Vad är Bitcoin Cash och är det värt att investera i BCH 2021?

Är Bitcoin Cash en krypto som är värt att överväga 2021?

BCH Investeringsguide 2021

Vad är Bitcoin Cash? Vad är skillnaden mellan Bitcoin (BTC) och Bitcoin Cash (BCH)? Är det värt att investera i BCH 2021? Om det här är några av de investeringsfrågor som du tänker på är det här rätt plats för dig.

Med en rad utbildningsmaterial, kryptonyheter och interaktiva kurser är vi på Trading Education här för att hjälpa dig att få tillgång till relevant och fördjupad finansiell information och själv bestämma om kryptovalutainvestering är för dig.

Fortsätt läsa för att ta reda på mer om en av de största aktörerna i kryptosektorn: Bitcoin kontanter.

Vad är Bitcoin Cash??

Bitcoin Cash är en populär peer-to-peer digital betalningsvaluta som underlättar gränsöverskridande transaktioner till låga kostnader. En av de stora fördelar med BCH-investering är det faktum att transaktioner sker utan att centralbanker och mellanhänder deltar.

Faktum är att decentraliserad finansiering ökar i popularitet över hela världen, med blockchain-teknik som erbjuder ett imponerande alternativ till traditionell bankverksamhet.

Å andra sidan är kanske en av de mest tilltalande aspekterna av BCH det faktum att Bitcoin Cash skapades 2017 som en gaffel av Bitcoin – den långvariga ledaren inom kryptosektorn när det gäller marknadsvärde, antagande och känsla.

För att vara mer exakt skapades Bitcoin Cash för att förbättra Bitcoins skalbarhet och möjliggöra att fler transaktioner behandlas till ett enda block. Observera att Bitcoin Cash skapades med block 8 MB i storlek, vilket ökades ytterligare till 32 MB.

Här bör vi nämna att Bitcoin-skalbarhetsproblemen utlöstes av sin egen popularitet: ju fler människor använder det, desto längre och dyrare tar det att bearbeta en transaktion.

Ändå, Bitcoin Cash och Bitcoin delar några likheter: båda använder gruvalgoritmer och är begränsade till 21 miljoner mynt.

Innan vi dyker in i Bitcoin Cash, bör vi säga några ord om gaffel. Blockkedjor kan vanligtvis uppgraderas via en hård eller en mjuk gaffel. Huvudskillnaden är att en mjuk gaffel är bakåtkompatibel, medan en hård gaffel är en icke-bakåtkompatibel teknik.

Eller som förklarats av blockchain-entusiaster: ”Tänk PlayStation 3 och PlayStation 4: I en hård gaffel kan du inte spela PS3-spel på PS4 och du kan inte spela PS4-spel på PS3. Om en mjuk gaffel skulle äga rum, som följer PlayStation-analogin, skulle du kunna spela PS3-spel på PS4 (men inte PS4-spel på PS3). ”

Forking är också ett enkelt sätt att skapa ny krypto och ett nätverk av användare; det kan också gynna kryptoutveckling på platser där initiala mynterbjudanden (ICO) är olagliga.

Historien om Bitcoin Cash

Historien om Bitcoin Cash är dold i kontroverser. Mitt i många diskussioner och kryptoprojekt för att lösa Bitcoins skalbarhetsproblem föreslogs två stora lösningar: för att separera adresser från signaturer för varje transaktion eller för att öka den maximala blockstorleken, vilket föreslogs av teamet bakom Bitcoin Cash.

Med ett verkligt exempel: om vi registrerar varje Bitcoin-transaktion på ett papper som är 10 mm långt, ville Bitcoin Cash öka sin storlek med 2 gånger (till 20 mm lång), med potential att öka den ytterligare med 8 -32 gånger (i vårt fall, MB).

Villiga att öka blockstorlekarna lanserade utvecklare BCH 2017. Myntet debuterade med ett högt pris på upp till $ 900 på större börser. Intressant nog nådde Bitcoin Cash $ 4 091 i december 2017 – på kryptobrummets höjd.

Utvecklingen av Bitcoin Cash själv utlöste dock många debatter eftersom Bitcoin Cash delades i Bitcoin Cash ABC och Bitcoin SV.

Observera att Bitcoin Cash ABC använder den ursprungliga Bitcoin Cash-klienten och har införlivat förändringar som Canonical Transaction Ordering Route, medan Bitcoin SV leds av Craig Wright som avvisade användningen av smarta kontrakt. Idag kallas Bitcoin Cash ABC Bitcoin Cash.

Nyligen delades Bitcoin Cash igen i Bitcoin Cash ABC och Bitcoin Cash Node – en gaffel som enligt CoinDesk, kan bli den dominerande programvaran.

Hur fungerar Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash använder ett peer-to-peer-nätverk av datorer för att stödja systemets decentraliserade natur.

Vi bör återigen notera att blockstorleken för Bitcoin Cash har ökat till 32 MB, vilket underlättar transaktioner, behandlingstider och avgifter.

Det är rätt! På grund av sina större block kan Bitcoin Cash erbjuda låga transaktionsavgifter och snabbare behandlingstider. Som sagt av Roger Ver – en av de främsta förespråkarna för Bitcoin Cash – ligger Bitcoin Cash närmare den ursprungliga visionen om Satoshi som kontanter för världen.

Helt enkelt för att ökade blockstorlekar gör det möjligt för Bitcoin Cash att användas som ett medium för vardagliga betalningar och hjälpa det att konkurrera med Visa och andra gränsöverskridande betalningssystem!

Som sagt, på samma sätt som Bitcoin, använder Bitcoin Cash Bevis för arbete (PoW) konsensusmekanism för att bryta nya mynt och använder också tjänsterna från Bitmain, en av de ledande kryptogruvarna.

Om du är ny inom kryptovalutasektorn bör vi nämna att gruvdrift är den process där transaktioner verifieras och läggs till den offentliga huvudboken. Gruvdrift är också processen där nya mynt införs i den befintliga leveransen utan behov av centralbanker eller finansiella myndigheter.

Det är värt att notera att Bitcoin Cash är begränsat till 21 miljoner mynt.

Till skillnad från fiatvalutor skrivs inte Bitcoin Cash ut av regeringar, vilket minskar risken för inflation och devalvering. Samtidigt gör bristen det till en attraktiv investering på lång sikt.

Skulle du överväga att investera i Bitcoin kontanter?

Vad är BCH?

BCH är tickersymbolen för Bitcoin Cash. Som nämnts ovan finns det en gräns på 21 miljoner mynt, med 18 600 863 mynt för närvarande i omlopp, enligt CoinMarketCap.

BCH erbjuder en mångsidighet som tillgång: den accepteras på mer än 5000 fysiska platser och antas av ett brett utbud av onlinetjänster. Experter hävdar att det också ger stöd för olika betalningsplattformar och erbjuder en PoS-lösning (PoS) för affärsverksamheter.

Med det sagt, även om Bitcoin Cash strävar efter att bli ett medium för dagliga transaktioner, är sanningen att till skillnad från sin konkurrent Bitcoin och altcoins som Litecoin, saknar Bitcoin Cash fortfarande massanpassning utanför kryptosamhället..

Dessutom har BCH: s fyraåriga historia påverkats av många händelser och gafflar som påverkat dess pris avsevärt utan att låta det anpassa sig till ett naturligt tillväxtflöde.

Efter den senaste gaffeln förväntar vi oss fortfarande om BCH kommer att vinna fler investerare.

Är det värt att investera i Bitcoin Cash 2021?

Med ett marknadsvärde på 5 473 421 549 dollar och olika fördelar är det definitivt värt att investera i Bitcoin Cash 2021.

bitcoin kontant pris diagram

Låt oss inte glömma att Bitcoin Cash har många olika fördelar jämfört med andra digitala mynt. BCH erbjuder transaktionsavgifter nästan ingenting, decentraliserade finansiella transaktioner, relativ stabilitet jämfört med andra kryptovalutor, snabba och säkra transaktioner och robust infrastruktur.

Kom ihåg det samtidigt Bitcoin Cash är en investering med hög risk och hög belöning.

Kryptovalutor är mycket volatila och handelskryptor kan utplåna dina besparingar. Därför investerar du aldrig pengar du inte har råd att förlora. Glöm inte en av de viktigaste reglerna i finanssektorn: invester aldrig mer än 1% av ditt konto på en enda handel.

Dessutom, om Bitcoin lyckas förbättra sin skalbarhet, kan Bitcoin Cash förlora relevans.

Så om du bestämmer dig för att investera i BCH, gör alltid din forskning och Fortsätt med försiktighet.

Hur mycket kommer Bitcoin Cash att vara värt?

Medan ingen kan göra exakta prisförutsägelser kanske du vill veta hur mycket Bitcoin Cash kommer att vara värd 2021.

Om vi ​​tittar på tidigare resultat och analyserar olika tekniska indikatorer kan vi säga att Bitcoin Cash kan öka i värde inom en snar framtid.

Låt oss inte glömma att när det lanserades hade Bitcoin Cash ett imponerande öppningsvärde, och i slutet av 2017 hoppades Bitcoin Cash, som nämnts ovan, till över 4000 dollar.

Observera att den 1 januari 2020 var BCH 204,62 $ eller 24,12% högre än början av 2019; och den 15 februari nådde Bitcoin Cash $ 491,16.

Sedan dess har Bitcoin Cash varit relativt stabilt och lyckats hålla sin stabilitet även under den coronavirusutlösta baissemarknaden. För att vara mer exakt förblev Bitcoin Cash (BCH) pris stabilt mellan februari och november 2020 och varierade mellan $ 230 och $ 270.

BCH / USD-priset har också sett en viss återhämtning.

Vissa experter hävdar att Bitcoin Cash kan fördubblas 2021. Enligt siffror som presenteras av Digital Coin Price, Bitcoin Cash kan nå $ 700 i slutet av 2021, mellan $ 500 (max) och $ 60 (min).

Med en stark färdplan och idéer för vad Bitcoin ska vara verkar framtiden för Bitcoin Cash ganska ljus.

Redo att investera i Bitcoin kontanter?

Ska jag investera i Bitcoin Cash?

Med tanke på sin positiva framtid och fördelar jämfört med andra kryptovalutor erbjuder Bitcoin Cash några stora möjligheter för investerare.

Men bara för att du kan, betyder det inte att du borde. Innan du investerar i någon tillgång bör du överväga dess avvägning mellan risk och avkastning och besluta om en strategi, antingen på kort eller lång sikt..

Eftersom ingen mycket lönsam investering är 100% säker! Riskhantering är avgörande för att fastställa order för stop-limit och stop-loss och för att minska risker.

När det gäller potentiella risker bör vi notera att vanligtvis tre faktorer påverkar livslängden för en kryptovaluta: adoption, en grupp supportrar och ett starkt utvecklingsteam. Framtiden för BCH beror också på hur den tål konkurrens.

Den goda nyheten är att just nu indikerar alla dessa faktorer att det ser ut som att BCH kan lyckas.

Som sagt, även om dessa indikatorer är på en bra nivå för BCH, fortsätt alltid med försiktighet.

Hur kan jag Investera i BCH?

Om du väljer att investera i Bitcoin Cash är det enkelt att hitta en plats att köpa och sälja BCH. Det finns olika sätt att investera i BCH antingen på kort eller lång sikt, med kryptovalutaplattformar som eToro är de säkraste platserna att investera i krypto.

Observera att med vår partner eToro, man kan köpa BCH och handla CFD: er på upp till 90+ kryptopar. Allt du behöver göra är att registrera dig, öppna och finansiera ditt konto och börja handla.

Här du kan läsa mer om hur du köper Bitcoin Cash.

Nyckelord

  • Bitcoin Cash är en av de mest populära kryptovalutorna, som för närvarande rankas # 6 enligt CoinMarketCap.
  • Bitcoin Cash skapades 2017 som en gaffel av Bitcoin.
  • En av de största skillnaderna mellan Bitcoin Cash och Bitcoin är att BCH har ökat blockstorlekar på 32 MB.
  • På samma sätt som Bitcoin använder Bitcoin Cash Proof of Work och begränsas till 21 miljoner mynt.
  • BCH är tickersymbolen för Bitcoin Cash.
  • BCH orsakade kontroverser i kryptosamhället och som ett resultat, bara en dag efter dess utseende, översteg dess marknadsvärde 7 miljarder dollar.
  • Bitcoin Cash har en god chans att stanna i kryptovärlden som ett alternativ till Bitcoin; i själva verket har BCH lyckats hålla sig stabil trots den pågående koronaviruspandemin.
  • Vissa experter tror att dess värde kommer att fördubblas i slutet av 2021.

Om du bestämmer dig för att investera i BCH kan vi på Trading Education hjälpa dig att förstå komplexiteten i kryptovalutahandel och kryptonyheter och skapa en lönsam strategi för riskhantering.

Med eToro kan man enkelt köpa och sälja kryptovalutor och andra tillgångar och handla CFD-filer på upp till 90+ par.

eToro – Bästa mäklare att köpa Bitcoin Cash BCH

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Tror du att kryptovalutamarknaden kommer att återhämta sig efter den pågående pandemin? Tror du att det är värt att köpa BCH 2021?

Om du gillade att läsa vår artikel om kryptohandel Vad är Bitcoin Cash och är det värt att investera i Bitcoin Cash 2021?, dela den med alla som kan vara intresserade också.

FAQ

Är BCH bättre än BTC?

I tekniska termer har Bitcoin Cash (BCH) större block och kan hantera fler transaktioner till lägre avgifter än Bitcoin (BTC), vilket gör BCH till en bättre investering, särskilt för användare som är intresserade av dagliga betalningar och online-köp. Med det sagt är Bitcoin – den första och mest populära kryptovalutan utanför kryptosamhället – fortfarande kryptoinvestering # 1 när det gäller marknadsvärde och känslor, med experter som hävdar att BTC kan nå 50 000 dollar i slutet av 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner