Så här handlar du Stellar (lumen) 2021: En steg-för-steg-guide

Lär dig hur man handlar Stellar XLM

Stellar Lumens grundades av Jed McCaleb 2014 och sitter bekvämt bland de 15 bästa kryptovalutorna när det gäller marknadsvärde. Naturligtvis är det nu super populärt att handla.

Du kan handla Stellar mot fiatvalutor som USD och EUR, liksom andra kryptotillgångar som Litecoin och Bitcoin.

Intresserad av att handla den här digitala valutan själv, men har inte den dimmaste idén var du ska börja? Du har hamnat på rätt sida.

I vår How to Trade Stellar 2021-guide kommer vi att dyka in i och ut ur handeln med denna digitala valuta.

Följ med på en resa där vi täcker grunderna, risk / avkastningshantering och handelsstrategier. Vi pratar också om viktiga mått för att hitta en bra kryptomäklare för att handla Stellar, och hur man registrerar sig idag.

Innan du kan börja handla stellar (XLM) är det viktigt att lära dig hur kryptovalutamarknaden fungerar och vad som rör marknadspriset. Så vi har sammanställt en guide om hur man handlar stjärna i fem steg.

Fem steg för att handla Stellar

1 Välj en Stellar-handelsplats

2 Öppna ett stjärnkonto

3 Sätt in medel

4 Välj Stellar Trading Market

5 Placera Stellar Trade

Vi kommer att gräva djupt i Stellar-handel, men hoppa gärna till alla avsnitt som intresserar dig:

Vad är Stellar Trading?

Medan Stellar är en så kallad digital valuta, har den fortfarande finansiellt värde som en tillgång. Värdet på kryptotillgången ökar och minskar under varje handelsdag – vanligtvis med den andra.

När allt kommer omkring kommer priset på alla omsättbara tillgångar att fluktuera ofta, eftersom detta är typen av utbud och efterfrågan.

När du funderar på hur du ska handla Stellar själv försöker du spekulera i priset på XLM-mynt i framtiden, om än på kort eller lång sikt.

Om Stellar Lumens är i hög efterfrågan kommer priset på den finansiella tillgången att stiga. Om människor börjar ladda ner sina mynt kommer priset att sjunka. Att förutse dessa prisfluktuationer är det som kan göra dig till vinst.

Låt oss ge ett tydligt exempel på hur man handlar Stellar:

 • Stellar värderas till $ 0,15
 • Detta visas som XLM / USD
 • Du tror att Stellar är undervärderat så gör en köporder på 100 USD
 • Det går två månader och den digitala valutan är värd 0,32 dollar
 • Detta illustrerar en värdeökning på 113%
 • Nöjd med din vinst – du gör en säljorder för att avsluta din handel

I vårt ovanstående exempel ökade Stellar i värde från 0,15 $ till 0,32 $, så du gjorde en vinst på 113% av din inköpsorder på 100 $. Detta motsvarar vinster på $ 113!

Som du kan se, om du spekulerar korrekt, finns det gott om vinstpotential när du handlar Stellar. Om du hade spekulerat fel hade berättelsen varit helt annorlunda – vilket resulterat i en förlust på handeln.

Det är viktigt att du innan du funderar på hur du handlar Stellar har en utbildad uppfattning om hur den specifika marknaden fungerar.

Fördelarna med stjärnhandel

Om du vill engagera dig i Stellar rading är ett av de första stegen att tänka på om du köper de digitala XLM-tillgångarna eller spekulerar i priserna. Ta en titt på några av fördelarna med att handla Stellar XLM.

Fördelarna med Stellar XLM-handel inkluderar:

 1. XLM-volatilitet
 2. Marknadstid för kryptovaluta
 3. Förmåga att gå långt eller kort
 4. Leveraged exponering
 5. Snabbare kontoöppning

Hur fungerar Stellar Trading?

Om du någonsin har handlat valutor, råvaror eller aktier tidigare – kommer du att ha en klar förståelse för hur Stellar-handel fungerar.

Vad som emellertid skiljer Stellar från omsättbara tillgångar som råvaror är att människor har handlat guld och sådant i hundratals år. Kryptovaluta å andra sidan har bara funnits i drygt ett decennium.

För nybörjare kommer vi att täcka några grundläggande handelsfundament för att rensa dimman.

1. Stjärna handelsrörelser

Från och med Stellar handelsrörelser är det mycket viktigt att förstå vad som driver priset på digitala valutor.

Du hittar XLM-mynt på de flesta kryptoplattformar. Priset kommer att påverkas kraftigt om den allmänna känslan av Stellar ska gå lång (eller kort).

Priset på Stellar ökade med mer än 44 000% under 4-årsperioden mellan 2014 och 2018 – så den allmänna känslan gentemot kryptovalutan var starkare än någonsin.

Som du utan tvekan kan föreställa dig kommer priset på Stellar alltid att skilja sig något på olika kryptoplattformar. Du kanske märker att en online-mäklare citerar dig 0,2105 dollar, medan en annan värderar mynt till 0,2108 dollar.

Det här är inget att oroa sig för, eftersom skillnaden i pris vanligtvis inte är något att skriva hem om. Om det var, skulle detta snabbt bli ätit upp av erfarna arbitrageurs!

2. Stjärna handelspar

xlm / usd cahrt

Vi nämnde i inledningen att du kan handla Stellar mot fiatvalutor eller andra kryptovalutor.

Låt oss börja med hur man handlar Stellar i termer av ‘crypto-fiat’-par. När du gör din egen forskning för att handla kryptovalutor, kommer du att se den här termen samlas mycket.

Som sådan, i detta avsnitt, klargör vi vad det betyder.

Till exempel, när du ser XLM / USD är detta Stellar mot US-dollarn. Här är Stellar “krypto”, medan US-dollar är “fiat”.

Den amerikanska dollarn är den mest använda fiatvalutan vid handel med Stellar. Vissa online-mäklare gör det dock möjligt för kunder att handla kryptotillgångar mot andra fiatvalutor. Till exempel stöder eToro det brittiska pundet (XLM / GBP), Euro (XLM / EUR), kanadensisk dollar (XLM / CAD) och till och med den japanska yenen XLM / JPY).

Vi nämnde att USD är den mest handlade fiatvalutan. Detta innebär att det också kommer fördelen med likviditet och snäva spreadar.

Följaktligen är det förmodligen det bästa alternativet för nybörjare att hålla sig till krypto-fiat-par. Det är mycket lättare att försöka kvantifiera din vinst och förlust, men det är också lättare att försöka förutsäga det framtida priset för det aktuella XLM-paret.

Alternativt kan du också handla Stellar Lumens mot en annan kryptovaluta som Bitcoin. Genom att göra det spekulerar du i om parets växelkurs kommer att stiga eller sjunka.

3. Lång eller kortvarig stjärnhandel

När du funderar på hur du ska handla Stellar bör du tänka på vilket finansiellt instrument som passar bäst för dina egna handelsmål.

Om du gillar tanken på att handla Stellar till stor del för att du tror på det bredare projektet och känner dig säker på att dess värde kommer att stiga över tiden – kan det vara bäst att köpa XLM direkt och lagra dem i en kryptoplånbok. På så sätt kan du hålla fast vid Stellar i veckor, månader eller år – tills du känner dig redo att ta ut pengar.

Om du är nybörjare när det gäller handel, är det inte lätt att förstå tillräckligt med teknisk analys för att underlätta din kortsiktiga beslutsprocess..

Kartläsning och analys kan ta månader i taget att lära sig. Därför kan en “köp och håll” -strategi passa bättre om du är nybörjare, eftersom du inte behöver oroa dig för kortvarig volatilitet.

Om du föredrar tanken på att handla Stellar mer på kort sikt, med målet att göra blygsamma vinster regelbundet – är detta också ett alternativ. Se bara till att du handlar flytande par som XLM / USD eller XLM / BTC.

Handel och egen stjärna

Vi nämnde ovan att du kan anta en “köp och håll” -strategi om du vill handla Stellar under en längre tid. Om så är fallet rekommenderar vi att du köper kryptovalutan direkt via en online-mäklare snarare än ett utbyte.

Det är här eToro kommer in, eftersom du kan köpa Stellar i traditionell mening, helt utan provision. Plattformen betjänar över 13 miljoner handlare och kommer att ta hand om dina Stellar Lumens så länge du vill utan extra kostnad.

Som vi sa passar den här strategin väl för nybörjare (ja, alla färdighetsuppsättningar verkligen), eftersom kortsiktiga prisfluktuationer inte kommer att vara ditt problem.

Stellar handel med CFD: er

Om du föredrar att handla Stellar på en mer kortsiktig basis, genom att använda “swing trading” eller “day trading” – kan du använda en online-mäklare som erbjuder “Stellar CFDs” (Contracts for Difference).

Bosatt i USA? Då bör du vara medveten om att CFD-instrument är förbjudna enligt amerikansk värdepapperslag. Om du är bosatt i Storbritannien kan du komma åt CFD: er via reglerade mäklare inga problem – men inte kryptovalutor, som Stellar.

Låt oss ta en titt på vad CFD: er är:

 • Stellar CFD: er övervakar det verkliga priset på Stellar eller någon finansiell tillgång
 • Förmånerna för Stellar CFD inkluderar hävstång och låga avgifter
 • Du kan också dra nytta av hausseartade och baisseartade marknader genom att gå “lång” eller “kort” på den digitala valutan

För de som kan komma åt CFD: er erbjuder den sociala handelsplattformen eToro en mängd – så du kan också handla Stellar mot både krypto- och fiatvalutor.

Om du verkligen vill komma åt hävstångspar från ett land där de är förbjudna kan du göra det via en tredje parts kryptobörs. Tänk på att dessa ofta är fria från regler, vilket innebär att du i princip handlar i ett potentiellt farligt utrymme.

Dessutom är det osannolikt att du kommer att tilldelas bekvämligheten med att finansiera ditt konto med en fiatvaluta som euro eller amerikanska dollar.

Inte bara det, men om du tar detta alternativ kommer du sannolikt att handla XLM / USDT snarare än XLM / USD. För de omedvetna är USDT en digital valuta som heter Tether som är kopplad till US-dollar.

Skulle du överväga att handla Stellar XLM?

Hur man handlar Stellar Online – Ställa in en handel

handel Stellar XLM

När du börjar lära dig att handla Stellar måste du ta hand om beställningar. Det finns olika användbara beställningar att använda vid handel med kryptovalutor. Utan dem vet din mäklare inte din position.

Om du någonsin har handlat tidigare ser du att orderprocessen är densamma oavsett tillgången. Enkelt uttryckt anger beställningen du gör hos din mäklare vilka åtgärder de ska vidta för dina räkning.

Se nedan en lista över beställningar som är lätta att använda och som används av handlare på alla nivåer av expertis.

1. Köp eller sälj order

Köp / säljorder är obligatorisk vid handel med Stellar.

I ett nötskal:

 • Om du tror att priset på Stellar kommer att stiga – skapa en köporder
 • Om du tror att priset kommer att falla – skapa en försäljningsorder

Som framgår ovan är denna process super enkel.

Men alla dina kryptotransaktioner behöver både en köporder och en försäljningsorder.

Om du till exempel går in på Stellar-marknaden med en köporder – skapar du en försäljningsorder för att avsluta. Och tvärtom, om du går in på marknaden med en försäljningsorder – skapar du en försäljningsorder för att avsluta.

2. Ingångspris

Nu när vi har behandlat grunderna kan vi gå vidare till några andra Stellar-order för att lägga till din handelsrepertoar.

När du handlar Stellar kommer du att bli tillfrågad om du vill ha en ”marknadsorder” eller en ”begränsningsorder. Detta kommer att berätta för din handelsplattform vad din inträdesstrategi är.

Låt oss rensa dimman med en förklaring av var och en:

 • Låt oss säga att Stellar kostar 0,22 USD. Du gillar det priset och vill säkra det omedelbart – så skapa en marknadsorder. Din mäklare utför detta omedelbart, men du kommer att se en liten kontrast i värde på grund av prisfluktuationer.
 • När det gäller en begränsningsorder tillåter den här dig att komma in på marknaden till en specifik prispunkt. Låt oss säga att Stellar värderas till $ 0,22, men du är inte intresserad förrän XLM ökar till $ 0,23. Det här är när du skapar en gränsorder på $ 0,23. Detta kvarstår tills priset har uppnåtts eller om du avbryter din beställning.

Lejonparten av Stellar-handlare använder begränsningsorder eftersom de ger dig en viss kontroll över din position.

3. Utgångsstrategi

Vi har beskrivit hur du kan komma in på marknaden när du vill handla Stellar. När det är dags att stänga kommer dina “stop-loss” och “take profit” order att spela.

Låt oss rensa dimman med en förklaring av var och en:

 • En stop-loss-order hindrar dig från att förlora mer än du har råd med i en Stellar-handel. Om du till exempel vill stoppa din förlust med 1% – kommer din mäklare automatiskt att utföra din beställning när Stellar faller i värde med det beloppet.
 • På order-vinst, låser detta in vinsten från din handel vid en viss punkt. Till exempel, om ditt mål är 3% stängs din handel automatiskt när Stellar stiger i värde med 3%.

Om du lär dig att handla Stellar för första gången ser du ytterligare ett exempel nedan:

 • Du handlar XLM / USD till ett pris av $ 0,30
 • Du tror att värdet kommer att stiga, så skapa en köporder
 • Du vill inte förlora mer än 1% så skapa en $ 0,297 stop-loss-order
 • Om din Stellar-position gör en vinst på 4% vill du ta ut pengar
 • Som sådan skapar du en vinst-vinst på $ 0,312

Det är en vanligt förekommande strategi att använda båda beställningarna, på båda sidor om det aktuella priset. Oavsett om det är en förlust eller en vinst stängs handeln automatiskt till ett pris som du har kommit överens om.

Här är de två potentiella resultaten av ovanstående stop-loss / take-profit-order:

 • Om XLM / USD skulle stiga till $ 0,312 – kommer din vinst-order att utföras av din mäklare. Din vinst är 4% och handeln är avslutad.
 • Skulle XLM / USD sjunka till $ 0,297 – kommer din stop-loss-order att utföras av din mäklare. Din förlust är 1% och handeln är avslutad.

Hur man tjänar pengar på Stellar

Du kan använda de ovan nämnda orderna för att minska behovet av att manuellt stänga affärer och tidsmarkera marknaden korrekt. Det faktum att dessa order är automatiska betyder dock inte att det är lätt att tjäna pengar på Stellar.

Nedan hittar du en lista med andra överväganden när du försöker tjäna pengar på att handla den här populära kryptotillgången.

1. Insats

När du väl har ett ordentligt grepp om ordertyper och grundläggande, måste du ange en insats på din valbara handelsplattform. Ju mer du riskerar, desto högre kan avkastningen bli – eller förluster.

För att ge dig ett exempel, om du satsar $ 200 på Stellar och tjänar en vinst på 2% – detta motsvarar $ 4. Om du hade sprutat ut och spenderat 1000 dollar istället – skulle dina vinster från samma handel vara 20 dollar.

Som sagt, det är lätt att bli lurad med dina handelskänslor. Av denna anledning använder många handlare en bankrullehanteringsstrategi för att handla Stellar och andra tillgångar.

Enkelt sagt, tänk på hur mycket du har råd att spendera på varje Stellar-handel, med hänvisning till ditt bytesbalans. Många väljer att använda högst 1% 2% av sina kontofonder åt gången.

Om du till exempel hade ett saldo på $ 3000 på ditt handelskonto – skulle du inte satsa mer än $ 30 – om du använder en 1% -strategi.

Om du antog en 2% -strategi skulle din maximala insats vara $ 60 – och så vidare. Det finns mäklare där ute som tillåter dig att handla kryptovalutor för små belopp.

Allround crowd-pleaser eToro låter dig handla Stellar för minst $ 25 – vilket gör den här typen av strategi lätt att hålla sig till.

2. Stellar handelshävstång

Om du har tillgång till Stellar CFD: er där du bor kan du öka din vinst genom att använda hävstångseffekt.

Det är viktigt att inte vara naiv när det gäller att använda hävstång på Stellar-affärer. Visst, de kan förstärka dina vinster när du har fattat ett bra beslut. Men om du ringer fel – samma skuldsättning kommer att förstora dina förluster.

Låt oss ta en titt på ett exempel på en Stellar-handel med hävstång:

 • Du placerar en säljorder på $ 1000 på XLM / USD
 • Du lägger till hävstång på 1: 2
 • Du tjänar 15% i vinster
 • Utan hävstång – din vinst är $ 150
 • Med 1: 2 hävstångseffekt – din vinst är $ 300

Som framgår av vårt exempel, om ditt land tillåter det – kan du öka dina potentiella Stellar-handelsvinster genom att använda hävstång.

Vissa online-mäklare erbjuder så mycket som 1:10 eller till och med 1: 100. Kontrollera alltid att någon handelsplattform som erbjuder hävstång är reglerad.

3. Avgifter för handel med Stellar Online

Oavsett om du väljer att handla Stellar mot en krypto eller en fiatvaluta – kommer du att ansvara för avgifter som beskrivs.

Som alla företag måste online-mäklare göra vinst för att hålla bollen rullande. Innan du förbinder dig till en mäklare för att handla Stellar, kolla vår lista över potentiella avgifter för att hålla ett öga på.

Stellar Trading Commission

De allra flesta mäklare tjänar pengar via kommissionsavgifter. Detta tenderar att bearbetas som en variabel procentsats mot värdet på din Stellar-order.

För att ge dig ett exempel på vad som finns på kommission, tar Crypto-handelsplattformen Coinbase 1,49% av varje handelsåtgärd. Detta debiteras i båda ändarna – när du går in i eller avslutar din XLM-handel.

Online-mäklaren eToro tar ingen provision alls för handel med kryptovalutor, och det finns 15 till!

Stjärnspridning

Stellarspreaden ses bäst som en indirekt spread som debiteras av handelsplattformen. Spridningen är klyftan mellan köpesumman och försäljningspriset för en finansiell tillgång.

Ju större klyftan mellan de två priserna är, desto mer måste du indirekt betala din kryptomäklare. Ju strammare spridningen desto bättre är det för dina potentiella vinster.

Om spreadet är 2,45% börjar du din handel med det beloppet i det röda. Det betyder att du måste göra 2,45% för att jämna ut. Allt över 2,45% kan du räkna som vinst.

Andra stjärnhandelsavgifter

Vi har täckt ett urval av vanliga avgifter.

Här är några fler att se upp för.

 • Insättning / uttag: Vissa online-mäklare debiterar kunder en avgift för insättningar och uttag. Coinbase debiterar 3,99% på alla bankkorttransaktioner. Över på Binance debiteras klienter 2% på varje kredit- / bankkorttransaktion. eToro debiterar bara 0,5%, och bara om du inte finansierar ditt konto i amerikanska dollar.
 • Inaktivitet: Många mäklare tar ut en avgift för att inte aktivt handla eller finansiera ditt konto. Detta börjar vanligtvis inte förrän 12 månader av inaktivitet har gått, även om vissa mäklare tar betalt efter bara tre månader. Inaktivitetsavgifter debiteras vanligtvis varje månad tills det inte finns något kvar på ditt konto.
 • Övernattning: Om du kan komma åt Stellar CFDs där du bor kommer du alltid att debiteras en finansieringsavgift över natten för varje dag som din position lämnas öppen. Detta debiteras ofta till en högre ränta på helgerna och kallas annars ”swap-fee”.

Sammantaget måste vi ta bort vår berömda hatt för eToro. Handelsplattformen tar ut 0% provision, en insättningsavgift på 0,5% (om inte USD) och supertäta spreadar på kryptovalutor.

Redo att handla Stellar XLM?

Hur man handlar Stellar 2021 – steg-för-steg-genomgång

Vid denna punkt i vår How to Trade Stellar Guide, kliar du förmodligen att komma igång.

För att få saker att gå så smidigt som möjligt för dig i dina handelsaktiviteter har vi skapat en okomplicerad steg-för-steg-genomgång.

Steg 1: Välj en Stellar-handelswebbplats

Det allra första på din att göra-lista måste vara att välja en pålitlig plattform att handla Stellar på. Det finns hundratals kryptovalutamäklare online, så se upp för hajar.

Med detta i åtanke har vi listat några viktiga överväganden när vi hittar en online-mäklare för att handla Stellar:

 • Förordning: Är kryptohandelsplattformen reglerad av en respekterad organisation som ASIC, FCA eller CySEC?
 • Avgifter: Vilka avgifter förväntas du betala för handel med Stellar?
 • Betalningar: Vilka betalningsmetoder stöds på handelsplattformen?
 • Kontominimum: Vad är minsta insättning och insats som krävs för att handla XLM?
 • Stjärna par: Vilka fiat och digitala valutor är tillgängliga för handel mot Stellar?
 • Handelsplattform: Tycker du att handelsplattformen är lätt att navigera och nybörjarvänlig?
 • Mobil: Finns det en app tillgänglig?

Som det framgår av vår lista är det mycket att tänka på när du vill handla Stellar.

Om du fortfarande är osäker på vilken handelsplattform du ska anmäla dig till, tänker vi mycket på eToro – liksom de flesta av dess 13 miljoner användare.

Se nedan några av fördelarna med att handla Stellar via denna online-mäklare.

 • Handelsplattformen regleras av FCA, ASIC och CySEC. För amerikanska invånare är mäklaren registrerad hos FINRA
 • Du kan handla Stellar på provisionfri basis med konkurrenskraftiga spreadar
 • Insättningar behandlas omedelbart. Dessutom accepteras kredit- / betalkort och e-plånböcker som PayPal
 • På eToro kan du handla Stellar mot antingen fiatvalutor som US-dollar eller digitala mynt som Bitcoin
 • Minsta insats kan uppnås för nybörjare – till bara $ 25 per Stellar-handel

Steg 2: Öppna ett stjärnkonto

öppet handelskonto

Gå över till eToro-webbplatsen – eller den mäklare du väljer – och registrera dig. Hos eToro tar detta vanligtvis mindre än tio minuter från slut till slut.

För att börja måste du berätta för plattformen vem du är – det här är vanligtvis ditt namn, adress, e-postadress och mobilnummer.

Därefter måste du ladda upp en kopia av din fotolegitimation – de flesta använder körkort eller pass.

Om du vill lämna denna del förrän senare kan du på eToro. Du måste dock överlämna det så småningom – oavsett om du begär uttag eller insättning på över 2 250 $.

Steg 3: Sätt in medel

Du kan nu sätta in pengar på ditt nya handelskonto. För att handla Stellar är minsta insättning på eToro 200 dollar.

När det gäller betalningsmetoder finner vi att de flesta mäklare accepterar olika typer. Observera att banköverföring är den långsammaste metoden för handel med Stellar.

Crowd-pleaser eToro accepterar en mängd snabba och bekväma betalningstyper, inklusive kredit- / betalkort och e-plånböcker som Skrill, PayPal och Neteller. Handelsplattformen använder också automatiserad ID-valideringsteknik – så att du kommer att kunna handla Stellar på nolltid.

Steg 4: Välj Stellar Trading Market

När ditt konto har finansierats kan du välja en marknad. Den här delen är superlätt – gå bara till kategorin ”Trade Markets”.

Alternativt kan du utföra en enkel sökning om du vet vilket par du vill handla. Till exempel XLM / JPY, XLM / EUR, XLM / CHF eller XLM / GBP. Alla dessa crypto-fiat-par är tillgängliga för handel utan provision på eToro.

Steg 5: Placera Stellar Trade

Vid den här tiden kan du behöva rulla upp för en sammanfattning av order som ska användas vid handel med kryptovalutor.

Ändå kan du fortsätta och göra din första Stellar-order.

Placera en köporder eller en säljorder beroende på din förutsägelse. Klicka på ‘Öppna handel’ för att utföra din Stellar-position.

Och det är det – du har precis handlat Stellar. Om du använde eToro var processen 1005 utan provision.

Hur man handlar stjärnguide – Bedömningen

Om du vill handla Stellar kompetent bör detta göras antingen via en online-mäklare eller en kryptobörs.

Vi rekommenderar en reglerad online-mäklare, till stor del på grund av den bekvämlighet och säkerhet som detta erbjuder. På eToro, Stellar kan handlas mot fiatvalutor som US-dollar och euro, samt kryptotillgångar som Litecoin och Ethereum – för att bara nämna några.

Genom att göra dina läxor och studera guider som detta kan du effektivt handla Stellar själv, bekvämt från ditt eget hem. Vad som helst, på eToro kan du göra detta på en nybörjarvänlig plattform och på provisionfri basis.

eToro – Bästa mäklare att köpa Stellar XLM

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Vanliga frågor

Handlar i Stellar säkert?

Att handla Stellar är säkert – förutsatt att du tänker handla via en reglerad mäklare som eToro.

Hur handlar jag i Stellar?

Det säkraste och bekvämaste sättet att handla Stellar är via en pålitlig handelsplattform som eToro. Sätt in minst 200 $ med ett kredit- / bankkort eller e-plånbok, och du kan handla Stellar för så lite som $ 25.

Kan du bli rik genom att handla Stellar?

Det kommer att finnas många handlare som kommer att berätta om oförutsedda rikedomar som erhållits genom handel med Stellar. Sanningen är att nästan alla handlare också upplever regelbundna förluster. Lär dig insatserna på marknaden, spel inte mer än du har råd och använd en licensierad plattform.

Är Stellar-handeln laglig i USA?

Ja. Stellarhandel är väldigt lagligt i USA. Du bör dock notera att du inte får åtkomst till Stellar CFD.

Kan du handla Stellar med Hävstång?

Hävstång erbjuds på Stellar på vissa plattformar. Detta beror dock på vilket land du bor i. Om du kommer från USA eller Storbritannien har du inte tillgång till kryptovaluta-CFD eller den hävstång som följer med dem. Även om du kan använda ett oreglerat utrymme rekommenderar vi att du undviker detta till varje pris.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner