7 Cryptocurrency-forudsigelser for 2021, som alle ville være enige med

COVID-19-pandemien skadede utvivlsomt verdensøkonomien i 2020. Federal Reserve Bank begyndte at udskrive dollars mere end normalt og øgede udbuddet. Således faldt dollarens værdi, inflationen steg, og verdensøkonomien ser ikke gode dage.

COVID-19-pandemien skadede imidlertid ikke kryptokurver. Deres pris faldt i marts 2020 og steg derefter mod en bullish periode i slutningen af ​​året. Dette skete, fordi investorer med dollarens fald så kryptovalutaer som en afdækning mod inflation og opbevaring af værdi. Så COVID-19-pandemien skadede ikke kun kryptokurver, men gik til deres fordel.

Se bare på, hvordan BTC har vokset hele året:

bitcoin-diagram

Faktisk var 2020 et spændende år for kryptokurver. Her er hvad der skete, og hvordan 2020 blev afgørende for den retning, som kryptokurver tager i de kommende år.

7 Crypto-forudsigelser for 2021:

1. 2020 – Det år, hvor fiat mistede sin troværdighed

Fra begyndelsen af ​​COVID-19-pandemien faldt markedet for guld, aktier og Bitcoin med omkring 30% i værdi. Dog kunne guld og aktier ikke komme sig, i modsætning til Bitcoin, som vendte stærkt tilbage.

Kilde: Capital.com

COVID-19-pandemien forårsagede panik blandt investorer, og de begyndte at sælge deres aktiver i massevis. De solgte også de kryptokurver, de ejede, hvilket fik os til at indse, at de var kryptokurrency-ejere, og de brugte kryptokurver sammen med traditionelle finansielle aktiver.

Kilde: mining.com

Når alle troede, at COVID-19-pandemien ville forsvinde hurtigt, viste det sig ikke sådan. Når man først blev klar over, at det ville vare længere end forventet og forårsage endnu større skade på økonomien, besluttede den amerikanske regering at give økonomien en "infusion" svarende til 2008, under den daværende finanskrise. I 2020 blev der tilføjet 9 billioner dollars til den amerikanske økonomi. Samtidig repræsenterer dette beløb 22% af de dollars, der er oprettet i alt siden Amerikas eksistens som nation.

Kilde: https://fred.stlouisfed.org/series/M1

Trykket af dollaren blev betragtet som en passende løsning på problemet med den økonomiske krise. Alligevel ser det ud til, at økonomer ikke tænkte på de langsigtede konsekvenser, som denne metode kunne medføre for økonomien. Med fremkomsten af ​​inflationsproblemet er investorer allerede begyndt at lede efter andre alternativer.

Dette er netop øjeblikket med Bitcoin, der begyndte at stige i pris på trods af andre aktiver.

Med COVID-19-pandemien, der bragte karantæne og udgangsforbud, nærmede valget sig. Valg har normalt indflydelse på aktiemarkedet og guld, generelt negativt. Derfor, selv i dette tilfælde begyndte prisen på aktier og guld at falde igen. Alle forventede, at det samme skulle ske med Bitcoin. Men gæt hvad? Det skete aldrig. Bitcoin steg kun højt.

Da aktiemarkedet og guld ikke længere blev betragtet som optioner af investorer, blev Bitcoin deres foretrukne aktiv, da de så potentiale i det.

Bortset fra det faktum, at Bitcoin allerede blev betragtet som det foretrukne aktiv blandt investorerne at investere, gik alt i hans favør, da Paypal den 21. oktober besluttede at tillade køb, salg og opbevaring af digitale valutaer i deres platform.

Nyheden om, at Paypal integrerede kryptokurver i sin platform, skabte røre og øgede prisen på Bitcoin. Denne begivenhed ville blive efterfulgt af endnu flere investorer, der ville deltage i kryptoverden.

Ud over disse eksterne faktorer, der påvirkede prisen på Bitcoin, kom interne faktorer også i forgrunden. Halvering af Bitcoin fandt sted i maj 2020, og historisk efter halvering af prisen på Bitcoin er steget. Det samme skete i år.

I juli 2016, da halveringen opstod, var Bitcoin-prisen på $ 600. 17 måneder senere i december 2017 nåede den rekorden $ 20.000.

Da Bitcoin-halvering fandt sted i maj 2020, var prisen $ 8.700. Inden for seks måneder steg det til $ 15.500 og registrerede en stigning på 78%. Derefter nåede den den 8. januar 2021 sit højeste niveau på 41.941 $.

Desuden har Decentralized Finance (DeFi) i 2020 været stigende med Ethereums blockchain øverst og blev vedtaget mere og mere.

Cryptovalutaer har aldrig været tættere på masseadoption end i 2020. Faktisk var 2020 spændende for kryptosfæren. Krypto-entusiaster, baseret på den måde, tingene går på, mener, at 2021 også vil være interessant for kryptokurver. Lad os se, hvad der forventes at ske med kryptokurver i 2021.

2. Bitcoin mod at være en international betalingsvaluta

Cryptocurrency er det foretrukne betalingsmiddel fra Millenials. Og Paypal gør det muligt for dem at gøre det.

Paypal, som nævnt ovenfor, giver brugerne mulighed for at købe kryptovalutaer. Platformen vil også gøre det muligt for dem at betale for produkter købt med kryptokurver i de 26 millioner handlende, som platformen har, uden at opkræve gebyrer.

Brugere vil være i stand til at gøre dette, da platformen giver dem mulighed for at konvertere deres kryptobalance til fiat. Det er værd at nævne, at Paypal har 340 millioner brugere, og det i sig selv fortæller os, hvad indvirkningen er på kryptokurver.

3. Den institutionelle efterspørgsel er vokset – Vaccinen kunne næppe påvirke Bitcoin

Er der en mulighed for, at COVID-19-vaccinen kan påvirke kryptotyren i 2021? Imidlertid kan vaccinen have en større effekt på bestanden. Når folk begynder at tage det, vil værdien af ​​aktierne stige.

Vaccination forventes dog ikke at påvirke prisen på Bitcoin væsentligt, da kryptokurver er uafhængige og ikke stærkt påvirket af forskellige faktorer, der kan have indflydelse på traditionelle finansielle aktiver.

Det skal også tages i betragtning, at vaccinen muligvis ikke lykkes at stoppe pandemien, og dermed kan den økonomiske krise fortsætte.

Så efter al sandsynlighed vil investorer fortsat se Bitcoin som en afdækning mod inflation og opbevaring af værdi. De kan fortsætte med at investere, og da udbuddet halveres i maj, da Bitcoin-halvering opstod, så kan vi her anvende de grundlæggende regler inden for økonomi "når efterspørgslen stiger, og udbuddet falder, stiger prisen". Derfor ser vi muligvis Bitcoin i retning af nye poster i form af pris i 2021.

Desuden har institutionelle investorer øget Bitcoin-prisen, da de har vist en enorm interesse for at investere i kryptokurver.

Microstrategy besluttede at investere 1,3 milliarder dollars i Bitcoin; Ruffer Investment investerede $ 744 millioner; Square investerede $ 50 millioner; Stone Ridge, 115 millioner dollars og Massachusetts Mutual investerede 100 millioner dollars i Bitcoin. Dette er nogle af de mest betydningsfulde investeringer fra store institutionelle investorer i 2020. Med alle disse investeringer begyndte autoriteten og værdien af ​​kryptokurver at vokse.

Desuden har Grayscale Fidelity Investments, Ark Investment Management og andre fonde tilføjet krypto til deres porteføljer i 2020. I deres rapport, Grayscale hævder, at Grayscale Bitcoin Trust i 2020 var blandt de hurtigst voksende investeringsprodukter i verden og voksede fra $ 1,8 mia. Til $ 17,5 mia. Dette er en kendsgerning og en anden statistik, der aldrig har været stødt på før i kryptokurrencyhistorien og er en klar indikation af den vækst, de oplevede i 2020.

Desuden startede JP Morgan bank Gemini og Coinbase. Også Visa og Mastercard begyndte at levere tjenester til kryptovaluta-virksomheder, og Fidelity introducerede en ny Bitcoin-indeksfond.

Nasdaq har rapporteret, at institutionelle investorer kun pumpede 439 millioner dollars i kryptofonde i den første uge i december 2021. Baseret på dataene fra CoinShares – det digitale aktiv investeringsselskab var dette den næststørste ugentlige tilstrømning af klare kontanter til kryptomarkedet efter rekorden høj tilstrømning på 468 millioner dollars, der var foretaget tre uger tidligere.

4. Bitcoin kan slå guld, da det tjener som en afdækning mod inflation

Investeringsstrømmen i Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) er vokset markant i oktober sammenlignet med investeringen i Gold ETF, som har været relativt uændret.

Kilde: Michael Sonnenshein

JP Morgan Chase har for nylig hævdet, at guld vil lide fordi investorer favoriserer Bitcoin som en sikring mod inflation og skifter deres aktiver til det. For mere siger JP Morgan, at denne tendens vil fortsætte i 2021.

Ifølge JP Morgan’s note, som indeholder en bullish sag for kryptokurver, vil guld stå over for en "strukturel flow modvind" som investorer flytter loyalitet og penge til Bitcoin.

5. Lanceringen af ​​Ethereum 2.0 markerer et centralt punkt for udvikling af DeFi og krypto

Lanceringen af ​​Ethereum 2.0 var sådan en meget forventet begivenhed blandt kryptoentusiaster. Formålet med lanceringen af ​​Ethereum 2.0 var at forbedre skalerbarhed og sikkerhed. Med Ethereum 2.0 vil tingene være anderledes, da flere investorer kan blive tiltrukket, fordi Ethereum 2.0 skaber gunstige betingelser for mere forbedring i DeFi-sektoren.

Kryptovalutaindustrien udvikler sig, og forskellige virksomheder har vedtaget Ethereums blockchain. For eksempel vedtog Microsoft Ethereums blockchain til gaming royalties, hvilket var et stort skridt.

Ethereum 2.0 bruger modellen Proof Of Stake (PoS), hvilket gør det mere gunstigt, når det kommer til passiv indkomst. For eksempel vil indehavere, der har mindst 32 ETH, have mulighed for at indsætte belønninger. Tokens vil forblive på nettet i lang tid, og ejere vil have belønninger mere eller mindre som at deponere penge i en bank i det traditionelle finansielle system.

Klar til at dykke ned i Crypto Market?

6. Tilsynsmyndigheder kan være strengere, da kryptokurver og blockchain-teknologi fortsætter med at ekspandere

Da kryptokurver vokser i et hurtigt tempo, har de fanget øjet hos tilsynsmyndigheder, der selvfølgelig ikke står stille ved. Nogle regler er allerede begyndt at blive udstedt, såsom KYC & AML-politikker for alle EU- og USA-baserede kryptobørser og FCA-registrering for virksomheder, der opererer i Storbritannien.

For nylig har Securities and Exchange Commission SEC opkrævet Ripple og to ledere med gennemførelse af et uregistreret værdipapirudbud på 1,3 mia. $. Kryptovalutaer har ofte været forbundet med sorte markeder. Derfor er regulatorer begyndt at være særlig opmærksomme på dem.

Også for nylig The Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien advarede investorer at være forsigtige, når de investerer i kryptokurver, fordi de ifølge dem kan være det "svindel".

Desuden forbliver DeFi-sektoren i kryptokurver ureguleret. Dette er en af ​​grundene til, at investorer er tilbageholdende med at investere i denne sektor, fordi de føler sig usikre. For investorer betyder regulering sikkerhed. Derfor er vi nødt til at tale med tilsynsmyndigheder for at skabe et gennemsigtigt system og en lovgivningsmæssig ramme, der vil fungere som en investeringsvejledning eller en "dørnøgle" for store spillere.

Mens DeFi ikke er reguleret, er den eneste mulighed for at fortsætte driften i decentraliserede børser, da mere centraliserede børser implementerer KYC- og AML-politikker for at forhindre ulovlige aktiviteter. Der er en stor mængde beskidte penge til DeFi-projekter. Derfor risikerer mange brugere at støde på problemer, mens de overfører penge til centraliserede børser.

Derfor, medmindre DeFi-sektoren er reguleret, er det usandsynligt, at der vil være store investorer. Men der er to lejre til regulering af DeFi-sektoren: dem, der støtter det, og dem, der ikke gør det. Imidlertid vil 2021 sandsynligvis være afgørende, når det kommer til regulering af DeFi-sektoren.

Læs mere: Et samlet kig på kryptovalutamarkedet – hvad man kan forvente i 2021?

7. Centralbanker kunne være mere involveret i krypto ved at starte deres tokens

Med den betydelige vækst i kryptovalutaindustrien ser det ud til, at regeringer og banker ikke har andet valg end at slutte sig til trenden ved at udstede deres stablecoins.

Et eksempel, der kan tages i denne henseende, er den kinesiske digitale yuan. Vedtagelse af nationale tokens som yuan vil hjælpe med at spore pengestrømme på tværs af økonomien og forhindre ulovlige aktiviteter, herunder finansiering af terrorisme og hvidvaskning af penge.

De mest betydningsfulde fordele ved nationale digitale tokens vil være bedre økonomisk integration og hurtigere grænseoverskridende betalinger.

Endelig har 2020 virkelig været et interessant år for kryptokurver, med mange ting der sker i branchen. Men heller ikke 2021 forventes at være mindre spændende.

eToro – Den bedste platform for kryptovaluta

eToro er en smart platform, der letter processen med at investere i kryptokurver. Platformen giver en bred vifte af kryptokurver, der giver brugeren en slank og brugervenlig grænseflade.

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Centrale punkter

  • På grund af COVID-19 pandemiskader i økonomien begyndte Federal Reserve Bank at udskrive dollars mere end normalt, hvilket øgede udbuddet. Således faldt dollarens værdi, inflationen steg, og investorerne satte deres tillid til Bitcoin.
  • Fra begyndelsen af ​​COVID-19-pandemien faldt markedet for guld, aktier og Bitcoin med omkring 30% i værdi. Dog kunne guld og aktier ikke komme sig, i modsætning til Bitcoin, som vendte stærkt tilbage.
  • I 2020 blev der tilføjet 9 billioner dollars til den amerikanske økonomi. Samtidig repræsenterer dette beløb 22% af de dollars, der er oprettet i alt siden Amerikas eksistens som nation.
  • Den 21. oktober besluttede Paypal at tillade køb, salg og opbevaring af digitale valutaer i deres platform. Denne begivenhed ville blive efterfulgt af endnu flere investorer, der ville deltage i kryptoverden.
  • Da Bitcoin-halvering fandt sted i maj 2020, var prisen $ 8.700. Inden for seks måneder steg det til $ 15.500 og registrerede en stigning på 78%. Derefter nåede den den 8. januar 2021 sit højeste niveau på 41.941 $.
  • Paypal giver brugerne mulighed for at købe kryptovalutaer. Platformen giver dem også mulighed for at betale for produkter købt med kryptokurver i de 26 millioner handlende, som platformen har, uden at opkræve gebyrer..
  • Vaccination forventes ikke at påvirke prisen på Bitcoin væsentligt, da kryptokurver er uafhængige og ikke stærkt påvirket af forskellige faktorer, der kan have indflydelse på traditionelle finansielle aktiver.
  • I 2020 besluttede Microstrategy at investere 1,3 milliarder dollars i Bitcoin; Ruffer Investment investerede $ 744 millioner; Square investerede $ 50 millioner; Stone Ridge, 115 millioner dollars og Massachusetts Mutual investerede 100 millioner dollars i Bitcoin.
  • Grayscale hævder, at Grayscale Bitcoin Trust var i 2020 blandt de hurtigst voksende investeringsprodukter globalt og voksede fra $ 1,8 mia. Til $ 17,5 mia..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner