Vad är NEO? En nybörjarguide till NEO och tips för att investera i NEO

NEO ser sig själv som en "snabbt växer och utvecklas" nätverk som försöker bli basen för den digitala ekonomin där digitaliserade inköp, identiteter och fastigheter samlas.

Det kallas ofta Kinas första offentliga blockkedja någonsin när den ursprungligen lanserades som Antshares i februari 2014. Senare 2017 ommärktes den av NEO, en öppen källkodsplattform som möjliggör smarta kontrakt för sina användare. Förutom att skapa en världsomspännande grupp utvecklare som bygger innovativ nätverksteknik och lägre hinder för inträde, kör teamet bakom detta projekt en EcoBoost-kampanj för att göra det möjligt för individer i sin blockchain att skapa autonoma applikationer och smarta kontrakt.

Vad är NEO?

NEO är den ursprungliga token till NEO-nätverket. När det ursprungligen kallades Antshare 2014, hade idén kommit från Da Hongfei och Erik Zhang. Sedan, tre år senare, ommärktes det som NEO. Målet för NEO i deras ursprungliga utkast till plan var att konstruera en ”ny ekonomi”, som innehåller utnyttjande av smarta kontrakt för att effektivt och korrekt fördela digitala egenskaper..

Det digitala myntet nådde först sitt högsta pris tillbaka i januari 2018, till ett slående pris på 196,85 dollar, efter det att det omdesignats till NEO. Vid den tiden rankades den bland de 20 bästa mynten när det gäller marknadsvärde.

En av de aspekter som gjorde NEO så unikt i början var dess fascinerande integreringslösning som gör programmering och utveckling av C # och andra programmeringsspråk genomförbar. Denna funktion gör det enkelt att bygga applikationer och kontrakt, särskilt för externa utvecklare.

Idag, eftersom det snabbt blev en av de vanligaste kryptokurvorna i världen, kallas det ibland för Kinas Ethereum. NEO: s utvecklingsteam är också baserat i Asien, vilket ledde till att NEOs prestige bildades som Ethereum of China.

Var började allt?

NEO: s historia började ursprungligen i början av 2014, då en konferens som ägde rum på Microsofts Kina-baserade kontor startade lanseringen av det som först kallades Antshares. Antshares utvecklades av den Kina-baserade Onchain, som det första blockchain-projektet med öppen källkod i Kina. Onchain var redan ett välkänt namn inom blockchain-industrin vid den tiden, eftersom de tillhandahöll plattformen för blockchain-teknik inom Kinas privata och statliga område.

Antshares och Onchain

Som nämnts ovan hade nätverket ursprungligen lanserats som Antshares. Nästan plötsligt expanderade den exponentiellt och blev en direkt Ethereum-rival. Det är viktigt att komma ihåg att både Onchain och Antshares ägs av samma grupp människor, men de finansieras separat. Onchain finansieras och stöds av centraliserat och reglerat kapital, medan Antshares är helt samhällsfinansierat, vilket gör dem framstående på detta sätt.

Antshare ICO

Det sätt som Antshares började sin finansiering på är genom en ICO eller Initial Coin Offering. Detta var en folkförsäljning som användes för att finansiera projektet. Efter denna ICO började privata medel strömma in i utvecklingen av Antshares 2015, närmare bestämt i den digitala tillgången som kallas ANT. Ett år senare blev den offentliga sektorn involverad och bidrog med sina egna investeringar i Antshare. Att dra nytta av både offentlig och privat finansiering är det som drev produktionen av Antshare mot dess ytterligare produktionsnivåer.

Under utvecklingen av Antshare bildade Onchain ett samarbete med Hyperledger och Microsoft för att påskynda tillväxten av NEO och driva projektet i den riktning det behövdes. Antshares omformerades formellt till NEO i juni 2017, med den lockande frasen ”Vakna, NEO.”

NEO (NEO) Market Cap, Källa: CoinMarketCap

Skeptiker på NEO

Det finns minimal ångest när man överväger att investera i NEO. De är dock viktiga att notera. Konkurrens är en av dem. Med tanke på att det är känt som Ethereum of China är det ingen tvekan om att ETH blir en av sina största digitala konkurrenter. Att ta på sig denna kraftfulla rival, med en redan dedikerad användarbas och många års erfarenhet av NEO-gnistor oroar sig bland NEO-entusiaster. Det finns dock alltid rivalitet då och då och det råder ingen tvekan om att NEO-nätverket kan utnyttja sina fördelar för att övervinna någon på dess sätt. Möjligen, genom att få en hand om blockchain-smarta kontrakt och dApps, kommer kampen om överlevnad säkert att minska.

Utöver detta har lagstiftningen också vänt många investerare i rädsla. Allt måste översätta sig till rotkedjan. Även om det kan finnas många, mer troliga, kommer det inte att finnas några rotkedjor framöver, som det kan vara. Individer och företag kan välja en och sedan använda den. Tyvärr betyder detta att om företag väljer att inte dra nytta av det kan NEO ignoreras.

Varför investera i NEO?

Det finns många fördelar och nackdelar med att investera i NEO. Här är några av dem.

1. Smarta kontrakt

Användningen av smarta kontrakt möjliggör acceleration mot användningen av digitala kontrakt. Villkor och avtal kan programmeras in i kontraktet på ett mycket enklare sätt och på mycket kortare tid. Smarta kontrakt främjar tillförlitlighet och effektivitet. På flera programmeringsspråk kan smarta kontrakt som skapas på NEO-blockkedjan skrivas, vilket ger utrymme för en bredare utvecklargemenskap och den övergripande utvecklingen av NEO-nätverket.

2. Digital identitet

NEO har fördelen att blockera digitala identiteter på sin plattform. Detta är en stor tillgång för företag och enskilda konsumenter som vill dölja sin identitet medan de behandlar transaktioner.

Denna förmåga möjliggörs genom skyddsmekanismer som tvåfaktorsautentisering, ansiktsigenkänning, fingeravtryck, röstigenkänning eller SMS kan användas för att skydda en affärs- eller personlig information i NEO-nätverket. Tvåfaktorautentisering, sett i många välkända applikationer idag, fungerar på ett sätt som gör det möjligt för användare på mer än ett system att validera sina inloggningar.

Detta begränsar hackarnas förmåga att få obehörig tillgång till deras information. Typiska biometri som ökar skyddet av data online är ansiktsigenkänning, fingeravtryck och taligenkänning.

3. Mekanism för energieffektiv konsensus

NEO använder en unik typ av konsensusprotokoll som kallas Delegated Byzantine Fault Tolerance System eller på annat sätt kallas dBFT. Detta erkänns som en förbättrad version av Ethereum Proof of Work Consensus Protocol, baserat på dess inspiration. En av de viktigaste funktionerna i dBFT är dess energieffektivitet. Det är mycket mer energibesparande än någon annan äldre konsensusstruktur, och NEO verkar ges en fördel med denna aspekt.

4. Lättare för utvecklare

Plattformen har visat sig vara exceptionell med sina funktioner att inkludera olika programmeringsspråk. Inte bara lockar detta utvecklare, men med Python och Go-support snart på korten kan NEO skrivas med språk som C + och Java. Detta gör det enklare för fler och fler blockchain-utvecklare att hoppa på vagnen. Detta möjliggör enklare tillgång till att skapa smarta kontrakt på NEO för både användare och utvecklare jämfört med Ethereum.

För närvarande skriver NEO: s pris 22,30 dollar. Dess nuvarande börsvärde är 1,57 miljarder dollar.

Enligt CoinSwitch kan NEO vara en av de mest använda kryptovalutorna och kan nå ett pris på $ 437 i slutet av 2023 och $ 533 år 2025.

Hur man investerar i NEO?

Att investera i NEO idag är inte alls svårt, med tanke på att NEO är listat i de flesta kryptobörserna. För att investera måste du först skapa ett konto för att få tillgång till dessa webbplatser.

Registreringen kräver identifiering för verifieringsändamål, så ha detta i åtanke. När du har slutfört din registrering kan du finansiera den med fiatvaluta och sedan köpa ditt valda NEO-belopp.

Så var börjar vi? Du kan investera i NEO med kryptobörser. eToro är det bästa stället där du kan köpa NEO. Plattformen erbjuder ett billigt och vänligt system för att förbättra din kryptoupplevelse.

Tips innan du investerar i NEO

1. Använd en säker kryptoplånbok

Kryptovaluta förvaras normalt i plånböcker. Plånboken är i grunden en programvara som innehåller privata och offentliga nycklar som ansluter dig till blockchain där din kryptokurrency bor, eller ibland en mikrohårdvaruenhet. De tillåter blockchain att komma åt din offentliga nyckel (som fungerar som en adress) och privat nyckel (endast känd för dig). eToro har lanserat sin autentiska plånbok eToroX där du kan förvara dina mynt på ett säkert sätt.

2. Ge inte allt, först

Efter många veckors djupgående studier kan du känna att du vet nästan allt om kryptohandel. Ja, kanske du vet mycket, men det betyder inte att du ska slösa bort det blint. Oklarhet är tyst, liksom alla besparingar, och när NEO investerar är det detsamma. Den digitala valutan fortsätter att växla, och du måste gå mycket försiktigt. Det är extremt höga risker involverade, vilket säkerställer att du antingen kommer att vinna stort eller förlora hela din investering. För att se hur saker och ting blir, spendera först små belopp innan du ökar dina utgifter.

3. Håll ett långsiktigt perspektiv

Det är smart att titta på att dölja dina NEO-poäng såvida du inte är någon som dras in i dagshandel och är frestad av adrenalinet i snabba börser. Detta alternativ är mer riskavvikande, så du vill vänja dig vid marknaden, särskilt för nybörjare. Det gör det mycket lättare för dig att anta en hög tillväxt i priset. Med de optimistiska framskrivningarna för NEO kan det vara värt att ha tålamod och uthållighet med högre priser.

4. Håll dig uppdaterad

Det är ett misstag att placera all din intuition på myntpriser. För närvarande är priset på en kryptovaluta endast giltigt om du har beaktat det aktuella cirkulerande kapitalet. Om du funderar på att köpa NEO notera mängden total marknadsvärde du köper, försök att inte bara fokusera på priset. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna, särskilt på det finansiella området. Även om kryptovalutor är oberoende kan olika händelser i världen påverka deras pris.

5. Skatteregler kan gälla för din NEO

År 2014 utfärdade IRS ett meddelande som hävdade att kryptovalutor är egendom, inte kapital för skatteändamål. Du skulle vara skyldig skatt oavsett om du kasserade eller köpte NEO genom att ta ut det på en börs eller köpa varor och tjänster, då är det upptäckta med (till exempel NEO: s försäljningspris) högre än det pris till vilket du köpte kryptovalutan. För vissa korta eller långa räntor kan du få en skattepliktig kapitalvinst. För att säkerställa att du håller dig till höger om reglerna, ha noggrann kontroll över dina kryptovaluteaktiviteter.

Sammanfattningsvis tillhandahåller NEO den typ av funktioner som visar sig vara produktiva för att bygga smarta kontrakt och utveckla inköp. NEO: s banbrytande teknik och strategi för smarta kontrakt syftar till att främja en smart ekonomi som lägger grunden för potentiella framsteg i kryptovalutasamhället.

Börja investera i NEO med eToro

Om du tycker att NEO är rätt alternativ och användbart tillskott till din portfölj, eToro erbjuder en användarvänlig och billig handelsplats som ger enastående kryptoupplevelser, oavsett om du är en erfaren investerare eller en entusiastisk nybörjare.

eToro – Bästa mäklare att köpa NEO

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

  • NEO ser sig själv som en "snabbt växer och utvecklas" nätverk som försöker bli basen för internet nästa decennium.
  • NEO var ursprungligen känd som Antshares och utvecklades av Da Hongfei och Erik Zhang 2014.
  • NEO har en fascinerande implementeringslösning som gör programmering och utveckling av C # och andra programmeringsspråk möjligt.
  • Ett samarbete med Hyperledger och Microsoft initierades av Onchain för att bilda den första vitboken 2016.
  • Smarta kontrakt, digital identitet, stöd från den kinesiska regeringen, är några av många fördelar med NEO.
  • Prognoser innebär att NEO skulle kunna nå ett pris på $ 437 USD i slutet av 2023 och ett pris på $ 533 till 2025.
  • Håll dig uppdaterad med marknadstrender och släpp inte loss skatteregler och juridiska skyldigheter när du investerar i NEO.

Om du funderar på att investera i NEO, kom ihåg att det finns en otroligt hög risk.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner