Vilka topp 10-valutor kommer att explodera i år?

De bästa kryptovalutorna att investera i i år

Planerar du att köpa eller investera i kryptovalutor i år? Med mer än 7000 kryptovalutor är det inte lätt att välja de bästa kryptovalutorna att investera i för 2021. Var inte rädd, vi på Trading Education sätter upp en lista över de bästa kryptovalutorna att explodera i år.

Om du har några planer på att investera i kryptomarknaden i år har vi goda nyheter för dig! Enligt många kryptoentusiaster kommer 2021 att bli det bästa året att investera i kryptovalutor, och det är inte svårt att se varför.

Vill du dyka in på kryptomarknaden snabbt och enkelt, med 0% provision? Kolla in eToro Exchange!

När det gäller att bestämma vilken krypto som ska investeras i kan valet vara något överväldigande eftersom det finns tusentals kryptomynt tillgängliga på marknaden..

Det är svårt och tidskrävande att göra din forskning och sortera de värdiga från de “ofruktsamma”.

Det är därför vi är här för att hjälpa dig. Följande är en lista över de 10 bästa kryptovalutorna som förväntas explodera 2021 och få en ännu större inverkan under de kommande åren.

Så utan vidare …

Topp 10 kryptovalutor att explodera i år:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Litecoin (LTC)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Grundläggande uppmärksamhetstoken (BAT)
 5. Binance Coin (BNB)
 6. Ripple (XRP)
 7. Chainlink (LINK)
 8. Stellar (XLM)
 9. Polkadot (DOT)
 10. Dogecoin (DOGE)

I slutändan finns det ingen enda kryptovaluta som vi kan peka ut som den bästa av de bästa. Det är bara inte så enkelt.

Många kryptovalutor erbjuder ganska attraktiva investeringsmöjligheter, beroende på vad du letar efter och vad dina investeringsmål är.

Och en annan sak att tänka på är den erfarenhetsnivå du har.

Vissa kryptovalutor kan till exempel vara en bra investering för nybörjare (som har en grundläggande förståelse för vad krypto är och konceptet för hur man tjänar pengar på handel) medan andra är lämpliga för mer avancerade kryptohandlare (de känner till den tekniska sidan av krypto och vet exakt när du ska komma in och ut!).

Du måste också komma ihåg att det inte räcker att köpa de bästa kryptovalutorna för att vara en framgångsrik kryptohandlare.

Många handlare har bevittnat att deras kryptoresa slutar eftersom de inte ägde tillräcklig uppmärksamhet åt säkerheten. Om du verkligen menar allvar med att investera i kryptovalutor måste du anstränga dig för att skydda din investering genom att stärka din säkerhet.


Många av de misstag som kryptovaluta investerare gör är relaterade till säkerhet. Till exempel att glömma att aktivera 2FA (tvåfaktorautentisering), lämna dina mynt i en börs eller inte äga en hårdvaruplånbok.

Men låt oss återgå till vårt diskussionsämne!

Så i den här artikeln kommer vi att ge dig allt du behöver veta om de bästa kryptovalutorna för att explodera i år.

I slutet av artikeln bör du ha en gedigen förståelse för de bästa kryptovalutorna, hur man investerar i dem och varför du bör överväga och varför du bör överväga att köpa dem.

Här är vår lista över de bästa kryptovalutorna att explodera idag:

1. Bitcoin (BTC) – Är den ostoppbara goliat på väg till $ 146 000?!

När man talar om topp 10 kryptovalutor att investera i just nu alla diskussioner bör börja med Bitcoin.

Varför är det så?

Det beror på att Bitcoin är den mest använda kryptovalutan hittills, ofta kallad “Kungen av kryptovalutor”.

Huvudmålet för Bitcoin är att bli globala, peer-to-peer, digitala kontanter, som är fristående från någon form av reglering och därmed helt decentraliserade. Nu kanske det verkar som ett ganska enkelt mål, men ändå står det fast.

Annat än det, anledningen till att du borde hålla Bitcoin på din investeringsradar är att den har det den högsta likviditeten i kryptorummet, vilket också gör det till den bästa kryptovalutan att köpa om du är nybörjare.

I slutändan har du absolut inga problem köpa eller sälja Bitcoin.

Det kommer alltid att finnas någon i andra änden som är redo att matcha din beställning. Inte bara det, men Bitcoin är också känt för att vara en av de mest stabila kryptokurvorna, trots dess volatilitet.

Bitcoins inflytande, efterfrågan och massintag förväntas öka under de kommande åren.

I februari 2021, Bitcoin slog igenom 50000 dollar för första gången när kryptovalutan fortsatte sin rally.

Bitcoin ökade speciellt efter Tesla avslöjade att den köpte $ 1,5 miljarder dollar i Bitcoin och att den planerar att börja acceptera bitcoin som betalning i framtiden.

Sa Elon Musk: ”Jag tror att Bitcoin är en bra sak vid denna tidpunkt. Och jag är en anhängare av Bitcoin. Som jag sa var jag sen på festen, men jag är en anhängare av Bitcoin. Och jag tror att bitcoin verkligen är på väg att få bred acceptans av konventionella finansfolk, ”

När efterfrågan ökar förväntas Bitcoins pris stiga avsevärt eftersom det bara kommer att finnas 21 miljoner mynt.

Tillbaka i januari 2021 berättade Bitpays CCO Sonny Singh till Bloomberg att han förväntar sig att BTC ska nå 45 000 dollar under de närmaste månaderna och denna prisförutsägelse blåste helt ur vattnet när Bitcoin nådde 58 000 dollar per mynt.

Intressant nog nämnde Singh också att om Bitcoin gick över denna tröskel skulle det vara på väg att bli en biljon dollar marknad och vi skulle sannolikt se regeringar börja engagera sig snart.

Ryan Browne, skriver för CNBC rapporterade också att JPMorgan, banken som en gång kallade Bitcoin för bluff, nu förväntar sig BTC når $ 146 000.

Har du funderat på att köpa Bitcoin (BTC)?

2. Litecoin (LTC) Kommer 2021 att vara året det exploderar till $ 600 per mynt?

En av de främsta anledningarna att överväga att investera i Litecoin i år är dess höga likviditet och stora marknadsvärde.

Om du vill undvika risker, håll dig borta från mynt med mindre marknadsvärden och samhällen och gå med kryptovalutor som Litecoin.

Varför tror vi att Litecoin kommer att explodera i år och den inte alltför avlägsna framtiden?

Det finns ett begränsat utbud av 84 miljoner mynt (jämfört med Bitcoins 21 miljoner) och en blockbelöning på 25 LTC. Det här är en hög blockbelöning jämfört med andra kryptor.

Den genomsnittliga tiden att bryta ett block på LTC-blockkedjan är också ungefär två minuter, vilket också är snabbare än de flesta andra kryptor.

Detta, tillsammans med det faktum att Litecoin är en av de fyra stora på Coinbase, många experter tror att vad som än händer i framtiden kommer Litecoin säkert att förbli en av de altcoins som håller sig starka.

År 2021 övervägs fortfarande Litecoin en av de bästa kryptovalutorna, trots den starka konkurrensen.

Litecoin-prisförutsägelser för 2021 kan variera ganska dramatiskt beroende på var du tittar.

Medan Myntbrytare föreslår att Litecoin “kan nå $ 600” (vilket är enormt!), Ekonomiprognosen förutspår att det kunde nå $ 182 per mynt högst i slutet av 2021.

Men med all uppståndelse som för närvarande händer kan det vara möjligt att denna förutsägelse är lite låg.

Har du funderat på att köpa Litecoin (LTC)?

3. Ethereum (ETH) Undervärderat och färdigt skott förbi $ 2000 per mynt?

Du kan inte gå fel med Ethereum. Det händer alldeles för mycket med denna kryptovaluta för att den ska misslyckas!

Ethereum kommer alltid att vara en av de bästa kryptovalutorna att investera, vad som helst året om.

Som du säkert vet var Ethereum det första stora projektet som introducerades smarta kontrakt, tillåter utvecklare att starta stationära och mobila decentraliserade applikationer (dApps) på baksidan av blockchain-teknik och det har varit en av de tio bästa kryptovalutorna 2021.

Inte bara det utan Ethereum är den näst mest flytande kryptovalutan, rankning precis under Bitcoin. Det betyder att du inte har några problem med att köpa eller sälja Ethereum. Det är helt perfekt för investerare.

De flesta som kommer in i krypto börjar köpa Bitcoin och sedan gå in i Ethereum och sedan börja titta på andra kryptovalutor.

Ytterligare en anledning att tro att Ethereum kommer att förbli en stark investering under de kommande åren är att det har ett lojalt team och gemenskap. Detta ger Ethereum en bättre chans att hålla sig stabil och bara öka i värde på lång sikt.

Dessutom kan mycket mer eter (Ethereum-tokens) existera i jämförelse med Bitcoin eller till och med Litecoin.

Ether driver dApp-ekosystemet, vilket innebär att miljontals utvecklare och företag behöver det för att stödja sina smarta kontrakt och lansera applikationer.

Det kan leda till att ett decentraliserat nät skapas eller webb 3.0, där makt ges tillbaka till användare och innehållsskapare.

Men kanske den största anledningen till att Ethereum sannolikt kommer att explodera 2021 är byt till bevis på insats, även känt som Ethereum 2.0.

Denna process startade i december 2020 och kommer att fortsätta under 2021, och sker i etapper med exakta datum ännu inte angivna.

Om Ethereum kan slutföra övergången till bevis på insats kommer det att vara enorma nyheter och utan tvekan kommer det att påverka dess pris.

Digitalcoin förutspår 2021 Ethereum kommer att nå $ 2087,59. Eftersom den redan nådde 1,8 000 dollar i februari är det en sannolik sannolikhet att den kan skjuta förbi 2 000 dollar!

Allt detta har fått oss att tro att Ethereum troligen är nästa kryptovaluta som exploderar 2021.

Har du funderat på att köpa Ethereum?

4. Grundläggande uppmärksamhetstoken (FLADDERMUS) En ökning med 192,83% på fem år kan göra BAT till en stjäla!

BAT lanserades först 2017 och har varit en av de hetaste kryptokurvorna under 2018, 2019 och 2020, och folk kommer definitivt fortfarande att prata om det 2021 och därefter..

Basic Attention Token (BAT) är verktygstoken och används av Modig webbläsare. BAT-token används för att tipsa innehållsskapare, såväl som alla du tycker är användbara på internet.

Du kan välja hur du ska tipsa dem för insiktsfull information eller innehåll du får. Detta har stor potential eftersom webbläsarindustrin är ganska enorm.

Inte bara det utan användare som tittar på annonser kan också belönas i BAT. Detta är ett område som ännu inte ska utforskas och kan potentiellt leda till många nya möjligheter för både slutvisaren och den modiga webbläsaren.

Precis som Ethereum är BAT ett sätt att decentralisera webben genom att se till att medel hamnar på rätt plats.

Teamet bakom detta koncept är Brendan Eich som är en av grundarna av Mozilla Firefox och hjälpte till att skapa JavaScript. Med sådana uppgifter kan du satsa på att framtiden för BAT är ljus.

Med så många andra mynt som kollapsar förblir BAT förvånansvärt konsekvent, vilket är ett gott tecken på en sund ackumulering.

5. Binance Coin (BNB)

Binance Coin är en av de bästa kryptovalutorna att köpa om du vill diversifiera din portfölj och se värdet bakom Binance Exchange, världens största kryptovalutabörs.

Binance Exchange är en gedigen verksamhet och leds av Changpeng Zhao (känd för många som helt enkelt ”CZ”) som är mycket inflytelserik i kryptosamhället.

För att ge dig en uppfattning om hur stor Binance är, från och med februari 2021, när det gäller handelsvolym dygnet runt är Binance Exchange värd över 28 miljarder dollar, dubbelt så mycket som den näst största börsen, HBTC, enligt Statista.

Binance Coin är ett ”verktygsmynt”, vilket betyder att dess värde kommer från hur användbart det är, tillsammans med efterfrågan på nyttan.

Och Binance Coin’s verktyg är att det ger handlare rabatt om de använder myntet för att betala för avgifter på deras utbyte.

Så som du kan se är det inte särskilt imponerande när det gäller teknisk förmåga, men det har ett tydligt användningsfall som vem som helst kan förstå.

Ursprungligen skulle rabatten som Binance Coin erbjuder inte vara länge. Från och med 2017 var det ursprungligen 50% rabatt på avgifterna, sedan 2018 var det 25%, och sedan 2019 skulle det återigen halveras till 12,5%.

Men det var tillkännagavs 2019 att Binance Coin skulle stanna med 25% rabatt på obestämd tid. Det enda problemet är om det finns någon framtid för Binance-mynt i ett senare skede, eller kommer det alltid bara att förbli i huvudsak ett ‘rabatt-token’?

Binances framgång är ett bevis för många investerare att de har färdigheterna och resurserna för att göra detta mynt till en framgång. Och när fler människor rusar för att komma in på Bitcoin när det skjuter uppåt, kommer det bara att dra Binance Coin upp med det.

Binance Coin är också en av de mest flytande kryptovalutorna just nu, efter att ha rankats i topp 10 på CoinMarketCap de senaste åren, där det sannolikt kommer att förbli.

Binance-börsen är världens snabbast växande kryptovalutabörs. Eventuella transaktioner på börsen görs med Binance Coin, vilket gör BNB till en av de mest använda kryptovalutorna i år, när det gäller handelsvolym.

För att ge dig en känsla av hur mycket Binance Coin vinner från bommen 2021, i en vecka i februari växte det i värde med upp till 102%, enligt CoinMarketCap.

Detta kan bara göra Binance Coin till en av de bästa kortsiktiga kryptovalutainvesteringarna just nu.

Digitalcoin förutspår att Binance Coin kommer att vara värd $ 319,75 2021 men med tanke på den oväntade ökningen i början av året kan detta visa sig vara en alltför konservativ förutsägelse.

Skulle du investera i Binance Coin?

6. Rippel (XRP) – Potentiellt den bästa köpmöjligheten för 2021?

2021 började inte snyggt för Ripple. Efter år av att ha varit den tredje i raden till kryptotronen direkt efter Bitcoin och Ethereum när det gäller marknadsvärde beslutade SEC att vända ryggen på dem (mer om det nedan).

Konceptet och målen för Ripple skiljer sig lite från resten av kryptovalutorna på den här listan.

Ripple är ett företag som startar företag och erbjuder finansiella avvecklingstjänster till banker som gör det möjligt för dem att göra transaktioner direkt och direkt över internationella gränser.

På grund av detta ses Ripple ofta som mer orienterad mer mot stora institutioner snarare än till enskilda användare.

Sedan Ripples tidiga dagar har det gjort det samarbetat med stora banker runt om i världen, t.ex. amerikanska banken och fler finansinstitut undersöker hur de bäst kan använda Ripple-protokollet.

Men som vi sa i början är det inte så bra på Ripple just nu. Deras långvariga vän, US SEC (Securities and Exchange Commission) beslutade att de inte ville vara vänner längre.

SEC hävdar att Ripple hade brutit mot värdepapperslagar genom att sälja XRP-tokens till privatinvesterare under flera år och är nu stämmer dem, under antagandet att Ripple verkligen borde erkännas som en säkerhet, inte som en kryptovaluta.

Under lång tid gissade alla i kryptosamhället alla när en sådan händelse skulle kunna hända och vilken krypto som skulle träffas först.

inte överraskande stämningen slog Ripples värde på mycket kort tid, sjunker till låga nivåer som vi inte har sett på flera år.

Det här låter som hemska nyheter, men det är det inte.

För det första, Ripple har en god chans att slå SEC i deras rättegång. Det ser ut som att SEC drastiskt har missförstått vad Ripple är och hur det fungerar, och de flesta nyhetsföretag för kryptovalutor är precis bakom dem när de påpekar detta.

Och för det andra, även om SEC gör något ljud med Ripple, i slutändan kommer det inte att stoppa dem. De kommer vidare och återhämtar sig.

Vad kryptohandlare verkligen borde tänka på är: ”Wow! SEC gav oss bara en enorm köpmöjlighet! ’

Och för det tredje kan vi inte ignorera sannolikheten att Bitcoins senaste hopp till månen förmodligen också kommer att öka Ripples värde (hittills har det troligen dämpat den skada som SEC har orsakat).

CoinPedia ger Ripple en 2021 prisförutsägelse $ 0,65 vid årets slut, en ökning med cirka 0,20 dollar sedan februari.

Skulle du investera i Ripple (XRP)?

7. Chainlink (LINK) – 54,795 dollar per mynt på ett år?

Chainlink är ett av de senaste mynten som har gått in i topp 10 under de senaste åren och det har definitivt förtjänat sin plats.

Gemini förklarar Chainlink som:

”[D] ecentraliserat nätverk av noder som tillhandahåller data och information från off-blockchain-källor till on-blockchain smarta kontrakt via orakler. Denna process, tillsammans med extra säker hårdvara, eliminerar de tillförlitlighetsproblem som kan uppstå om endast en enda central källa används ”.

För dem som inte vet är orakler inte telepatiska varelser utan istället det som kallas ”middleware” vilket tar information som nyheter från omvärlden och tar den med i programvaran. När det gäller Chainlink, blockchain.

Vad allt detta betyder är att Chainlinks smarta kontrakt kan svara på nyheter som händer i den verkliga världen. Det här är superinnovativt och inte något som har diskuterats mycket innan Chainlink kom på scenen.

En annan intressant sak med Chainlink är att det leder vägen i DeFi (mer om DeFi nedan!) enligt CoinMarketCap med det största marknadspriset. Detta kan betyda att när DeFi fortsätter att växa kommer Chainlink att ha en fördel jämfört med andra kryptovalutor.

Det finns dock fortfarande problem med Chainlink. Ett av de viktigaste potentiella problemen, som framhålls av James Sangalli på Medium, är det we kan inte vara säker på att informationen är orolig för blockchain.

Om felinformation passerar genom ett orakel kan det aktivera ett smart kontrakt som inte borde ha aktiverats.

Trots detta ser Chainlinks 2021-prisprognoser bra ut med Plånboksinvesterare vilket ger den ett års prognos på $ 54,795 per mynt. Mer än dubbelt så mycket som sitt nuvarande pris.

8. Stellar (XLM) – $ 0,586 per mynt vid utgången av 2021?

Medan Stellar inte får så mycket uppmärksamhet som förr, har den haft en stark rankning för närvarande 11: e när det gäller marknadsvärde, och 2021 kan sprida lite spänning i detta mynt.

I många avseenden är Stellar ganska stabil jämfört med många andra kryptovalutor och gör inte för mycket buller.

Som beskrivs av Investopedia, Stellar är ”ett decentraliserat protokoll om öppen källkod till överföra digital valuta till fiatpengar hemma och över gränserna”.

Så i grund och botten, vad Stellar gör är att hjälpa människor att överföra pengar mellan varandra genom att använda en digital valuta (XLM) var som helst i världen.

Låter bekant? Det borde eftersom det är exakt samma idé bakom Ripple. Men det är en viktig skillnad; tillvägagångssättet. Stellar fokuserar mer på det obankrade medan Ripple arbetar mer för att ansluta finansinstitut.

Idag har Stellar gjort det ett stort antal partners, inklusive Deloitte, Stripe och IBM.

Om du är orolig för situationen med Ripple är Stellar den absolut bästa häcken. Varför?

Nu kan det vara den perfekta tiden att lysa för Stellar medan alla letar efter ett alternativ till Ripple.

Det såg ut att finnas en chans att Stellar återhämtar sig mark i kryptohypen i slutet av 2017, men hittills har den inte nått dessa extraordinära priser ännu.

Prisförutsägelser för Stellar 2021 kan variera dramatiskt eftersom de faktorer som påverkar Stellar gör det svårt att säga var exakt krypten kommer att gå.

Medan Ekonomiprognosen förutsäger inte mycket förändring i slutet av året, Plånboksinvesterare tror att det kan nå $ 0,586 per mynt.

Och sedan finns det mer optimistiska förutsägelser från Tjäna pengar som tror att Stellar skulle kunna stiga utöver sin heltid på $ 0,62, tillade också att ”XLM till $ 1 per mynt inte är omöjligt senast i december 2021”.

Som tanken på att investera i Stellar (XLM)?

9. Polkadot (DOT) – På väg till $ 50 per mynt i år?

Polkadot är det yngsta myntet på vår lista som går med i kryptovärlden 2019, inte ens för två år sedan.

Sedan dess har det stigit till att bli en av de 10 bästa kryptovalutorna ganska aggressivt och är troligtvis nästa stora kryptovaluta.

Men när du förstår vad Polkadot handlar om förstår du helt varför det har blivit så populärt.

Polkadot planerar att lösa ett stort problem i kryptovaluta – vi har nu tusentals kryptor och det finns inget sätt för dem att kommunicera med varandra. Information om en blockchain kan inte enkelt delas med en annan.

Lösningen på detta är interoperabilitet. Polkadot planerar att vara bron mellan alla kryptovalutor.

För att se värde i Polkadot-projektet måste du ha den uppfattningen att kryptovaluta handlar inte bara om att ersätta fiat-pengar med en digital valuta, det finns så mycket mer som kan göras.

I slutändan kommer det inte bara att finnas en kryptovaluta för att styra dem alla, men många arbetar tillsammans med varandra för olika ändamål.

Genom att introducera interoperabilitet i kryptovalutamiljön kan vi arbeta för att skapa en decentraliserad webb (web 3.0, som vi har pratat mycket om i den här artikeln).

Super intressant att veta; Polkadot skapades av Dr Gavin Wood, en av grundarna av Ethereum som krediteras uppfinna programmeringsspråket Solidity, som inte bara används av Ethereum utan alla andra kryptovalutor som använder Ethereum blockchain.

Med ett så briljant sinne bakom detta projekt är det svårt att inte se Polkadots potentiella värde.

Crispus Nyaga, skriver för InvestingCube ger Polkadot en 2021-prisförutsägelse på $ 50 per mynt, vilket definitivt verkar möjligt med tanke på det aktuella priset.

10. Dogecoin (DOGE) – Kommer en annan våg av Redditors att återföra upp till $ 0,05?

Tillbaka i 2020 skulle ingen ha förväntat sig att se Dogecoin på en lista över de 10 bästa kryptovalutorna att explodera! Och det fanns ingen verklig anledning förrän Redditors fick tag på det.

Dogecoin skapades ursprungligen som ett skämt, ett bokstavligt fungerande meme om du vill.

Kanske mer än någonting kan du säga det Dogecoin är en satir på altcoinsboomen de senaste åren.

När allt kommer omkring, med så många människor som skapar kryptovalutor av ibland mycket förenklade skäl och med många som försöker lösa samma problem, varför inte skapa en krypto baserad på Shiba Inu-hunden från ‘Doges’ memes för att skratta åt hela situationen?

Det var aldrig tänkt att hålla. Om du tar dig tid att titta på det mer detaljerat är allt ett skämt, från blockbelöning till cirkulerande tillgång.

Men det gjorde det. Dogecoin blev ett roligt sätt att tipsa människor på internet på forum när de gav dig insiktsfull eller användbar information eller om de sa något som fick dig att skratta. Trots detta, ingen förväntade sig tjäna pengar på att hålla Dogecoin.

Allt detta förändrades i januari 2021 när en Reddit-grupp ringde SatoshiStreetBets planerade att pumpa Dogecoin så mycket som möjligt.

De ville göra en upprepning av vad som hände med GameStop-aktien, bara den här gången var det ingen short selling inblandad från Wall Street.

Elon Musks uppenbara stöd den Twitter bara motiverade gruppen ytterligare att fortsätta och ta med fler människor. Vid ett tillfälle ökade Dogecoin så mycket som 800% i värde!

Medan spänningen till stor del har avtagit måste vi erkänna möjligheten att detta händer igen. Naturligtvis kommer det dock att vara svårt att förutse.

Prisförutsägelser för Dogecoin är för närvarande ganska stabila. Myntbrytare uppskattar att fram till 2025 skulle det kunna nå en topp på $ 0,05 per mynt, “Om det inte stöter på någon turbulens”.

Slutord: Vilken kryptovaluta kommer att explodera 2021?

Vi hoppas att du nu har fått en bra uppfattning om några av de topp 10 kryptovalutor som kommer att explodera i år och kan sluta ge dig vinst om du funderar på att investera i dem.

Tänk på att Att investera är alltid en riskfylld process och det är inte något att skynda sig. Du bör bara fatta investeringsbeslut efter att ha spenderat mycket tid på att undersöka investeringsmöjligheten.

Oavsett vilka mynt du tittar på att investera i, måste du känna dem inifrån och ut. Låt inte spänningen motivera dig, låt din insikt motivera dig.

Vilken kryptovaluta ska jag investera i för 2021?

Alla ovan nämnda kryptovalutor betraktas som säkra investeringar av många experter och investerare.

De imponerar med solida team bakom sig, starka samhällen, ambitioner och beprövad historia. Några av de listade är också bra för nybörjare.

Oavsett om du är på väg att komma in i en värld av kryptovalutor eller vill diversifiera din befintliga portfölj med några av de bästa kryptovalutorna 2021, tror många kryptovalutaexperter att investering i någon av dessa kryptovalutor har potential att bli en stor framgångshistoria.

Det ser redan ut Bitcoin har exploderat, men frågan är om det fortsätter att explodera i år? Många experter tror att chansen att detta händer är hög.

Kanske är de två nästa mynt som mest sannolikt exploderar i år Ripple och Ethereum.

Ripple kommer sannolikt att studsa tillbaka från alla problem med SEC och det händer så mycket med Ethereum just nu, det kan vara enormt undervärderat.

Annars kan Litecoin, som till stor del har glömts bort, hamna i explodering när ingen tittar och Stellar har en chans att stjäla något av Ripples rampljuset.

Tre andra stora aktörer inkluderar Binance Coin, som steg i värde 102% under en vecka under februari 2021, och nykomlingar Polkadot och Chainlink, som båda erbjuder att lösa några av kryptovalutans växande smärtor.

Och slutligen fortsätter BAT och Dogecoin att visa oss värdet av en kryptovaluta som endast fungerar för internet.

Framtiden för kryptovaluta bör ligga i framkant

Tänk inte bara på 2021, tänk bortom det, även om du bara vill handla kryptovaluta på kort sikt, borde du tänka på framtiden, fem, tio år.

Ripples kul och spel med SEC kommer förmodligen att innebära andra nyheter för andra kryptovalutor – inte bara om den vinner eller förlorar, utan SEC kan nu ha smak för att ta fler kryptor till domstol.

Och sedan är det introduktionen av Futures av Bitcoin och Ethereum av CME visar att vi nu är i ett skede där kryptovalutamarknaden är mycket mognare än för bara några år sedan. Utan tvekan kommer vi att se mer kryptovalutahandel på grund av detta.

Båda ovanstående är saker som kryptovalutahandlare bör se upp för.

Och det finns många andra saker att tänka på för 2021 när man tänker på vilka kryptovalutor man ska handla.

Medan vi har nämnt flera kryptovalutor som kan vara bra att handla, kan det finnas andra du bör sluta med.

Kryptohandlare måste komma ihåg att rensa bort några kryptor från sin portfölj då och då när det ser ut som att de inte kommer att återställa det värde de en gång hade och hålla utkik efter nya kryptovalutor som släpptes 2021.

Reddit blir centrum för kryptovalutadiskussioner

Kommer du ihåg att vi nämnde Dogecoins galna resa med Reddit? Det ser ut som om sådana händelser kan bli vanligare 2021.

Vad vi börjar se med Dogecoin och GameStop-aktien är det Reddit blir ett centralt nav där amatörhandlare kan samla ihop och fungera som en kraft.

Detta är en enorm utveckling, för även om dessa handlare inte har samma makt som stora institutioner, när de agerar som en, är de en kraft att räkna med och kan göra stor skillnad.

Crypto-handlare bör se upp för möjligheten att Redditors försöker dra ut en sådan flotta igen.

När vi letar efter den bästa kryptovalutan att investera i 2021 kommer Reddit sannolikt att fortsätta vara ett bra ställe att börja.

Vad är DeFi?

‘DeFi’ står för ‘Decentralized Finance’. Alyssa Hertig, skriver för Coindesk, förklarar DeFi som:

”[En] paraplyterm för en mängd olika finansiella applikationer i kryptovaluta eller blockchain inriktad på att störa finansiella mellanhänder”.

Det gör det möjligt för handlare att ansluta direkt utan att använda en mäklare mellan dem, en tredje part som drar nytta av affären.

Så varför är DeFi en stor sak?

Som Jeff Kauflin skrev för Forbes förklarar “det är tanken att kryptoentreprenörer kan återskapa traditionella finansiella instrument i en decentraliserad arkitektur, utanför företagens och regeringens kontroll”.

De bygger en tillförlitlig arkitektur där vi kan komma bort från stora företag som blåser upp priser för att tjäna pengar och kan naturligtvis manipulera saker för egen vinning, vilket är vad kryptovaluta handlar om från början.

Vad vi kan se under de närmaste decennierna är det långsamma försvinnandet av mäklare och mer kraft för enskilda handlare.

Genom att göra detta kommer det att finnas större vinster för enskilda handlare eftersom det blir mindre fess och marknaden blir lättare att komma in på.

Kommer kryptovalutamarknaden att krascha 2021?

Det kan krascha, det finns alltid en möjlighet att detta händer. Men en krasch kommer sannolikt inte att göra så mycket utom skapa en köpmöjlighet och det kommer sannolikt att fortsätta växa.

Vi kommer sannolikt att se kritiker här och där som kommer att bash kring kryptovaluta, men i slutändan kommer det egentligen inte att göra någonting.

En sak som vi borde få rakt ut är kryptovaluta är inte i en bubbla. En bubbla expanderar inte och exploderar inte så många gånger.

Situationen vi ser just nu med kryptovalutamarknaden är inte densamma som dotcom-bubblan i början av 2000-talet eller tulpanmani.

Det måste vara klart nu kryptovaluta är en framväxande marknad. Visst, det kan vara flyktigt, men många saker är i början.

I själva verket kan vi se en helt annan marknad i år, en som visar tecken på mognad och bredare acceptans.

En nyckelfaktor som pumpar upp värdet av Bitcoin och andra kryptovalutor är att de faktiskt kan lagra värde mycket bättre än fiat-pengar.

Detta gäller särskilt eftersom coronaviruspandemin med flera centralbanker skriver ut mer och mer pengar för att stimulera ekonomin. Detta gäller särskilt Federal Reserve i USA.

Det kommer nu till den punkt där Bitcoin ser ut som ett bättre värde än till och med guld!

Så, totalt sett, om något år såg ut som om det någonsin skulle bli bra för kryptovaluta, är det verkligen 2021.

Slutord:

Vi hoppas att du nu har fått en bra uppfattning om några av de topp 10 kryptovalutor kommer att explodera i år och kan sluta ge dig vinst om du funderar på att investera i dem.

Tänk på att investera alltid är en riskfylld process och att det inte är något att skynda sig. Du bör bara fatta investeringsbeslut efter att ha spenderat mycket tid på att undersöka investeringsmöjligheten.

Vilken kryptovaluta som ska investeras 2021?

Alla ovan nämnda kryptovalutor betraktas som säkra investeringar av många experter och investerare.

De imponerar med solida team bakom sig, starka samhällen, ambitioner och beprövad historia. Några av de listade är också bra för nybörjare.

Oavsett om du är på väg att komma in i en värld av kryptovalutor eller vill diversifiera din befintliga portfölj med några av de bästa kryptovalutorna 2021, tror många Cryptocurrency-experter att investera i någon av dessa kryptovalutor har potential att bli en stor framgångshistoria.

Varför ska du välja eToro

Nu vet du vad som är de 10 bästa kryptovalutorna att investera i i år. Om du känner dig inspirerad att börja handla kryptovalutor i topp, eller om den här artikeln har gett lite extra insikt i din befintliga handelskunskap, kanske du är glad att veta att eToro ger möjlighet att handla med Crypto-tillgångar och CFD-filer på upp till 90+ kryptovalutor.

eToro – Köp de bästa kryptovalutorna utan provision

etoro-mäklare

eToro har visat sig vara trovärdigt inom branschen under många år – vi rekommenderar att du testar dem.

Kryptovalutor är mycket flyktiga. Ditt kapital är i fara

Att handla kryptovaluta med eToro har vissa fördelar, till exempel möjligheten att:

 • Handla med ett väletablerat, högt reglerat företag inklusive reglering från USA, Storbritanniens Financial Conduct Authority, Australian Securities and Investments Commission, Cyprus Securities and Exchange Commission.
 • Få tillgång till ett bredare utbud av populära kryptovalutor: Som en global pionjär inom kryptovalutahandel erbjuder eToros plattform redan många av världens mest populära digitala valutor.
 • Köp och sälj eller gå lång och kort kryptovaluta CFD: er, vilket innebär att du potentiellt kan dra nytta av både stigande och fallande marknader.
 • Var en del av en större kryptosamhälle: Vi har hittat eToros kryptohandlare som innovativa, smarta och progressiva tänkare som är lika entusiastiska över blockchainens framtid som vi är! eToro är inte bara en plattform för investeringar – det är också den perfekta platsen att engagera, ansluta och dela kunskap med varandra.
 • Upptäck det smartaste sättet att investera i kryptovalutor: Den innovativa CryptoPortfolio ™ är ett förstklassigt finansiellt instrument: en diversifierad och balanserad portfölj av de bästa kryptokurvorna, som professionellt hanteras av eToros investeringsexperter för optimal investering.
 • Låt erfarna kryptohandlare arbeta åt dig: eToros exklusiva CopyTrader ™ -teknologi gör det möjligt för kunder att jämföra topphandlarnas prestanda och välja att replikera sin handelsaktivitet automatiskt och i realtid.

Topp 10 Cryptos att investera i i år – Infographic

Nyckelord

Om du kommer ihåg något från Vilka kryptovalutor kommer att explodera i år? gör det till dessa viktiga punkter.

 • Bitcoin leder vägen och ser ut som det kan vara bästa kryptovaluta att investera i för 2021. Bitcoin kan äntligen ha släppts lös och det kan vara omöjligt att stoppa det som strävar mot värdet av guld!
 • Ethereum har mycket att göra för det 2021. Ethereum 2.0 är precis runt hörnet och det är mycket troligt att intresset för Bitcoin också kommer att påverka priserna.
 • Ripple kan vara den bästa köpmöjligheten 2021. Rättegången med SEC har gjort en stor buk som gör det lättare att köpa. Om inte kan Stellar vara det bästa alternativet.
 • Chainlink och Polkadot är kanske de bästa nykomlingarna för 2021. Båda kryptorna gjorde det till topp 10 kryptovalutor 2020 och visar inga tecken på att ge upp.

Vidare läsning:

De 5 mest populära kryptovalutorna i USA

Kryptovalutor i Storbritannien

De bästa kryptovalutorna att investera i Australien

Topp 10 viktigaste kryptovalutor än Bitcoin

Om du gillade att läsa vilka topp 10 kryptovalutor kommer att explodera i år, snälla ge det en gilla och dela den med någon annan som du tror att det kan vara av intresse också.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map