5 populære kryptovalutaer at købe og sælge i britiske pund

Leder du efter kryptokurver, du kan købe og sælge i GBP? Læs videre. I denne artikel undersøger vi 5 forskellige kryptokurver, der handles i britiske pund.

Hvis du forbereder dig på at komme ind i kryptokurrencyverdenen, er en af ​​de vigtigste beslutninger, du skal tage, om du vil købe eller handle dine aktiver.

Når du handler cryptocurrency, er du i stand til at spekulere i prisen ved hjælp af derivathandelsinstrumenter som f.eks kontrakt om forskel (CFD). Der er forskellige fordele ved denne tilgang – for eksempel er din fortjeneste ikke underlagt kapitalgevinstskat, og du behøver normalt ikke betale gebyrer for at få adgang til din valuta.

Når du køber kryptovaluta, betaler du for hver enhed i din valgte krypto og ejer derefter aktivet direkte. Handlingen med at købe og sælge omtales undertiden også som ‘besiddelse’ eller ‘investering’ i kryptokurrency.

Selvom begreberne handel og investering ofte bruges om hverandre, er det vigtigt at forstå, at de rent faktisk kan henvise til forskellige ting – hver med deres egne potentielle risici og fordele.

De 5 mest populære kryptovalutaer, der kan købes og sælges i pund:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. EOS
 4. Krusning
 5. Ethereum Classic

Hvis du vil dykke ind i det britiske kryptomarked hurtigt og nemt med 0% gebyrer, skal du tjekke ud eToro Exchange!

I denne artikel ser vi på de 5 mest populære kryptokurver til at købe og sælge i britiske pund (GBP). Fortsæt med at læse for at finde ud af, om investering i krypto / GBP kan være den rigtige strategi for dig.

Top 5 mest handlede kryptovalutaer i britiske pund (GBP)

1. Bitcoin (BTC / GBP)

bitcoin

Hvis du har besluttet at købe kryptokurrency i stedet for at handle den, har du måske antaget det Bitcoin var væk fra bordet (medmindre du er villig til at bruge en hel del penge). Bitcoin er den dyreste kryptokurrency, du kan købe. Den gode nyhed er dog, at det er muligt kun at købe en brøkdel. Dette gør det meget nemmere at holde sig til mantraet ‘invester aldrig mere, end du har råd til at tabe’!

Først lanceret i 2009, er Bitcoin verdens mest populære kryptokurrency til køb, salg og handel. Nogle kryptoeksperter mener, at det skal behandles som en plan – en prototype til brug af blockchain i finansiering i modsætning til dens endelige (og perfekte) form. Disse mennesker forkæmper ofte alternativer som Bitcoin Cash eller Ethereum, som er mere skalerbare end Bitcoin og blev lanceret for at løse nogle af de problemer, der plagede den oprindelige kryptokurrency..

På trods af dette er Bitcoin stadig den mest dominerende krypto såvel som den mest anerkendte i Storbritannien ifølge en undersøgelse foretaget af Financial Conduct Authority (FCA).

Hvis du leder efter kryptokurver til at købe og sælge i britiske pund og mener, at Bitcoin er stedet at starte, vil du faktisk handle med valutaparet BTC / GBP. Dette betyder, at for hver Bitcoin, du køber, sælger du den tilsvarende værdi af GBP. I dette valutapar er Bitcoin basisvaluta og GBP er citere valuta. Værdien af ​​tilbudsvalutaen fortæller dig, hvor meget du skal købe for at svare til 1 enhed af basisvalutaen.

Fordi Bitcoin er berømt volatil, kan du undre dig over ‘skal jeg handle BTC / GBP?’ Eller endda ‘skal jeg købe Bitcoin i 2021?’ Lad os se på BTC / GBP-valutaparet for at se, hvorfor så mange investorer har valgt at køb Bitcoin i britiske pund.

Bitcoin-prisforudsigelse: Hvor meget vil Bitcoin være værd i 2021 og derover?

Skal du købe Bitcoin med GBP?

Vi har allerede nævnt, at Bitcoin er den mest købte, solgte og handlede kryptokurrency i verden. Men hvad med det britiske pund?

GBP er også en vigtig valuta på det globale marked. Når det kommer til omsætning, er dette fiat-valuta (en valuta, der er reguleret af en regering og ikke er bundet i værdi til en vare som guld eller olie) er den fjerde mest handlede valuta rundt om i verden samt den tredje mest almindelige reservevaluta.

Det britiske pund betragtes som en af ​​verdens ‘største’ fiat-valutaer. De andre store valutaer inkluderer:

 • Den amerikanske dollar (USD)
 • Euro (EUR)
 • Den japanske yen (JPY)
 • Den canadiske dollar (CAD)
 • Den schweiziske franc (CHF)

Fordi både BTC og GBP har så global betydning, er dette valutapar en af ​​de mest populære krypto / fiat-parringer. Som et resultat kan det være en god mulighed for investorer, især hvis basisvalutaen på din handelskonto allerede er GBP.

Vil du overveje at handle BTC / GBP?

2. Ethereum (ETH / GBP)

ethereum

Ethereum er en blockchain-platform, der blev lanceret i 2015. Det var verdens første store altcoin (alternativ til Bitcoin) og har opretholdt sin højborg som den næststørste kryptokurrency lige siden.

Ether betragtes som en nyttevaluta. En forsyningsvaluta er en, der er udviklet til at opfylde et bestemt formål – i Ethers tilfælde at betale for Ethereum-platformen, som kræver en svimlende mængde energi for at fungere. Dette er i modsætning til Bitcoin, som kan bruges til at betale for en række varer og tjenester. Faktisk blev den allerførste ordentlige Bitcoin-transaktion udført af en mand i Florida, der købte to pizzaer i 2010!

Ethereum har været konsekvent i sin præstation gennem årene og genoprettet godt fra det økonomiske tilbageslag, som coronaviruspandemien forårsagede tilbage i marts. Dette betyder dog ikke, at Ether ikke er underlagt prisudsving. Ligesom de fleste af de kryptokurver, du kan købe og sælge i britiske pund, kan dens pris gennemgå flere svingninger på en dag. Dette gør det til et godt valg for investorer, der ønsker langsigtet stabilitet med kortvarig volatilitet.

Skal du købe ether med GBP?

ETH / GBP kan være et godt par til din investerings- eller handelsportefølje, men dette afhænger af forskellige faktorer – fra din appetit på risiko til basisvalutaen på din handelskonto.

For investorer i Storbritannien er køb af Ether i GBP generelt en simpel transaktion. Dette skyldes, at pund sterling allerede er deres primære fiat-valuta, hvilket undgår behovet for at indregne en indledende konvertering. Mens mange ikke-amerikanske investorer vælger at handle med USD, er de, der handler med GBP, primært baseret i Storbritannien.

Så er Ethereum en god investering? Og skal du købe Ethereum med britiske pund? I 2018 var Ethereums gennemsnitlige daglige volatilitetsniveau mellem 5 og 20%. Dette er meget højere end de fleste fiat-valutaer (for eksempel er GBP / USD kun 0,6%). Fordi Ether oplever kortsigtet volatilitet, men anses bredt for at følge en opadgående tendens, har mange kryptoeksperter identificeret det som en potentielt stærk tilføjelse til deres porteføljer.

Vil du overveje at handle ETH / GBP?

3. EOS (EOS / GBP)

eos

Den tredje kryptovaluta på vores liste over 5 kryptovalutaer, der handles i pund, er EOS. Dette er den oprindelige valuta for blockchain-platformen EOS.IO, der fungerer meget som Ethereum. Det blev frigivet tre år efter Ethereum i 2018, så betragtes som en ‘næste generations’ kryptokurrency.

På trods af at det kun er to år gammelt, har EOS vundet en plads på listen over de 15 største kryptokurver i verden. Kommer ind på 14. plads.

Skal du købe EOS med GBP?

En af hovedattraktionerne ved at købe EOS i pund er prisen. I modsætning til Bitcoin, der koster mere end £ 32.500 pr. Enhed, er EOS en meget mere tilgængelig måde at investere i kryptokurrency. Det er muligt at investere uden at skulle bruge enorme summer, hvilket gør det til et fristende perspektiv for mange investorer i Storbritannien, der ønsker at købe og sælge kryptokurrency i britiske pund..

EOS.IO blockchain-platformen er også godt placeret til at tjene penge på stigningen i decentraliseret finansiering sektor (DeFi). Dette er det udtryk, der bruges til at beskrive det stigende antal tjenester, der tilbyder decentrale finansielle produkter – for eksempel forsikring, ejendomsinvesteringer og lån. Traditionelt er disse tjenester kun blevet tilbudt af centrale organer som store banker eller långivende virksomheder. Ved at tilbyde dem via blockchain-teknologi i stedet håber mange mennesker at gøre sektoren mere retfærdig ved at tage magten fra offentlige organer og lægge den i hænderne på hverdagslige investorer.

Fordi EOS.IO blev designet til at drive smarte kontrakter og decentrale applikationer (dApps), mange kryptoeksperter mener, at prisen på EOS vil stige, når efterspørgslen efter dets tjenester vokser.

Vil du overveje at handle EOS / GBP?

4. Ripple (XRP)

krusning

Hvis du overvejer at købe Krusning i GBP er det vigtigt at forstå, at ‘Ripple’ bruges som en altomfattende betegnelse for at beskrive både dens platform og den oprindelige valuta. Ligesom Ethereum og EOS består Ripple af en blockchain-platform, der kaldes RippleNet, og den valuta, der driver det, der kaldes Ripple XRP.

Lige siden lanceringen i 2012 har Ripple XRP konsekvent været en af ​​de 5 bedste kryptokurver at investere i.

XRP-prisen er utrolig lav, hvilket har gjort det til en attraktiv investering for mange handlende, der søger kryptokurver at købe og sælge i britiske pund.

Og prisen er ikke den eneste ting, der har fristet krigere investorer. Mens en af ​​de største fordele ved kryptokurrency anses for at være dens decentralisering, er Ripple faktisk stærkt tilpasset den konventionelle finansielle sektor. Dette skyldes, at det var designet til at gøre det meget nemmere for banker og andre store virksomheder at sende grænseoverskridende betalinger ved hjælp af Ripple XRP som en universel valuta for at omgå valutakurser og regler.

Ripples partnerskaber med højt profilerede virksomheder som f.eks J.P Morgan og Santander har givet mange investorer tillid til, at denne krypto er mere tilbøjelige til at modstå lovgivningsmæssige ændringer, da mange regeringer begynder at slå ned på brugen af ​​kryptokurver rundt om i verden.

Skal du købe krusning med GBP?

Mens handel med afledte instrumenter som CFD’er kan være en god måde at tage kortsigtede positioner på, gør køb af kryptoer med GBP normalt investorer i stand til at tage længerevarende positioner. For Ripple XRP – som mange eksperter mener har stærke udsigter – gør dette XRP / GBP til en potentielt stærk mulighed for din portefølje.

Vil du overveje at handle XRP / GBP?

5. Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic stammer fra en hård gaffel i den originale Ethereum blockchain i 2016, et år efter lanceringen af ​​Ethereum. Det er let at få de to forvirrede, men de er ikke de samme, og de adskiller sig meget, når det kommer til værdi.

Ligesom Ethereum bruger Ethereum Classic smarte kontrakter og sigter mod at decentralisere finansiering og sætte folk i stand til at administrere deres aktiver uden at skulle gå gennem banker eller statslige organer.

På trods af dets ligheder med Ethereum ligner den faktisk også stærk Bitcoin. Nye ETC-tokens genereres ved minedrift, hvor belønningen for minedrift reduceres med 20% efter hver 5 millioner blokke.

Skal du købe Ethereum Classic med GBP?

Hvis du overvejer at investere i Ethereum Classic, kan det være en klogere strategi at købe den med britiske pund end at handle med en CFD.

Tidligere på året meddelte James Wo – et bestyrelsesmedlem i Ethereum Classic-kooperativet, at han ville træde tilbage fra sin rolle som et resultat af ‘kaos, inkompetence og grov dårlig forvaltning’. Påstanden har forståeligt nok rystet investorernes tillid til kryptovalutaen, hvilket efterlader nogle analytikere at forudsige, at prisen på ETC vil falde i resten af ​​2021.

Da køb af kryptokurrency generelt giver investorer mulighed for at indtage en langsigtet position, kan denne strategi fungere for investorer, der ønsker at drage fordel af Ethereums lave pris i håb om, at tilliden vender tilbage i 2021.

Vil du overveje at handle ETC / GBP?

Hvordan kan du handle kryptovalutaer med britiske pund?

For at købe eller sælge kryptokurver med britiske pund skal du finde en børs, der accepterer fiat-valutakonti. Disse er mindre almindelige end børser, der bruger kryptobaserede transaktionsmetoder, men en mulighed for handlende i Storbritannien er eToro.

eToro – Bedste Cryptocurrency Trading Platform i Storbritannien

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Kendt som den bedste handelsplatform i Storbritannien, eToro tilbyder alle de fiat-til-kryptopar, som vi har nævnt på denne liste. Hvis du ikke er en erfaren investor, er der en række avancerede risikostyringsværktøjer til rådighed – og endda en populær CopyTrader-funktion, der giver dig mulighed for at se investeringsbeslutninger fra eksperthandlere i realtid og automatisk kopiere dem til dig selv.

5 populære kryptoer at købe og sælge i pund: nøglepoint

 • At købe kryptovaluta er ikke nødvendigvis det samme som at handle
 • Når du køber i britiske pund, er GBP kursvalutaen, og dit valgte digitale aktiv er basisvalutaen
 • Hvis du køber dyre valutaer som Bitcoin, kan du vælge kun at købe en brøkdel
 • GBP er en fiat-valuta, der kontrolleres af regeringer og ikke er bundet til en vare som guld eller olie
 • GBP er den fjerde mest handlede fiatvaluta i verden og den tredje mest udbredte reservevaluta
 • Det er lettere for britiske baserede investorer at købe i GBP, da de ikke behøver at foretage en indledende konvertering
 • Kryptovalutaer er langt mere ustabile end fiat-valutaer og udgør i gennemsnit henholdsvis 5% og 0,6%
 • Decentraliseret finansiering driver EOS.IOs popularitet
 • Ripple er usædvanligt, fordi det er tæt knyttet til centraliserede finansielle organer
 • Køb af kryptovalutaer, der handles i pund, kan gøre det muligt for investorer at tage længerevarende positioner, end de kan, mens de bruger CFD’er

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke faktorer påvirker værdien af ​​GBP?

Værdien af ​​GBP påvirkes af faktorer som inflation, politik og pengepolitik. Det britiske pund kontrolleres af Bank of England, der sigter mod at holde inflationen lav og udenlandsk tillid høj. Brexit-afstemningen i 2016 fik dog pundens værdi til at gå ned med 20%.

Betaler du skat på kryptokurrency i Storbritannien?

Du behøver ikke betale skat for nogen kryptovaluta, du køber i Storbritannien. Du kan dog være nødt til at betale kapitalgevinstskat (CGT), hvis den samlede værdi af dine investeringer overstiger £ 12.000.

Er Bitcoin forbudt i Storbritannien?

Fra den 6. januar 2021 vil FCA forbyde salg af kryptovaluta-derivater til amatørinvestorer (ellers kendt som detailinvestorer). Eksperter tror dog ikke, at dette skridt vil påvirke branchen enormt. Ifølge eToro er for eksempel mindre end 10% af dets detailinvestorforbrug i øjeblikket fokuseret på derivater.

Hvordan køber du mindre end 1 BTC?

Hvis prisen på Bitcoin øger dig med at købe i GBP, kan du overveje at købe mindre end 1 Bitcoin. Hvert Bitcoin-token kan deles med 8. decimal – med andre ord kan det opdeles i 100.000.000 stykker! Disse ‘stykker’ er kendt som en satoshi efter pseudonymet brugt af kryptos anonyme grundlægger. På de fleste børser kan du købe så lidt som £ 1 i Bitcoin.

Yderligere læsning:

Er Ethereum en bedre investering end Bitcoin?

Hvor meget vil krusning være værd i 2021 og derover?

Hvad er Ripple og er det værd at investere i Ripple

Fordele og ulemper ved at investere i Ripple

Ethereum VS. Ripple: Hvilken der skal være i din portefølje?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner