Vad är den bästa kryptovalutan att investera under 2021?

5 kryptovalutor du bör överväga

Vill du hoppa över läsningen och komma direkt till våra toppval? Den bästa kryptovalutan att investera under 2021 är Bitcoin eller Ethereum.

Medan Bitcoin är ledande, både genom marknadsvärde och daglig volym, är det inte det sista ordet om kryptokurrency. Med Bitcoin framgång växte upp en mängd altcoins, vilket gjorde det svårt för investerare att välja den bästa. Faktum är att kryptovalutamarknaden för närvarande är översvämmad med mer än 7000 mynt.

Om du inte vet vilket mynt som är bäst för din investeringsportfölj, kommer vi att visa dig de bästa kryptovalutorna 2021. Här är några att tänka på:

  • Bitcoin (BTC-USD)
  • Ethereum (ETH-USD)
  • Cardano (ADA-USD)
  • Ripple (XRP-USD)
  • Dogecoin (DOGE-USD)

Om du vill utöka din investeringsportfölj med en bit av kryptokakan tror vi att följande alternativ passar bäst.

Toppkryptovaluta för 2021: Bitcoin (BTC-USD)

Bitcoin är förmodligen standarden på kryptomarknaden just nu. Det finns en bra anledning till det. Med ett högt pris på 58,332,36 dollar och ett marknadsvärde på mer än 1 biljon dollar gör Bitcoin det omöjligt för andra kryptovalutor att följa med. Blockchain-ledaren har dominerat marknaden sedan starten 2009.

Medan Bitcoin har haft några ojämna åkattraktioner längs vägen fortsätter priset att öka, vilket gör det till ett ännu mer lockande alternativ för nya investerare. 2021 verkar redan vara ett lovande år för Bitcoin, med priset på en historisk uptrend jämfört med förra året.

I slutet av december förra året handlade Bitcoin till ett högt pris på 29111 dollar. Knappt två månader senare har det priset fördubblats för att överträffa $ 50.000. I denna takt är det uppenbart att de andra kryptovalutorna har en lång väg att gå innan de kan uppnå de milstolpar som Bitcoin har uppnått.

Med ett sådant outlandish marknadsvärde och en daglig volym på ungefär $ 105 miljarder kommer många kryptopundits utan tvekan att hälla sina pengar i Bitcoin. Kända offentliga personer i näringslivet, företag och institutioner håller redan på att värma upp Bitcoin med miljarder dollar i investeringar.

Så om du letar efter en kryptovaluta att investera i som miljontals människor litar på, skulle du inte vilja se bortom Bitcoin. Men med det nu höga priset och överbefolkningen kan det ta lång tid innan du kan börja blomstra. Så om du inte är med här på lång sikt, överväga våra andra alternativ.

Ethereum (ETH-USD)


Medan Ethereum kan skryta med ett marknadsvärde som är fem gånger mindre än Bitcoin, har det alltid hyllats som den mest lovande kryptovalutan i år. Detta är den näst största kryptovaluta världen över, både efter marknadsvärde och daglig volym. Ethereums fördel ligger i fokus på överlägsen teknik i motsats till att bara vara en digital tillgång.

Till skillnad från Bitcoin är Ethereum så mycket mer än bara en kryptovaluta. Det är en plattform där andra utvecklare kan skapa egna digitala tillgångar med Ethereums teknik, till exempel smarta kontrakt. Detta antagande av annan decentraliserad finansiering (DeFi) har gjort Ethereum till en het kaka på kryptomarknaden.

Även om Ethereums nuvarande pris är betydligt lägre jämfört med Bitcoin, stiger det snabbt och får uppmärksamhet från fler investerare. Ethereum har redan nått ett högt pris på 2.036,55 dollar i år. Detta är en betydande stigning med tanke på att det bara var något över $ 700-märket i slutet av december förra året. Det betyder att priset har mer än fördubblats på mindre än två månader.

Så medan Ethereum är betydligt yngre än Bitcoin, finns det några saker som gör det till en bättre kryptovaluta. Till att börja med är det otroligt snabbt att köpa och sälja det. En transaktion som kan ta 15 minuter med Bitcoin tar bara 15 sekunder med Ethereum. Detta gör det till ett idealiskt alternativ för realtidsanvändning istället för att bara vara en värdebutik.

Enligt Crypto-experter är Ethereuim värt att köpa 2021. Den digitala tillgången förväntas växa ännu mer i år. Det betyder att det kommer att få uppmärksamhet från mer vanliga investerare, och snart kommer Ethereum-vagnen att vara full av framgångsrika investerare.

Cardano (ADA-USD)

Cardano grundades för knappt tre år sedan och har blivit världens största tredje generationens kryptovaluta. Detta är det bästa alternativet för investerare som letar efter ung krypto med mycket potential för tillväxt 2021.

Enligt data från CoinDesk har Cardano ett marknadsvärde på 29,21 miljarder dollar med ett högt pris på 1,20 dollar. Detta är betydligt lägre jämfört med våra två alternativ. Faktum är att den är så liten att väldigt få människor redan vet om det. Och så mycket som detta kan komma ut som en röd flagga är det faktiskt ett tecken på stor potential.

ADA är stolt över några av de mest spännande tekniska framstegen inom blockchain-industrin. Först och främst körs det på ett proof-of-stake-system vilket innebär att det är effektivare än proof-of-work-alternativen. Proof-of-stake betyder i princip att ju mer ADA du har, desto mer gruvkraft har du.

Precis som Ethereum är ADA också starkt beroende av smarta kontrakt för att enkelt hantera betalningar och hålla reda på transaktioner. Detta gör en genial kombination av både Bitcoin och Ethereum. Så även om ADA har mycket arbete framåt innan det kan nå ligan Bitcoin och Ethereum, ger det en bra investering för tidiga personer.

Det tog bara Cordano tre år att nå ett börsvärde på 10 miljarder dollar. Detta var mycket snabbare än det tog Bitcoin att uppnå detsamma. Detta innebär att Cardano snabbt tar fart och snart kommer investerare att stapla in.

4. Ripple (XRP-USD)

Ripples XRP grundades 2012 och ger en enkel satsning för investerare som vill börja köpa 2021. Enligt experterna har myntet potential att fördubbla sitt värde 10 gånger i år. XRP har redan nått $ 3-märket, som de flesta andra kryptovalutor kämpar för att uppnå.

Med ett marknadsvärde på cirka 24 miljarder dollar prenumererar XRP på en något annorlunda driftsform. Istället för att vara community-managed som Bitcoin är XRP centraliserat och bryts, kontrolleras och administreras endast av dess skapare, Ripple Labs.

Detta ger skaparna kontroll över policyer och möjligheten att utföra affärer snabbt och förhandla med vanliga banker. Men detta tillvägagångssätt har mötts med mycket kritik eftersom det verkar avvika från själva kärnan i en kryptovaluta. decentralisering.

Utcheckning: förutsägelse för krusningspris

Trots detta har XRP visat mycket potential och lovar att vara en bra investering 2021. Den används nu av vissa finansinstitut i stället för SWIFT-nätverket vilket ger den verklig applikation och omfattande antagande.

Myntet tog fart i 2017 när det växte 36.000%. Det vill säga att höja sitt pris från ingenting i början av 2017 till $ 2,4 i december det året.

5. Dogecoin (DOGE-USD)

Dogecoin började som ett skämt. Det handlar om vad alla som har varit tillräckligt länge på kryptomarknaden kommer att berätta. Men skämtet kan bara gå så långt. Dogecoin är faktiskt en ganska seriös investering för handlare som bara blir blöta.

Det visar sig att den första viraliteten hos Doge-meme banade väg för Dogecoin på en marknad där jättar som Bitcoin redan höjde sig. Nu, med ett börsvärde på cirka 7 miljarder dollar och ett högt pris på 0,087 dollar, är DOGE inställd på långsam men stadig tillväxt. Bortsett från dess meme-popularitet kommer Dogecoins huvudsakliga attraktion från det faktum att priset ständigt ökar.

Så om du investerar nu utsätts du för högre vinstmöjligheter än andra mynt. I själva verket, som många av de andra kryptovalutorna, börjar Dogecoin redan 2021 på en lönsam anteckning. Godkännanden från affärsguruer som Teslas Elon Musk har skjutit upp Dogecoins värde och gjort det till en av de snabbast växande kryptovalutorna.

Den nyfunna populariteten verkar ha fungerat bra för DOGE när fler investerare staplar in. Dogecoin är en relativt ung kryptovaluta och är fortfarande mycket volatil. Så vi rekommenderar att du bara investerar i det under en kort tid och tar dina vinster så snart de kommer.

Myntet kommer troligen att fortsätta stiga 2021 och kan snart nå $ 1-märket i slutet av året. Detta är så länge det fortsätter att växa sin användarbas, upprätthåller popularitet på internet och ser mer över hela världen.

Faktorer att tänka på när man väljer en kryptovaluta att köpa 2021

Som med alla investeringssektorer är kryptovalutamarknaden mycket dynamisk. Trots den ständiga prisförändringen, börsvärdet och antagandet finns det några faktorer som, när du observerar, kan vara skillnaden mellan lönsamhet och förlust.

Låt oss snabbt titta på några av dessa faktorer.

Börsvärde

Storleken på marknaden som en kryptovaluta kontrollerar kan leda till dess likviditet. Ju högre marknadsvärde, desto säkrare är det att investera. Ett högre marknadsvärde innebär vanligtvis en högre antagandegrad och att fler investerar i just den kryptovalutan.

Så om marknadsvärde spelar roll i din investeringsportfölj, rekommenderar vi att du investerar i Bitcoin och Ethereum.

Antagande

Om en kryptovaluta används i stor utsträckning i verkliga transaktioner betyder det att den är betrodd och har fler vinstmöjligheter. Så om du bryr dig om mainstream-antagande kanske du vill fokusera på kryptovalutor som Bitcoin som nu används ofta i företag, försäkringar och investeringar.

Eftersom det är spekulativa investeringar är det dock möjligt att hitta mer troliga genombrott med nyare mynt som Dogecoin och Cardano.

Teknologi

Vissa kryptovalutor kan ha högre mainstream-antagande med avundsvärda marknadsvärden men har inte rätt teknik för dina unika investeringsbehov. Det är därför det är viktigt att se till att det har de funktioner du letar efter innan du väljer ett mynt att investera i.

Till exempel växte Ethereum och Ripple snabbt genom att fokusera på ny teknik som andra kryptovalutor inte undersökte. Så du kanske upptäcker att dessa är mer lämpliga än Bitcoin eftersom de har de tekniker som hjälper till att ge näring åt dina investeringar.

säkerhet

Huvudattraktionen för blockchain-teknik är anonymiteten den erbjuder sina användare. Detta innebär att du gör transaktioner anonymt och åtnjuter friheten för decentraliserad finansiering. Andra säkerhetsfunktioner, som smarta kontrakt som erbjuds av Ethereum, säkerställer att transaktionerna är säkrare och bedrägerifria.

Att vara en mycket riskfylld investering är det bara logiskt att du överväger kryptovalutor med bättre säkerhetsfunktioner.

Missa inte: Crypto-förutsägelser för 2021: Where to Invest

Hur man investerar i kryptovaluta 2021

Kryptovalutamarknaden har förändrats mycket. Investerare har nu andra skäl att investera än för tre eller fyra år sedan. Även om det finns olika sätt att investera i kryptovaluta är det vanligaste och säkraste att använda en börs.

Dessa är plattformar som gör att du kan köpa och sälja kryptovalutor till en liten avgift. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, titta på trender på marknaden och bestämma om du vill köpa eller sälja.

Om du fortfarande är ny rekommenderar vi att du arbetar med en expert som känner igenom kryptomarknaden. Annars är här några tips som kan hjälpa dig att navigera på marknaden själv.

Tips för lönsam investering i kryptovaluta:

  • Använd marginalhandel – Detta är en typ av handel som låter dig tjäna pengar trots marknadens tillstånd. Det betyder att även om priset sjunker kan du ändå tjäna pengar.
  • Robust marknad – Innan du registrerar dig för något utbyte, se till att du förstår marknadstrender och vad du ska göra för att göra vinster. Återigen, om allt verkar främmande först, gärna arbeta med en expert.
  • Diversifiera dina risker – Lägg inte alla dina pengar i en kryptovaluta. Se till att investera i flera alternativ. På det här sättet kommer du fortfarande att tjäna pengar även när priset på vissa kryptor faller.
  • Förvara de flesta av dina kryptovalutor i en plånbok – Detta kommer att vara användbart vid en cyberattack. Se också till att ditt lösenord är starkt och lagras på en säker plats.

eToro – Den bästa plattformen att köpa Cryptos

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Slutsats

Med så många kryptovalutor på marknaden kan det vara överväldigande när det gäller att välja det bästa att investera i. Ovanstående alternativ ska kunna ge en boost till din investeringsportfölj. Vi rekommenderar att du investerar i flera alternativ för att minimera risker, även om marknaden inte ser bra ut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map