Vilka topp 10 valutor att investera i 2021?

Bästa kryptovalutor att investera 2021

Planerar du att investera i kryptovalutor 2021? Vill du hålla dig före kryptotrenderna? Vi har gjort det enkelt med vår kompletta guide till de 10 bästa kryptovalutorna att investera för 2021.

Nybörjare har svårt att hitta den bästa kryptovalutan att investera 2021. Vi har alla varit i den här situationen, så oroa dig inte! vi förstår hur förvirrande det är när vi letar efter nya kryptovalutainvesteringar. Och det är därför handelsutbildning här för att hjälpa till.

Så letar du också efter nästa kryptovaluta att investera 2021? Undrar du att “ska jag investera i Bitcoin?” eller “ska jag investera i Ethereum?”

Om du vill dyka in på kryptomarknaden snabbt och enkelt, med 0% avgifter, kolla in eToro Exchange!

De bästa kryptovalutorna att investera 2021:

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Litecoin

4. Bitcoin kontanter

5. TRON

6. Krusning

7. Cardano

8. Tezos

9. IOTA

10. Zcash

Många kryptovalutainvesterare börjar se fram emot 2021. Att kunna förutsäga nya kryptovalutetrender är en nyckelfärdighet för alla näringsidkare. Men med mer än 7000 olika altcoins på marknaden, hur kan du se vilka som kommer att bli de bästa kryptovalutainvesteringarna 2021?

Framtiden för krypto är aldrig säker, så det kan vara svårt att göra kryptovalutaprognoser – särskilt eftersom perioderna av volatilitet i kölvattnet av coronaviruspandemin. Den goda nyheten är dock att vissa kryptoexperter har sagt att 2021 kan bli året för krypto, tack vare marknadsåterhämtning och utveckling som de efterlängtade Ethereum-uppgraderingarna..

I den här artikeln kommer vi att förklara vilka kryptor du bör överväga att lägga till i din portfölj 2021. Oavsett om du är nybörjare i kryptovalutainvestering eller en erfaren investerare, läs vidare för att ta reda på de 10 bästa kryptovalutorna att investera 2021.

I slutet av den här guiden vet du hur du hittar kryptovalutor att investera i i år. Om handel är det du vill göra, eToro kan hjälpa dig också!

Är du redo att ta reda på nästa kryptovaluta att överväga för 2021? Låt oss börja!

Vilka är de bästa kryptovalutorna att investera 2021?

Nedan hittar du de bästa 10 kryptovalutorna att investera under 2021 och därefter.

1. Bitcoin – BTC

bitcoin-logotyp

Frågar du dig själv, "ska jag investera i Bitcoin? är värdet på Bitcoin redan på topp? eller är Bitcoin den bästa kryptovaluta att investera 2021 ?. Tja, vi önskar om vi vet! Följande information bör dock hjälpa dig att avgöra om det är en bra idé att investera i Bitcoin Cryptocurrency.

Det borde inte bli någon överraskning att Bitcoin ligger högst upp på vår lista över kryptovalutor att investera 2021. Den så kallade kryptovalutakungen har dominerat marknaden sedan lanseringen 2009 – och det finns inget tecken på att dess status kommer att förändras snart. Faktum är att kryptovalutaprognoser antyder att Bitcoin kan ställas in för sitt starkaste år hittills.

Enligt Ryan Selkis, VD för kryptovalutaspårningssidan Messari, kommer Bitcoin och Ethereum att behålla sina toppositioner när det gäller marknadskapitalisering. Detta står i kontrast till en mängd andra tillgångar, som han förutspådde kommer att förlora sin rankning bland de 10 bästa kryptovalutorna 2021.

Efter att marknadsvärdet tog en tumla i mars 2020, Bitcoin gjorde en snabb återhämtning och både pris och marknadsvärde har skjutit i höjden sedan dess. Från låga priser på 4 721 dollar i slutet av mars, när koronavirusbegränsningar började komma över hela världen, hade kryptovalutan nått priser på cirka 40 000 dollar vid den första svagheten i januari 2021. I skrivande stund i januari 2021 är priset nu 41 299 dollar.

Detta är en hälsosam återhämtningsgrad, med priset mer än 5 gånger på drygt 8 månader. Även om denna förändringshastighet inte är ovanlig för en kryptovaluta som är känd för sin volatilitet, bör den vara uppmuntrande för alla Bitcoin-investerare som var oroliga över den plötsliga kraschen i mars.

Så vad händer nu? Vissa experter tror att denna återhämtning bara är början. I juli 2020 förutspådde ett diagram associerat med Citibank att priset på Bitcoin skulle kunna skjuta i höjden till otroliga 120 000 $ 2021! Detta är 6 gånger sitt tidigare högsta pris, $ 20.000, som det nådde 2017.

I Janaury 2021 förväntar sig JPMorgan, banken som en gång kallade Bitcoin en bluff, nu att BTC skulle nå $ 146 000.

Så är Bitcoin din nästa kryptovaluta att investera 2021?

Många experter tror att Bitcoin kan vara en av de bästa kryptovalutorna att investera 2021.

2. Ethereum – ETH

ethereum-logotyp

Om Bitcoin är kungen av kryptovaluta kan Ethereum mycket väl vara arvtagaren! Denna blockchain-plattform är världens största kryptokurrency utom Bitcoin och har upprätthållit en stark marknad sedan den släpptes 2015. I skrivande stund är dess marknadsvärde cirka 138 miljarder dollar.

Trots osäkerheten kring koronaviruspandemin, som skakade prestandan hos nästan alla kryptor i slutet av mars 2020, har Ethereum varit stark under hela 2020. Om du letar efter de bästa kryptovalutorna att investera 2021 bör det därför vara en seriös utmanare.

Ethereum Vs. Bitcoin: Är Ethereum en bättre investering än Bitcoin?

I slutet av december, priset på Ethereum hit $ 1000 – det högsta priset 2020. Det finns två nyckelfaktorer bakom denna uppgång i värde. En är tillväxten av decentraliserad ekonomi (annars känd som DeFi). Ethereum-plattformen stöder många av kryptorna som driver DeFi-sektorn, som Chainlink (LINK), Wrapped Bitcoin (WBTC) och Maker (MKR). Faktum är att Ethereum har bearbetat decentraliserade börser till ett värde av 13,5 miljarder dollar bara 2020 – upp från under 3 miljarder dollar 2019!

Den andra faktorn som säkrar Ethereums plats på vår lista över de bästa kryptovalutorna att investera 2021 är lanseringen av Ethereum 2.0. Den efterlängtade uppgraderingen beräknas vara klar i slutet av 2020 och kommer att göra Ethereum mycket effektivare. När den kan bearbeta fler transaktioner snabbare kan vi se dess pris explodera.

3. Litecoin – LTC

litecoin

Med ett pris på bara 170,56 $ kanske Litecoin inte är den mest hausse krypto på den här listan. Men med ett börsvärde på 11 miljarder dollar och stark tillväxt på radaren är det värt att överväga om du planerar att börja investera i kryptovaluta 2021.

Vår lista över vad som är den bästa kryptovalutan att investera i 2021 kan inte vara komplett utan Litecoin. Det visade starka resultat 2017 med en tillväxt på mer än 8000%.

Även om vissa investerare ser Litecoin som den magra kepsen till Bitcoins fullfet cappuccino (den lanserades 2011 och ses i allmänhet som en Bitcoin-spinoff), är det ett misstag att avvisa denna krypto direkt. Det är inte bara mycket snabbare än Bitcoin, det tar bara två och en halv minut att bearbeta ett block i motsats till 10 minuter – det presenteras också några spännande utvecklingar under 2020.

Lanseringen av rollspel (RPG) LiteBringer, som körs på Litecoin blockchain, har orsakat en kraftig ökning av transaktionerna. Enligt Litecoin Foundation orsakade LiteBringer att antalet transaktioner tredubblades på en vecka, med mer än 75% av dem nu orsakade av spelet. Denna prestation är så uppmuntrande att plattformen CoinSwitch har förutspått att priset på Litecoin skulle kunna nå $ 600 år 2021.

Sista ordet, På grund av Litecoin nära koppling till Bitcoin, är investerare mycket intresserade av Litcoin, och det är därför Litecoin listas i våra topp 10 kryptovalutor för att investera 2021 och för nästa kryptovaluta att titta på.

4. Bitcoin Cash – BCH

bitcoin kontanter

Först lanserat 2017 slog Bitcoin Cash snabbt radaren för alla som är intresserade av kryptovalutainvesteringar. Detta peer-to-peer elektroniska kassasystem lanserades som en skalbar gren av det ursprungliga Bitcoin, efter att handlare väckt oro över Bitcoins skalbarhet. Det är nu världens sjätte största kryptovaluta efter marknadsvärde, till 8,2 miljarder dollar.

Även om förutsägelser för priset på Bitcoin Cash varierar har kryptovalutans handelsplattform StormGain förutsagt att det kommer att stiga till $ 500 inom de närmaste 5 åren. Om så är fallet kan 2021 vara en utmärkt tid att lägga till Bitcoin Cash i din portfölj så långt som den bästa kryptovalutan att investera går.!

5. TRON-TRX

tron

TRON grundades 2017, ursprungligen i Ethereum-nätverket. Det har nu bytt till en oberoende blockchain-plattform och använder en bevis på insats algoritm för att behandla transaktioner. Med ett nuvarande marknadsvärde på 3 miljarder dollar och ett pris på 0,031 dollar, varför skulle TRON kunna vara en av de bästa kryptovalutorna att investera 2021?

När fler organisationer börjar anta TRON blockchain-plattformen kommer TRX-värdet att öka. Det är för närvarande värd för fler decentraliserade appar (dApps) än Ethereum, vilket leder till att många investerare spekulerar i att TRON har en ljus framtid 2021. Det allmänna samförståndet är att priset på Tron kommer att fluktuera under nästa år, men enligt Coinpedia kan det nå höga $ 0,4 – vilket gör det till en stark potentiell kryptovaluta investeringsmöjlighet 2021.

Tron hade några anmärkningsvärda prissvängningar under de senaste åren, men har nyligen stabiliserats. Om du tittar på det här myntet som den bästa kryptovalutan att investera 2021, se till att undersöka och följa nyheterna.

6. Ripple- XRP

krusning

Ripple XRP var den bästa kryptovalutan att investera 2017 med en tillväxt på ungefär 36.000%

Ripple, en av de mer intressanta kryptovalutorna att investera 2021, är det mest kända namnet för att beskriva både Ripple-plattformen (RippleNet) och dess virtuella valuta (Ripple XRP). XRP är för närvarande världens fjärde största kryptovaluta, med ett berömt lågt pris på bara 0,32 dollar. Om du vill börja investera i de 10 bästa kryptovalutorna 2021 utan att behöva spendera mycket pengar kan Ripple vara ett utmärkt val för mer försiktiga investerare.

Och om du planerar att investera kan det vara klokt att börja snart. Även om priset på Ripple inte kommer att nå de stratosfäriska priserna på Bitcoin, ser det ut som en prisökning 2021. Enligt vissa kryptovalutaprognoser kommer Ripple sannolikt att öka stadigt under hela året och nå potentiella toppar på $ 2,94 av December.

Ethereum VS. Ripple: Vilken som ska finnas i din portfölj?

Priser över $ 2 kanske inte håller länge. Samma förutsägelser har placerat Ripples pris på 1,72 USD i slutet av 2022, så en investeringsstrategi kan vara att köpa Ripple för att sälja det innan priset sjunker från sin högsta tid.

Obs! 2021 kan vara ett bra år att investera i XRP, eftersom priset har sjunkit 72% lägre än det är en rekordhög på $ 3,4 i januari 2017. Så, Ripple kan fortfarande vara ett bra alternativ att betrakta som din nästa kryptovaluta investera 2021.

7. Cardano – ADA

cardano

När Selkis släppte sina förutsägelser för kryptovalutainvesteringar 2021 överraskade han vissa handlare genom att hävda att Cardano kunde hoppa från tionde till femte plats i listan över världens största kryptovalutor. Blockchain-plattformen för bevis på insatsen, Cardano, har ett pris på 0,31 dollar, men detta måste stiga till över 0,45 dollar för att hjälpa det att säkra en plats i topp 5.

Är detta möjligt? Enligt många förutsägelser kan det väl vara. Börsvärdet är beroende av priset, och priset på Cardano kan potentiellt överstiga 1,50 USD i slutet av 2021. Detta är en enorm ökning från det nuvarande priset på bara 0,31 USD.

En av nyckelfaktorerna bakom Cardanos tillväxt är frisläppandet av Hydra – en skalbarhetslösning i lager 2 som lovar att ge Cardano-nätverket möjlighet att bearbeta mer än 1 miljon transaktioner varje sekund. Möjligheten att behandla betalningar och smarta kontrakt off-chain (inte som en del av blockchain) kommer att hjälpa Cardano att bli ett av de snabbaste systemen i världen.

Med en sådan enorm utveckling i horisonten är Cardano, som med alla andra bästa kryptovalutor där ute, definitivt en av de bästa kryptovalutorna att investera 2021.

8. Tezos – XTZ

tezos

Tezos är för närvarande bland de 20 största kryptokurvorna i världen – men dess resultat under 2021 kan potentiellt se att det går längre upp i listan. Enligt TradingBeasts är blockchain-nätverket (som öppnades via en rekordbrytande ICO 2017) inställd för en period av långsam men stadig tillväxt och ökade från 2,15161 USD i slutet av november 2020 till 2,21197 USD i slutet av april 2021.

Efter en årslång sträcka med att förlora värde både 2019 och första halvåret 2020 är utsikterna till tillväxt (hur små som helst) en uppmuntrande möjlighet för många Tezos-investerare. Denna tillväxt beror till stor del på det faktum att Tezos valdes av finanskoncernen Elevated Returns (ER), som letade efter en blockchain-plattform där den kunde erbjuda tokeniserade erbjudanden värda 1,6 miljarder dollar till fastighetsinvesterare..

Tack vare det ökande intresset för DeFi-världen är denna investering från ER utmärkta nyheter för den en gång så slående kryptan. Verktygstoken, som kommer att kallas ERX, ska starta verksamhet före slutet av 2020.

9. IOTA- MIOTA

iota

Med en börsvärde på 1,25 miljarder dollar är öppen källkodsbok och kryptovaluta IOTA utformad för att behandla transaktioner mellan enheter i Internet of Things (IoT) nätverk. Det samarbetar med organisationer inom bil-, tillverknings- och försäkringsindustrin – vilket betyder att det är väl lämpligt att dra nytta av tillväxten inom DeFi-sektorn.

Även om kryptovalutabörser skiljer sig åt på de exakta siffrorna, verkar industrin vara överens om att IOTA förutses betydande tillväxt de närmaste åren. Krypto-nyhetssidan Smartereum har till och med föreslagit att valutan kan nå $ 38 någon gång före 2025, vilket är ett stort steg från det nuvarande priset på $ 0,4532. Även om den här prognosen är optimistisk är det osannolikt att priserna faller, med en säker uppskattning som kanske ligger runt $ 4.

Eftersom IoT också förutses växa under 2021 är IOTA en stark konkurrent för alla som vill börja investera i topp 10 kryptovalutor nästa år.

10. Zcash – ZEC

zcash

Baserat på Bitcoins kodbas syftar kryptovalutan Zcash (som lanserades 2016) att göra digitala betalningar mer privata. Medan Bitcoin blockchain är utformad för att vara helt transparent, vilket gör det möjligt för alla användare att spåra tidigare transaktioner, har Zcash en policy för selektiv transparens. Detta innebär att betalningar kan skyddas för att bevara användarnas integritet.

För närvarande, på 31: e plats i listan över världens största kryptovalutor, är priset på Zcash 71,93 dollar och dess marknadsvärde är 763 miljoner dollar i skrivande stund. Enligt långa prognoser kommer priset på Zcash sannolikt att minska 2022 – men detta kan följa några plötsliga toppar under 2021, kanske under april, maj och juni.

Om du precis börjat med kryptovalutainvestering, Zcash kanske inte är rätt tillskott i din portfölj. Men om du är en erfaren investerare med en robust riskhanteringsstrategi kan det vara möjligt att tjäna pengar på dessa prishöjningar så länge du spelar dina kort rätt. Att investera i Zcash nu när priset är lågt, med avsikt att sälja under perioder med hög tillväxt, kan vara en smart strategi. Glöm inte – när det gäller framgångsrik kryptovalutainvestering är timing allt.

Vill du börja investera i de 10 bästa kryptovalutorna?

Nu vet du vad de bästa kryptovalutorna är att investera 2021, du har en solid grund för att starta din kryptovalutainvestering. Nästa steg är att hitta en ansedd kryptovalutamäklare

På plattformen med flera tillgångar eToro, Du kan börja investera i alla de 10 bästa kryptovalutorna som nämns i den här listan. Oavsett om du har handlat krypton tidigare eller bara bryter in i denna form av investering, är dess användarvänliga service ett bra sätt att jämföra valutor och börja handla idag.

Om du är en nybörjare av krypto som letar efter de bästa kryptovalutautbytena 2021, är eToros innovativa CopyTrader-funktionen kan ge dig några värdefulla insikter om de bästa strategierna för handel med kryptovalutor. Med denna funktionalitet kan du titta på erfarna investerares handlingar i realtid och sedan automatiskt kopiera deras beslut. Det är ett utmärkt sätt att testa olika strategier innan du hittar den vinnande formeln för dig.

eToro – Köp de bästa kryptovalutorna med 0% provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara pålitliga inom kryptobranschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Kom dock ihåg att även de bästa kryptovalutorna inte garanterar att du gör vinst. Det betyder att det är viktigt att göra din aktsamhet och hitta en robust riskhanteringsstrategi innan du börjar handla på ditt valda kryptovalutabörs.

Vilka är de bästa strategierna för handel med kryptovaluta 2021?

Om du vill upptäcka de 10 bästa kryptovalutorna att investera 2021 räcker det inte bara att undersöka ”vad som är den bästa kryptovalutan.” Du måste också hitta den bästa kryptovalutahandelstrategin för dig.

Handel är verkligen svaret när det gäller att investera i kryptovalutor, marknaden har vuxit till en position där handlare erbjuds de bästa sätten att göra vinster, inklusive marginalhandel, kortslutning och användning av traditionella strategier.

Även om det inte finns en perfekt handelsstrategi, fungerar olika taktiker för olika människor. Här är några viktiga saker att tänka på när du väljer din kryptovaluta-strategi:

 • Vilka kryptovalutor planerar du att investera i?
 • Har dina valda kryptovalutor en tendens att fluktuera vid vissa tider?
 • Hur mycket tid kan du spendera på att övervaka kryptovalutamarknaderna?
 • Vilka är dina ultimata kryptovalutahandelsmål??

När du har fått svaren på dessa frågor kommer du att ha en mycket starkare position för att hitta den bästa handelsstrategin för kryptovaluta för dig. (Du kan behöva experimentera med några olika strategier först).

Oavsett om du vill ta snabba beslut eller föredrar att spela det långa spelet, låt oss ta en titt på några av de mest populära kryptovalutahandelstrategierna för 2021.

Långsiktiga kryptovalutainvesteringsstrategier

Som namnet antyder, långsiktiga investeringsstrategier för kryptovaluta är sådana där du förväntar dig att värdet på din valda tillgång kommer att bli bättre på lång sikt. I stället för att tjäna in på plötsliga prisfluktuationer under dagen förlitar sig långsiktiga strategier på noggrann planering och självkontroll.

En långsiktig investering ges i allmänhet en tidsram på mellan 1 år och 2 år. Vissa handlare väljer dock att hålla sina investeringar i över ett decennium. Du kan välja om du vill pantsätta din fulla investering i början av denna period eller investera olika belopp under en längre tid.

Om du undrar om en långsiktig kryptovalutainvesteringsstrategi är något för dig, här är några av de faktorer som kan hjälpa dig att bestämma:

 • Hur förväntar du dig att din valda kryptovaluta ska prestera nästa år?
 • Vilka oväntade händelser kan få dig att vilja sälja din tillgång? Hur sannolikt kommer dessa händelser att hända? (Du kanske vill överväga införandet av nya regler, potentiella breakout-konkurrenter och skalbarheten hos dess teknik).
 • Är du glad att hålla en investering utan att titta på marknaden hela tiden?

Det finns många fördelar med att välja en långsiktig investeringsstrategi, men det är inte rätt plan för alla. Ofta passar de bäst för investerare som har dagjobb eller andra krav på sin tid, vilket innebär att de inte planerar att övervaka marknaden minut för minut..

Långsiktiga investeringsstrategier kan också vara effektiva om du investerar i en krypto som du verkligen tror på. Låt oss säga att du tror att den bästa kryptovalutan för 2021 kommer att vara Bitcoin BTC. Du utför din due diligence och upptäcker i processen att företaget fyller ett stort gap på marknaden, har övertygande planer för framtiden och nyligen har investerat i några nya möjligheter.

Det betyder att du har god anledning att tro det Bitcoin kommer att bli mer värdefullt på lång sikt. Starka kryptor kommer att kunna klara av kortsiktiga fluktuationer utan att överge deras allmänna uppåtgående bana. Om du tror att en tillgång kommer att prestera bättre över tid kan det vara ett smart steg att hitta en långsiktig handelsstrategi.

Kortfristiga investeringsstrategier för kryptovaluta

A kortsiktig strategi för kryptovalutainvestering är en som teoretiskt gör det möjligt för dig att vinna snabba vinster. Definitionen av kortvarig kan vara bred – allt som varar från ett par månader ända till ett par sekunder beskrivs som kortvarigt, med den exakta tidsramen beroende på olika faktorer.

Dessa strategier är utformade kring principen om att tjäna in på prisfluktuationer, snarare än för att du förväntar dig att en kryptovaluta ska växa över tiden. De flesta kryptovalutor är otroligt flyktiga. När priset på Bitcoin kraschade 1000 dollar på bara en timme tillbaka i februari var det till exempel bara det femte största timprisfallet sedan lanseringen 2009 – dess rekord var svindlande 20 000 dollar i december 2017!

Kan en kortsiktig investeringsstrategi för kryptovaluta vara rätt beslut för dig? Det här är några av de viktigaste faktorerna att tänka på innan du tar steget:

 • Förluster är alltid en sannolikhet när du investerar i kryptovaluta, även om du väljer en av de bästa kryptovalutorna att investera 2021. Hur mycket av en förlust kommer du att acceptera?
 • Har du tillräckligt med tid för att övervaka kryptomarknaderna mycket regelbundet och svara på prissvängningar direkt?
 • Kommer en kortsiktig strategi att ge större potentiella vinster än en långsiktig strategi för dina valda tillgångar?
 • Är du bekant med teknisk analys? (Det här är en bra idé om du planerar att börja använda en kortsiktig strategi, så du bör bekanta dig med den innan du börjar).
 • Hur mycket och hur ofta har priset på din valda krypto fluktuerat tidigare?

Kortvariga kryptovalutainvesteringsstrategier kan vara en potentiellt givande strategi, så länge det passar både din livsstil och dina valda tillgångar. De är särskilt lämpliga för kryptovalutor som har ett lågt marknadsvärde men en hög handelsvolym. Detta innebär att många handlare för närvarande köper och säljer, vilket kommer att hålla priset i rörelse.

Det kan också vara en bra strategi om kryptovalutan nyligen har varit i nyheterna – även om det inte är en av de bästa kryptovalutorna att investera 2021.

När Financial Conduct Authority (FCA) genomförde en studie för att se hur många människor i Storbritannien som hört talas om olika kryptovalutor, säger resultaten. Inte överraskande kom Bitcoin ut på toppen, med 78% av respondenterna som rapporterade att de hade hört talas om krypton. Men den näst mest erkända, som bara 22% av de svarande hade hört talas om, var Facebooks Vågen.

Denna krypto har inte ens startat sin verksamhet ännu, så dess anmärkningsvärdhet har helt och hållet varit ett resultat av dess medietäckning. Detta innebär att alla kryptor som har varit i nyheterna är mycket mer benägna att få intresse från handlare, oavsett om de anses vara en av de bästa kryptovalutorna eller inte.

Andra kryptovalutor som är väl lämpade för kortsiktiga investeringsstrategier är sådana som är tillgängliga via en första myntutbudet (ICO). Investerare kan vanligtvis säkra dessa kryptor till ett mycket lågt pris, vilket nästan är säkert att fluktuera eftersom intresset för “nästa kryptovaluta på marknaden” börjar växa.

Att investera i en kryptovaluta i början av lanseringen är inte nödvändigtvis en bra idé för en långsiktig investeringsstrategi, såvida du inte är en erfaren investerare som verkligen tror att krypton kommer att göra det bra (och har en diversifierad investeringsportfölj för att minimera risken). Men om du bara vill dra nytta av snabba fluktuationer kan det vara en smart kortsiktig investeringsstrategi.

Hur man identifierar kryptovaluta och ICO-bedrägerier

Nya kryptovalutor som NEO, Stjärn, och IOTA (som du kan läsa om i vår lista över de 10 bästa kryptovalutorna att investera 2021 ovan) kan alla vara starka kandidater för denna typ av investeringsstrategi. Det beror på att de ännu inte är stora namn, men ändå rankas ganska bra när det gäller de största och bästa kryptovalutorna i världen.

Det finns dock naturligtvis några nackdelar med kortsiktiga kryptovalutainvesteringsstrategier. Du bör vara medveten om dessa innan du börjar med en kortsiktig handelsplan:

 • De kräver att du kan övervaka marknaden ögonblick för ögonblick. Detta gör dem olämpliga för alla som inte planerar att bli heltidsinvesterare.
 • Det är en mer riskfylld strategi än långsiktiga investeringsstrategier för kryptovaluta.
 • Det kan vara otroligt stressande! Att fatta investeringsbeslut när du känner dig känslomässig kan leda till impulsiva handlingar som potentiellt förstör en annars väl genomtänkt strategi. Om du bestämmer dig för att välja en kortvarig handelsstrategi, se till att du alltid förbereder dig för det värsta och känner dig säker på att kontrollera dina känslor.

Vidare läsning:

Cryptocurrency Day Trading

Toppkryptovalutor och deras utmaningar

Hur man handlar kryptovaluta med $ 100

Hur man hittar de bästa kryptovalutorna för att handla dem

Vad är nästa för Cryptocurrency Market 2021?

När Bitcoin lanserades 2009 avskedades kryptovalutvärlden som en modefluga. Snabbspolning fram till 2020, och det finns nu mer än 7000 olika kryptovalutor med ett kombinerat marknadsvärde på över $ 1 biljon. Med 78% av de brittiska respondenterna som berättade för FCA att de hade hört talas om Bitcoin är det uppenbart att kryptor snabbt kommer in i mainstream.

Även om du inte borde förvänta dig att kryptokurrency blir världens betalningsmetod ännu (kom ihåg att endast 5% av amerikanerna för närvarande äger kryptovaluta), är det obestridligt att den blir mer utbredd. Fler onlineföretag börjar acceptera betalning i några av de bästa kryptovalutorna, och vi har till och med sett inrättandet av kryptoautomater i våra köpcentra och gator.

Läs mer: Mest populära kryptovalutor i USA

När efterfrågan på DeFi och dApps växer är det förståeligt att vissa experter förutspår att 2021 kommer att bli ”året för krypto”. Om så är fallet kommer det att bli hård konkurrens. 2017 är för närvarande det mest kryptovänliga året hittills – det lanserades tusentals nya valutor runt om i världen, vilket fick det totala marknadspriset att explodera med 4000%!

Bästa kryptovaluta att investera 2021 – Nyckelord

Det finns många möjligheter att investera i kryptovalutor 2021, men det som har blivit tydligt i år är att det är värt att titta på bästa möjliga projekt och mynt. Nedan är de viktigaste punkterna för kryptovalutainvesteringar 2021.

 • 2021 utropas av vissa experter som ”året för kryptovaluta”
 • Bitcoin är den bästa kryptovalutan för att investera 2021, med priser som potentiellt kan slå $ 120.000
 • Tillväxten av decentraliserad finansiering driver intresset för kryptor som Ethereum och Tezos
 • Att välja vilka kryptovalutor som ska placeras 2021 beror på din riskaptit, med alternativ som Zcash som erbjuder potentiella fördelar för erfarna investerare
 • Det är viktigt att hitta rätt handelsstrategi för dig och ditt schema
 • Timing är allt när det gäller framgångsrik kryptovalutainvestering
 • Långsiktiga investeringsstrategier för kryptovalutor kan vara ett bra val för krypton i början
 • Om du tror att din valda investering kommer att fungera bra över tiden kan du passa en långsiktig strategi
 • Kortsiktiga investeringsstrategier för kryptovalutor är utformade för att tjäna pengar på snabba prisvariationer
 • Kortsiktiga strategier kan vara mer riskfyllda än långsiktiga strategier och kräver att du ständigt övervakar marknaden
 • Facebooks Vågen är den näst mest erkända kryptovalutan i Storbritannien – trots att den faktiskt inte har lanserats ännu
 • Om 2021 ska bli kryptoåret har det 2020 (branschens rekordår) att slå

Att investera i någon av dessa bästa kryptovalutor 2021 är en idé som är värt att överväga ordentligt, prognosen är lovande för dem alla i olika utsträckning och investeringen är lätt som aldrig tidigare.

Vi hoppas att vår lista över de bästa kryptovalutorna att investera 2021 har varit till hjälp. Oavsett din investeringsstrategi är det bästa sättet att bygga en stark portfölj full av de bästa kryptovalutorna 2021 att hålla reda på de aktuella trenderna och förutsägelserna..

Bästa kryptovalutor 2021 – Vanliga frågor

Är kryptovaluta en bra investering 2021?

Det är viktigt att veta att kryptovaluta alltid är en riskfylld investering utan garanti för avkastning. Detta beror på att de flesta kryptovalutor är otroligt flyktiga. Men många kryptoentusiaster tror att 2021 kan vara det bästa året för kryptovaluta hittills. Om du bestämmer dig för att investera, gör alltid din aktsamhet innan du investerar i de bästa kryptovalutorna för 2021.

Vilket kryptovalutautbyte är bäst för nybörjare?

Vi tror att multi-asset-mäklarplattformen eToro är det bästa kryptovalutautbytet för nybörjare. Dess CopyTrader-funktion låter dig titta på erfarna investerares handelsbeslut i realtid och kopiera deras handlingar automatiskt. Detta ger en bra introduktion till världen av kryptovalutahandel 2021.

Hur man hittar den bästa kryptovaluta att investera i?

Även om kryptovalutaprognoser 2021 aldrig bör behandlas som fakta är det viktigt att undersöka kryptotrender för att hitta den bästa kryptovalutan att investera i. Att hålla sig före spelet hjälper dig att identifiera breakout-kryptor, säkra dem medan priset är lågt och förhoppningsvis sälja dem med vinst.

Vilken kryptovaluta växer snabbast?

Litecoin är för närvarande en av de snabbast växande kryptovalutorna, delvis tack vare lanseringen av LiteBringer. Det är därför som vissa handlare förväntar sig att den kommer att överträffa sin rekordnivå för tillväxt nästa år.

Vad är nästa för Bitcoin? Kommer Bitcoin att krascha igen?

Det finns goda nyheter för alla som var oroliga över Bitcoins starka krasch tillbaka i mars. Eftersom detta var ett resultat av osäkerhet orsakad av koronaviruspandemin, tror de flesta experter att det är osannolikt att vi kommer att se en upprepning av fallet 2021. Kom dock ihåg att Bitcoin är mycket volatil och det är omöjligt att förutsäga dess framtid med säkerhet.

Vad är den bästa kryptovalutan?

Bitcoin toppar konsekvent listor över de bästa och mest framgångsrika kryptovalutorna. Det har det största marknadspriset och de flesta investerare runt om i världen. Svaret på denna fråga beror dock på hur du definierar ”bäst”. Vissa handlare tror att Bitcoin är ohållbart och alternativ som Bitcoin Cash kommer att göra en bättre långsiktig investering.

Hur fungerar kryptovalutahandel?

Handel med kryptovaluta är handlingen att köpa och sälja din valda kryptovaluta i avsikt att dra nytta av dess prisfluktuationer. För att handla kryptovaluta måste du köpa och sälja på en börs med krypto lagrad i din personliga digitala plånbok.

Nu vet du vilka bästa kryptovalutor du ska investera i 2021. Om du känner dig inspirerad att börja handla kryptovaluta kan du vara glad att veta det etoro ger möjlighet att köpa Crypto-tillgångar på upp till 90+ kryptovalutor. Crypto Traders kan bygga en diversifierad portfölj med de mest populära mynten.

Vilken kryptovaluta skulle du investera 2021?

Vi hoppas vår artikel Vilka topp 10 valutor att investera i 2021 var användbar till dig och sparat dig lite tid i din forskning.

Ansvarsfriskrivning: Kryptovalutor är mycket volatila. Ditt kapital är i fara och tidigare resultat är inte en indikation på framtida resultat.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner