Hur man köper kryptovaluta 2021 – för nybörjare

Hur man köper en kryptovaluta idag – Steg för steg-guide

Vill du hoppa direkt till svaret? Du kan köpa Cryptos på eToro

Fortsätt höra om kryptovaluta och undrar hur du kan köpa kryptor? Läs vår nybörjarguide om hur man köper kryptovalutor idag!

I den här guiden kommer vi att förklara allt du behöver veta om hur du köper kryptovalutor och granska de bästa kryptobörserna där du kan köpa krypto idag.

Att köpa kryptovalutor har utvecklats nyligen sedan revolutionen inom teknik och digitala plattformar. Utbrottet av kryptomarknader med nya digitala mynt framväxande och upprättandet av nya och smarta applikationer för att stödja krypto, det har aldrig varit lättare att köpa kryptovalutor.

Amatörer bör ha en omfattande och konkret förståelse för kryptovalutor. Den grundläggande kunskapen för de framstående mynten på marknaden och uppfattningen om plattformar som eToro att investera i dessa kryptovalutor är väsentlig. Här på Trading Education har vi lagt en kortfattad guide för att köpa kryptovalutor 2021.

Hur man köper en kryptotillgång i 5 steg

Om du inte riktigt har tid att läsa den här djupguiden nedan förklarar vi de 5 stegen som krävs för att köpa valutakurrency just nu.

Köp Cryptocurreny i 5 enkla steg:

1. Öppna ett konto med en reglerad kryptobörs

2. Sätt omedelbart in pengar med ett bankkort eller e-plånbok

3. Gå över till kryptovalutans handelsområde och välj mynt

4. Ange det belopp som du vill köpa

5. Bekräfta ordern för att köpa kryptotillgången och låt mynten läggas till i din eToro-plånbok

Så länge du har en omedelbar betalningsmetod till hands, låter ovanstående steg dig köpa någon krypto på mindre än 5 minuter!

Vilka är de grundläggande stegen för att köpa kryptovaluta?

Konventionella steg som kan följas för att köpa en kryptovalutatillgång kan beskrivas enligt följande:

1. Lär dig mer om kryptovalutor.

2. Förstå de faktorer som påverkar priset på en kryptovaluta.

3. Kontrollera tillgängligheten av ditt föredragna mynt på en kryptovalutaväxling.

4. Bestämma hur mycket du ska investera i Crypto.

5. Välja Cryptocurrency & Lär känna det.

6. Ställa in ett Crypto Exchange-konto.

7. Skaffa en plånbok för att lagra ditt mynt.

8. Bestäm dina handelsstrategier.

Nedan, vi visar dig hur du köper kryptovalutor. Vi går igenom stegen för att välja en mäklare, förstå de potentiella riskerna och fördelarna och slutföra din kryptovalutainvestering på ett säkraste sätt.

1. Lär dig mer om kryptovalutor innan du köper

Enligt Coinmarketcap finns det mer än 8000 kryptovalutor där ute. Därför kan det vara perfekt att välja de som du vet något om och bli specialist på deras värdeutveckling, i motsats till att anta en strategi som kan visa sig vara dyr för dig. Ju mer kunskap du har om kryptovalutor, desto lättare blir det för dig att välja rätt att köpa. Här på Trading Education har vi en omfattande artikelsektor och handelskurser som kan hjälpa dig i detta avseende.

2. Förstå de faktorer som påverkar priset på en kryptovaluta

När du ska spendera i krypto är det första du kan tänka på att undersöka de nyckelfaktorer som driver priserna på dessa valutor. Dessa drivkrafter skiljer sig åt för olika typer av valutor, men de viktigaste inflytelserika faktorerna är ungefär desamma. Priset på en kryptovaluta fluktuerar effektivt på marknaden av följande faktorer:

Tillförsel & Efterfrågan

Liksom alla konventionella investeringar avgör utbudet och efterfrågan på ett visst mynt på marknaden om det är klokt och lönsamt att köpa och investera i det. Under en progressiv tid har Bitcoin härskat över marknaden sedan den alltid har varit föräldrakryptovaluta. Det faktum att det bara finns 21 miljoner bitcoins i världen som exploderar med en befolkning på cirka sju miljarder människor; sålunda är efterfrågan och utbudskurvorna ganska instabila.

Konkurrensfördel

Den skarpa konkurrensfördelen för ett visst mynt på marknaden betyder mycket för att placera det i grafik över konsumenten. Applikationer som eToro är ganska praktiska i det här fallet eftersom de hjälper till att följa upp priserna direkt dygnet runt. Ju större kryptovalutans skala är på marknaden, desto större är chanserna för dess lönsamhet. Till exempel slog Bitcoin nyligen alla rekord av prishype och nådde sin högsta nivå på 41.941 $ den 8 januari 2021.

Bitcoin har ökat till en ny rekordhög efter fyrdubbling under 2020. Källa: Refinitiv.

3. Kontrollera tillgängligheten av ditt föredragna mynt på en kryptovalutaväxling

Precis som fiat-valuta som har plattformar för tegel och murbruk för valutaväxling, behöver kryptovalutor också en respektive plattform där de kan bytas ut. Det är mycket viktigt att överväga tillgängligheten av en viss valuta på dessa plattformar.

Jämförande, som eToro, NYSE, FTSE och Nasdaq, det finns plattformar som Coinbase, Gdax och andra för ändamålet. Överväg att kolla in posten för deras avlopp och möjliga tillgänglighet av dessa mynt på utbytesplattformarna så att du kan göra effektiva transaktioner och skapa mer värde av dina investeringar.

4. Besluta hur mycket du ska investera i Crypto

Beslutet att investera i kryptovaluta är kritiskt viktigt. Du måste ta en beräknad risk med dina tillgångar som ser till att du vet hur mycket du är villig att riskera ute på marknaden. Se till att du ger ett rimligt bidrag så att avkastningen på investeringen är lönsam för dig.

På samma sätt, med alla satsningar du är ny på, är det en smart tanke att börja investera små belopp. Det kan anges att investera i små mängder hjälper till att skapa en praktisk struktur för dina initiala investeringsinställningar. Grundare av Easy Crypto Grainger berömmer denna aspekt av kryptovalutor genom att säga det, "en del av lockelsen av kryptografiska former av pengar är att det inte tar massor att börja. Bitcoins kan separeras med upp till åtta decimaler, så det är tänkbart att köpa bara en liten mängd av en Bitcoin."

När du har loggat in på ditt kryptohandelskonto väljer du hur mycket pengar du vill investera. Välj då den datoriserade kontanten du behöver köpa. På nolltid förbereds din begäran och du är auktoritativt en finansiell specialist inom digital valuta!

Som Grainger säger: "Att börja lägga resurser på kryptovaluta är mycket mindre komplicerat än att utbyta aktier. Resultaten kan också vara uppfyllande."

5. Välja kryptovaluta & Lär känna det

När du är klar med grundforskningen är nästa steg att välja vilken typ av kryptovalutor du är villig att investera i. Många plattformar hjälper dig att skapa en grundläggande allmän ram för din handel eller inköp. De flesta köper vanligtvis de mest ansedda mynt som Bitcoin eller Ethereum. Men andra altcoins har också visat sig vara lönsamma. Så gör din forskning och bestäm vilken du ska gå med!

6. Ställa in ett Crypto Exchange-konto

För att köpa kryptovaluta måste du byta för att köpa och sälja. Detta innebär att du måste skapa ett växlingskonto och lagra dina kryptomynt i ditt avancerade digitala konto, så kallat “plånbok”.

Därefter måste du välja ett krypteringsbyteskonto. Dessa fungerar som förmedlare mellan fiat-monetära former – officiella kontanter som amerikanska dollar och digitala valutor, till exempel Bitcoin, Ethereum eller Ripple.

Alla kryptobörser tar ut avgifter, och det här är något du behöver undersöka för att se vilken som passar dig bättre. Vissa kräver också extra avgifter för butiker och uttag. Nyckeln är att förstå när avgifter tillkommer och det belopp du betalar.

Om du behöver byta digital valuta behöver du helt enkelt ett mäklares konto, i motsats till att komma direkt till grundhandeln. Förmedlaren kommer att presenteras på marknaden för din skull. Detta är normalt snabbare och enklare att ställa in.

7. Skaffa en plånbok för att förvara ditt mynt

Det första steget är att få en digital plånbok för kryptovaluta. En datoriserad digital plånbok fungerar på samma sätt som ett onlinekonto för den bank du använder för att byta aktier och andra valutavärden. En plånbok ger dig ett ramverk för att organisera och översikt över dina kryptovalutor. Via dessa digitala plånböcker kan man ha en grund eftersom digitala valutor inte har en egentlig struktur som mynt eller sedlar. Allt som finns är register över utbyten som placerats på blockchain.

När du köper kryptovaluta stänger säljaren ansvaret för mynt till din plånboks plats. Chockerande bättre, finesserna hålls säkra med din plånboks lösenord eller nyckel.

Avancerade digitala kryptoplånböcker sträcker sig från prylar till programmeringsapplikationer eller onlineplattformar som eToro.

8. Bestäm dina handelsstrategier

Alla har en strategi för att investera i kryptomynt. Du måste se till att du känner till och förstår din marknad. Uppskattningen av priset på kryptovalutor bygger på en hel uppsättning faktorer och komponenter i den slutgiltiga kryptovalutan.

Förra året har kostnaderna för kryptovalutor påverkats av krisen i regeringarna, medias medverkan av området och förmögenhet för den amerikanska dollarn – precis som förklaringar från tvingande finansiella specialister eller regeringspastorer. Ju fler individer blir associerade med sina kryptotillgångar; ju mer övertygande dessa olika faktorer kommer att vända dig.

Att utbyta kryptovalutor och handla på digitala finansiella plattformar är inte barnspel. Under de senaste månaderna har kostnaden för Bitcoin fluktuerat drastiskt. Andra digitala valutor har visat större säkerhet, men detta är en annan och energigivande zon och drar oundvikligen in teoretiker.

Om du i större utsträckning är typen “pengar under sängen” är detta förmodligen inte territoriet för dig. Hur som helst, om du är glad att möta någon utmaning eller är energisk genom att undersöka nya framsteg, kan det här vara en spännande region att undersöka.

Ska du investera i kryptovalutor?

köpa kryptovaluta

En av anledningarna som får alla att överväga att lägga resurser på digitala pengar är att 1 000 dollar som investerats i Bitcoin 2013 skulle vara värda över 400 000 dollar idag. På senare tid har ICO: er gjort enorma avkastningar på kort tid. Stratis samlade in 600 000 dollar under deras ICO i juni 2016 och har sedan dess sett 63 000 procent stiga i kostnaden. Spectrecoin tog upp 15 000 dollar i januari 2017 under deras ICO och har sedan dess stigit mer än 13 000 procent.

Eftersom digitala valutor är volatila rekommenderas det att investera proaktivt. Datum skickade sin ICO i slutet av oktober 2017, efter att ha just tagit upp $ 1,5 miljoner i reserver före ICO. Eftersom kryptografiska former av pengar är nätverksbaserade och Datum just har fått en grund av hjälp, inser spekulanter nästan säkert att de kan börja ändra sina satsningar måttligt snabbt.

Köpa kryptovalutor med eToro

eToro är en av de bästa mäklarna i världen. Plattformen är nästan oskiljbar, lockande spridd och enkel att utforska. Investerare kan uppfatta vad andra på plattformen gör och följa upp konsekvent när det gäller utbyten för att göra sina investeringar också lönsamma, enligt marknadens krav..

eToro hjälper dig att skapa en plånbok för att lagra dina kryptovalutor. Den har exklusiva funktioner som låga transaktionsavgifter och bättre säkerhet eToro är mycket bekvämare att använda.

eToro – Den bästa kryptovalutaplattformen

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • Om du vill köpa kryptovalutor måste du veta några grundläggande steg för att välja de valutor du är villig att investera i.
  • Det första steget med att köpa kryptovalutor är att studera grunderna för digitala mynt och deras positioner på marknaden.
  • Börja med att leta efter de faktorer som påverkar priserna på olika valutor på marknaden.
  • Bestäm hur mycket du vill investera sedan på den grunden; du bestämmer vilket mynt du vill köpa.
  • Välj vilken typ av kryptomynt du är villig att köpa baserat på deras skalor på marknaden.
  • Ställ in ditt konto för utbyte av kryptovalutor; detta har vanligtvis formen av att ha en plattform för satsningen.
  • Använd en plattform som eToro för att hjälpa dig i processen att köpa kryptovalutor.
  • Kryptovalutor har visat sig vara mycket lönsamma. 1 000 dollar investerade i Bitcoin 2013 skulle vara värda över 400 000 dollar idag.

Läs också:

Vilka är de 9 bästa Altcoins att investera i 2021?

Vad är den bästa kryptovalutan att investera 2021?

Vilka är fördelarna med kryptovalutahandel?

Altcoins vs poletter: vad är skillnaden?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner