3 Growth Cryptos positioneret til en Bull Run i 2021

Cryptocurrency gennemgår en virkelig speciel fase, da de allerede nyder store investorers opmærksomhed. De er startet stærkt i 2021 med betydelig vækst. Tyren i kryptokurver fortsætter med at få trækkraft og tiltrækker nye institutionelle investorer, især når det kommer til Bitcoin.

Mellem rygterne om, at Bitcoin i år kunne nå prisen på $ 100.000, og andre, der tror på, at 2021 vil være altcoin-sæsonen, har vi her på Trading Education besluttet at vælge de tre bedste vækstkryptovalutaer, der er positioneret til tyren i år.

Hvad er de 3 vækstkryptovalutaer, der er placeret til en bull run i 2021?

1. Bitcoin (BTC)

I den største del af januar 2021 drejede Bitcoin mellem $ 30.000 og $ 40.000. Til sidst opnåede pioner-kryptokurrency en lille lettelse over $ 43.000.

Desuden oplevede vi en stor stigning den 14. februar 2021, da BTC nåede sit nye rekordhøjeste niveau efter at have været hypet op efter den store meddelelse om, at Tesla erhvervede BTC til en værdi af ca. $ 1,5 mia..

Tyrekørsel af Bitcoin vil sandsynligvis også accelerere, da Teslas interesse for BTC og andre tungvægte, der omfavner den, vil give næring til virksomhedernes efterspørgsel.

Når man taler om virksomhedernes efterspørgsel, har adskillige børsnoterede virksomheder accepteret Bitcoin som et finansielt værktøj i de seneste måneder, nemlig MicroStrategy. Teslas evne til at omdanne en del af sine likviditetsreserver til BTC er dog en væsentlig ændring, da det sandsynligvis vil få flere førende industriledere i verden til at komme ind.

Der er forskellige BTC-prisprognoser for 2021. Nogle observatører antager, at Bitcoin-prisen allerede i slutningen af ​​februar kunne ramme $ 50.000. Der er endda nogle mere håbfulde forudsigelser for 2021. Bitcoin kan fordobles i værdi og ramme $ 100.000 ved udgangen af ​​året, ifølge Galaxy Digital CEO Michael Novogratz.

Novogratz bemærkede den seneste åbenbaring fra Tesla, at vi simpelthen vil se, at alle amerikanske virksomheder alle begynder at gøre det samme. ”Du ser flokken her, og den kommer,” sagde Novogratz.

2. Ethereum (ETH)

Efterhånden som efterspørgslen fra institutionelle investorer vokser, svinger Ethereum-prisen tæt på sin spids gennem hele tiden. Mens Decentralized Finance (DeFi) -industrien begynder at se en betydelig tilstrømning, vokser ETH-priserne også. Da det i øjeblikket er noteret til $ 1.795, hvilket er lige under dets $ 1.871 heltidshøjde, fremmer premium altcoin allerede en bull run, der giver indikationer på, at det kunne ramme $ 2000 hurtigere end forventet i 2021.

I løbet af de seneste måneder har ETH været på en opadgående bane, hovedsageligt på grund af den nuværende periode med overdreven entusiasme. Valutas markedsværdi er hævet til mere end 200 milliarder dollars ved dette mønster. Eksperter forudsiger, at mange institutioner vil købe det for at udvide deres BTC-investeringer som den næststørste kryptokurrency.


Ethereum blev sat i fronten af ​​DeFi-bølgen ved lanceringen af ​​Beacon Chain. Head of Digital Asset Markets hos Morgan Stanley, Andrew Peel, forudsiger efterspørgslen efter, at DeFi fortsætter med at stige ind i resten af ​​2021. Som med Bitcoin er ETH på en opadgående bane midt i markedets volatilitet og har indtil videre været langt over $ 1000-marken.

3. Cardano (ADA)

På den anden side har Cardano for nylig set en prisstigning, og optimistiske analytikers prognoser går endnu højere. I 2021 har Cardano været en af ​​de mest effektive mønter med 300% vækst. Prisen på ADA så sin markedsværdi stige med 600 procent mellem marts og juli 2020. Derefter, da året sluttede, steg mønten med yderligere 130%.

Cardano er etableret af Charles Hoskinson medstifter af Ethereum, og det betragtes som det “japanske Ethereum” på grund af det faktum, at en stor base af tilhængere kommer fra Japan.

ADA kunne klatre opad og fortsætte til 2021 som i de fleste prognoser. I løbet af året kunne ADA genkende sin stærkeste prisværdi endnu og muligvis lægge en ny heltidshøjde på $ 10 inden årets udgang. Men der er også en mere konservativ tilgang, der forudsiger, at Cardano kun når så højt som $ 2 i 2021.

For mange faktorer er Cardanos 2021-prisforudsigelse bullish. For det første er Cardano Shelley-opdateringen af ​​mange blevet en game-changer for ADA, da det tillod 100% decentralisering af Cardano-netværket. Desuden mener kryptoanalytikere, at Cardano kunne være op mod Ethereum som muligvis det stærkeste decentrale system i verden.

Prisen på ADA-token sprang med mere end 10 procent mod USD, da holdet bag Cardano afslørede en revideret Shelley-tegning.

Konklusion

Crypto bull run i 2020 var meget forskellig fra 2017. Selvom individuelle investorer stort set havde drevet det tidligere boom, blev stigningen i 2020 tilskrevet stigende institutionel aktivitet i digitale valutaer. Dette giver os lidt håb og optimisme om, at den offentlige anerkendelse, som de har forfulgt så længe, ​​faktisk opnås af kryptokurver, hvilket igen kan fremskynde global adoption.

Afslutningsvis er 3 vækstkryptoer, der er placeret til en bull run i 2021, Bitcoin, Ethereum og Cardano.

eToro – Den bedste platform til at købe Cryptos

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

  • Bitcoin nåede sit nye rekordhøje niveau på 48.487 $ efter Teslas investering på 1,5 mia. $ BTC.
  • Talrige børsnoterede virksomheder har accepteret Bitcoin som et finansielt værktøj i de seneste måneder, nemlig MicroStrategy.
  • Ethereum nåede $ 1.871 for første gang i historien, og forudsigelser udgør et opsving op til $ 2.000 for det førende altcoin hurtigere end forventet i 2021.
  • I 2021 har Cardano været en af ​​de mest effektive mønter med 300% vækst.
  • 3 vækstkryptoer, der er positioneret til et bull run i 2021, er Bitcoin, Ethereum og Cardano.
  • Cardano Shelley-opgradering er blevet en game-changer for ADA, da det tillod 100% decentralisering af Cardano-netværket.

Læs mere:

Crypto-forudsigelser for 2021: Hvor skal man investere

Top 15 Cryptocurrency at kende og se i 2021

Top 7 Altcoins at købe i 2021

Hvad er fremtiden for kryptovalutaer – Skal du investere i kryptovalutaer?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map