Vilka är de bästa kryptovalutorna att handla 2021?

Bästa kryptovalutor att handla 2021

Vill du hoppa över läsningen och komma direkt till våra toppval? Den bästa kryptovalutan att handla är Bitcoin eller Ethereum.

Planerar du att handla kryptovalutor 2021? Med mer än 6000 kryptovalutatillgångar är det inte en lätt uppgift att välja de bästa kryptovalutorna att handla 2021. Var inte rädd, vi på Trading Education har sammanställt en lista över de 10 bästa kryptovalutorna att handla 2021

Om du har några planer på att börja handla med kryptomarknaden 2021 har vi goda nyheter för dig! Enligt många kryptoanalytiker kommer 2021 att bli det bästa året att handla kryptovalutor.

Marknaden för kryptovalutor har varit ett intresse sedan länge med den snabba utvecklingen av digitala plattformar. Att handla kryptovalutor har varit intressant fruktbart jämfört med traditionella tillgångar som råvaror och aktier.

Det är därför vi har sammanställt en lista över de bästa kryptorna att handla 2021 för dig.

Så utan vidare …

De 10 bästa kryptovalutorna att handla 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Krusning

4. Litecoin

5. IOTA

6. Rusa

7. Cardano

8. Ethereum Classic

9. Stjärn

10. Neo

Vilka är de bästa kryptovalutorna att handla 2021?

Om någon planerar att börja handla är kryptovalutor definitivt de bästa äggen i korgen. Eftersom marknaden har ett stort antal på cirka 1000 olika mynttyper kan det hända att amatörer tycker att det är lite förvirrande att välja rätt valutor för att spendera sina värden.

Här är en titt på de 10 bästa kryptovalutorna att överväga att handla 2021:

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin har fått rättigheten som kryptomyntens guld, även om det gick igenom en stor fallgrop redan i mars 2020 på grund av pandemis utbrott, vilket resulterade i en förlust på 4000 dollar per mynt. Bitcoin har som vanligt visat snabba återhämtningsgrader, och myntet har prissatts upp till $ 16000, och börsvärdet var markerat som 199,62 miljarder dollar, vilket beräknas växa också.

Prognoserna om ökningen på Bitcoin-marknaderna förutspår att prisuppgången kan skjuta så högt som $ 100,00 fram till 2021. Det indikerades av Citibank att marknadsvärdena kan höja graferna så högt som $ 300 000, vilket är 15 gånger större än de nuvarande värdena.

Vad driver Bitcoin-priset?

Faktor 1: utbud och efterfrågan

Faktor 2: Marknadskonkurrens

Faktor 3: reglering och antagande av Bitcoin

Läs mer: Vad kommer att driva Bitcoin-priset 2021?

2. Ethereum (ETH)

Ethereum är andra i listan över kryptovalutor med solida markgrunder. På senare tid har kostnaden för Ethereum fluktuerat och priset ska vara 579 $ i förhållande till det sista kvartalet 2020.

Uppgradering till Ethereum 2.0 med mer decentraliserade ramar är den mest tvingande anledningen att handla Ethereum. De viktigaste fördelarna med handel med Ethereum inkluderar den näst mest flytande och dynamiska valutan, upprätthåller ett smart och smart kontrakt och tar hänsyn till decentraliserade bärbara applikationer, dApps.

Vad driver Ethereum-priset?

Faktor 1: Krav från utvecklarna

Faktor 2: Triangulär arbitrage av Ethereum, Bitcoin och Ethereum Classic

Faktor 3: Lönsamhet inom gruvdrift

Läs mer: Vad kommer att driva Ethereum-priset 2021?

3. Rippel (XRP)

Det här myntets betydande fördelar innehåller den otroligt låga konverteringsskalan och det omedelbara systemet med meddelanden för dina börser på grund av valideringsprocessen som går bortom nationalbanken. På samma sätt använder Ripple sina förvaltningar för att hjälpa banker och andra monetära stiftelser, vilket följaktligen bidrar till dess pålitlighet.

Den bästa och idealiska möjligheten att köpa Ripple är för närvarande, medan kostnaden fortfarande är mycket låg och rimlig, särskilt i motsats till olika tillgängliga mynt tillgängliga idag: $ 0,637. Om du överväger att köpa vid basen och sälja till högsta standard, då är valet väldigt enkelt.

Vad driver Ripple-priset?

Faktor 1: Teknik

Faktor 2: Hyper Drift

Faktor 3: Ripples innehavare

Läs mer: Vad kommer att driva Ripple XRP-priset 2021?

4. Litecoin (LTC)

Litecoin-priset har ökat och det har nyligen visat lovande förbättring. Den övergripande marknadstoppen för Litecoin höjs till $ 8,710,194,389 med 66,245,618 LTC från och med nu. Utvecklingen som hänt de senaste 24 timmarna visar att 17 177 612 073 dollar i LTC har bytts ut. LTC-kostnaden har potentiellt ökat och med en uppskattning av att den uppgår till 230 USD vid årsskiftet.

Så mycket förväntas från Litecoin eftersom det nu är världens sjunde största digitala pengar. Detta görs på grund av att de bytte teknik.

Litecoin har gjort sitt eget erkännande på grund av att det informerar om konfidentiella transaktioner med slitage på svampbarhetsfrågan. Detta var ett stort steg för att Litecoin skulle ha sin egen personlighet. Denna typ av konfidentiell transaktion kommer att lösa problemet med vad produkten eller produkten har använts, vilket har varit karakteristiskt i öppna blockkedjor.

I ett uttalande av Oracletime, proffsen med att ha Litecoin jämfört med Bitcoin kommer att fånga många tittares uppmärksamhet. Deras prognos i slutet av 2021 för Litecoin är $ 1000, men det kan gå upp till $ 2000.

Det finns en annan prognos från Investingpr att fler handlare skulle kunna handla i Litecoin bara för att de vill utforska andra alternativ snarare än Bitcoin så att de kan minska risken.

Vad driver Litecoin-priset?

Faktor 1: Konkurrenskraftiga mynt

Faktor 2: Ökning av antagandet

Faktor 3: Post Covid – Kris 19

Faktor 4: aptiten för risk

Läs mer: Vad kommer att driva Litecoin-priset 2021?

5. IOTA (MIOTA)

Genom att beakta det förflutna av IOTA-börsvärdet var dess marknadsvärde alltid nere fram till 2020. denna kryptovaluta började förbättra och öka förmögenheterna i slutet av 2020. IOTA gick in i 2020 med ett marknadsvärde på 446 miljoner dollar, och i slutet av 2020 översteg detta mynt redan 900 miljoner dollar den 19 december 2020 och fick över 100%, även om vägen var stenig och fylld av svårigheter.

Anledningen till att detta mynt skiljer sig från andra är deras teknik som använder IoT. IOTA, precis som alla andra kryptovalutor, kan just nu sikta på att skapa ett massivt huvud & Axel trippel botten, med den högra axeln som ger allt för de kommande två åren. Det här myntet kan stiga igen och få marknadsvärdet, men just nu kan priset på IOTA stanna under 37 cent, men efter att ha bekräftat dess mönster kan det göra en comeback som det gjorde under 2017-kryptobommen.

År 2017 samlade IOTA av alla altcoins en enorm mängd marknadsvärde och volym som hjälpte myntet att höja sin marknad och skyrocketade dess värde till en heltidshöjd på över $ 5 per MIOTA-token..

Vad driver IOTA-priset?

Faktor 1: Uppmärksamhet av media

Faktor 2: Företagspartnerskap

Läs mer: Vad kommer att driva IOTA-priset 2021?

6. Dash (DASH)

En förklaring till varför många tekniska älskare lägger resurser i myntet är att det skiljer deras portföljer och kan ses som en stödjande enhet mot Bitcoin, den etablerande kryptan.

2021 kan vara ett mycket produktivt år för Dash-handlarna eftersom investerarna skapar förbättrade partnerskap med betalningssystemleverantörer. Dash är en mer genomförbar och praktisk valuta, erbjuder mer funktionalitet och är därför lätt att spendera.

Funktionerna som gör dash utmärkande inkluderar

 • Spork
 • Kedjelås
 • PrivateSend-protokoll
 • InstSend-protokoll

Dessa höjdpunkter kan hjälpa krypteringsmyntet att få en mycket högre kostnad på $ 2000 per mynt. I händelse av att enheten för praktisk krypto fortsätter till 2021 kan kostnaden till och med se ett illustrativt drag.

Vad driver Dash-priset?

Faktor 1: konkurrensfördel

Faktor 2: Adoptionshastigheter

Läs mer: Vad kommer att driva DASH-priset 2021?

7. Cardano (ADA)

Cardano ADA-mynt har ett antal attribut som kan göra det till en stor handelsrunda under de kommande åren. Kryptovalutan har en tydlig beskrivning av funktionalitet, till exempel betalningsmetoder och röstningsverktyg för innehavare av ADA. Cardano underlättar sina användare för att upprätthålla säkerhet genom att skapa en transaktionsverifiering i blockchain. Cardano kan lagras och bytas på ett antal valutaplånböcker, och det har en ganska decentraliserad strategi. Cardano har en inbyggd plånbok som heter Daedalus, vilket hjälper användarna att hålla investeringarna och fungerar som ett verktyg för handel. Det gynnar också användarna genom att ge dem belöningar och innehavarna kan tjäna mynt.

De viktigaste funktionerna som gör att Cardano sticker ut i ligan med kryptovalutor är:

 • Ett progressivt team för utveckling och uppgraderingar
 • Potentialen att tillhandahålla obegränsad skalbarhet
 • Snabba och billiga transaktionssystem
 • Decentraliserade applikationer

Vad driver Cardano-priset?

Faktor: 1 decentralisering

Faktor: 2 Antal DApps

Läs mer: Vad kommer att driva Cardano-priset 2021?

8. Ethereum Classic (ETC)

Att handla Ethereum Classic kan vara ganska obegripligt eftersom en onlineprognoseringstjänst heter "Long Forecast ”förutspår att Ethereum Classic kan fortsätta att möta kämpningar år 2020 och anses vara prissatt till $ 8,44.

Detta skulle vara 30% högre än de tidigare prisvärdena. Uppskattningarna säger dock att slutprisvärdet för ETC kan vara runt 5,62 dollar.

Vad driver Ethereum Classic-priset

Faktor 1: Antagande av Ethereum Classic

Faktor 2: Attack av nätverk

Läs mer: Vad kommer att driva Ethereum Classic-priset 2021?

9. Stellar (XLM)

Föreningen mellan Stellar och IBM och dess omfattande användning i södra Stillahavsområdet, där den nu är ansvarig för 60% av gränsöverskridande avbetalningar inom detaljhandeln, gör XLM värt det. Under den kortare tidsperioden har Stellar Lumens varit i ett fallande kurvvärde som sjönk med 2,28 procent måndagen den 27 oktober. XLM sjönk under den primära signifikanta oppositionsnivån på $ 0,0815 till intradagens lågpunkt på $ 0,0798. Efteråt kom Stellar tillbaka genom $ 0,0815 upp till $ 0,8226 just nu. Följande betydande hinder för att titta på är $ 0,083.

Vad driver Stellar-priset?

Faktor 1: Samhällets inverkan

Faktor 2: Marknadskonkurrens

Faktor 3: Adoptionshastigheter

Läs mer: Vad kommer att driva det fantastiska priset 2021?

10. Neo (NEO)

NEO: s kapacitet är ganska imponerande eftersom dess särdrag gör att den sticker ut på marknaden jämfört med andra kryptovalutor. Plattformen gör det möjligt för sina användare att spela in, konsumera, sälja, överföra och utbyta ett antal kryptotillgångar. Vad NEO gör uteslutande är att det gör det möjligt för sina användare att länka sina fysiska tillgångar till digitala avatarer i nätverket. Värdesynpunkten för NEO är dock något tveksam.

För närvarande bör du hoppas överväga oförutsägbarhet eftersom sårbarheten omfattar kryptovalutans framtid. På medellång till lång sikt kan situationen vara ganska ortodox eftersom den kinesiska regeringen kommer att inleda en fullständig insats mot digitala former av pengar, i vilket fall du borde hoppas att NEOs värde går igenom en stor kris.

Vad driver NEO-priset?

Faktor 1: Konkurrenter

Faktor 2: Uppmärksamhet av media

Läs mer: Vad kommer att driva NEO-priset 2021?

Börja handla de 10 bästa kryptovalutorna

eToro erbjuder en blandning av kryptovalutor för handel. Handlare kan skapa en diversifierad portfölj med 14 av de mest populära mynten. Några av dem är Bitcoin, Ripple och Ethereum, men dessutom EOS, Iota, Tron och Tezos. Webbplatsen eToro och den mångsidiga applikationen är nästan oskiljbara, lockande spridda och enkla att utforska. Handlare kan uppfatta vad andra på scenen gör och följa förslag från specifika individer som tillåter dig att duplicera sina utbyten.

eToro – Den bästa kryptovalutaplattformen

eToro har visat sig vara pålitliga inom Crypto-industrin under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Virtuella valutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara.

Nyckelord

 • Grundläggande kryptovalutor för handel 2021 blomstrar just nu.
 • De bästa kryptovalutorna att handla 2021 är Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, IOTA, DASH, Cardano, Ethereum Classic, Stellar och NEO.
 • Bitcoin sticker ut på marknaden som den främsta kryptovalutan.
 • Ethereum skapar solida ramar för handel.
 • Idealisk möjlighet att köpa och handla är Ripple XRP.
 • Litecoin är tillbaka i en sund konkurrens med Bitcoin.
 • IOTA grundar sig också på tekniska framsteg.
 • Exklusiva funktioner i DASH gör det till ett bra val.
 • Cardano ADA är också en beprövad produktiv handelstillgång.
 • Ethereum Classic fortsätter att vara ett lönsamt alternativ för handel.
 • Stellar innehar också sin position som en bärkraftig handelsoption.
 • NEO är nästa samtida kryptovaluta för handel.

Bland alla valutor som har handlats har Bitcoin naturligtvis uppenbarligen styrt över marknaderna som ett framstående mynt, det är definitivt inte den enda valutan med effektiva avkastningskurser. Det har rapporterats i förutsägelserna av XRP-prisförutsägelser för 2021, kryptovalutor blir ett stort intresseobjekt för handlare, och därmed planeras avsiktliga nya diagram som ett resultat av dessa spännande investeringar.

Andra ledande kryptovalutor som handlas 2021 inkluderar Ripple, Ethereum, Litecoin och IOTA.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner