Vad är EOS? En nybörjarguide för EOS och tips för att investera i EOS

Kraften bakom denna nya och förbättrade plattform är dess förmåga att erbjuda en plattform för decentraliserade applikationer (dApps). Hittills har EOS ett marknadsvärde på 4,3 miljarder dollar. EOS placerar sig i spetsen för decentraliserad blockchain-teknik, vilket möjliggör utveckling, utveckling och produktion av dApps i kommersiell skala på sin plattform. Även om det liknar många andra kryptor försöker EOS att ta itu med vanliga problem som andra mynt inte har kunnat lösa, såsom hastighet, skalbarhet och flexibilitet..

Vad är EOS?

Det finns EOSIO-nätverket, och det finns dess ursprungliga mynt, EOS. EOS är en typ av blockchain-teknik som är stolt över sitt decentraliserade operativsystem. Denna decentraliserade blockchain syftar till att behandla transaktioner i en mycket snabbare takt utan transaktionsavgifter tillsammans med utvecklingen av smarta kontrakt. Detta skulle ge EOS överhanden inom blockchain-teknik, eftersom många andra nätverk med smarta kontrakt syftar till att påskynda transaktioner, till exempel Ethereum (som bara kan bearbeta 15 transaktioner per sekund).

Ramverket bakom EOS syftar till att fungera som ett fungerande system med unika moderna funktioner som molnlagring, användarigenkänning och serverhosting. Dessa funktioner tillsammans med resten av ramverket ska underlätta och stödja utvecklingen av dApps, vilket gör dem tillgängliga och strömlinjeformade. dApps är en modern mekanism som används av många blockkedjor för att underlätta processen för att utföra transaktioner.

Var började allt?

En organisation som heter block.one hade ursprungligen grundat EOS, men mer än Dan Larrimers hjärnbarn. Men allt började med lanseringen av vitboken 2017. Vitboken skisserade sitt löfte mot en decentraliserad plattform med en unik hastighetsnivå, vilket möjliggör behandling av tusentals transaktioner per sekund.

Utöver detta fokuserade vitboken på planen för EOS att vara det främsta operativsystemet för decentraliserade applikationer med aspekter som serverhosting, integrerad användarautentisering och molnlagring.

EOS lanserades ursprungligen i juni 2018 och är en blockchain-baserad programvara med öppen källkod som lanserades på en rekordbrytande årslång ICO som började i juni 2017. Under hela ICO tilldelades ungefär en miljard mynt som ERC 20 mynt. Företaget som hanterar EOS-programvaran är Block.one, med kontor globalt i Hong Kong och Los Angeles, för att nämna några. För närvarande innehar Block.one 10% av EOS-mynten.

Skulle du överväga att investera i EOS?

investera i eos

Skeptiker på EOS

Några av de viktigaste problemen bakom EOS inkluderar konkurrens och centralisering. EOS har många konkurrenter förutom Ethereum. Några av dem inkluderar NEO, RChain och Rootstock RSK. Detta innebär att EOS kontinuerligt måste visa förbättringar och engagemang för sin utveckling för att behålla sin plats på marknaden.

Dessutom, även om EOS: s konsensusalgoritm utgör en stor fördel, skapar det för vissa rädsla för att EOS faktiskt kan vara mer central än vad det verkar visa. Eftersom EOS-styrning omfattar 21 blockproducenter vid en given tidpunkt och att skapare röstas för baserat på intressenter, visar detta egenskaper hos ett demokratiskt styrsystem, vilket intensifierar oro. Det faktum att människor utan att kunna använda en fullnod inte kan inspektera eller granska nätverkssystemet, vilket driver dessa decentraliseringsproblem.

Trots dessa bekymmer är EOS fortfarande en av de starkaste aktörerna på marknaden, med dApps och blockchain smarta kontrakt som uppmuntrar ett lovande nätverk med många lönsamma planer i framtiden..

Läs mer: Vad kommer att driva EOS-priset 2021?


Varför investera i EOS?

Det råder ingen tvekan om att det är svårt att välja bland alla kryptovalutor där ute på marknaden. Det finns mycket potential som kommer från varje blockchain och det är svårt att bedöma vilka som är värda investeringen och vilka du ska vända ryggen på.

varför ska du investera i EOS?

1. Skalbarhet

EOS levereras med att vara mer användarvänlig och skalbar, förpackad med en webbverktygssats för gränssnittsutveckling och självbeskrivande gränssnitt. Detta kommer tillsammans med utvecklingen av dApps i industriell skala, till skillnad från någon annan aktuell kryptovaluta.

2. Gratis transaktioner

Många blockkedjor kräver att du betalar en avgift för att behandla transaktioner. EOS använder dock blockproducentmodellen baserat på tjänster som levereras och faktureras av dApp-utvecklare för att bestämma hur betalningar kan tas ut.

3. Konsensusalgoritm

Till skillnad från andra kryptovalutor som huvudsakligen använder protokollet Proof-of-stake, använder EOS DPOS-protokollet (Delegated Proof of Stake). Skapare röstas fortlöpande på av vittnesnodnätverket, som består av dApp-individer som sätter sina tokens för beräkningskraft. Vittnesnoder har helt enkelt ett intresse av att få de bästa potentiella blockutvecklarna och tillskriva kryptos decentraliseringsgrund.

4. dApps

Eftersom det här ämnet har berörts är det en av de mest fördelaktiga aspekterna av EOS. Kryptovalutan erbjuder möjligheten att utveckla dApps, vilket innebär att vem som helst kan skapa en och låta den köras på blockchain-plattformen. Det som är bra med EOS är att det inte finns något behov av smarta kontrakt för att driva dApps, utan de drivs av dApp-transaktioner, vilket visar sig vara mer dynamiskt och effektivt.

EOS (EOS) Prediction 2020 till 2027. Källa: DigitalCoin

EOS-förutsägelsen från CoinSwitch förutspår att det kan finnas en långsiktig stabil tillväxt för myntet. Med det sagt förutspås det att priset på EOS 2025 kan ligga runt $ 106,77 under 2025, vilket utgör en hausseartad och säker prognos.

Läs mer: Hur mycket kommer EOS att vara värt 2021 och därefter?

Hur man investerar i EOS?

Processen tenderar att vara lika för varje kryptovaluta, och det första steget kommer alltid att vara att hitta en utbytesplattform där du kan köpa dina tokens för EOS. Detta kommer att innebära att du skapar ett konto, som kommer att begära identifiering för verifiering. Då måste du förvara dina mynt i en plånbok. Denna plånbok kommer att användas för att lagra alla dina EOS-tokens och varje plånbok har en privat nyckel som endast du har tillgång till.

Det är viktigt att notera att du inte kan handla fiat-valuta för EOS. I det här fallet måste du köpa en annan kryptovaluta som Ethereum eller Bitcoin med din fiatvaluta och sedan använda den för att köpa din EOS.

investera i eos

Tips innan du investerar i EOS

1. Använd en kryptoplånbok

Din EOS måste lagras i en digital plånbok för att garantera deras säkerhet. En av de bästa platserna att lagra din EOS kommer att finnas i en offline-plånbok för kylförvaring eller en mobil smarttelefonplånbok som finns tillgänglig via olika appar.

EOS-plånböcker har en aktiv nyckel och en ägarnyckel. Det som är viktigt är att hålla din ägarnyckel exklusiv för dig så att du undviker att förlora någon av dina tillgångar eller få dem stulna. Tänk på att om du av någon slump glömmer en nyckel kommer du inte att kunna få tillbaka åtkomst. Observera därför dina nycklar.

2. Investera med en liten summa först

Det är helt avgörande att påminna dig själv om hur flyktiga kryptovalutor kan vara innan du investerar i någon av dem. Det sista du vill göra är att investera alla dina nödfonder när EOS är på sin högsta nivå och låta den falla inom en timme.

Detta misstag görs ofta på grund av hype när priserna stiger. Men det är viktigt att komma ihåg att investeringar alltid kommer att ha en riskmärkning, och vi vill undvika all onödig risk vi kan. Så var säker på att när du är redo att investera, går du in med försiktighet och undviker att spela ditt livs besparingar för tillfället..

3. Håll ett långsiktigt perspektiv

Det mer riskavvikande alternativet, särskilt för dem som går in på kryptomarknaden, är att subtilt hålla ett långsiktigt perspektiv på dina investeringar. Efter att ha fått en säker upplevelse kan du vara intresserad av dagshandel. Men i början vill du testa vattnet.

Lagra dina initiala investeringar och håll dig kontinuerligt uppdaterad och följ marknaden och bedöma vilken tid som är bäst att handla. Det är lätt att omedelbart förutsäga höga priser, särskilt med prisförutsägningar som läggs ut åt vänster och höger, men lita på din intuition och ha tålamod med dina handelsuppmaningar. Och med optimismen för EOS kan du tacka dig själv senare för det.

4. Håll dig uppdaterad

Forskning – det är allt det verkligen är. Du kommer att märka att det finns mönster och trender om du kan gräva tillräckligt djupt. Det är onödigt att säga att du vill hålla dig uppdaterad om hur dina investeringar gör.

Med tanke på hur flyktiga kryptovalutor kan vara, se till att du håller reda på dess prestanda och priser över tid för att avgöra när det är bäst att smutsa händerna. Samtidigt är det alltid en bra idé att diversifiera din portfölj, så ju mer du håller dig informerad, desto fördelaktigare blir det för dina investeringar när du bedömer hur andra kryptor fungerar också.

5. Skattelagar kan gälla för din EOS

IRS släppte ett meddelande 2014 och hävdade att kryptovalutor faktiskt är märkta som egendom snarare än en monetär tillgång när det gäller skatter. Om du planerar att sälja eller köpa något med din EOS, för mer än vad du ursprungligen hade köpt det för, kommer du att vara ansvarig för kapitalvinstskatt. Lagar kan variera beroende på din plats, men det rekommenderas starkt att hålla reda på dina EOS-transaktioner så att du kan vara beredd om något kommer upp med lagen. Det sista du behöver är en fin knackning på dörren.

Sammanfattningsvis är EOS där du vill hålla fokus, särskilt om du är utvecklare. Dess överhand i dApps ger utvecklare hävstången att få lite erfarenhet av hur framtiden kommer att se ut. Med tanke på hur mycket pengar som hälls i det just nu, skulle det vara ett misstag att vända ryggen på det nu.

Detta gäller för alla kryptovalutaköp, men ignorera inte risknivåerna med EOS. Du placerar hårt förtjänad rikedom i något med hopp om att du kommer att göra mer av det i framtiden. Håll dig därför informerad och kasta inte in alla dina pengar på en gång.

eToro – Bästa plattformen att köpa EOS

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • EOS är en typ av blockchain-teknik som är stolt över sitt decentraliserade operativsystem.
  • Hittills har EOS ett marknadsvärde på 4,3 miljarder dollar.
  • EOS möjliggör utveckling, utveckling och produktion av kommersiella dApps på sin plattform.
  • Ramverket bakom EOS syftar till att fungera som ett fungerande system med unika moderna funktioner som molnlagring, användarigenkänning och serverhosting.
  • En organisation som heter block.one hade ursprungligen grundat EOS 2017.
  • Det förutspås att priset på EOS 2025 kan ligga runt 106,77 dollar år 2025.
  • Du kan inte handla fiat-valuta för EOS. Du måste köpa en annan kryptovaluta som Ethereum eller Bitcoin med din fiatvaluta och sedan använda den för att köpa din EOS.

Om du funderar på att investera i EOS, kom ihåg att det finns en otroligt hög risk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map