Hur man köper EOS – Nybörjarguide 2021

Vill du hoppa direkt till svaret? Du kan köpa EOS på eToro.

Populariteten av att köpa och sälja digitala valutor har tagit världen med storm. Detta speciella Blockchain-baserade system ‘EOS’ skapades 2007 av mjukvaruföretaget Block.one.

Det finns uppskattningsvis 7800 olika kryptovalutor, och EOS gör topp 15 när det gäller marknadsvärde.

Intresserad av att lära dig att köpa EOS men är osäker på var du ska börja? Håll dig där du är.

I den här omfattande How to Buy EOS-guiden går vi igenom alla aspekter av att köpa denna populära digitala tillgång.

Vi täcker grunden för hur man registrerar sig hos en anmärkningsvärd EOS-mäklare online, liksom att belysa reglering, plattformsavgifter, investeringsplaner och lagring.

Köp EOS i 5 steg

Om du är fastspänd för tiden och vill komma tillbaka till den här guiden senare – kommer du att se hur du köper EOS i 5 steg nedan.

Steg 1: Öppna ett onlinekonto

Steg 2: Finansiera ditt nya konto

Steg 3: Sök efter EOS från listrutan över kryptovalutor

Steg 4: Fyll i den mängd EOS du vill köpa.

Steg 5: Bekräfta din order

investera i eos

Steg 1: Välj en EOS-mäklare eller Exchange online

Som visas i 5-stegsgenomgången ovan rekommenderas det starkt att du bara köper EOS på en reglerad kryptoplattform.

Hos den värdefulla mäklaren eToro kan du köpa EOS på en säker och direkt basis. Denna säkerhet kommer från flera reglerande organ – som vi utarbetar längre ner på denna sida.

Vissa investerare köper digitala valutor via en tredje parts kryptobörs där du kan byta en annan kryptotillgång som Bitcoin till EOS.

Detta rekommenderas inte för nybörjare eftersom det oftare inte är någon licens från en myndighet.

Däremot hålls eToro ansvarig för sina handlingar som företag, vilket i sin tur innebär att du som kund kan köpa EOS säkert och på ett nybörjarvänligt sätt.

Inte bara är mäklaren registrerad i USA med FINRA, utan plattformen regleras av FCA, ASIC och CySEC. Denna regleringsnivå bör rensa alla tvivel om mäklarens legitimitet.

Förordning

Fortsätt bör du prioritera reglering framför de flesta andra faktorer när du funderar på hur du köper EOS online.

Denna ovannämnda förordning ger en skydd mot diskontinuerliga “mäklare” i branschen, varav hundratals väntar på att dra nytta av intet ont anande investerare.

Det har funnits så många berättelser om oreglerat kryptobörs som hackats, med förövarna som släppt undan med miljontals dollar i digitala tillgångar. Ergo, det är vettigt att undvika den här typen av plattform.

Även om börsen kan ha goda avsikter, utan reglerande organisationer bakom det är du ensam om dina pengar blir stulna.

När du har slutfört ditt köp är ett annat alternativ att ta hand om och lagra dina egna EOS-mynt. Det handlar om att dra tillbaka den digitala tillgången till din plånbok.

Återigen kan detta lämna nybörjare i en ganska sårbar position, eftersom du är helt ansvarig för att hålla din privata nyckel (ett långt lösenord med flera tecken) säkert från fel händer.

Efter att du registrerat dig hos reglerad mäklare eToro kan du lagra dina EOS-mynt utan extra kostnad på ett säkert ställe. Detta är tack vare det uppmärksamma ögat från flera licensbyråer som skyddar branschen.

Betalningsmetoder

När du väljer att köpa EOS via en online-mäklare bör du inte ha några problem med att köpa kryptovalutor med din föredragna betalningsmetod.

Under de tidiga åren av digitala valutor – att köpa EOS-mynt skulle ha varit en helt annan upplevelse. Inte bara skulle ditt enda betalningsalternativ ha varit den utdragna processen för banköverföring, men det fanns berättelser om människor som väntade veckor eller aldrig fått sina mynt alls.

eToro är stark när det gäller betalningsmetoder. Mäklaren tillåter kunder att sätta in och ta ut med en mängd olika typer. Från den tröga och traditionella banköverföringen – till supersnabba kredit- / betalkort som Visa och Mastercard. Plattformen är också kompatibel med e-plånböcker som PayPal, Klarna, Neteller och Skrill för att nämna några.

Avgifter och provisioner

När du börjar med ett nytt ekonomiskt äventyr är det viktigt att ha ögonen öppna för kostnaderna. Lejonparten av online-mäklare tjänar pengar genom att ta ut avgifter och provisioner.

Avgifter gör det möjligt för plattformen att fortsätta erbjuda en finansiell tjänst samt ge dig tillgång till kryptovalutamarknaderna.

Innan du funderar på hur du köper EOS bekvämt från ditt hem, se till att du kontrollerar de viktigaste villkoren.

Vår nybörjarguide visade att provisioner som tas ut av kryptotjänster tenderar att variera mot storleken på din EOS-position.

För att utarbeta ytterligare:

 • Kryptovalutamäklare Coinbase debiterar 1,49% på alla affärer – när de går in på marknaden och även tar ut pengar
 • Om du skapar en köporder på 1 000 USD på EOS måste du betala 14,90 USD i avgifter
 • Om din insats hade varit $ 3000 hade du varit skyldig att betala Coinbase $ 44,70

För att rensa dimman, låt oss ta en titt på hur denna avgift skulle påverka ditt EOS-köp med ett praktiskt exempel:

 • Du skapar en köporder på $ 500 på EOS
 • Coinbase kräver 1,49% i avgifter – det motsvarar $ 7,45
 • När du känner dig redo att sälja dina EOS-mynt – är de nu värda $ 1 000
 • Återigen måste du betala 1,49% – vilket är 14,90 $
 • För att komma in och ut ur marknaden betalade du Coinbase $ 22,35

Som det framgår av vårt praktiska exempel kan en avgift som initialt verkar ganska obetydlig snart äta in i dina vinster i snabb takt. Om du hade valt eToro till att börja med, skulle du ha sparat $ 22,35 i avgifter – eftersom mäklaren tillåter dig att köpa EOS utan att betala en cent i provision.

Det finns också insättnings- / uttagsavgifter att tänka på när du registrerar dig hos en online-mäklare. Coinbase debiterar till exempel aktivt kunder 3,99% för alla transaktioner som genomförs med ett betalkort.

Det är tvärtom tvärtom på eToro, där insättningar kommer med en liten avgift på 0,5% – vilket inte är tillämpligt för dem som betalar i US-dollar.

Andra viktiga faktorer

Under steg 1 i vår How to Buy EOS-guide har vi lyftt locket till reglering och potentiella mäklaravgifter.

Det finns några andra viktiga mätvärden att tänka på när du vill köpa EOS online, till exempel:

 • Användarvänlighet: Värdet av en användarvänlig mäklare ska inte tas lätt, eftersom det är lättare att hitta plattformen lätt att navigera. Det går inte att ha alla klockor och visselpipor om det bara komplicerar saker och ting. eToro är nybörjarvänligt och gör att köpa och sälja EOS till en bit kaka för investerare av alla färdigheter.
 • Minsta investering: Innan du registrerar dig på en plattform för att köpa EOS bör du undersöka hur mycket minsta investering är. Vissa mäklare förväntar sig en minimiinvestering i hundratals – vilket inte skulle vara lämpligt för nybörjare som vill investera lite och ofta. eToro gör det möjligt för kunder att köpa EOS från $ 25.
 • Lagring: Ett annat viktigt mått att överväga är kryptovalutalagring. Som vi nämnde bör nybörjare undvika oreglerade mäklare eller utbyte till varje pris. Genom att registrera dig på eToro kan du lagra dina digitala valutor på plattformen säkert utan extra kostnad.

Steg 2: Kom med en investeringsplan

köp eos

Att komma med en investeringsplan är inte reserverad för oerfarna investerare.

Att ha en plan i kryptoköpsspelet är faktiskt ett bra sätt att förbereda dig för marknaderna, vilket hjälper till att regera i dessa känslor av girighet och rädsla.

Utrymmet för digitala valutor är ofta mycket volatilt, vilket är det som lockar så många människor. Hög risk ger ofta bra belöningar. Naturligtvis måste du först rätta marknaderna korrekt.

Om du är i mörkret om var du ska börja när det gäller att sätta ihop din egen investeringsplan, se nedan för inspiration.

Långvarig eller kortvarig

När du undrar över hur du köper EOS – föreställer du dig själv som en kort eller långsiktig investerare?

Om du vill fortsätta att köpa EOS på kort sikt – kommer ditt huvudsakliga mål att vara att göra regelbundna vinster från de korta prisökningarna som ses på kryptovalutamarknaderna..

Detta gör att du vanligtvis gör vanliga EOS-köporder via din online-mäklare – sedan tar du ut din position inom några minuter, dagar eller veckor efter att du kom in på marknaden.

För de som inte är medvetna fluktuerar kryptotillgångar i värde med dubbla eller till och med tredubbla siffror – ibland på en enda dag. Det är den väldiga volatiliteten som verkligen kan ge dig några imponerande vinster, förutsatt att du tidsmarkerar marknaden väl och skapar lämpliga order.

En annan populär strategi är att använda en “köp och håll” -strategi för att köpa EOS. Detta kan vara lämpligt för dig om du inte vill vara bekymrad över de kortfristiga prisfluktuationerna på de digitala mynten.

Långsiktiga investerare tenderar att köpa EOS och sedan hålla kvar i veckor, månader eller år – ta ut pengar när det känns rätt för maximala vinster

Mål EOS-pris

Många använder ett EOS-pris när de köper denna spekulativa tillgång.

För att ytterligare förklara, om du köper EOS till ett pris av $ 2,50 och är angelägen om att fördubbla din investering, skulle kryptotillgången behöva öka till $ 5. Om du ville tredubbla din investering måste den digitala valutan nå höjder på 7,50 dollar – och så vidare.

Detta låter förmodligen nästan omöjligt att uppnå. Men tänk på att EOS i april 2018 var en topp på 22,71 dollar. Dessutom, bara ett år och 6 månader tidigare, hade den digitala valutan sett en heltidsnivå på 0,50 dollar. Tredubbel din investering verkar trots allt inte så osannolikt.

Tänk på vanliga investeringar

Alla finansiella tillgångar ser regelbundna prisfluktuationer, bara vissa marknader är mer volatila än andra. När du funderar på hur du köper EOS, har du funderat på vanliga investeringar?

En strategi som används av många är att regelbundet injicera blygsamma belopp i att köpa digitala valutor – i motsats till att riskera hela din handelsbudget i en träff.

Den “långsamma och stabila” metoden är ett mycket mer riskavvikande sätt att bygga din kryptovalutaportfölj. Många investerare väljer att köpa EOS varje månad eller till och med veckovis.

På eToro kan du köpa EOS från $ 25 – vilket gör en förnuftig regelbunden investeringsstrategi inom räckhåll för de flesta människors kryptobudget.

Skulle du överväga att investera i EOS?

investera i eos

Steg 3: Öppna ett EOS Broker-konto

Att öppna ett EOS-mäklarkonto skiljer sig egentligen inte från processen att öppna ett konto för att köpa eller sälja aktier eller valutor och liknande.

För de som är ute av slingan går du helt enkelt till webbplatsen för din valda EOS-leverantör och klickar på knappen “registrera dig”.

Därefter måste mäklaren veta vem du är – tänk i linje med namn, adress, mobilnummer, e-postadress och födelsedatum. Alla reglerade mäklare behöver också fotobevis, till exempel ditt körkort eller giltigt pass.

När det gäller att bevisa din bostadsadress handlar det bara om att ladda upp ett tydligt foto av ett skattebrev, bankkontoutdrag eller elräkning.

Även om detta kanske låter lite utdraget tar det bara några minuter på eToro, vanligtvis 10 minuter från start till slut.

Steg 4: Sätt in vissa fonder

Bestäm vilken betalningsmetod som ska användas och välj den här från listan över accepterade betalningstyper på plattformen.

Vi finner att det enklaste sättet att sätta in pengar för att köpa EOS är att använda ett kredit- / betalkort eller en e-plånbok. eToro stöder ett brett utbud av betalningstyper samt e-plånböcker som Neteller och PayPal.

eToro accepterar också banköverföring, men som vi nämnde tidigare – det här är ofta det trögaste sättet att köpa EOS-mynt.

Nästan alla online-mäklare kommer att fastställa ett lägsta insättningsvärde, och vår guide fann att detta vanligtvis sträcker sig från ingenting till över tusen.

eToro kräver en lägsta insättning på $ 200, men du kan köpa EOS från $ 25!

Steg 5: Ställ in en handelsorder

handel med EOS

Så snart du har finansierat ditt nya konto kan du göra din första beställning för att köpa EOS.

Ordern du skickar berättar för din mäklare vilken position du vill inta och hur du vill att den ska ageras.

Vi har sammanställt en lista nedan över de mest använda handelsorder för att köpa EOS.

Köp order

För att komma in på EOS-marknaden använder du i allmänhet en ”köp” -order.

Om du antar att priset på EOS kommer att stiga – gör en köporder hos din kryptovalutaleverantör.

Om mäklaren ger kunderna möjlighet att ”korta försäljning” kan du göra en säljorder om du tror att priset kommer att sjunka.

Limit eller marknadsordning

Som vi har berört kommer priset på EOS att stiga och falla med varje sekund som går.

Börjar med en nybörjarvänlig ”marknadsorder” – den här beställningen bör göras om du har ett pris för EOS och vill komma in på marknaden till det beloppet. Som sådan kommer mäklaren att utföra din beställning direkt.

Du bör vara medveten om att på grund av de fluktuerande priserna på denna volatila marknad kommer priset du kommer sannolikt att skilja sig från det exakta värde som överenskommits när du gör din marknadsorder. Du kan till exempel betala 2,80 dollar men få 2,79 dollar – detta är oundvikligt.

Att gå vidare till en “gränsorder” – detta är allmänt populärt på grund av orderns specifika karaktär. Med begränsade beställningar kan du komma in på marknaden till en viss prispunkt.

Se nedan ett exempel på en gränsorder i praktiken:

 • EOS kostar 2,8000 dollar – men du vill komma in på marknaden till 2,8840 dollar
 • Som sådan placerar du en gränsorder på $ 2,8840 hos din online-mäklare
 • Skulle EOS stiga till 2 888 $ – kommer mäklaren att utföra din beställning åt dig
 • I synnerhet, om inte EOS stiger till det priset, eller om du väljer att annullera din beställning – kommer denna position att förbli väntande

Som framgår av ovanstående är en marknadsorder nybörjarvänlig på grund av sin enkelhet. Begränsade beställningar å andra sidan är användbara för att vara prisspecifika när du köper EOS.

Insats

Även om det kan verka självklart – när du funderar på hur du köper EOS, måste du ta hänsyn till din insats. Betydelse, hur mycket vill du spendera på EOS-mynt?

Varje gång du gör en order måste du ange ett insatsvärde. Som vi sa är ett bra sätt att bygga vidare på din portfölj att tänka på att göra små men vanliga EOS-investeringar.

Social handelsplattform och EOS-leverantör eToro gör att du kan köpa EOS från $ 25.

Bekräfta order

Efter att ha deponerat några medel och lagt in all information som krävs av dig – köp / sälj, marknadsför / begränsa och satsa – kan du bekräfta din beställning.

När krypteringsplattformen har bekräftats kommer den att handla alla beställningar åt dig på en insats som deklareras av dig.

Vid den här tiden kommer du att se att dina nyinköpta EOS-mynt är säkra och sunda i din eToro-portfölj.

Steg 6: Lagra din EOS

När det gäller lagring – i motsats till de fiatvalutor som vi lagrar i stora banker och använder för att betala våra räkningar – förvaras digitala valutor som EOS i en decentraliserad, offentlig huvudbok.

Vi har täckt föremålet för lagring på olika punkter i denna guide. Vi har också förklarat att du kan välja att köpa EOS via en börs. Men inte bara är de ofta osäkra platser och bäst undviks – de kräver ofta att kunder lagrar sina egna digitala valutor.

Att lagra kryptovalutor i en oreglerad kryptoplånbok kan göra nybörjare utsatta för bedragare och plånbokshackare.

Alternativt, genom att registrera dig hos eToro, kan du köpa och lagra EOS säkert utan kostnad. Plattformen regleras av ASIC, FCA och CySEC. För amerikanska kunder är mäklaren registrerad hos finansmyndigheten FINRA.

Steg 7: Sälja din EOS

Som ni vet är huvudmålet att köpa EOS att sälja det senare med vinst. Dessa vinster uppnås genom att tajma marknaden och ta ut mer än vad du ursprungligen satsade.

Eftersom eToro är reglerad är det en mycket säkrare plats än ett utbyte från tredje part när det gäller köp och försäljning.

Däremot är sannolikheten att ett utbyte skulle få dig att skicka ditt EOS från din egen plånbok till den potentiellt sårbara plånboken i kryptobörsen.

På grund av den ovannämnda bristen på regleringslicenser skulle du förmodligen behöva byta EOS till en annan digital valuta som Ethereum. Detta utbyte kommer nästan säkert att kosta. Därefter måste du göra en uttagsbegäran på plattformen och följa beställningar därifrån.

Det är inte bara att köpa EOS på eToro enkelt, men det är också enkelt att sälja dina digitala valutor. Logga bara in på ditt konto och sälj dina EOS-mynt. Plattformen skickar kontanterna till din ursprungliga betalningsmetod. Det är så enkelt som det.

Redo att investera i EOS?

investera i eos

Andra sätt att köpa EOS 2021

Vi har pratat om olika sätt att köpa EOS, men det finns andra sätt att köpa EOS 2021.

Köp EOS-betalkort

Om du föredrar att handla med ett bankkort, som många av oss gör, kommer du att vara glad att veta att du kan köpa EOS med Visa, MasterCard och mer.

Speciellt eToro accepterar betalkortsbetalningar. Ange bara dina kortuppgifter, som med alla nya transaktioner, och ange beloppet för EOS du vill köpa i monetära termer.

När du vill ta ut dina EOS-mynt trycker du helt enkelt på sälja, så kommer pengarna att skickas till det ovan nämnda betalkortet som du använde för att göra ditt köp..

Köp EOS-kreditkort

eToro accepterar också kreditkortsbetalningar för att köpa EOS. Som man kan förvänta sig är det snabbt och säkert att köpa kryptovalutor på detta sätt.

Det är dock viktigt att du kollar med din kreditkortsleverantör vad “kontantförskottsavgift” sannolikt kommer att vara.

Vissa leverantörer kan ta ut så mycket som 6%, så gör alltid dina läxor innan du förbinder dig att köpa EOS med ett kreditkort.

Köp EOS Paypal

De flesta är medvetna om eller har gjort ett köp med PayPal. Den mycket populära e-plånboken är också ett bekvämt och säkert sätt att köpa EOS.

Även om inte alla mäklare accepterar denna betalningsmetod – gör eToro det också.

EOS-bankomat

För de som inte är medvetna om uttagsautomater i kryptovaluta är de som de uttagsautomater som vi tar ut fiatpengar från.

Skillnaden är att du sätter in fiat-kontanter i maskinen och får kryptovalutor i retur (läggs till i din plånbok).

Vår How to Buy EOS-guide visade att den här digitala valutan ännu inte är tillgänglig att köpa via bankomater. Dessutom tar dessa maskiner ofta ut ett alltför stort belopp i avgifter – så mycket som 10%.

Följaktligen skulle ditt bästa alternativ vara att använda en mäklare som eToro, debiterar 0% provision för att köpa EOS hela tiden.

Hur man köper EOS 2021 – Bedömningen

handel eos

Förhoppningen är att du vid denna tidpunkt i hur vi köper EOS-guiden känner dig tillräckligt informerad för att säkert komma in i kryptovalutor.

När du tänker på det säkraste och bekvämaste sättet att köpa digitala valutor – bör du överväga att göra det via eToro. Detta skyddsnät kommer från stora regleringsorganisationer som FCA, CySEC och ASIC. Mäklaren är också registrerad av FINRA i USA.

Den populära online-mäklaren är användarvänlig för nybörjare, och företag som arbetar under ett sådant beslut erbjuder skydd mot hackare och avvikande mäklare. eToro accepterar en mängd olika kompatibla betalningstyper, och du kan köpa EOS inom 10 minuter efter att du registrerat dig.

eToro – Bästa mäklare att köpa EOS

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Vanliga frågor

Hur lätt är det att köpa EOS?

Det är lättare än någonsin att köpa EOS. Lär dig på marknaden och registrera dig på eToro. Sätt sedan in pengar på ditt konto, ange hur mycket EOS du vill köpa och gör en beställning för att komma in på marknaden.

Vad är det säkraste sättet att köpa EOS?

Det säkraste sättet att köpa EOS är via en mäklare som har en licens från minst ett reglerat organ. eToro till exempel regleras av FCA, ASIC och CYSEC – samt att de är registrerade hos FINRA i USA.

Kan jag köpa $ 100 av EOS?

Ja, du kan köpa EOS för 100 dollar. Men att göra små och regelbundna investeringar rekommenderas för nybörjare. På eToro kan du köpa EOS för endast 25 USD

Kan du förlora pengar på EOS?

Ja, som med alla finansiella tillgångar finns det en chans att du kan förlora pengar på EOS. Tidsmarknaden korrekt med rätt order så tjänar du pengar. Tidsmarknad felaktigt och du kommer att förlora pengar.

Vad som är mest EOS har varit värt?

Det mesta av EOS har varit värt 22,71 dollar tillbaka 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner