Med 87% högre pris, kommer Ripple (XRP) att vinna $ 1 i slutet av 2021?

Ripple (XRP) -myntet har haft en enorm tillväxt under de senaste åren, med en jättestor ökning av priset. Ripples blockchain-teknik och dess säkerhetsprotokoll baserat på konsensus lockar fler och fler investerare ombord.

Under de senaste månaderna har Ripple varit ett av de bästa mynten i kryptovärlden när det gäller pris. Investerare är nyfikna på att veta om denna kryptovaluta kommer till $ 1 i slutet av 2021 eftersom den redan har ökat med 87% sedan årets början.

Vad som gör Ripple till en unik kryptovaluta?

Ripple Labs skapade Ripple med avsikt att vara en mer skalbar, snabb och billigare kryptovaluta. Det syftar till att ta bort interbanköverföringens höga kostnader och är därför populärt känt som “kungen av bankinfrastruktur.” Det som gör Ripple unikt är att, till skillnad från andra kryptor, är Ripple-projektet inte tänkt att motsätta sig de nuvarande traditionella finansiella systemen som banker och regeringar. Istället syftar Ripple till att integrera med det nuvarande systemet för att göra det mer avancerat och tillgängligt för sina användare.

Ripple har en unik konsensusmekanism; det förbättrar den övergripande integriteten genom att validera kontosaldo och transaktioner. Detta kommer så småningom att blockera skadliga poster och göra transaktioner mycket säkra. Ripple har en mycket lägre kostnad än andra kryptor på marknaden, vilket gör det till ett genomförbart alternativ för investerare.

Läs mer: Vad är Ripple? En nybörjarguide

The Ripple Network: XRP och XRPL

Populärt är Ripple bara en kedjevärdeöverföringsplattform utvecklad av Ripple Labs för sina första användare.

Bakom den digitala plattformen finns en transparent huvudbok som kallas XRP Ledger (XRPL). XRPL är en öppen källkod, decentraliserad, kryptografisk huvudbok som inte är baserad på någon blockchain, utan drivs av en gemenskap utan en central myndighet. Det är ett peer-to-peer-nätverk som är tillgängligt för alla. XRP är den ursprungliga valutan för Ripple-huvudboken, och den här digitala tillgången överför värde över gränserna direkt med lägre kostnad.

Det finns tre stora produkter i Ripple Network. xCurrent, vilket gör det enkelt för banker att överföra pengar. XRapid använder XRP som en tillgång som hjälper företag och finansinstitut i sina transaktioner. xVia, med avancerad blockchain-teknik, hjälper företag som flyttar pengar för att få tillgång till informationen i banker.

Bland dessa tre produkter läggs fokus på On-Demand Liquidity (ODL) -lösningen, ett verktyg byggt ovanpå xCurrent-meddelandesystemet. Det är en stor del av RippleNet-sviten som möjliggör billig och omedelbar överföring av pengar för finansiella tjänsteleverantörer över jurisdiktioner med XRP-mynt.

ODL minskar också risken för valutaprisförändringar. Detta är en av Ripples viktigaste värderingar. Med sin underliggande teknik som kan hjälpa finansinstitut kommer fler och fler banker att anta denna kryptovaluta. Detta kommer att öka efterfrågan på XRP ytterligare, och det finns en god chans att Ripple träffar höga intervall i slutet av detta år.

Ripples nuvarande prestanda och framtida utveckling

Förutom att RippleNet och dess tre produkter förbättrar XRP: s position i blockchain-nätverket kommer dess användningsfallsvärde att utvidgas till smart contracting och DeFi i den kommande framtiden av Ripple labs. Med ett nuvarande marknadsvärde på cirka 1 515 735 575 264 dollar och ett bekvämt lågt pris per mynt, tar XRP väg till investerarens favoritlista i år. Den cirkulerande tillgången på XRP-mynt är 454042828640 och har en maximal tillgång på 100000000000 XRP-mynt.

XRP visar en lovande framtid när dess ledning hävdar att de har tecknat nästan 300 bank- och finansiella kundpartnerskap. Denna lista innehåller några av de största kanonerna på marknaden som Accenture, MoneyGram, BFC Bahrain etc. Idag underlättar flera finansinstitut denna digitala valuta som ett alternativ till SWIFT-nätverket, och detta ger XRP en verklig applikation.

Enkelt uttryckt, Ripple är ett relativt högt marknadsvärde och är ett säkert, snabbt och billigt betalningssystem som har en hög tillväxtpotential inom överskådlig framtid.

Missa inte: Ripple Price Prediction

Kommer Ripple att slå $ 1 i slutet av 2021: The Bottom Line

Under de senaste åren har Ripple visat en enorm tillväxt och har gjort betydande rubriker genom att hjälpa banksektorn att uppgradera sin underliggande struktur.

Ripple har gjort transaktioner billigare och snabbare för genomsnittliga användare över hela världen. Med lanseringen av DeFi i Ripple open ledger, investeringar från flera stora institutioner och dess utrymme för bättre kryptoreglering har Ripple en ganska god chans att samla sig till $ 1 i slutet av 2021.

eToro – Den bästa plattformen att köpa Krusning

eToro har visat sig vara trovärdigt inom branschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner