Hur man handlar Zcash: En steg-för-steg-guide

Zcash Trading 2021 | Lär dig hur man handlar ZEC

Vill du lära dig att handla Zcash men vet inte var du ska börja? Den här guiden lär dig allt du behöver veta om ZEC-handel och granskar den bästa kryptomäklaren.

Handelsplatsen för kryptovaluta blir allt populärare bland dem som söker en kombination av hög likviditet och volatilitet.

Som med de flesta kryptotillgångar kan du handla Zcash mot en fiatvaluta som USD, eller mot andra digitala valutor som Bitcoin eller Ethereum.

För dem som är intresserade av kryptovalutahandeln har vi sammanställt en omfattande guide om hur man handlar Zcash 2021.

Inom det dyker vi in ​​i grunderna för denna digitala tillgång, ordertyper, risk / avkastningsstrategier och hur du kan välja en online-mäklare för att handla Zcash från ditt hem.

Innehåll

Hur man handlar Zcash i 5 enkla steg

Vad är Zcash Trading?

Hur fungerar Zcash Trading?

Hur man handlar Zcash online – Ställa in en handel

Hur man tjänar pengar på Zcash

Hur man handlar Zcash 2021 – steg-för-steg-genomgång

Hur man handlar Zcash Guide – Bedömningen

Vanliga frågor

Hur man handlar Zcash i 5 enkla steg

För att handla ZEC är det första steget att öppna en kassa med en reglerad börs, deponera medel, välja Zcash från plattformslistan och sist köpa ZEC (gå lång) eller sälja ZEC (gå kort).

Den här guiden om hur man handlar med Zcash kommer att bryta ner allt i Laymans termer så att du inte handlar blindt. Men om du inte riktigt har tid att läsa igenom hela vägen är det här du behöver göra för att handla ZEC nu.

Steg 1: Öppna ett konto med en reglerad kryptobörs

Steg 2: Finansierar ditt konto

Steg 3: Välj hur mycket Zcash du vill handla

Steg 4: Köp ZEC (gå länge) eller sälj ZEC (gå kort)

Steg 5: Bekräfta handeln

Vad är Zcash Trading?

Zcash (ZEC) är en digital valuta utformad med ett huvudmål – att säkerställa sina användares integritet. Det började som en gaffel i Bitcoin blockchain och etablerade sig snart som en av de snabbast växande digitala tillgångarna i rymden.

Zcash skiljer sig från Bitcoin med sin selektiva avslöjande funktion – vilket garanterar att transaktionsdetaljer som avsändare, mottagare och det överförda beloppet kan hållas privat baserat på dina behov.

Med detta sagt är marknadsutsikterna för denna digitala valuta i stort sett volatila. Som det är fallet med alla kryptovalutor ändras det ekonomiska värdet av Zcash flera gånger under en enda handelsdag.

När du handlar med Zcash är ditt mål att korrekt förutsäga om kryptovalutans pris kommer att öka eller minska från dess nuvarande marknadsvärde.

Om fler handlare vill komma åt Zcash genom att köpa den digitala valutan, kommer tillgångens pris att öka. Om det å andra sidan finns fler som säljer Zcash än att köpa det, kommer priset att sjunka.

Prognoser för hur marknaden kommer att röra sig och placera dina affärer i enlighet därmed är hur du kommer att göra en vinst när du handlar med Zcash.

Låt oss visa dig ett grundläggande exempel på hur Zcash-handel fungerar:

 • Låt oss säga att det nuvarande värdet av Zcash är $ 75
 • Det betyder att du handlar med paret ZEC / USD.
 • Att tro att priset kommer att stiga, gör du en köporder på Zcash.
 • Din insats på denna handel är $ 1 000.
 • På två veckor ligger priset på Zcash på $ 76,50
 • Detta motsvarar vinster på 2%.

Eftersom du spekulerade korrekt gjorde du en vinst på $ 20 på denna handel (baserat på en insats på $ 1000).

Som framgår av exemplet ovan förblir grunden för handel med Zcash densamma för alla tillgångsslag. Det vill säga, din vinstpotential beror på hur exakt du spekulerar marknadens sentiment på kryptovalutan.

Hur fungerar Zcash Trading?

Handelsbegränsningarna för kryptovalutor och andra finansiella tillgångar delar en hög grad av likhet.

Med detta sagt har handelsmarknaden för aktier, råvaror och valutor funnits i över hundra år. Som jämförelse har handel med kryptovaluta endast funnits i ett decennium eller så.

Mot bakgrund av detta tror vi att det bästa sättet att börja handla Zcash online är att först förstå grunderna för kryptovalutahandeln.

Zcash-handelsrörelser

Om du funderar på hur du handlar med Zcash är det viktigt att du vet vilka faktorer som kan förändra utbudet och efterfrågan. Till exempel – aktuella frågor, teknisk utveckling, ekonomiska nyheter, reglering eller säkerhet för kryptovalutabörser.

Enkelt uttryckt, om sentimentet mot Zcash-projektet är positivt, kommer fler handlare att köpa myntet, och detta kommer att återspeglas i dess pris. Om denna entusiasm mot Zcash bleknar kommer priset att minska.

Vad som helst, du kan handla Zcash 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, via en online-mäklare.

Som du kan föreställa dig kommer priset på Zcash att skilja sig något mellan flera kryptovalutaplattformar. En plattform kan citera dig $ 93,50, medan på den andra kommer du att se Zcash till ett pris av $ 93,52.

En sådan prisskillnad är bara vanlig mellan konkurrerande handelsplattformar och har oavsett ingen inverkan på din potential att göra vinst.

Zcash-handelspar

Det finns två sätt att handla en kryptovaluta.

Det första alternativet är ett crypto-fiat-par, där du handlar Zcash mot en “fiat” -valuta. Det bästa exemplet för detta är ZEC / USD – med ZEC som kryptovaluta och US-dollar som fiat.

Med den amerikanska dollarn som de facto global valuta kommer du att upptäcka att Zcash oftast handlas mot den.

Med detta sagt tillåter vissa handelsplattformar som eToro dig också att handla Zcash mot andra större valutor, såsom det brittiska pundet (ZEC / GBP), Euro (ZEC / EUR), australisk dollar (ZEC / AUD) och japansk yen (ZEC / JPY).

Viktigast är att handel med Zcash mot fiatvalutor kan ge dig tillgång till hög likviditet och handelsvolymer.

Det andra alternativet är att handla Zcash mot en annan kryptovaluta – som ett krypto-kryptopar. Till exempel tillåter eToro dig att handla Zcash mot Bitcoin (ZEC / BTC), Ethereum (ZEC / ETH), Stellar (ZEC / XLM), Dash (ZEC / DASH) och mer.

När du handlar med krypto-kryptopar spekulerar du i handelsparets växelkurs. Detta kräver att du har ett ordentligt grepp om båda de digitala valutorna i fråga.

Som ett resultat väljer nybörjare ofta att handla Zcash mot en fiatvaluta. Det är inte bara lättare att spekulera, utan också enklare att kvantifiera dina vinster och förluster.

Lång eller kortvarig handel

Kryptovalutamarknaden är full av osäkerhet. Hur du utnyttjar denna volatilitet beror på vilken handelsväg du tar.

Om du väljer långsiktig investering kommer du att köpa Zcash-mynt – i hopp om att priset ska öka i framtiden. Handlare som föredrar detta "köp och håll" strategi tenderar att hålla fast vid sin digitala valuta i veckor, månader eller ibland, till och med år i taget.

På det här sättet lagrar du den digitala tillgången i din kryptoplånbok och väntar på rätt tid att avyttra dessa tillgångar och göra den största ekonomiska avkastningen.

Att välja en långsiktig strategi minskar behovet av dig att spåra den kortsiktiga volatiliteten på marknaden. Av denna anledning "köp och håll" tillvägagångssätt kan passa bättre för nybörjare.

Å andra sidan kräver en kortvarig handelsstrategi att du är expert på teknisk analys för att hjälpa din beslutsprocess. Det kan ta månader för dig att få en förståelse för kartläsning och marknadsanalys.

Om du handlar med Zcash på kort sikt är det du är intresserad av – ditt mål är att göra blygsamma vinster regelbundet. Du kan uppnå detta genom att handla mycket flytande par som ZEC / USD eller ZEC / BTC.

Handel och egen Zcash

Som vi nämnde ovan kan du välja en "köp och håll" strategi om du vill ta direkt ägande av Zcash-mynt. Om det är så du vill gå vidare är det bäst att köpa kryptovalutan direkt via en reglerad online-mäklare som eToro.

Med 17 miljoner nöjda kunder har eToro ett långvarigt rykte inom handelsscenen. Du kan köpa Zcash-mynt helt utan provision och förvara dem gratis i en dedikerad kryptoplånbok.

Samtidigt är det värt att notera att den långsiktiga strategin inte bara är reserverad för nybörjare. På eToro hittar du handlare av alla färdighetsuppsättningar som investerar i Zcash på lång sikt.

Zcash-handel

I en kortsiktig handelsstrategi försöker du dra nytta av ständigt föränderliga rörelser i marknadspriset på Zcash.

Om du föredrar att handla Zcash genom att använda en “swing trading” eller “day trading” -strategi – kan du välja en online-mäklare som erbjuder Zcash CFD (Contract for Differences.)

CFD: er är derivatinstrument som spårar verkliga prisrörelser för tillgången i fråga – i det här fallet Zcash.

Det finns två huvudfördelar med att ta CFD-rutten:

 • CFD: er låter dig gå både lång och kort – vilket innebär att du kan dra nytta av både hausseartade och baisseartade marknader.
 • Med Zcash CFD kan du handla med hävstångseffekt.

Vid denna tidpunkt bör vi nämna att CFD-instrument är förbjudna i USA enligt inhemska värdepapperslagar. Inte bara det, enligt FCA är krypto-CFD förbjudna för brittiska medborgare också.

Å andra sidan kan de som bor i Europa, Australien, Nya Zeeland och många andra regioner dra nytta av obegränsad tillgång till Zcash CFD-handelsplatsen.

Om du är fast besluten att få tillgång till hävstångseffekter via CFD, oavsett om det är lagligt i ditt land eller inte – kan du göra det via en utbyte av kryptovaluta från tredje part. Var dock försiktig – som i de flesta fall är dessa plattformar fria från regler.

Dessutom, om du väljer en oreglerad plattform är det osannolikt att du kommer att kunna handla Zcash mot fiatvalutor. Istället måste du nöja dig med att handla “ZEC / USDT” snarare än “ZEC / USD”. För de som är medvetna är ‘USDT’ en digital valuta som heter Tether, med sitt värde kopplat till en USD.

Skulle du överväga att handla Zcash?

Hur man handlar Zcash online – Ställa in en handel

En handelsorder gör att du kan förmedla din position till en online-mäklare. Det finns några olika handelsorder som du kan använda för att ange hur du vill komma in på kryptovalutamarknaden och hur du vill avsluta den.

Om du har handlat i någon form tidigare kanske du redan känner till olika typer av handelsorder. Oavsett, i det här avsnittet kommer vi att ta en snabb titt på de mest användbara beställningarna att handla Zcash online.

Köp eller sälj order

Köp- och säljorder är alltid den mest grundläggande av alla handelsorder.

I några få ord:

 • Om du spekulerar i att priset på Zcash kommer att stiga – gör du en köporder.
 • Om du spekulerar i att värdet på Zcash kommer att falla – gör du en säljorder.

Alla dina kryptovalutahandel kräver att du skapar både en köp- och säljorder. Den ena låter dig komma in på marknaden, medan den andra gör att du kan stänga affären.

Om du till exempel går in på Zcash-marknaden med en köporder – kommer du att avsluta handeln med en försäljningsorder – och vice versa.

Ingångspris

När du öppnar en Zcash-handel med din online-mäklare har du alltid möjlighet att ange hur du vill komma in på marknaden. Detta görs genom att välja mellan en ”marknadsorder” och en ”gränsorder.

 • Du placerar en Marknadsordning när du vill att din beställning ska genomföras direkt. Låt oss till exempel säga att priset på Zcash är $ 90,50. Du vill handla Zcash till det här priset – så du skapar en marknadsorder. Din mäklare utför detta direkt eller till närmaste tillgängliga pris. Som sagt, på grund av fluktuationer på marknaden kan du se en liten skillnad i det pris du beställde och priset det utfördes.
 • A Begränsa beställningen gör att du kan köpa eller sälja din tillgång till en viss prisnivå. Låt oss än en gång säga att Zcash värderas till $ 90,50. Du vill inte komma in på marknaden förrän priset på ZEC ökar till $ 92,00. Det är här en gränsorder kommer in. Din mäklare kommer endast att utföra handeln om och när Zcash når prismålet, eller om du avbryter handeln manuellt.

Om du undrar vilken ordertyp du ska välja – det beror på din handelsstrategi. Men det måste betonas att gränsorder gör att du kan behålla viss kontroll över din position – så de föredras vanligtvis av erfarna Zcash-handlare.

Utgångsstrategi

Hittills har vi tittat på hur du kan komma in på marknaden när du handlar med Zcash. När du vill avsluta handeln kommer du att utnyttja ordern “take-profit” och “stop-loss”.

Låt oss hjälpa dig att rensa dimman med en förklaring av var och en:

 • A Göra vinst beställa låser in vinsten från din handel på en viss nivå. När du till exempel handlar med Zcash kan du ställa in en vinst-order till 2% över eller under dess nuvarande pris. Om Zcash når riktpriset stängs handeln automatiskt – vilket säkerställer vinsten.
 • A Stoppa förlusten order kan användas när du vill undvika att förlora mer än en viss nivå. Till exempel – om du vill begränsa dina förluster till 2% på din Zcash-handel kan du ställa in din stop-loss till 2% över eller under dess nuvarande värde. Din mäklare stänger affären åt dig om eller när ZEC-mynt når den angivna prispunkten.

Om du bara lär dig att handla Zcash för första gången får du en tydligare bild av dessa beställningar från exemplet nedan:

 • Antag att du handlar ZEC / USD till ett pris av $ 90,50.
 • Spekulerar att värdet kommer att stiga – du gör en köporder.
 • Om ZEC stiger i värde med 3% vill du ta ut pengar.
 • Som sådan placerar du en vinst-vinst på $ 93,21
 • Samtidigt vill du inte riskera att förlora mer än 1%.
 • Så du skapar en stop-loss-order till 89,59 $.

I denna handel, om ZEC / USD stiger till $ 93,21, kommer din mäklare att utföra din vinst-order.

Tvärtom, om ZEC / USD sjunker till 89,59 $, kommer din stop-loss-order att utföras istället.

De flesta erfarna handlare föredrar att ställa in både en vinst och en stop-loss-order på samma position, på vardera sidan av det aktuella priset. På detta sätt, oavsett om det är vinst eller förlust, kommer mäklaren att stänga affären automatiskt – till priser som du förutbestämt.

Hur man tjänar pengar på Zcash

Specifikationerna för handel med Zcash skiljer sig inte så mycket från aktier och råvaror. Medan handelsorder ger dig en viss kontroll över dina positioner finns det några fler överväganden som avgör din förmåga att tjäna pengar på att handla Zcash.

Här är några viktiga mått som kommer att påverka resultatet av dina Zcash-transaktioner.

1. Insats

Först och främst beror på hur mycket du kan tjäna pengar när du handlar Zcash på hur mycket du är villig att riskera. Vid handel kallas detta belopp för en insats.

Som du kan föreställa dig, ju mer du satsar, desto högre blir dina potentiella vinster – liksom dina förluster.

För att ge dig ett bättre perspektiv, säg att du satsar $ 1000 på Zcash och gör en vinst på 5%. Det betyder att du får motsvarande $ 50. Om du hade ökat din insats till 5 000 dollar, tjänar du 250 dollar på samma transaktion.

Med detta sagt är det alltid bäst att bestämma din insats baserat på det belopp du har på ditt handelskonto. Handlare kallar detta a "strategi för bankhantering" – där du bestämde dig för att ta högst en viss procentandel av dina tillgängliga handelsfonder.

Till exempel har majoriteten av erfarna Zcash-handlare en strategi att inte riskera mer än 2% av saldot. Så om du har $ 2000 på ditt konto kommer du att satsa maximalt $ 40 på en enda Zcash-handel.

Nu kommer de flesta online-mäklare att kräva ett lägsta insatsbelopp för att börja handla Zcash. På eToro kan du börja handla Zcash med så lite som $ 25 – vilket gör det möjligt för dig att ha en strategi för bankhantering som bäst passar din budget.

2. Handelshävstång för Zcash

Om du bor i ett land där CFD-handel är laglig, bör du kunna få tillgång till hävstång. Även om handel med hävstång säkert kan öka dina vinster, bör du också komma ihåg att om du gör fel förutsägelser – kommer dina förluster att förstoras.

Låt oss ge dig ett exempel på Zcash-handel med hävstångseffekt:

 • Du gör en köporder värt $ 1000 på ZEC / USD.
 • Du använder hävstång på 1: 2
 • Zcash stiger i värde med 5%.
 • Utan hävstång är din vinst på denna handel $ 50
 • Eftersom du använde en hävstång på 1: 2 uppgår din vinst nu till $ 100

Som framgår av detta exempel kan hävstångseffekten öka din vinstpotential exponentiellt.

Vissa mäklare erbjuder hävstång så mycket som 1:50 eller till och med 1: 100. Innan du handlar med dem, kontrollera alltid om mäklaren är licensierad av rätt tillsynsorgan. Om inte rekommenderas det att du håller dig borta från dem.

Avgifter för handel med Ethereum Online

De flesta online-mäklare debiterar dig en avgift för att handla Zcash på deras plattform. Specifikationerna för dessa avgifter beror på din valda mäklare.

För att ge dig en uppfattning om vilken typ av avgifter du kan förvänta dig har vi utarbetat en lista över de vanligaste som vanligtvis debiteras av online Zcash-mäklare.

Zcash Trading Commission

Handelsplattformar debiterar dig en provision varje gång du börjar eller avslutar en handel. En provision beräknas vanligtvis i procent mot storleken på din insats.

För att ge dig en bild av vad som finns där ute – Coinbase debiterar dig en 1,49% provision för att handla Zcash, en gång när du går in i handeln och igen när du lämnar den.

I stark kontrast, på eToro kan du handla Zcash till 0% provision. Istället måste du bara betala en konkurrensspridning – mer om det nedan.

Zcash Spread

Enkelt uttryckt är skillnaden skillnaden mellan köpkursen och försäljningspriset för den omsättbara tillgången. När du handlar med Zcash vill du leta efter tätare luckor mellan de två priserna – så att du betalar mindre till din online-mäklare.

Ju strammare spridningen är, desto mer av din potentiella vinst kan du behålla för dig själv.

Till exempel, om spread är 1,90% på din Zcash-position, börjar du din handel med 1,90% förlust. Med andra ord måste du tjäna 1,90% i vinst för att jämna ut den här handeln.

Andra Zcash-handelsavgifter

Provisioner och spreadar är bara de mest grundläggande av avgiftstyper som din online-mäklare kan debitera dig. Dessutom kommer du sannolikt att stöta på ett sortiment av administrativa avgifter när du handlar med Zcash.

Detta inkluderar:

 • Insättningar / uttag: Vissa mäklare kan ta ut en avgift för att göra insättningar och / eller när du behandlar uttag. Över på eToro måste du betala en liten avgift på 0,5% för att sätta in pengar. Gäller endast om du inte finansierar ditt konto i amerikanska dollar.
 • Inaktivitetsavgift: De flesta handlare kräver att du betalar en inaktivitetsavgift för att inte upprätthålla minsta möjliga aktivitet på ditt handelskonto. Denna avgift debiteras månadsvis efter en viss period utan aktivitet – oftast efter 12 månader.
 • Övernattningsavgift: Även kallad bytesavgift debiteras denna avgift när du håller dina handelspositioner öppna över natten. Du måste betala avgiften för varje dag tills du avslutar affären. Detta är vanligtvis bara fallet om du handlar med CFD eller använder hävstång.

I slutändan, om inte försiktig, kan dessa extra avgifter alltid äta bort dina vinster. Som sådan betonar vi att du kontrollerar avgifterna och provisionerna du är ansvarig för innan du väljer en Zcash-handelsplats.

Redo att dyka in i Zcash handel?

Hur man handlar Zcash 2021 – steg-för-steg-genomgång

Vid denna tidpunkt bör du känna dig redo att börja handla Zcash.

Vi har täckt grunderna för kryptovalutahandel, ordertyper och hur du kan hantera din risk / belöningsstrategi för att maximera dina chanser att lyckas.

Vår guide om hur man handlar med Zcash berättar nu stegen du behöver följa för att börja handla med den här digitala valutan just nu!

Steg 1: Välj en Zcash-handelsplats

En av de första sakerna att göra är att hitta en reglerad och respekterad online-mäklare för din Zcash-handel.

Fintech-sektorn är överfull av handelsplattformar – både bra och dåliga. Det är viktigt att du gör dina läxor, så att du aldrig överlåter dina surt förvärvade pengar till fel händer.

Här är några av de faktorer du måste tänka på när du söker efter en online-mäklare för att handla Zcash:

 • Förordning: Har online-mäklaren en licens från ett respektabelt tillsynsorgan som ASIC, FCA eller CySEC?
 • Avgifter: Hur mycket måste du betala som provisioner, spreadar och andra handelsavgifter?
 • Betalningar: Vilka betalningsmetoder stöder mäklarplattformen?
 • Minsta insättningar: Kräver mäklaren ett lägsta insättningsbelopp och en insats som krävs för att du ska börja handla Zcash?
 • Zcash-par: Vilka Zcash-handelspar erbjuder webbplatsen?
 • Handelsplattform: Är plattformen användarvänlig för handlare på alla nivåer?
 • Mobil app: Erbjuder mäklarsidan en mobilapp att handla på språng?

Det är uppenbart att det finns mycket att tänka på innan du registrerar dig på en Zcash-handelsplats.

Vi rekommenderar starkt att du bara väljer reglerade plattformar som säkerställer att dina rättigheter som investerare skyddas. Exempelvis regleras eToro av tre respekterade organ – CySEC, ASIC och FCA.

Om du inte har lagt en nål på en mäklare än, rekommenderar vi att du utforskar eToro först. Den sociala handelsplattformen erbjuder massor av Zcash-handelspar, bland andra kryptovalutor och finansiella instrument.

Plattformen har gjort användarupplevelsen perfekt för både nybörjare och erfarna handlare. Om du är en nybörjare, har eToro funktioner som ‘Copy Trader’ – som låter dig investera i och kopiera handelsstrategier för en erfaren handlare.

Viktigast av allt, du kan handla Zcash till noll provision och få tillgång till konkurrensspridningar. Den minsta insatsen som krävs för kryptovalutor är också ganska uppnåelig för handlare – endast $ 25 per handel.

Steg 2: Öppna ett Zcash-handelskonto

När du har valt din reglerade online-mäklare kan du fortsätta öppna ett konto hos dem. Du måste uppge din grundläggande personliga information, inklusive ditt namn, adress, kontaktuppgifter och födelsedatum.

eToro, processen tar mindre än tio minuter. Som en reglerad mäklare som följer KYC-regler kommer eToro också att be dig att verifiera ditt konto med foto-ID. Du behöver dock inte göra detta förrän du behöver sätta in mer än 2250 $ eller göra ett uttag.

Steg 3: Sätt in medel

Därefter kan du lägga till pengar på ditt handelskonto.

eToro accepterar en rad betalningsmetoder, såsom banköverföringar, bankkort och e-plånböcker som PayPal eller Neteller.

Steg 4: Välj Zcash Trading Market

När ditt handelskonto är fullt finansierat kan du nu välja den Zcash-marknad som du vill handla.

På eToro hittar du Zcash som handlas mot både crypto-crypto och crypto-fiat-par. För att hitta respektive handelsmarknad du är intresserad av kan du helt enkelt söka efter den.

Steg 5: Placera Zcash Trade

Vid det här laget är allt som återstår för dig att placera din första Zcash-handel. Om du behöver en snabb uppdatering kan du bläddra upp och läsa vårt avsnitt på "Ställa in en Zcash Trade" ännu en gång.

Om du är säker på din förutsägelse, fortsätt och gör din första köp- eller säljorder. När du är klar kan du slå "Öppen handel" för att utföra din handel. Och det är allt!

Hur man handlar Zcash Guide – Bedömningen

Kryptovalutor var en av de bästa tillgångsklasserna 2020. Att lära sig att handla Zcash kan ta tid, men det är väl värt ansträngningen.

Oavsett vilken handelsstrategi du väljer, se till att du endast handlar Zcash via en topprankad och reglerad kryptovalutaplattform. Som vi har nämnt flera gånger i denna guide har eToro fångat vår uppmärksamhet i många avseenden.

Genom att välja eToro kan du dra nytta av provisionfria transaktioner och konkurrenskraftiga spreadar på alla finansiella tillgångar. Bäst av allt är att denna reglerade plattform är perfekt användarvänlig och välkomnande för alla nybörjare.

eToro – Bästa plattform för handel med Zcash

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara pålitliga inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Vanliga frågor

Handlar Zcash säkert?

Ja – Zcash-handel är säkert. Vi rekommenderar dock att du väljer en online-mäklare med licens från FCA, CySEC eller ASIC.

Hur börjar jag handla Zcash?

Allt du behöver göra är att registrera dig på en reglerad handelsplats och sätta in medel. På eToro kan du börja handla Zcash från så lite som $ 25.

Hur kan jag tjäna pengar genom att handla Zcash?

Som med alla tillgångar måste du spekulera på marknaden korrekt för att tjäna pengar på din Zcash-handel.

Kan Zcash handlas lagligt i USA?

Ja, handel med Zcash är lagligt tillåten i USA. Men amerikaner kan inte handla Zcash CFD.

Kan jag handla Zcash med hävstångseffekt?

Ja – om handel med CFD är tillåten där du bor kan du använda hävstång genom en reglerad mäklare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner