillgången.
 • Glad över dina vinster stänger du affären genom att placera en säljorder.

Som du kan se från exemplet ovan ökade IOTA i värde från $ 0,3752 till $ 0,4000, vilket ger dig en vinst på $ 66 på din $ 1000-insats.

Med andra ord, om du spekulerar på marknaden korrekt, finns det en betydande vinstpotential i handel med IOTA. Tvärtom, om du spekulerade fel hade denna handel gått helt annorlunda – vilket ledde till förluster istället för vinst.

Med tanke på dessa konsekvenser är det mycket viktigt att du är kunnig om kryptovalutamarknadens in- och utgångar innan du börjar träna IOTA.

Hur fungerar IOTA-handel?

När det gäller handel drar kryptovalutor många paralleller till konventionella finansiella instrument.

Om du redan vet hur du handlar med aktier och råvaror har du inga problem att bekanta dig med sätten att handla med IOTA.

Men kryptovalutamarknaden har också rykte att vara till stor del volatil. Som sådan måste du först veta vad dina handelsalternativ är innan du börjar.

För nybörjare kommer vi att täcka några av de viktigaste IOTA-handelsgrunderna i detta avsnitt.

IOTA-prisrörelser

I dessa dagar kan du hitta MIOTA listat på de flesta kryptovalutahandelsplattformar. Nyckeln till IOTA-handel ligger i att förstå vad som driver priset på den digitala tillgången.

Om den allmänna känslan av IOTA ska gå långt kommer detta att visa en total ökning av värdet på den digitala tillgången. Å andra sidan, om majoriteten av handlarna går kort på IOTA, kommer detta också att återspeglas i dess pris.

Som du sannolikt kommer att märka kan priset på IOTA variera något på olika handelsplattformar. På en webbplats kan en online-mäklare offra dig $ 0,367, medan IOTA på en annan kan prissättas till $ 0,370.

Men för handlare är den här lilla skillnaden inget att bry sig om, och det kommer inte heller att påverka din vinstpotential på något sätt.

IOTA-handelspar

Vi nämnde tidigare i inledningen att IOTA kan handlas mot både fiatvalutor och andra kryptovalutor.

Låt oss först titta på krypto-fiat-paren först.

När du ser paret MIOTA / USD betyder det att MIOTA är ‘krypto’ och US-dollarn är ‘fiat’.

Bland fiatvalutor handlas IOTA oftast mot USD.

Som sagt tillåter vissa online-mäklare också kunder att handla IOTA mot andra fiatvalutor som det brittiska pundet (MIOTA / GBP), Euro (MIOTA / EUR), kanadensisk dollar (MIOTA / CAD) eller till och med den japanska yenen (MIOTA / JPY).

När du handlar med IOTA-fiat-par får du också fördelarna med hög likviditet och snäva spreadar på marknaden. Som sådan kommer nybörjare att hitta det bästa att hålla fast vid ett krypto-fiat-par.

Dessutom gör handel mot en fiatvaluta det mycket lättare för dig att förutsäga det framtida värdet på IOTA-mynt.

Däremot spekulerar du på växelkursen för två konkurrerande mynt när du handlar IOTA mot andra kryptovalutor. Nya handlare kan tycka att detta är mer utmanande eftersom du behöver god kunskap om båda de digitala tillgångarna i fråga.

Sammanfattning av handelspar – oavsett om du väljer att handla IOTA mot en kryptovaluta eller en fiat-tillgång, måste du göra dina läxor på relaterade marknader för att kunna spekulera korrekt.

Lång eller kortvarig handel

Ett av de första stegen för att besluta hur man ska handla IOTA är att välja det finansiella instrument som bäst passar dina handelsmål.

Om du till exempel tror att Internet of Things och Tangle-projektet har stor potential i framtiden kan du överväga att investera i IOTA på lång sikt. Detta innebär att du kommer att köpa IOTA-mynt och lagra dem i en kryptoplånbok.

Kryptohandlare kallar denna strategi "HODLing" – där du har tillgången i plånboken i veckor, månader eller till och med år – tills det blir värt för dig att ta ut pengar.

Som jämförelse kräver kortsiktiga strategier att du har god kunskap om teknisk analys för att underlätta din beslutsprocess. För nybörjare är det inte lätt att läsa diagram och utvärdera dem.

Som sådan, a "köp och håll" strategi kommer att passa mer tills du lär dig repen för kortvarig kryptovalutahandel. På det här sättet behöver du inte oroa dig över marknadens kortsiktiga volatilitet.

Om du tänker prova på kortvarig handel är det bäst att gå för mycket likvida par som MIOTA / USD eller MIOTA / BTC.

Handel och egen IOTA

När du antar en långsiktig investeringsstrategi föreslår vi att du köper IOTA-mynt direkt via en online-mäklare.

Om du letar efter en ansedd och reglerad online-mäklare, leta inte längre än eToro. Den sociala plattformen ger dig möjlighet att handla IOTA, bland andra kryptovalutor, 100% provisionfritt.

Mäklaren är reglerad i flera länder och har 13 miljoner kunder som handlar på sin plattform. Dessutom kan du lagra IOTA-mynt i eToro-plånboken så länge du vill, utan extra kostnad.

Om du är nybörjare kan du också dra nytta av eToros “Copy Trader” -funktion och lära dig strategier från erfarna proffs.

Som vi nämnde, "köp och håll" strategi är ett utmärkt sätt för nybörjare att gå in på kryptovalutamarknaden. Om du är intresserad kan eToro ge dig tillgång till över 90 kryptopar för att bygga en diversifierad handelsportfölj.

IOTA-handel

För dem som föredrar att handla IOTA på kort sikt – kommer du att handla oftare med “day trading” eller “swing trading” strategier.

Om så är fallet kan du leta efter online-mäklare som erbjuder IOTA CFD (Contracts for Differences).

Innan vi går vidare bör du veta att på grund av den ökade risken är alla CFD-instrument förbjudna i USA. Även om du i Storbritannien inte har några svårigheter att få tillgång till CFD på traditionella handelstillgångar, är krypto-CFD inte längre laglig.

Här är en översikt över vad CFD: er är:

 • En CFD är ett derivat som spårar det verkliga priset på den finansiella tillgången – i det här fallet IOTA.
 • Med CFD: er kan du använda hävstång på dina affärer.
 • Handlare kan också dra nytta av både stigande och fallande marknader – genom att gå "lång" eller "kort" på IOTA.

Om du befinner dig i ett land där CFD-handel är begränsad kan du bara göra det genom en utbyte av kryptovaluta från tredje part. Tänk på att användning av dessa plattformar alltid lägger till mer risk för dina ansträngningar, eftersom du kommer att handla i ett oreglerat utrymme.

Utöver det får du inte bekvämligheten med att lägga till pengar till ditt handelskonto med en fiatvaluta som amerikanska dollar.

Istället måste du troligen handla MIOTA mot USDT snarare än den faktiska amerikanska dollarn. För de omedvetna är USDT en kryptovaluta med ett värde motsvarande värdet på 1 USD.

Sammantaget bör handeln med oreglerade plattformar till varje pris undvikas.

Skulle du överväga att handla IOTA (MIOTA)?

Hur man handlar IOTA Online – Ställa in en handel

handel med IOTA

Den kanske viktigaste läran om hur man handlar med IOTA är “order”. När allt kommer omkring är det genom order som du kommunicerar din position med din mäklare.

Om du har handlat i någon kapacitet förut – kommer du redan att känna igen din order. Oavsett den finansiella tillgången – vare sig det är aktier eller valutor – förblir dessa order desamma.

Enkelt uttryckt berättar beställningen du gör mäklaren vilken typ av åtgärder de ska utföra för dina räkning.

Nedan listar vi de mest användbara beställningarna när IOTA handlas.

Köp eller sälj order

En köp / säljorder är den mest grundläggande av handelsorder och är obligatorisk för att öppna din position på marknaden.

Sammanfattningsvis:

 • Du gör en köporder om du spekulerar i att priset på IOTA kommer att stiga.
 • Du gör en säljorder om du spekulerar i att priset på IOTA kommer att falla.

Näringsidkare använder båda dessa order på varje IOTA-handel.

Om du till exempel öppnar en IOTA-handel med en köporder stänger du den med en försäljningsorder. Omvänt, om du öppnar din position med en säljorder, kommer du att stänga affären med en köporder.

Ingångspris

Köp- och försäljningsorder är bara grunderna för ordertyper. För att få ut det mesta av marknaden behöver du fler IOTA-handelsorder i din arsenal.

När du gör en beställning på IOTA frågar din online-mäklare dig utan undantag om du vill ha en marknadsorder eller en begränsningsorder. Dessa beställningar avgör vad din inträdestrategi är

 • Marknadsordning

Låt oss säga att IOTA kostar $ 0,35. Du vill handla IOTA till det här priset – så du gör en marknadsorder. Din mäklare kommer att utföra denna beställning åt dig omedelbart eller till närmaste tillgängliga pris. På grund av prisfluktuationer kan du dock se en liten skillnad i det pris som din beställning faktiskt utförs till.

 • Begränsa beställningen

Återigen, låt oss säga att det aktuella marknadspriset på IOTA ligger på $ 0,35. Men du vill inte öppna en handel förrän IOTA ökar till 0,37 dollar. I det här fallet ställer du in en gränsorder på $ 0,37. Din mäklare behåller beställningen i väntan på dig tills priset har uppnåtts eller om du avbryter den manuellt.

Som du kan föreställa dig föredrar en stor del av handlarna att använda limiterade beställningar medan de handlar med kryptovalutor – eftersom de möjliggör mer kontroll över din position. Med det sagt, om du vill öppna din IOTA-handel omedelbart är en marknadsorder vägen framåt.

Utgångsstrategi

Nu när du vet hur du går in på marknaden när du handlar med IOTA är det dags att undersöka exitstrategierna. Det är här ordern “take-profit” och “stop-loss” spelar in.

Låt oss erbjuda dig en förklaring av varje ordertyp:

 • A Göra vinst ordning låter dig låsa in din vinst vid en viss punkt. Till exempel, om din målvinst på din IOTA-handel är 3%, skapar du en vinst-order till 3% över eller under ditt ingångspris. Din mäklare kommer automatiskt att genomföra handeln om priset på IOTA uppfyller dina angivna vinstnivåer.
 • I form av stoppa förlusten order, de låter dig begränsa dina förluster på IOTA-affärer. Om du till exempel vill undvika att förlora mer än 1% skapar du en stop-loss-order på 1%. Din handel stängs automatiskt om priset på IOTA träffar din specifika stop-loss-prispunkt.

Låt oss hjälpa dig att förstå detta koncept lite mer med ett exempel:

 • Låt oss säga att du handlar med MIOTA / USD till ett ingångskurs på 0,3400 dollar.
 • Att tro att värdet på MIOTA kommer att stiga, gör du en köporder.
 • Vill du lösa ut med 3% vinst, sätter du en vinst för $ 0,3502.
 • Samtidigt vill du inte heller riskera att förlora mer än 1%.
 • Därför placerar du en stop-loss-order på $ 0,3366.

I denna handel finns det två potentiella resultat:

 • Om priset på MIOTA stiger till $ 0,3502, kommer din vinst med vinst starta in och handeln stängs med 3% vinst.
 • Om priset på MIOTA sjunker till 0,3366 USD kommer din stop-loss-order att genomföras och din handel kommer att avslutas med 1% förlust.

Det är vanligt för näringsidkare att specificera både vinst- och stop-loss-order på en enda handel. Oavsett vilken riktning marknaden rör sig kommer din handel att stängas automatiskt till ett pris som du har angett.

Hur man tjänar pengar på IOTA

Genom att använda ovannämnda handelsorder tar du bort behovet av att du ständigt tittar på marknaden och tidsbestämmer dina transaktioner därefter. Med detta sagt kommer inte dessa handelsorder att räcka om du lär dig att handla IOTA för första gången.

För det måste du också ha ett ordentligt grepp om de andra faktorerna som kommer att avgöra om du ger vinst på din IOTA-handel eller inte.

Här är en lista över andra viktiga överväganden när du handlar med denna digitala valuta.

1. Insats

När du handlar med IOTA måste du också ange din insats – vilket är den mängd pengar du är villig att riskera på den digitala valutan. Enkelt sagt, ju högre din insats desto högre blir dina vinster eller förluster.

För att ge dig en bättre uppfattning – om du satsar $ 500 på IOTA och gör en vinst på 1% – innebär detta en vinst på $ 5. Som jämförelse, om du sätter in en insats på $ 1000, blir din vinst från handeln $ 10.

Det kanske slår att den uppenbara metoden alltid är att spela det högre beloppet. Men när du har pengar som går in och ut från ditt handelskonto kan det vara svårt att hålla reda på dina risker.

Det är därför många handlare tillämpar en “strategi för hantering av bankrullar” när de handlar med IOTA och andra finansiella tillgångar.

Med några ord väger du hur mycket du har råd att riskera på IOTA från dina tillgängliga handelsfonder. Många handlare väljer att inte satsa mer än 2% av deras saldo i handeln åt gången.

Till exempel: om du har $ 5000 på ditt handelskonto – kommer du inte att spela mer än $ 100 på en IOTA-handel.

Lyckligtvis finns det flera online-mäklare som låter dig handla kryptovalutor med små insatser. Ett sådant exempel är eToro, där du kan handla IOTA för en minsta insats på bara $ 25.

Som du kan se är det således lättare att använda en personlig bankrullehanteringsstrategi som passar bäst för din budget.

2. IOTA-handelshävstång

Om handel med IOTA CFD är laglig där du bor kan du maximera dina vinster genom att använda hävstång.

Glöm inte att om du gör fel förutsägelser om framtida värde på IOTA, kan samma hävstång också förstora dina förluster.

För att illustrera poängen:

 • Anta att du gör en köporder på $ 2000 på IOTA / USD.
 • Du bestämmer dig för att använda hävstång på 1: 2.
 • IOTA ökar med 10% i värde.
 • Utan hävstång uppgår din vinst på denna handel till $ 200
 • Med hävstång på 1: 2 förstärks dina vinster till $ 400.

Det tar ingen expert att berätta att hävstångseffekt kan öka din vinstpotential avsevärt.

Som sådan kommer du att se många online-mäklare som erbjuder hävstång så högt som 1: 100 för att locka dig. Men se till att om du handlar med hävstångseffekt, gör du det alltid via en reglerad handelsplattform..

Om du inte gör det överlåter du dina pengar till en mäklare som inte tar investerarskydd på allvar.

Avgifter för handel med IOTA Online

Oavsett vilket IOTA-handelspar du väljer eller vilken strategi du använder, kommer du vara tvungen att betala avgifter till din online-mäklare.

I slutändan är online-mäklare affärsanläggningar som måste göra vinst.

Därför rekommenderas det alltid att du kontrollerar deras avgiftslista innan du öppnar ett konto.

IOTA Trading Commission

De flesta online-mäklare du stöter på debiterar dig en handelsprovision. Detta beräknas som en variabel ränta mot värdet på din IOTA-order.

För att ge dig en uppfattning om vad du kan betala: kryptovalutans handelsplattform Coinbase debiterar 1,49% provision på varje handelsåtgärd. Det betyder att du kommer att betala en 1,49% avgift två gånger, en gång när du öppnar din handel och sedan när du stänger den.

I andra änden av skalan finns eToro, där du kommer att kunna handla alla dess kryptovalutor som stöds till nollprovision.

IOTA Spread

Även om provisionen kan räknas som en direktavgift är spridningen mer en indirekt avgift som du betalar för handel med IOTA. Spreaden mäts som skillnaden mellan begärt pris och köpkursen för den finansiella tillgången i fråga.

Om köp- och försäljningspriserna har ett större gap kommer du att betala mer till din online-mäklare. Vad du vill ha är ett tätare gap som gör att du kan behålla mer av dina vinster för dig själv.

Till exempel, om din online-mäklare debiterar dig en spread på 2%, går du direkt in på marknaden med en förlust på 2%. Detta innebär att du behöver minst 2% i vinster för att jämna ut denna IOTA-handel. Eventuella intäkter som överstiger detta 2% -märke redovisas endast som din faktiska vinst.

Andra IOTA-handelsavgifter

Mäklaravgifter slutar inte med provisioner och spreadar.

Tvärtom bör du också hålla koll på andra avgifter som ofta tas ut:

 • Insättningar / uttag: Vissa mäklare tar ut transaktionsavgifter för behandling av insättningar och uttag. På Binance är en avgift på 2% involverad på varje betalning / kreditkortsbetalning. Som jämförelse tillåter eToro dig att sätta in pengar till bara 0,5%, och bara om du lägger till medel i en annan valuta än USD.
 • Inaktivitetsavgift: Om du inte uppfyller minsta möjliga aktivitet på ditt konto kan du också vara skyldig att betala en inaktivitetsavgift. Vanligtvis väntar mäklare tills 12 månader utan aktivitet för att debitera dig denna avgift.
 • Övernattningsavgift: Denna avgift är i huvudsak räntan du betalar din mäklare för att hålla dina CFD-positioner öppna över natten. Du kommer att debiteras ett belopp för varje dag du lämnar affären öppen. Detta debiteras också på positioner som inte är CFD när hävstång tillämpas.

Sammantaget erbjuder eToro dig några av de bästa marknadsräntorna när det gäller handel. Du betalar ingen provision för att handla IOTA, och om du finansierar ditt konto i USD finns det ingen depositionsavgift.

Redo att börja handla IOTA (MIOTA)?

Hur man handlar IOTA 2021 – steg-för-steg-genomgång

Är du redo att börja handla IOTA från ditt eget hem?

Allt du behöver göra är att följa stegen nedan för att ställa in ditt handelskonto, så kommer du att vara bra att handla IOTA direkt!

Steg 1: Välj en IOTA-handelsplattform

Det första du ska göra är att hitta en pålitlig online-mäklare som du kan handla med IOTA på. Om du startar en sökning nu kommer du att bli förvånad över det stora antalet online-mäklare där ute.

Det är därför absolut nödvändigt att du väljer klokt, eftersom du kommer att anförtro dina pengar till din handelsplattform.

Med hänsyn till detta har vi skrivit ner de viktigaste punkterna du måste tänka på när du väljer en IOTA-mäklare:

 • Förordning: Är online-mäklaren reglerad av ett välkänt, auktoritativt organ som FCA, CySEC eller ASIC?
 • Avgifter: Vilka provisioner, spreadar och andra handelsavgifter debiterar mäklaren?
 • Betalningar: Vilka betalningsmetoder är tillgängliga på handelsplattformen?
 • Minsta insättningar: Hur mycket är det minsta insättningsbeloppet och insatsen som krävs för att du ska börja handla IOTA?
 • IOTA-par: Vilka fiat och digitala valutor kan du handla IOTA mot?
 • Handelsplattform: Är handelsplattformen enkel att använda och tillräckligt vänlig för investerare på alla nivåer?
 • Mobil app: Erbjuder handelsplattformen en mobilapplikation?

Om din sökning efter den perfekta online-mäklaren tar för mycket tid och ansträngning – rekommenderar vi att du kolla in eToro. För att ge en glimt av vad du är ute efter eToro, här är en lista över de mest imponerande funktionerna:

 • Handelsplattformen har licenser från FCA, ASIC och CySEC. USA: s invånare kan handla med lätthet, eftersom de vet att eToro är registrerat hos FINRA.
 • eToro erbjuder inte bara kommissionsfria transaktioner utan också konkurrenskraftiga spreadar på alla tillgängliga finansiella tillgångar.
 • Du kan behandla betalningar via banköverföringar, kredit- / betalkort och även använda e-plånböcker som PayPal.
 • Du kan börja handla IOTA med en minsta insats på bara $ 25.

Steg 2: Öppna ett IOTA-handelskonto

Gå till webbplatsen för din valda mäklare och Bli Medlem.

För att öppna ditt konto måste du ange din personliga information. Detta inkluderar ditt namn, adress, födelsedatum och kontaktuppgifter.

Om plattformen följer KYC-föreskrifterna (vilket den borde) måste du också ladda upp en kopia av ditt foto-ID. Detta kan vara ditt pass eller körkort.

På eToro görs identitetsverifieringen med hjälp av automatiserad ID-teknik, vilket innebär att du kommer att kunna börja handla nästan direkt.

Steg 3: Sätt in medel

Med ditt konto bekräftat kan du finansiera ditt handelskonto.

När det gäller betalningar kommer de flesta mäklare att erbjuda dig ett sortiment av metoder, allt från bankkort till tredjepartsplånböcker. Obs! Om du väljer en banköverföring tar det några dagar att behandla din insättning.

Steg 4: Välj IOTA Trading Market

Med dina fonder redo kan du välja vilket IOTA-par du vill handla. Du kan utföra en enkel sökning på eToro, och plattformen visar de tillgängliga IOTA-handelspar som du kan välja mellan.

Steg 5: Placera IOTA Trade

Nu är allt som återstår för dig att placera dina handelsorder. Vid den här tiden kanske du vill bläddra uppåt och ta en snabb sammanfattning av de ordertyper som vi diskuterade i avsnittet "Ställa in handelsorder."

När du är säker kan du fortsätta och ställa in din första IOTA-order. Baserat på dina spekulationer, gör en köp- eller säljorder. Klicka på "Öppen handel" kommer att utföra din IOTA-handel.

Du har precis placerat din första IOTA-handel framgångsrikt. Om du använder eToro, din handel är 100% provisionfri!

Hur man handlar IOTA Guide – Bedömningen

Om du känner dig inspirerad att börja handla IOTA, se till att du väljer en reglerad online-mäklare.

eToro ger dig möjlighet att handla kryptovalutor mot både fiat och andra digitala tillgångar. Du hittar plattformen lättanvänd, med provisionfri handel och en kryptovalutaplånbok för att lagra dina IOTA-mynt.

I slutändan, genom att läsa guider som vår och följa marknaden noggrant, kan du behärska konsten att handla IOTA från ditt hem.

eToro – Bästa IOTA-mäklare

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Vanliga frågor

Är det säkert att handla IOTA?

Ja – med tanke på att du handlar med den digitala tillgången via en licensierad mäklare som eToro.

Hur kan jag börja handla IOTA?

Det bästa sättet att handla IOTA är genom en ansedd och licensierad handelsplattform som eToro. Du kan finansiera ditt handelskonto med minst $ 200 och börja handla IOTA med en insats så liten som $ 25.

Är det möjligt att bli rik genom att handla IOTA?

Din förmåga att göra vinst genom att handla IOTA beror på hur bra du förutsäger marknaden. För att göra det måste du undersöka kryptovalutamarknaden och ha en strategi för bankrullehantering för att mildra dina risker.

Kan IOTA handlas lagligt i USA?

Ja, du kan handla IOTA lagligt i USA. Observera dock att du inte kommer att kunna komma åt IOTA CFD: er.

Hur kan jag handla IOTA med hävstångseffekt?

Om du bor i ett land där CFD är tillåtna kan du hitta en reglerad mäklare som erbjuder hävstång.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner