Hur man köper NEO – Nybörjarguide 2021

Vill du hoppa direkt till svaret? Du kan köpa NEO på eToro.

Vill du delta i detta fenomen med digital valuta och lära dig att köpa NEO? I så fall har du hamnat på rätt sida.

I den här guiden, vi visar dig hur du köper NEO online. Vi går igenom stegen för att välja en mäklare, förstå de potentiella riskerna och fördelarna och slutföra din NEO-investering på det säkraste sättet..

Dessutom går vi igenom lagringsalternativ för NEO-mynt, och hur man hittar en äkta NEO-leverantör för att köpa kryptotillgångar säkert.

Hur man köper NEO i 5 steg

Nedan hittar du en femstegs genomgång som visar hur du köper NEO just nu!

Steg 1: Gå med i en reglerad och licensierad online-mäklare som ger tillgång till NEO

Steg 2: Finansiera ditt nya konto

Steg 3: Köp NEO

Steg 4: Ange mängden NEO du vill köpa

Steg 5: Bekräfta att informationen du har angett är korrekt

Hur man köper NEO idag

om du letar efter en steg-för-steg-genomgång, kolla in nedan. Vi visar dig hur du köper NEO idag med eToro utan provision på mindre än 10 minuter!

Steg 1: Välj en online NEO-mäklare eller Exchange

Som det framgår av de fem stegen som beskrivs ovan rekommenderas det att du använder en online-mäklare för att köpa NEO.

Om du väljer att registrera dig på den populära kryptoplattformen eToro kan du köpa NEO-mynt direkt, på ett säkert sätt.

Det råder ingen tvekan om hur säker denna online-mäklare är, eftersom plattformen regleras i flera jurisdiktioner. Vi täcker snart betydelsen av reglering mer detaljerat.

Ändå är du inte bunden till bara en metod när du köper NEO – eftersom du också kan köpa dina digitala mynt genom en kryptovalutaväxling. Här kan du byta ut en annan kryptotillgång som Litecoin eller Bitcoin Cash i utbyte mot NEO.

Hur som helst är chansen att ovan nämnda kryptobörs skulle vara fritt från tillsynsmyndigheternas vaksamma öga. Det är dåliga nyheter, om du kommer att anförtro dina pengar till en plattform som inte svarar någon.

Nybörjare favorit eToro lyser starkt när det gäller säkerhet. Online-mäklaren är godkänd av en handfull väl respekterade finansiella myndigheter, inklusive FINRA i USA. Det har också licenser från FCA, ASIC och CySEC.

Detta skyddsnät är ovärderligt för NEO-investerare eftersom dessa tillsynsmyndigheter håller mäklare till strikta regler när det gäller kundvård, kundfondssegregering och KYC.

1. Förordning

När man funderar på hur man köper NEO online – bör reglering vara där uppe som en prioritet.

Som vi sa erbjuder reglering ett säkert och pålitligt utrymme för att köpa NEO – i en annars tvivelaktig utsträckning av oacceptabla kryptoplattformar.

Även om det inte är givet, är det mycket osannolikt att en tredje parts kryptobörs kommer att regleras. Detta gör att du är sårbar för hackare, eftersom det kommer fler berättelser från år till år om kryptoutbyten som ransackeras av brottslingar.

För att motverka detta finns det också möjlighet att lagra dina egna NEO-mynt efter att ha köpt dem. Detta innebär att NEO dras tillbaka från ett utbyte och till en egen kryptoplånbok. Även om det antagligen låter tillräckligt enkelt, kan detta också betraktas som en nackdel.

Detta betyder inte bara att du måste efter en lång privat nyckel – men du är också ansvarig för att skydda dina kryptotillgångar från hackare. Det här är ingen enkel bedrift – som om du glömmer din privata nyckel, eller om den hamnar i fel händer – är du tyvärr maktlös.

Den slående skillnaden mellan en börs och en mäklare som eToro är att den senare kommer att lagra din NEO och hålla dem säkra. Denna lagring kostar ingen extra kostnad, och med de olika formerna av säkerhet som lånas ut från reglering – du kan koppla av och veta att dina kryptotillgångar är säkra.

2. Betalningsmetoder

Att tänka på vilka betalningstyper som kommer att finnas när man tänker på hur man köper NEO är ingen idé. Även om det måste sägas finns det vanligtvis en mängd betalningsalternativ hos moderna kryptomäklare online.

Under en tid för inte så länge sedan är det nästan säkert att du inte har något annat alternativ än att betala via banköverföring. Även idag är detta en av de trögaste betalningsmetoderna för plattformar att bearbeta.

Över på eToro omfattas en hel mängd betalningstyper. Detta inkluderar kredit- och betalkort som Mastercard, Maestro och Visa / Visa Electron.

Dessutom kan du också köpa NEO-mynt med Neteller, PayPal, Klarna, Skrill och mer.

3. Avgifter och provisioner

Det är viktigt med alla nya satsningar som rör ekonomi att informera dig om eventuella avgifter.

Det är avgörande för online-mäklare att ta ut dessa avgifter så att de kan hålla bollen rullande och fortsätta tillhandahålla lagring samt tillgång till kryptovalutamarknaderna. Som sådan, om du tidsmarkerar marknaderna är det en vinn-vinn för alla.

När du undersöker hur du köper NEO kommer du utan tvekan att inse att de allra flesta kryptotillhandahållare tar ut provision. Vi finner att detta tenderar att vara en variabel ränta mot storleken på din position.

Som alla företag kommer du att upptäcka att online-mäklare skiljer sig från varandra, särskilt när det gäller avgifter och provisioner.

För att illustrera hur detta fungerar när man väljer att köpa NEO, se nedan:

 • Som ett exempel debiterar den populära kryptoleverantören Coinbase klienter en 1,49% avgift vid in- och utträde av marknaden
 • Som sådan, om du går in i din NEO-position till $ 1000 – kräver Coinbase 14,90 $ i avgifter
 • Ergo, om du går in på marknaden till $ 500, måste du betala $ 7,45 – och så vidare

I tydlighetens namn ska vi titta på ett exempel på hur denna avgift kan påverka dina potentiella NEO-vinster:

 • Du skapar en köporder på $ 2000 på NEO
 • Du måste betala 29,80 dollar i provision (1,49% av 2000 dollar)
 • Vid utbetalningen värderas din position till 2 800 dollar
 • Återigen är du ansvarig för en 1,49% provision, vilket är 41,72 $
 • Du betalade totalt 71,52 $ i provision ensam på Coinbase

Som du tydligt kan se låter 1,49% inte så mycket. Men genom att betala denna avgift för varje handel kommer du snart att märka att dina vinster äts bort på nolltid.

Om du hade valt att köpa NEO via reglerad plattform eToro, skulle du ha sparat 71,52 USD. Varför? Eftersom den här online-mäklaren är utan provision!

När det gäller insättningsavgifter finns det ett stort utbud mellan kryptoplattformar. Till exempel betalar kunder på Coinbase 3,99% för varje betalkortstransaktion. Detta innebär att du i vårt exempel ovan skulle ha betalat 79,80 $ för att komma in i din NEO-position – om du hade använt ett bankkort. Då, när du lämnade din position, skulle standardprovisionen på 1,49% ha slagit in.

Över på eToro kan du göra en insättning med en mängd olika betalningstyper och kommer endast att vara skyldig en 0,5% avgift om du inte betalar i USD.

4. Andra viktiga faktorer

Vid denna tidpunkt har vi täckt de nakna benen för hur man köper NEO – inklusive reglering, betalningsmetoder och avgifter.

Innan vi går vidare till nästa steg i vår nybörjarguide kommer vi att göra dig medveten om några andra viktiga faktorer.

 • Användarvänlighet: Det är viktigt att känna dig bekväm i det utrymme du köper kryptovalutor från, vilket innebär att du tycker att webbplatsen är användarvänlig. Detta kommer att göra att NEO-beställningar blir en stressfri och okomplicerad affär.
 • Minsta investering: Innan du förbinder dig till en online-mäklare är det viktigt att du kontrollerar vad som är minsta investering för att köpa NEO. Anledningen är att om plattformen kräver ett stort minimum vid varje köp kommer detta förmodligen inte att vara ett genomförbart projekt för dig. På eToro kan du köpa NEO-mynt från bara $ 25!
 • Lagring: Vi berörde lagring och hur det är riskabelt att lita på en oreglerad börs eller mäklare med dina NEO-mynt. Om du väljer att köpa NEO på eToro kan du lagra dina inköp på plattformen under strikt reglering från högt respekterade finansiella organ.

Steg 2: Kom med en investeringsplan

investera i neo

Det är en bra idé att komma med en investeringsplan när man överväger hur man köper NEO. Tänk bara på de 6 P: erna – ”Korrekt planering och praxis förhindrar dålig prestanda”.

När du köper digitala valutor i en sådan volatil miljö, är det ännu mer meningsfullt. Som sådan skapar investerare på alla färdighetsnivåer en investeringsplan för att försöka hålla sig på det raka och smala och hålla handels känslor i avstånd.

Om du inte vet var du ska börja, se en lista över målmedvetna strategier nedan:

1. Långvarig eller kortvarig

När du funderar på hur du köper NEO – ser du dig själv investera på lång eller kort sikt?

De som bedriver kortsiktiga investeringar vill använda sig av kortsiktiga toppar i priset på kryptotillgångar.

Blygsamma men regelbundna vinster uppnås genom att köpa NEO och sedan ta ut pengar inom några minuter, dagar eller veckor – beroende på marknadssentiment och din valda strategi.

Kryptovalutor är välkända för att fluktuera med så mycket som dubbla siffror på en enda dag. Denna mycket volatilitet är det som lockar många investerare till NEO-mynt. Med andra ord är ”risk-return tradeoff” -principen stark i detta spel.

I ett nötskal – ju högre risk – desto högre är den potentiella belöningen.

Tvärtom innebär en långsiktig “köp och håll” -strategi – som namnet antyder – att hålla fast vid NEO.

Beroende på den allmänna känslan av marknaden – kommer du att hålla kvar dina kryptotillgångar i flera månader eller år. Detta minskar behovet av att hålla koll på kortsiktiga pristoppar på en mycket volatil marknad – tillverkning är perfekt för nybörjare.

2. Mål NEO-pris

Vi pratade om att en investeringsplan är en klok idé, så det är vettigt att lägga till ett mål-NEO-pris är en förnuftig strategi.

För att förklara ytterligare, om du köpte NEO till 15,15 $ med visionen att öka din investering dubbelt så skulle den digitala valutan behöva stiga i värde till 30,30 $. Om du vill fyrdubbla samma investering skulle NEO behöva stiga till ett pris på $ 60,60.

Även om detta kanske låter lite osannolikt – gick värdet på den här digitala valutan från ett värde på 0,18 USD 2016 till ett högsta pris på 191,00 USD 2018. Detta visar att en fyrdubbling av din investering trots allt är möjlig.

3. Tänk på vanliga investeringar

Som nu är kristallklart kan kryptovalutor skifta i pris med stora mängder.

Med detta i åtanke bör du tänka på att inkludera regelbundna investeringar i din plan när du överväger hur du köper NEO.

I stället för att plocka dina livsbesparingar i att köpa kryptovalutor – rekommenderar vi att du investerar små mängder regelbundet. Således bygger du upp din portfölj på ett riskavvikande sätt.

Vissa människor väljer att köpa NEO på månads- eller veckobasis, vilket gör att du kan växa din kryptovalutasamling utan att riskera för mycket pengar varje gång.

När vi berörde ger eToro dig bekvämligheten att köpa NEO och alla andra digitala valutor från så lite som $ 25. Detta gör det enkelt att lägga till vanliga belopp i din investeringsplan.

Steg 3: Öppna ett NEO-mäklarkonto

De av er som har handlat råvaror, aktier eller valutor kommer att märka att det är samma rutin att öppna ett NEO-mäklarkonto. Gå till webbplatsen för den krypteringsleverantör du väljer och leta efter knappen “registrera dig” eller “gå med nu”.

Nu måste du naturligtvis berätta för online-mäklaren vem du är. Ange de efterfrågade uppgifterna i relevanta rutor. Vanligtvis är detta ditt fullständiga namn, adress, telefonnummer, e-postadress och födelsedatum.

Därefter ombeds du att bevisa vem du är, så ladda upp en tydlig kopia av ditt pass eller körkort. Du kommer också att bli ombedd att skicka bevis på din adress, som vanligtvis kan vara ett officiellt utfärdat brev, bankkontoutdrag eller elräkning från de senaste tre månaderna.

Allt ovanstående är standard för alla reglerade kryptomäklare enligt reglerna för KYC (i syfte att förhindra ekonomiskt brott).

Med risk för upprepning rekommenderar vi att du bara registrerar dig hos en licensierad mäklare snarare än att riskera ditt kapital vid en oreglerad börs. Det beror på att det finns hundratals skumma nätleverantörer som väntar på att bluffa intet ont anande investerare.

Om du fortfarande är osäker på hur du köper NEO på ett säkert sätt – gör det via crowd-pleaser eToro. Online-mäklaren är reglerad och tjänar över 13 miljoner kunder.

Inte bara det, men där vissa plattformar tar dagar att bearbeta ID-dokument – eToro använder modern automatiserad teknik, vilket innebär att du vanligtvis kan köpa NEO inom några minuter efter insättning.

Steg 4: Sätt in vissa fonder

Efter att du redan har sett till att din valda betalningsmetod är kompatibel med kryptoplattformen du har valt – du är redo att gå.

Som sådan kan du börja din resa genom att sätta in pengar på ditt konto för att köpa NEO. Utan tvekan, y det enklaste och snabbaste sättet att göra detta är via kredit- / bankkort eller e-plånbok.

Att göra en insättning är en promenad i parken på eToro., På den här plattformen kan du köpa NEO med olika metoder som Mastercard, Visa, Paypal, Neteller, Skrill och mer.

eToro accepterar också banköverföring, men om du undrar hur man köper NEO direkt – så är det inte så. När allt kommer omkring tar banktrådarna flera dagar att rensa.

Nästan alla online-mäklare kommer att fastställa ett lägsta insättningsbelopp. Denna How to Buy NEO Guide visade att minsta insättning som krävs av mäklare kan variera från ingenting till hundratals dollar.

Återigen ber reglerad mäklare eToro bara om en insättning på minst $ 200, och du kan köpa NEO från $ 25 och uppåt!

Steg 5: Ställ in en handelsorder

Nu när du har slutfört steg 1 till 4 kan du fortsätta och ställa in en handelsorder för att köpa NEO.

Denna order informerar krypto-leverantören om var du står med NEO och hur mäklaren ska gå vidare.

Ta en titt på en lista över de mest använda beställningarna när du köper digitala valutor.

1. Köp order

Börjar med “köp” – det här är den beställning du använder mest när du överväger hur du köper NEO.

Om du känner att priset på NEO-mynt kommer att stiga – det är vad en köporder representerar.

Om plattformen erbjuder möjligheten att “gå kort” kan du göra vinster genom att NEO tappar värde genom att helt enkelt skapa en försäljningsorder.

2. Limit eller marknadsordning

Som ni vet utnyttjar många investerare kortsiktiga prisförskjutningar på kryptovalutor. Som sådan, låt oss titta på “begränsa” och “marknadsföra” order.

Om du är nöjd med det erbjudna priset för NEO – gör en ”marknadsorder” hos din online-mäklare. Plattformen kommer att vidta denna beställning omedelbart, vilket innebär att du kan köpa NEO till det priset.

På grund av utbudet och efterfrågan kommer det nästan alltid att finnas en skillnad mellan det pris som ses vid beställningen och det pris du får. Detta är vanligtvis obetydligt, som ett skift från $ 15,00 till $ 14,99 eller $ 15,01.

När det gäller en “begränsad” order kan du vara mer specifik med det pris till vilket du vill komma in på NEO-marknaden.

Se nedan ett exempel på hur du kan använda en begränsningsorder:

 • NEO kostar 15,50 dollar – men du är inte intresserad förrän den når 16,00 dollar
 • Som sådan placerar du en begränsningsorder på $ 16,00
 • Om NEO stiger till $ 16,00 – genomför online-mäklaren din beställning
 • Om du inte gör det kommer din position att vara kvar tills antingen a) du avbryter den eller b) ditt prismål uppnås

Som det är tydligt är en marknadsorder en snabb order utan krusiduller och så det är enkelt för nybörjare. Med begränsade beställningar kan du köpa NEO till ett pris som du har valt.

3. Insats

Varje gång du gör en beställning för att köpa NEO måste din mäklare veta hur mycket du vill spela innan din beställning kan genomföras. Med andra ord, hur mycket NEO vill du köpa / sälja?

Som vi nämnde är att investera lite och ofta ett förnuftigt alternativ för nybörjare och ett utmärkt sätt att bygga din kryptovalutaportfölj.

På eToro behöver du inte slänga pengar när du köper NEO, eftersom du kan investera från bara $ 25 varje gång. Detta gör att en regelbunden investeringsstrategi kan uppnås samtidigt som man lär sig repen.

4. Bekräfta beställning

När du är glad att informationen i föregående steg är korrekt kan du bekräfta dina val med plattformen.

Nu kommer mäklaren att handla dina beställningar som köp / sälj, begränsa / marknadsföra – naturligtvis till ditt valda insatsbelopp.

När din beställning har genomförts läggs dina nyinköpta NEO-mynt till i din eToro-portfölj.

Steg 6: Lagra din NEO

Vi har berört lagring några gånger på hela den här sidan, till stor del för att det är en viktig faktor när man funderar på hur man köper NEO.

Till skillnad från de fiatvalutor vi betalar våra räkningar med, förvaras digitala valutor på en decentraliserad huvudbok. Som vi sa, när det gäller att lagra dina NEO-mynt online kan du göra det via en kryptovalutautbyte eller en mäklare.

För att upprepa, även om det inte alltid är fallet, faller de flesta kryptoutbytesrum inte under något regleringsorgan.

Det betyder inte bara att du överlämnar dina pengar till ett potentiellt skumt företag, men det betyder också att du förmodligen kommer att tvingas lagra dina egna digitala mynt i en personlig kryptoplånbok.

Detta kan göra att investerare är ganska utsatta för stöld. Alternativt lagrar eToro gärna dina NEO-mynt på ett säkert och säkert sätt, utan extra kostnad.

Den populära online-mäklaren regleras av ASIC (Australien), FCA (Storbritannien) och CySEC (Cypern). Inte bara det, men eToro är också registrerat hos FINRA (USA).

Steg 7: Sälja din NEO

Det uppenbara målet när man väljer att köpa NEO är att du kommer att sälja det senare för mer än vad du ursprungligen betalade – vilket gör att du får vinst.

Vi nämnde att det är mycket bekvämare att köpa NEO via en reglerad mäklare, men det är också den enklaste och säkraste vägen när du vill sälja dina digitala valutor.

När allt kommer omkring måste klienter ofta hoppa genom några ringor för att sälja kryptotillgångar via börser. Du skulle troligen behöva byta din NEO mot en kryptotillgång som Bitcoin, med en avgift för tjänsten. Därefter måste du göra en begäran om uttag och följa instruktionerna därifrån.

När det är dags att ta ut pengar på eToro behöver du helt enkelt logga in och välja att sälja dina NEO-mynt. Kontanterna skickas till din ursprungliga betalningsmetod enligt KYC.

Andra sätt att köpa NEO 2021

Nedan hittar du en lista över alternativa sätt att köpa NEO.

1. Köp NEO-betalkort

Betalkort är kända för att vara snabba och säkra och används ofta för online-shopping. Du kan också köpa NEO med ett bankkort.

Allt du behöver göra är att ange dina bankkortuppgifter hos din online-mäklare med den mängd NEO-mynt du vill köpa. När du vill ta ut pengar på eToro, tryck på sälj och intäkterna kan skickas tillbaka till samma betalkort.

2. Köp NEO-kreditkort

Som eToro, Du kan också köpa NEO via ett kreditkort om du vill.

Det är viktigt att vara medveten om att många kreditkortsleverantörer tar ut en “kontantförskottsavgift” när de använder ditt kort på en online-mäklarplattform. Detta är också fallet när du använder ett kreditkort för att ta ut kontanter från en bankomat eller på en spelplats.

Vi finner att denna avgift vanligtvis ligger mellan 3% och 5%, så fråga alltid innan du gör köpet.

3. Köp NEO Paypal

Medan inte många online-mäklare tillåter dig att köpa NEO med Paypal, gör eToro det. Inte bara det, men plattformen accepterar olika andra e-plånböcker som Neteller och Skrill.

PayPal är känt över hela världen för sin snabbhet och bekvämlighet, för att inte tala om säkerhet.

4. NEO-bankomat

Det finns uttagsautomater med kryptovaluta utspridda över hela världen, så att du kan mata in fiat-kontanter i maskinen i utbyte mot digitala valutor.

Vår guide fann att NEO ännu inte är tillgängligt för krypto-bankomater. Med detta sagt kan dessa maskiner i vissa fall ladda mer än 20% – så vi finner att eToro vinner varje gång för bekvämlighet och kostnad ändå.

Hur man köper NEO 2021 – Bedömningen

investera i NEO

I den här nybörjarhandboken om hur man köper NEO har vi täckt informationen om vad du behöver veta. Från de grundläggande grunderna till avgifter, strategier och hur man hittar en pålitlig mäklare.

Vi tror att oavsett om du är erfaren eller en helt nybörjare i världen av digitala valutor – det är ytterst viktigt att hålla sig till en reglerad leverantör.

eToro erbjuder skydd av reglering, en enkel att navigera på webbplatsen, och du kan köpa NEO utan provision. Det finns en imponerande mängd betalningsmetoder accepterade och du kan registrera dig, sätta in pengar och köpa NEO på mindre än 10 minuter.

eToro – Bästa mäklare att köpa NEO

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Vanliga frågor

Hur lätt är det att köpa NEO?

Super lätt. Registrera dig med en mäklare som eToro. Sätt in $ 200, gör en beställning och köp NEO från minst $ 25 och uppåt.

Vad är det säkraste sättet att köpa NEO?

Det säkraste sättet att köpa NEO är via en reglerad mäklare som eToro. Plattformen regleras av respekterade organisationer som FCA, ASIC och CySEC. Det är också registrerat hos FINRA i USA.

Kan jag köpa 100 USD i NEO?

Jo det kan du. Men om du är nybörjare rekommenderar vi att du investerar små belopp. På eToro kan du komma igång från $ 25

Kan du förlora pengar på NEO?

Ja, som du kan med alla finansiella tillgångar. Om du förutsäger NEO: s framtida pris korrekt kommer du att göra vinst. Om du inte gör det kommer du att förlora pengar. Spela aldrig mer än du har råd med.

Vad som är mest NEO har varit värt?

Det mest NEO som någonsin varit värt är $ 191, som det slog i januari 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner