$ 2000 at investere? 5 vækstkrypto til at købe og holde i 2021

Vil du springe læsningen over og komme direkte til vores topvalg? De bedste kryptokurver, der skal købes og holdes i 2021, er Bitcoin, Ethereum og Ripple.

2021 er klar til at blive et af de største år for kryptokurver. 2020 har været et af de mest udfordrende år, vi nogensinde har haft. Ikke kun har COVID-19-pandemien ødelagt flere familier, men den har også hærget den globale økonomi. Imidlertid har investorer mod slutningen af ​​2019 tendens til at bruge kryptovalutaer som en afdækning mod betydelige økonomiske risici.

Hvad betyder dette for kryptokurver i 2021?

Dette har to store implikationer for digitale aktiver i 2021:

  • For det første med kryptokurver, der viser sig at være investorvenlige i slutningen af ​​2020, kunne man forvente mere tilstrømning. Mange finansielle institutioner er begyndt at anerkende kryptos spilændrende potentiale, mens nogle, som MicroStrategy, er begyndt at foretage enorme investeringer. Dette har positive konsekvenser for den samlede netværksvækst.
  • For det andet, med digitale betalinger, der bliver den nye normale, kan det få enorme konsekvenser for masseadoption. Plus, sammen med at DeFi bliver stor, kan det have endnu mere positive langsigtede implikationer.

Så hvordan kan du få din skive af kryptotærten? Antag at du har $ 2.000, her er hvad du skal gøre.

På udkig efter voksende kryptokurver i 2021?

Top 5 vækstkryptoerne til at overveje at købe og holde i 2021

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Krusning

4. Litecoin

5. Tezos

Vi har sammensat en liste over de bedst voksende kryptoer i 2021.

Så uden videre …

1. Bitcoin – går ingen steder og vil fortsætte med at vokse

I løbet af dette år er Bitcoin vokset op med 158% og handler i øjeblikket for $ 18.400. Mange anser måske BTC for at være lidt for dyrt. Imidlertid mener mange analytikere, at vi står på spidsen for en betydelig bull run.

For det første er der, som vi allerede har nævnt, en stigende institutionel interesse. MicroStrategy har allerede købt lidt over 40.000 BTC. For det andet forudsiger flere prismodeller, at BTC vil have en uhyrlig 2021.

Plan B, skaberen af ​​den kontroversielle bitcoin stock-to-flow (S2F) prismodel, forudsiger, at BTC ville nå $ 100.000 inden august 2021. Bemærk dog, at modellen forudsagde, at prisen ville nå $ 30.000 ved udgangen af ​​2020, hvilket ser ret langt ud -hentet.

PlanB bitcoin pris forudsigelse

2. Ethereum – ETH vil fortsætte med at styre DeFi

De smarte kontraktgiganter har oplevet gevinster nord for 350% startende året på ~ $ 125. Dette kan dog kun være starten. 2021 bliver et massivt år for Ethereum, da det konsoliderer sin Ethereum 2.0-opgradering og arbejder på at blive en ren proof-of-stake (PoS) -protokol. Imidlertid er tekniske ændringer til side den største faktor bag Ethereums værdiansættelse den blomstrende DeFi-sektor.

Den samlede værdi låst (TVL) op i DeFi var omkring $ 3 mia. $ I 2019. Men i år har dette beløb overgået $ 13 mia. Den hastighed, hvormed TVL i DeFi stiger, overgår langt den hastighed, hvormed kryptomarkedets stigning stiger. DeFi er den mest praktiske anvendelse af blockchain-teknologi og noget, der kan hjælpe med at indlede en flok nye investorer i Ethereums økosystem.

3. Krusning – XRP for at få kærlighed fra institutionelle investorer

Som tidligere nævnt er Ripple grundlagt til institutionel adoption i 2021, hvor FRMO Corp udpeger det som en af ​​de mere spændende kryptokurver i 2020. Ripple havde udvidet til mere end 300 leverancer i 40 lande, inklusive Banco Santander (SAN) og American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB) og Bank of America (BAC) /

I henhold til OMFIF (det officielle forum for monetære og finansielle institutioner) kunne Ripple “positionere sig som et alternativ til SWIFT” og løse de fem store spørgsmål om grænseoverskridende finansiering – sikkerhed, hastighed, sporbarhed, omkostninger, gennemsigtighed og risikostyring.

Med stigende adoption kunne Ripple muligvis se sig selv herske over roosten i 2021.

4. Litecoin – Hurtigere end Bitcoin

Litecoin er næsten fordoblet i størrelse over 2021 efter at have vokset fra $ 40 til $ 76. Mens væksten i LTC efter halvering muligvis ikke har været så stor som forventet, har den stadig noget voksende potentiale. På trods af dette forbliver faktum, at Litecoin aldrig har forladt sin plads i top 10, og det ser heller ikke ud til at gå ned i 2021.

Lanceringen af ​​LiteBringer – et Litecoin-baseret RPG-fantasispil, hvor hvert træk er en transaktion – bragte en masse nytte i protokollen. Lige efter lanceringen af ​​spillet steg Litecoin-transaktionerne i luften og oversteg 130.000.

Ifølge Cryptoground.com handler Litecoin til $ 88 på et år og vil derefter klatre op til $ 347 ved udgangen af ​​2024 efter den næste halvering.

5. Tezos – XTZ for at give et DeFi-alternativ

Siden begyndelsen af ​​2020 er Tezos steget fra $ 1,34 til $ 2,13. Tezos er en smart kontraktplatform som Ethereum, men den bruger den delegerede proof-of-stake (DPoS) algoritme, som gør det muligt at være langt mere skalerbar og fleksibel. Dette betyder også, at det præsenterer et levedygtigt DeFi-platformalternativ for udviklere, der muligvis ikke er tilfredse med Ethereum.

Sammen med hastighed er Tezos betydeligt billigere end Ethereum. I denne Delphi-opgradering i november formåede Tezos at reducere de smarte kontraktgasafgifter med 75% for at tiltrække udviklere. Opgraderingen er “afgørende for at muliggøre nye applikationer på Tezos, der er målrettet mod områder som DeFi, samleobjekter og spil.”

Efter korrekt implementering kan Tezos udnytte DeFi til at øge sin værdiansættelse væsentligt.

Vi mener, at disse fem mønter har en enorm opadgang til 2021. Inden du tager springet og investerer, beder vi dig om at lave din egen research.

Hvad er den bedste kryptovaluta at investere i 2021?

Hvad er de 10 mest populære kryptovalutaer i Storbritannien?

Hvad er de 5 mest populære kryptovalutaer i USA?

5 billige kryptovalutaer at købe lige nu

Hvilke top 10-kryptovalutaer vil eksplodere i 2021?

eToro – Den bedste kryptovaluta-platform for både handlende og investorer

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner