Vilka är de 10 bästa Altcoins att explodera 2021?

Topp 10 Altcoins att investera i 2021

Med kryptobommen som nyligen ägt rum måste du undra vad de bästa altcoinsna är att investera 2021. Med mer än 7000 kryptovalutor som redan uppfunnits är det inte lätt att välja de bästa Altcoins att investera 2021. Var inte rädd, vi på Trading Education sätter en lista över de bästa Altcoins att överväga 2021.

Kryptovalutor får särskild uppmärksamhet i början av 2021 eftersom de genomgår en bull run. Bitcoin är ledande och har fått mest uppmärksamhet växande från $ 20.000 till $ 30.000 inom två veckor vilket aldrig har hänt tidigare i dess historia.

Det är mycket surr på Twitter från kryptoentusiaster och analytiker som har fångats något förvånad över den senaste tillväxten som kryptovalutor nyligen upplever. Även om vi måste säga att det var ganska mycket förutsagt.

Om du vill dyka in på kryptomarknaden snabbt och enkelt kolla in eToro Exchange!

Här på Trading Education har vi noggrant följt allt som har hänt i kryptovärlden 2020 har varit ett intressant år, men 2021 förväntas bli ännu mer spännande.

Även om Bitcoin får stor uppmärksamhet tror analytiker att altcoins kan öka värdet betydligt 2021. Nedan presenterar vi dig de 10 bästa altcoins du bör tänka på i år.

Du måste också komma ihåg det att köpa de bästa Altcoins räcker inte för att vara en framgångsrik kryptohandlare.

De 10 bästa Altcoins att explodera 2021:

1. Ethereum

2. Litecoin

3. Bitcoin kontanter

4. Krusning

5. IOTA

6. Cardano

7. Tezos

8. RUSA

9. TRON

10. NEO

Vilka är de 10 bästa Altcoins kommer att explodera 2021?

Den här listan kommer alltid att förändras när Altcoins kommer och går. Inte alla Altcoins klarar tidens test, men det finns definitivt några 2021 som du kommer att känna till.

Här är en titt på de 10 bästa Altcoins att överväga 2021:

1. Ethereum (ETH)

eterumprisdiagram

Grundades av Vitalik Butterin 2013 Ethereum är den näst största kryptovalutan efter Bitcoin. Ethereum symboliseras med decentraliserade applikationer (dApps). Därför är Ethereum inte bara en digital valuta, utan dess blockchain antas också i stor utsträckning. Nyligen antog Microsoft Ethereums blockchain för spel royalties vilket var stora nyheter för ETH och anhängarna av dess blockchain-teknik.

Ethereum steg över $ 1 000-märket den 4 januari och nådde sin högsta nivå sedan 2 februari 2018. För närvarande skrivs Ethereums pris till 1 041 $.

För närvarande kör några av de mest framstående dApps på Ethereum blockchain, såsom Aragon, Auger, MakerDAO, gnosis, etc.

Efter lanseringen av Ethereum 2.0 och eftersom dess blockchain-teknologi antas, tror ännu fler analytiker att Ethereum kan nå nya höjder 2021. Kryptoentusiasten och analytikern Ivan On Tech har gjort sin prisprognos för Ethereum på Twitter och enligt honom finns det en möjlighet att Ethereum kan gå till $ 6000 i slutet av 2021.

2. Litecoin (LTC)

litecoin prisdiagram

Litecoin är den femte största kryptovalutan efter marknadsvärde. Det grundades av Charlee Lee 2011. Lee ville göra några förbättringar av Bitcoin, men han gick istället för att skapa en ny hård gaffel, kopiera Bitcoins kod och göra några ändringar, vilket skapade ett nytt altcoin som heter Litecoin.

Med hjälp av ProW of Work-mekanismen (PoW) liknar Litecoin Bitcoin eftersom det syftar till att bli en alternativ valuta för fiat i framtiden. Litecoin har en fördel jämfört med Bitcoin eftersom den använder en blockchain som kallas “scrypt” vilket är snabbare och effektivare.

Litecoin nådde sin högsta nivå på $ 360 den 19 december 2017. Efter Bitcoins prisökning Litecoins pris mer än fördubblades från december som för närvarande, det ligger på $ 153.

Dessutom slog Litecoin nyligen Ripple (XRP) som fjärde största krypto mitt i Ripple – SEC-spott som rapporterats av Cointelegraph.

Litecoins pris förväntas växa 2021. Longforecast förutspår att Litecoin kan gå upp till $ 496 till november 2021. Kryptoanalytiker anser faktiskt att detta är en konservativ förutsägelse eftersom priset kan gå ännu högre.

Har du funderat på att investera i Litecoin?

3. Bitcoin Cash (BCH)

bitcoin kontant pris diagram

Bitcoin Cash är ett annat altcoin att vara uppmärksam på 2021. Bitcoin Cash skapades 2017 när det delades från Bitcoin, så det är en annan gaffel av Bitcoin. 2020 genererade Bitcoin Cash långsam avkastning på bara 42%. Men på andra sidan visade altcoin stabilitet eftersom det inte sänkte priset enormt.

För närvarande ligger priset på Bitcoin Cash på 422 $. Eftersom det finns ett hausseartat kryptoekosystem, förväntas Bitcoin Cash öka i pris 2021 stadigt. Enligt Walletinvestor Bitcoin kan kontantpriset gå upp till $ 498 i slutet av året. Med tanke på att denna prisförutsägelse inte är för långt från det aktuella priset kan vi säga att detta skulle vara en trevlig stadig ökning för altcoin.

Har du funderat på att investera i Bitcoin kontanter?

4. Rippel (XRP)

krusningsprisdiagram

Ripple lanserades 2012 med målet att revolutionera det finansiella systemet genom att överbrygga valutor i transaktioner på RippleNet, ett globalt betalningsnätverk. Valutakonverteringsprocessen ses som ett hinder av stora finansinstitut och Ripple är ett bra alternativ eftersom den inte använder den processen.

Ripple har potential att påskynda alla gränsöverskridande transaktioner mellan valutor, inklusive fiat och kryptovaluta.

Ripple nådde sin högsta nivå på $ 3,40 den 7 januari 2018. Även om Ripple under hela dess existens har varit ett altcoin som har gett betydande vinster för investerare, har 2020 inte varit så snäll för XRP.

Ripple har haft några bra perioder 2020. Först i november upplevde den en 126% ökning och allt var bra för altcoinet tills Securities and Exchange Commission (SEC) avslöjade sitt klagomål mot Ripple och anklagade företaget för olaglig emission av värdepapper i form av försäljning för XRP.

Efter nyheterna förlorade Ripple stöd och började bli onoterad av många utbyten. Priset kraschade 42% inom 24 timmar efter tillkännagivandet. Ripple siktade på att rankas som den andra kryptovalutan i Coinmarketcaps lista som konkurrerar med Ethereum, men den gled nu på femte plats på grund av anklagelserna.

För närvarande ligger Ripples pris på 0,22 USD. Även om altcoin inte går igenom en bra tid just nu, om Ripple vinner fallet med SEC, finns det en möjlighet att saker kan ta en annan vändning och dess pris kan gå uppåt igen.

5. IOTA (MIOTA)

iota prisdiagram

IOTA är en av de mest lovande altcoinsna där ute. Dess blockchain är inte något som den traditionella. IOTA använder en riktad acyklisk grafmodell (DAG). I stället för att placera en transaktion i ett block i en kedja placeras de och länkas ihop på en web som kallas Tangle.

Detta system är mycket snabbare och effektivt, vilket faktiskt är det som kännetecknar IOTA och när det gäller sakernas internet (IoT) är IOTA ledande.

IOTA har inte visat någon märkbar tillväxt under 2020. För närvarande ligger IOTAs pris på $ 0,35. Priset har dock konsoliderats sedan november 2020 med en långsam men stadig ökning.

År 2021 tror analytiker att IOTAs pris kan öka. Digitalcoin förutspår optimistiskt att IOTA-priset ska nå så högt som $ 1,05 i december 2021.

6. Cardano (ADA)

cardano pristabell

Cardano är en av de mest framstående kryptovalutorna där ute. Det rankas sjunde på Coinmarketcap-listan. Cardano lanserades 2017 av grundaren av Ethereum Charles Hoskinson. Medan Bitcoin använder Proof of Work (PoW) använder Cardano Proof of Stake (PoS) -teknologi som av många anses vara bättre eftersom den är effektivare.

Cardanos pris har varit stabilt 2020 utan någon betydande tillväxt eller minskning. Men altcoins pris började växa i januari 2021. För närvarande ligger Cardano-priset på 0,26 dollar. Kryptoanalytiker tror att Cardanos pris kan öka betydligt 2021.

Enligt Cryptobriefing Cardano sitter för närvarande på stabilt stöd innan det kan öka 2021 och bryter ut “ur en förlängd konsolideringsperiod som började i november 2020”. Enligt deras förutsägelse skulle Cardano kunna nå $ 2,00-märket 2021.

7. Tezos (XTZ)

tezos pristabell

Tezos är ett annat altcoin du borde vara på utkik efter 2021. Det grundades 2018 och det är en blockchain med öppen källkod. Tezos kännetecknas av sin kedjestyrning där alla intressenter kan rösta för de föreslagna uppdateringarna i nätverket.

Tezos rykte växte när det framgångsrikt samlade 232 miljoner dollar i sin ICO, vilket faktiskt var ett stort erbjudande vid den tiden.

2020 var inte ett dåligt år för Tezos. Altcoin nådde sin högsta tid på $ 4,44 den 13 augusti samma år. Då hade Tezos en prisnedgång.

Men eftersom Bitcoin fortsätter att gå uppåt följer de flesta altcoins också, inklusive Tezos. Den här drivkraften drev Tezos förbi $ 2,30 och för närvarande står Tezos på 2,36 $.

År 2021 förutspår de flesta prognosmakare att Tezos skulle kunna öka betydligt i pris. Previsionibitcoin förutspår att Tezos kan nå 9,63 dollar i december 2021.

investera i tezos

8. DASH (DASH)

streckprisdiagram

Dash är en annan Bitcoin-gaffel som lanserades 2014. DASH drivs av masternoder som är en delmängd av användare som gör den decentraliserade autonoma organisationen (DAO).

DASH lanserades som "Xcoin" av Evan Duffield, men sedan var det föremål för pump- och dumpningsspekulationer. Senare ommärktes altcoin som DASH och användes sedan inte längre på mörka marknader.

DASH nådde sin allra högsta nivå på 1 493 $ den 20 december 2017. DASH har 2020 svävat runt 100 $ och för närvarande ligger priset på 90,63 $.

DASH började inte 2021 särskilt bra eftersom det avnoterades från Bittrex-börsen den 1 januari och orsakade att miljoner torkades bort från sin marknad. Digitalcoin förutspår dock att DASH skulle kunna nå $ 265,79 redan i mars 2021.

9. TRON (TRX)

tron pristabell

Tron grundades 2017 av Justin Sun. Det är ett blockkedjebaserat decentraliserat system. Dess ursprungliga kryptovaluta är TRX. 2018 blev Tron helt oberoende då det förvandlade sitt protokoll från en ERC-20-token ovanpå Ethereum till ett autonomt peer-to-peer-nätverk..

TRON nådde sin allra högsta nivå på $ 0,331 den 5 januari 2018. I skrivande stund ligger TRON på $ 0,029.

TRON har mycket potential för framtiden eftersom dess blockchain värderas högt. Nyligen har BitGo lanserades insvept Bitcoin och Ethereum på Trons Blockchain. År 2021 förväntas Tron växa i pris. Trading Beasts förutspår att Tron kan nå 0,047 till december 2021.

10. NEO (NEO)

neo pristabell

Grundades av Da HongFei och Erik Zhang 2014 NEO är en open-source blockchain-decentraliserad applikation som syftar till att använda smarta kontrakt och hantera digitala tillgångar.

NEO körs på en decentraliserad bysantinsk feltolerant (dBFT) konsensusmekanism som är mycket uppskattad eftersom den kan bearbeta upp till 10 000 transaktioner per sekund.

NEO nådde sin högsta nivå på 198,38 $ den 15 januari 2018. För närvarande ligger NEOs pris på 17,86 $. Analytiker tror att NEO: s pris 2021 kan öka. Enligt Liteforex kan NEO nå så högt som $ 54,31 2021. Med hänsyn till potentialen när det gäller NEO-plattformens skalbarhet kan vi säga att NEO kan vara precis rätt val för investerare 2021.

Börja investera i Altcoins med eToro

Om du vill ha ett enkelt sätt att investera i kryptovalutor, överväga att investera med eToro.

eToro har lanserat sitt professionella kryptovalutautbyte eToroX, som stöder alla altcoins som nämns ovan och mer.

eToro – Köp de bästa Altcoins 2021 utan provision

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

 • Med den senaste tjurkörningen av Bitcoin har altcoins följt upp och ökat i priser.
 • Analytiker tror att 2021 kan vara året för altcoins.
 • Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, NEO, Tron, IOTA, Tezos, Cardano och Ripple; Dessa är våra bästa Altcoins för 2021.
 • Enligt Ivan On Tech kunde Ethereum gå till $ 6000 i slutet av 2021.
 • Litecoin är den femte största kryptovalutan efter marknadsvärde, och 2021 kan priset gå så högt som $ 496 enligt Longforecast.
 • Ripple tappade stöd och började bli onoterat av många börser bland anklagelser från Securities and Exchange Commission (SEC) för olaglig utfärdande av värdepapper i form av försäljning för XRP.
 • Men om Ripple vinner fallet med SEC, finns det en möjlighet att saker kan ta en annan vändning och dess pris kan gå uppåt igen.
 • IOTA är en av de mest lovande altcoinsna där ute. Dess blockchain är inte något som den traditionella eftersom IOTA använder en riktad acyklisk graf (DAG) -modell.
 • Digitalcoin förutspår att IOTA-priset ska nå så högt som $ 1,05 i december 2021.
 • Tron blev helt oberoende 2018 då det förvandlade sitt protokoll från en ERC-20-token ovanpå Ethereum till ett autonomt peer-to-peer-nätverk.
 • Trading Beasts förutspår att Tron kan nå 0,047 till december 2021.

Det här var våra 10 altcoin-val att investera 2021 här på Trading Education. Om du har hittat den här artikeln till hjälp, vänligen dela den eftersom det kan finnas någon annan som vill dra nytta av den.

Ansvarsfriskrivning: Kryptovalutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara

Handelsanalys är inte en pålitlig indikator för aktuella eller framtida resultat, eftersom omständigheterna kan förändras över tiden. Innan du fattar några investeringsbeslut bör du söka råd från oberoende finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner