Vad är fördelarna med Bitcoin-handel?

Bitcoin-handel gör det möjligt för handlare att spekulera i om priset på bitcoin kommer att stiga eller sjunka i värde, utan att behöva ta äganderätten till bitcoin.

Med den fortsatta ökningen av Bitcoin-populariteten är fler och fler människor intresserade av att sälja och köpa kryptovalutor. Men fortfarande har många inte rätt information och undrar vad exakt är fördelarna med att handla Bitcoin och andra kryptovalutor?

Anta att du är en del av en av de många blivande grupperna av kryptohandlare där ute. I så fall kan det vara i ditt bästa intresse att samla all information du kan när det gäller fördelarna med handel med bitcoin och kryptovalutor innan du börjar i en plötslig rusning.

När allt kommer omkring är det mycket viktigt att göra din forskning innan du går in i någon ny aktivitet eller i det här fallet finansiellt område, särskilt när det är nytt att handla.

Varför handla Bitcoin?

Vill du veta hur du kan dra nytta av att handla Bitcoin? Det kan göra det på många olika sätt. För att vara säker på att ditt intresse kommer att uppfylla bästa möjliga information kommer vi att noggrant förklara för dig fördelarna med att handla Bitcoin.

Fördelarna med Bitcoin-handel inkluderar:

1. Hög volatilitet

2. 24-timmars global marknad

3. Låga avgifter

4. Oberoende

5. Snabbare kontoöppning

6. Lätt att förstå marknadsrörelsen

7. Tillgänglighet i alla kryptobörser

1. Hög volatilitet

Den upplevda butiken av värde kontra fiat-valutor är en viktig anledning till att Bitcoin kan fluktuera mot fiat-valutor. Bitcoin liknar guld. Även om guldgruvare kan fortsätta bryta mer guld regleras Bitcoin av en utvecklares designbeslut om sin kärnteknologi för att begränsa sin produktion till maximalt 21 miljoner BTC.

Detta är en avgörande aspekt av Bitcoin, som använder sin höga volatilitet för att locka onlinehandlare världen över. Denna kryptovaluta visar rörelser som ofta är större än 3% inom en dag. Vid tillfällen då volatiliteten är relativt hög känns dessa rörelser till och med över 10%.

2. 24-timmars global marknad

Bitcoin-marknaden och alla andra kryptovalutamarknader är öppna dygnet runt i ett växande antal börser. Till skillnad från traditionella finansiella system som bara fungerar enligt ett fast schema strävar kryptokurvor efter idén att det inte finns någon begränsning när det används. Detta innebär att handlare över hela världen kan använda detta faktum till sin fördel när det gäller Bitcoin-handel när som helst (efter ordinarie arbetstid, under semestrar eller under helgen).

3. Låga avgifter

Ingen gillar att betala avgifter. Låga avgifter är faktiskt en av de bästa fördelarna när det gäller handel med Bitcoin. Avgifter som är associerade med börser som använder Bitcoin är mycket lägre jämfört med traditionella börssystem. Som en extra bonus slutförs vanligtvis Bitcoin-insättningar och uttag på bara några timmar vad gäller behandlingsfasen, oavsett var du bor då.

4. Oberoende

Bitcoin fungerar helt på ett peer-to-peer-sätt. Blockchain är gratis vad gäller kontroll eftersom den är decentraliserad. I allmänhet korrelerar Bitcoins pris inte med priset på aktier, råvaror, valutapar eller obligationer. Bitcoin-handlare anser inte att externt nyhetsflöde som påverkar andra marknadssegment har någon betydelse för dem.

Så i grund och botten om du har kunskap om handel och kan läsa prisuppgifterna i diagram bra räcker det för dig att handla och tjäna vinster. Detta är anledningen till att Bitcoin är lämpligt för handel endast baserat på prisåtgärder.

5. Snabbare kontoöppning

Bitcoin lagras i myntplånböcker eftersom det tekniskt inte kan lagras någon annanstans. Denna typ av programvara är känd för sin användarvänlighet och tillförlitlighet samtidigt som den bibehåller hög säkerhet och öppningshastighet. Att öppna ett växlingskonto för att handla Bitcoin kan också vara snabbt på vissa plattformar som till exempel eToro. eToro är en lättanvänd plattform där du kan handla Bitcoin och andra kryptovalutor.

6. Lätt att förstå marknadsrörelsen

Bitcoin är knappt och priset är efterfrågestyrt. Som nämnts ovan kan 21 miljoner bitcoins vara i omlopp maximalt. Det finns för närvarande 18 miljoner bitcoins i omlopp, så ju närmare vi kommer 21 miljoner, desto mer kommer priset på Bitcoin sannolikt att stiga.

Detta är en indikation på att ju mer efterfrågan det finns på Bitcoin, desto mer kommer priset att öka. Så i princip som många kryptoanalytiker säger kan Bitcoin-priset bara gå upp. Det kan ha fluktuationer här och där eftersom det är flyktigt, men det kan bara öka på lång sikt.

7.Bitcoin finns tillgängligt i alla kryptobörser

Det finns många kryptovalutabörser där ute som du kan välja för att handla Bitcoin. Eftersom Bitcoin är den första kryptovaluta som släpps och den mest ansedda kan du handla den i valutakursbyte. eToro är den bästa sociala handelsplattformen i världen. Du kan enkelt börja handla Bitcoin i eToro.

Ska jag köpa eller handla Bitcoin?

Om du är intresserad av att komma igång med handel med Bitcoin bör du undersöka om du ska köpa eller handla, beroende på vilken som bäst passar dina behov. Om du vill förstå Bitcoin bättre, här är en detaljerad artikel om Bitcoin.

Du kanske är intresserad av att handla Bitcoin if…

 • Du accepterar att betala skatt på eventuella vinster.
 • Du kan betala för tillgången på förhand.
 • Du vill äga Bitcoin.
 • Du stör dig inte av introduktionsgränser eller maximala insättningar.
 • Du har tålamod att vänta på ett byteskonto innan du köper Bitcoin.
 • Du har inga problem med avgifter för insättningar eller uttag.
 • Du vill uppleva spänningen att handla med Bitcoin.

Du kanske är intresserad av att köpa Bitcoin om …

 • Du har inte något emot att betala hela värdet av tillgången på förhand.
 • Du har inget emot att betala kapitalvinstskatt på några vinster.
 • Att vänta på ett byteskonto innan du köper eller säljer utgör inget problem för dig.
 • Maximala insättningar eller introduktionsgränser gör dig inte avskräckt.
 • Att betala extra avgifter för insättningar eller uttag är inte ett problem för dig.
 • Du vill vara en del av den enorma gruppen av Bitcoin HODLers.
 • Du vill äga en digital valuta.

eToro – Bästa mäklare för handel med Bitcoin

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara

Nyckelord

 • Bitcoin är utan tvekan den mest populära kryptovalutan, och dess prisrörelse har en inflytelserik inverkan på resten av kryptomarknaden.
 • Eftersom Bitcoin är känt som en form av valuta som finns i den digitala domänen, gör det det möjligt för alla att skicka och ta emot det var som helst runt om i världen.
 • Bitcoin är av sin natur flyktigt, vilket gör det till en bra handelstillgång.
 • Bitcoin-marknaden är öppen 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan.
 • Bitcoin är helt oberoende av traditionella finansiella tillgångar, eftersom det är decentraliserat.
 • Bitcoin har en inbyggd knapphetsfunktion. Detta innebär att antalet bitcoins som någonsin kommer att existera bara är 21 miljoner.
 • Att förstå Bitcoin-marknaden är lätt eftersom priset är efterfrågestyrt.
 • Eftersom Bitcoin är den mest ansedda kryptovalutan stöder alla kryptobörser den.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner