2021 Bitcoin-prisforudsigelser: Skal BTC nå $ 50.000?

Forudsigelser om Bitcoin-pris 2021

  • Bitcoins pris brød over $ 50.000 for første gang i historien, da store virksomheder ser ud til at varme op for kryptokurver.
  • Bitcoin rammer nyt, da Mastercard og BNY Mellon understøtter kryptokurrency
  • Tesla køber $ 1,5 mia i Bitcoin og planlægger at acceptere kryptovalutaen som betaling. Prisen på Bitcoin når en rekord på $ 44.000 pr. Mønt.
  • Bitcoin har været på en tåre, siden PayPal meddelte, at de ville tilbyde BTC-support.
  • En Citibank senioranalytiker mener, at BTC kunne nå $ 318.000 inden december 2021.

Bitcoin-prisen har tilføjet over 300% afkast i løbet af de sidste 12 måneder. Det sluttede 2020 med en absolut tåre og sluttede omkring $ 29.000 pr. Bitcoin. Køberne har været i kontrol de sidste 3 dage for at skubbe prisen over $ 34.750. Fornyet institutionel interesse og udsigten til vedtagelse af grænsen mainstream har styrket BTC med mere end 300% i 2020, hvilket hjælper det med at udslette 2017-højderne.

Bitcoins prishandling de sidste par dage

Den 12. december sprang BTC op fra $ 18.000 og formåede at vende den 20-dages SMA fra modstand til støtte. Siden da har den førende kryptokurrency været på en absolut tåre og næsten fordoblet i sin vurdering. Fra nu af ønsker køberne at bryde forbi det psykologiske niveau på $ 40.000 og $ 50.000.

Når jeg ser tilbage ser det ud til at Bitcoins nuværende bull run startede omkring oktober, da betalingsgiganten PayPal meddelte, at de ville tilbyde bitcoin og kryptokurrency support. Derefter virkede det som en række institutionelle interesser fra f.eks.MicroStrategy, Citibank og JPMorgan har væsentligt opjusteret prisen. Faktisk har førstnævnte købt omkring 1,1 mia. Dollars i BTC.

En lækket Citibank-rapport i december 2020 afslørede, at en af ​​deres senioranalytikere mener, at Bitcoin-prisen potentielt kan nå $ 318.000 inden december 2021 på grund af sit ry som en "21. århundredes guld."

Klar til at investere i Bitcoin BTC?

Analytikere giver deres forudsigelser om Bitcoin-pris

1. Willy Woo

Den fejrede Bitcoin-analytiker Willy Woo mener, at BTC aldrig kommer til at bryde under $ 20.000 igen. Ifølge Woo er supporten på $ 24.000 en solid barriere, der ville kræve en økonomisk katastrofe at smuldre.

bitcoin Will Woo pris forudsigelser

Tidligere, omkring 16. december, havde Woo forudsagt, at BTC ikke er i nærheden af ​​alle tiders høje niveauer.

bitcoin Will Woo pris forudsigelser

Woo konkluderede, at $ 100.000 i henhold til den nuværende bane er et “latterligt lavt mål.” Han føler dog, at $ 55.000 er det næste prismærke, hvor Bitcoin bliver et billion dollar marked. Bemærk, at Bitcoins markedsværdi i skrivende stund har oversteget 600 mia. $.

Der var en anden interessant bemærkning, som Woo lavede.

Den forbrugte output-fortjeneste (SOPR) er en nyttig indikator, der sporer det samlede fortjeneste og tab på markedet ved hjælp af data fra Bitcoins blockchain oprettet af Renato Shirakashi.

Den måler den gennemsnitlige investors fortjeneste eller tab ved at beregne variationen mellem købsprisen og salgsprisen på mønter, der flyttes i kæden.

Bitcoin SOPR indikator diagram

Ved at studere diagrammet observerede Woo:

Langt fra at nulstille, hvilket betyder enorme mængder af FOMO, der køber på markedet lige nu, overstyrede de profittakere og flyttede prisen opad. Det er ikke set før så tidligt i cyklussen.

2. Mark Newton

Mark Newton, grundlægger og præsident for Newton Advisors, fortalte CNBCs handelsnation i denne uge, at selvom Bitcoin måske nyder en vidunderlig bull run, kan den blive stoppet tidligt i 2021.

”Det er stadig ret bullish på mellemlang sigt, da det netop brød ud til nye rekordhøje højder. Jeg tror, ​​vi har en vej at gå. På kort sigt viser min cykluskomposit, at vi toppede ud i begyndelsen af ​​januar. ”

Bitcoins ugentlige diagram og relative styrkeindeks afspejler stigende interesse for verdens største digitale valuta, hovedsageligt fra institutionelle investorer, sagde Newton.

Bitcoin-diagram for relativ styrkeindeks

3. Tom Lee

Fundstrat-analytiker og -direktør Tom Lee sagde i et interview med CNBC, at den svækkede dollar vil bidrage til Bitcoins fortsatte prisstigning.

”Først skal Bitcoin betegnes i noget. Så hvis dollarens svækkelse [og] Bitcoin holder sin værdi, så går Bitcoin op. Men den mere vigtige effekt er, at vi i år så meget centralbanklikviditet. Dollaren var overraskende virkelig stærk det meste af året, men dens svaghed får folk til at tænke, ‘Hvordan holder du en enhed i sunde penge?’ Mange troede, at guld ville være den butik, og jeg tror, ​​at det stadig har et rimeligt grundlag for, at nogen skal være langt guld, men jeg tror for yngre folk og dem, der er i den digitale generation, at Bitcoin er det digitale aktiv, som de vil have som en butik af værdi. ”

I henhold til Lee overgår Bitcoin 2021 sin bull run i 2020. Han advarer dog om, at BTC sandsynligvis mister værdi, hvis aktiemarkedet korrigerer.

”Vi skal huske på, at Bitcoins holderbase stadig er lille. Jeg tror ikke, der er endnu mere end en million virkelige mennesker, der ejer Bitcoin, sammenlignet med næsten en milliard mennesker, der ejer andre finansielle instrumenter. Så det er lille – indtrængningen er en tusindedel af, hvor den skal være … Jeg tror, ​​at hvis vi har en korrektion i aktier, vil Bitcoin falde, og det er fordi mange af de inkrementelle købere – hvis de er i USA – bruger muligvis gearing eller risikovillighed eller risikovillighed som en grund til at tilføje til Bitcoin, så det skal faktisk falde, når aktier falder. ”

4. Russ Mold

Russ Mold, investeringsdirektør hos mæglervirksomhed AJ Bell, mener, at både guld og Bitcoin vil nå nye højder i 2021. Ifølge Mold vil de vigtigste faktorer bag denne vækst være Bitcoins faste forsyning på 21 millioner tokens og guld 2 % om året forsyningsvækst.

"Nogle vil hævde, at der er mere at komme fra både guld og bitcoin, især hvis regeringer fortsætter med at opsamle gæld, og centralbanker gør deres bedste for at finansiere den låntagning gennem bagdøren med kvantitativ lempelse, nul renter og manipulation af obligationsrenter takket være deres knaphedsværdi i forhold til kontanter."

Forudsigelse af Bitcoin-prisforudsigelse for 2021:

Vi deler den bedste Bitcoin-prisforudsigelse for 2021. Vi ser på BTC for at finde ud af, hvad eksperterne har at sige om dens fremtidige ydeevne, og hvor meget Bitcoin vil være værd i 2021 og derefter.

Lad os se på nogle Bitcoin (BTC) ekspert forudsigelser i de kommende år:

Bitcoin ekspert forudsigelser for 2021

1. Møntkontakt: $ 39.869,44

Ifølge sine forudsigelser kunne værdien af ​​Bitcoin stige til $ 40.000 ved udgangen af ​​2021.

2. CoinLiker.com: $ 52,371,73

Ifølge CoinLiker kunne værdien af ​​Bitcoin stige til $ 52.000 inden udgangen af ​​2021.

3. Handelsdyr: $ 55.000

Baseret på dets forudsigelser kan prisen på Bitcoin stige til $ 55.000 i 2021.

Konklusion – Ser frem til en optimistisk Bitcoin-pris i 2021

Vi i Trading Education mener, at Bitcoin kan prissættes omkring $ 50.000 i 2021. Vi mener, at prisen sandsynligvis vil gå igennem en kortvarig korrektion, da aktivet er stærkt overpris (i skrivende stund er BTC faldet fra $ 33.000 til $ 29.500 i løbet af de sidste to timer). Denne korrektion er imidlertid som at være kortvarig.

Supportniveauet på $ 24.000 vil sandsynligvis blive testet, men vi tror ikke, at prisen på Bitcoin snart vil bryde under dette. Ideelt set skal køberne få fart i løbet af den næste uge for at bryde over de $ 33.000 og $ 34.500 psykologiske barrierer. Ved at vende disse to niveauer fra modstand til support, skal prisen gå ind i $ 40.000 og $ 50.000 niveauer.

eToro – Bedste mægler til at købe Bitcoin

etoro-mægler

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare

Læs mere:

Bitcoin-prisanalyse for 2021

Den ultimative begyndervejledning til investering i BTC

Invester i Bitcoin: Hvad vil køre Bitcoin-prisen i 2021?

Hvad er Bitcoin, og er det værd at investere i Bitcoin i 2021?

Fordele og ulemper ved at investere i Bitcoin, vil det være en millionærproducent?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner