5 ustoppelige kryptoer ved højdepunkter, som du stadig kan købe

Markedet for kryptokurver udvides, og investorer har set en betydelig vækst i deres investeringer i løbet af de sidste par år. Med udviklingen inden for blockchain-teknologi og udvidelsen af ​​kryptokurrency-tokens og -platforme planlægger flere investorer at investere i kryptoer i en drøm om at sikre en millionær fremtid.

Cryptos er tilbøjelige til pludselige swaps og kan gennemgå drastiske ændringer natten over. Her er dog de 5 bedste kryptokurver at købe, der fortsætter med at skyde højt i overskuelig fremtid.

Top 5 ustoppelige kryptovalutaer at købe

Kryptovalutaer er faktisk ustabile, og intet er sikkert, når det kommer til blockchain-verdenen. Lad os se fem ustoppelige kryptoer, der rammer en heltidshøjde og kan være den bedste mulighed for investorer at købe.

# 1Bitcoin (BTC)

Bitcoin går aldrig af mode. Det er den største og mest populære kryptokurrency og vil altid toppe listen over investorens foretrukne lister. 2021 er virkelig et fremragende år til at starte din investeringsrejse med Bitcoin. Den 11. februar 2021 ramte Bitcoin en højhastighedsrate på $ 48.050,98 $ og vil fortsætte med at vokse hele året.

Der er forskellige ændringer i Bitcoin-økosystemet ved brug af Lightning Network. For eksempel er Bitcoins implementering i decentrale applikationer og e-handelsplatforme blevet hurtig og problemfri. Bortset fra dette er Bitcoin også i stigende grad blevet brugt som et udvekslingsmiddel over hele verden. Mere end 5000 Bitcoin-pengeautomater og over 15.100 virksomheder accepterer nu Bitcoin som en betalingsform.

Bitcoin vil sandsynligvis bringe dominansindekset til 65-70% sammenlignet med andre altcoins. Med den største markedsværdi i kryptoverdenen er Bitcoin placeret som nummer 1 blandt de 5 bedste kryptovalutaer, der skal købes i 2021.

# 2 Ethereum (ETH)

Mere end et værdibutik ses Ethereum, Bitcoin-alternativet, som et udvekslingsmiddel af kryptobrugere. Ethereum-mønten, Ether, har en markedsværdi på omkring $ 199.826.863.309 $ og er en af ​​de bedste kryptoer, der kan købes i 2021. Den 10. februar 2021 ramte ETC et højeste niveau på $ 1.826,70, hvilket frister flere og flere investorer til at investere i det.

I dag har Ethereum en markedsværdi på omkring 19% af Bitcoins størrelse og forventes at stige højere, når den ændrer sin konsensusalgoritme fra Proof-of-Work til Proof-of-Stake. Dette giver hurtigere transaktionshastighed med nul forkings, hvilket i sidste ende giver Ethereum mulighed for at sikre et navn i de 5 bedste kryptokurver, der kan købes nu.

Med de seneste opdateringer og ændringer er der plads til vækst og sund efterspørgsel efter Ethereum blandt investorer. Sammen med sin ændring i konsensusmekanismen vil Ethereum-netværket rumme et større antal transaktioner, hvilket gør ETC til den bedste krypto at købe i år og de næste par år fremover.

Læs mere: Er Ethereum en god investering, og kan du tjene på ETH i 2021?

# 3: Chainlink (LINK)

Chainlink, en kryptokurrency og et blockchain-netværk, der bruges af DeFi, der bygger bro over kløften mellem smarte kontrakter, der forbinder datakilder, API’er og betalingssystemer, har oplevet en massiv vækst i hele 2020. Det er et decentraliseret Oracle-netværk, der gør det muligt for smarte kontrakter at kommunikere med eksterne data . På denne måde kan kontakten udføres baseret på data, som Ethereum selv ikke kan oprette forbindelse til. Chainlink nåede en højeste tid på $ 28,60 den 10. februar 2021 og har med succes gjort sin plads på top 5-kryptovaluta-listen.

Selvom flere kryptoplatformer har skabt måder for dataudbydere som Oracle at hente data til deres netværk, skiller Chainlink sig ud fra mængden på grund af sit ansete system, der garanterer fuldstændig nøjagtighed af data og sikrer gyldigheden af ​​smarte kontrakter. Dette decentrale Oracle-projekt var en af ​​de store vindere af kryptoøkonomien i 2020 med hensyn til partnerskaber, prishandling og netværksadoption.

Ifølge Crypto-analytikere forventes Chainlinks pris at opleve en bullish tendens, der går over $ 23 i 2021 og skyder op til en eventuel løb op til $ 60 i de kommende fem år. Chainlinks markedsværdi pr. Januar 2021 er $ 8,6 mia. Dollars, og en LINK værdiansættes til $ 21,53, hvilket faktisk er en bemærkelsesværdig sats for investorer over hele kloden..

# 4: Polkadot (DOT)

Polkadot er en unik proof-of-stake-kryptokurrency med det ultimative mål at blive det nye internet af blockchains og sikre problemfri kommunikation. Det sigter mod at levere interoperabilitet mellem andre blockchains. DOT rangerer 4. i top 5 af kryptokurver at købe, med en højeste tid på $ 25,58 den 11. februar 2021.

Polkadot er en ny generation blockchain-protokol designet til at forbinde tilladelse og tilladelsesfri blockchains og Oracles for at tillade systemer at arbejde sammen i et enkelt netværk. Ud over dette giver Polkadot upåklagelig økonomisk stabilitet til sine brugere ved at muliggøre et fælles sæt validatorer til at sikre flere blockchains.

Polkadot er en kryptovaluta, der har en lys fremtid fremad. Denne mønt kan opgraderes uden hårde gafler, mens den integrerer nye funktioner eller retter fejl. Disse funktioner gør DOT til en let tilpasningsbar kryptokurrency til kommende ændringer og opgraderer sig selv med fremkomsten af ​​teknologier. Med en markedsværdi på $ 11,2 mia. Og $ 12,54 for en DOT fra januar 2021 vil Polkadot faktisk være en investors favorit i år og i en overskuelig fremtid.

# 5: Binance Coin (BNB)

Oprindeligt fik et ERC-20-token, der fungerede på Ethereum blockchain Binance Coin, til sidst sin mainnet-lancering. Den 10. februar 2021 ramte BNB en heltidshøjde på $ 148,07 og er klar til at fortsætte sin rally hele året og i løbet af de næste par årtier.

Netværket bruger en proof-of-stake konsensusmodel og muliggør dermed hurtigere transaktionshastighed. Baseret på handelsvolumener er Binance-børsen en af ​​de mest anvendte børser globalt. Binance-mønt er en kryptovaluta, der fungerer som en sikker betalingsmetode for gebyrer relateret til handel på Binance-børsen.

En af de mest interessante fordele ved at investere i BNB er, at forhandlere, der foretager transaktioner med hjælpemønt på Binance-børsen, får en rabat på 25%, hvilket er ret godt overskud. Med en markedsværdi på $ 6,8 mia. Og en tokenværdi på $ 44,26 bekræfter en BNB, Binance-mønt faktisk sin position som de 5 bedste kryptokurver, der skal købes i dag..

Læs mere: Er Binance Coin en god investering?

Top 5 kryptovalutaer at købe: i konklusion

Med den udbredte vedtagelse af kryptokurver og udvidelsen af ​​krypto-udvekslingsplatforme vil 2021 faktisk være et ustoppeligt år for kryptomarkedet.

Hvis investering i kryptokurver er din styrke til at sikre en millionær fremtid, er disse de top 5 kryptokurver, der skal købes i år, hvilket fortsat vil vise en ustoppelig all-time-high-stigning i løbet af de næste par årtier.

eToro – Den bedste platform for kryptovaluta

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Læs mere:

Crypto-forudsigelser for 2021: Hvor skal man investere

Top 10 Altcoins til at eksplodere i 2021

7 top-kryptovalutaer, der kan gøre dig millionær i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner