8 skäl att börja investera dina pengar

Undrar du om det är dags att börja investera? Om du letar efter sätt att odla pengar för tillväxt och inkomst, och efter avkastning som tenderar att överträffa andra typer av sparande på längre sikt, är det definitivt dags att göra en investering!

Detta Handelsutbildning artikeln visar åtta av våra favoritskäl till varför du bör börja investera idag.

1. Låt dina pengar fungera för dig

få dina pengar att fungera för dig, börja investera

Om du ännu inte har hört talas om fördelarna med en passiv inkomst, förbered dig på att upptäcka ett av de mest spännande ekonomiska målen någonsin! Detta är särskilt viktigt för föräldrar som förväntar sig en karriäruppehåll av familjeskäl i framtiden, eller för alla som vill förbereda sig nu för flexibilitet och val senare. Enkelt uttryckt kan du antingen arbeta för dina pengar – lägga till timmarna i ditt jobb till exempel – eller så kan du börja få dina pengar att fungera för dig när du börjar investera på aktiemarknaden..

Du kanske också gillar: Andy Krieger: The Currency Trading Genius

2. Slå inflationen

Många bankkonton erbjuder fortfarande olyckligt låga räntor som knappt håller jämna steg med inflationen – för närvarande på 2,2 st i Storbritannien [1]. När du gör en investering på aktiemarknaden har du en mycket bättre chans att hitta avkastning som växer dina pengar och slår inflationen.

3. Tillväxt för framtiden

penningtillväxt för framtiden

När du investerar i aktier, aktier, obligationer eller andra tillgångsslag gör du en investering i din framtid. Det är som att plantera ett frö idag och vänta på att en stor hälsosam växt ska växa. Det ger dig goda vanor och innebär att du kan se fram emot ett hälsosamt bo ägg när du har en långsiktig tidsram och en önskan att lära dig så mycket du kan om investeringsvärlden. De goda nyheterna? Det är inte så komplicerat som du kan tänka dig och alla kan öka vinsten!

Människor läser också: Gör vanliga människor tjänar pengar på onlinehandel?

4. Pensionsplanering

Många av oss är fortfarande skyldiga till att ha otillräckliga pensionsfonder. Om du inte vill lita på en statlig pension är det aldrig för sent att börja investera i aktier, aktier, fonder, trackers, obligationer och andra verktyg som hjälper dig att skapa ett bekvämt boägg över tiden. På Trading Education ger vi dig de verktyg och kunskap som du behöver för att göra just det. Och kom ihåg att det också finns skattefördelar!

5. Uppnå dina mål

uppnå dina ekonomiska mål

Vi har alla drömmar och många av dem handlar om ekonomi för att komma igång – oavsett om du har som ambition att äga en båt, att betala din inteckning tidigt, att resa världen eller att starta ett eget företag. Du kanske vill lägga undan för att skicka barnen till universitetet eller för att hjälpa dem att köpa sitt eget första hus. Oavsett dina motiv, tålamod, disciplin och långsiktiga karaktär av aktiemarknadsinvesteringarna gör att du kan införa alla steg som krävs för att förbereda dig ekonomiskt för att ambitionen ska ske. Inget mer rördröm – och istället – en planerad framtida verklighet.

Se även: Hur mycket förlorar du genom att inte investera?

6. Långsiktig prestation

En av de stora lärdomarna på aktiemarknaden är behovet av att ha en långsiktig tidsram när du börjar investera. Detta kräver tålamod, disciplin och planering; som alla är fantastiska verktyg som hjälper dig att uppnå dina ekonomiska mål. De flyger också inför vår moderna kultur som tenderar att fokusera på snabbkorrigeringar och snabba vinster. När du börjar lära dig mer om det långsiktiga löftet om en stadig investeringsplan på aktiemarknaden och investera i din egen expertis och färdigheter, har du förmågan att säkra din egen ekonomiska framtid.

7. Risken för ett missat tillfälle

risken för missade tillfällen

Om du inte gör en investering på aktiemarknaden riskerar du att förlora betydande vinster. Kom ihåg att bankkonton betalar mycket lite ränta och inflationen är hög. Statistiskt sett har aktiemarknaden överträffat andra tillgångsslag på lång sikt och är fortfarande det bästa långsiktiga hemmet för dina pengar. [2] Gör inte misstaget att missa båten och en börsstegring – tänk till exempel att London FTSE nådde en rekordhög nivå i början av detta år, och många tror att den är redo att nå en annan. [3] Detta innebär att de som är redo att investera positionerar sig för att dra nytta av framåtplanering och noggrann timing!

Missa inte: Investera som Peter Lynch – The Stock Picking Expert

8. Skatter!

Visste du att det är skatteeffektivt att investera i aktier och aktier via pension? Visste du att du kan inneha aktier och aktier ISA som också är ett skatteeffektivt sparverktyg? Det finns många sätt att spara pengar medan du gör det!

Lär dig allt du behöver för att bli en framgångsrik investerare! På Trading Education kommer vi att öppna upp hela världen av aktiemarknadsinvesteringar för dig och ge dig de verktyg, kunskap och förtroende som du behöver för att gå vidare och göra en investering i din egen framtid. Du lär dig hur du navigerar på aktiemarknaden, hur du förstår termerna, hur du läser jargongen och siffrorna och de strategier som kan hjälpa till att växa pengar på längre sikt. Ännu bättre, allt kursmaterial presenteras på ett enkelt, tillgängligt och klart sätt som du kan implementera omedelbart!

Kontakta oss för att ta reda på mer och ta kontroll över din egen ekonomiska framtid!

Om du tyckte om att läsa den här artikeln från Trading Education, var snäll och ge den en del och dela den med någon annan som du tror att det kan vara av intresse också.

Den ursprungliga artikeln hittar du här.

Källor:

[1] https://www.ons.gov.uk/economy/inflationandpriceindices

[2] https://www.investopedia.com/articles/investing/103013/stocks-remain-best-longterm-bet.asp

[3] http://www.iii.co.uk/articles/501413/how-ftse-100-could-attack-new-high

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner