Alt hvad du bør vide, før du investerer i kryptovaluta

Kryptovalutaer har været store nyheder i de seneste år, hvor digitale valutaer som Bitcoin har ramt overskrifterne efter nogle uventede og noget ustabile fald og stigninger i værdi. Cryptovaluta kan have fanget dit øje under denne medieopmærksomhed, og måske tænker du på at investere. Ikke sikker på, hvor du skal starte? Læs denne handelsundervisningsartikel for nogle vigtige oplysninger om at tilføje kryptokurrency til din egen investeringsportefølje.

Hvad er kryptokurrency?

hvad er kryptokurrency

Cryptocurrency er en digital valuta, som er penge, der ikke findes i nogen fysisk form. Siden starten af ​​den første digitale Altcoin i slutningen af ​​2000’erne, Bitcoin, har kryptokurver traditionelt tiltrukket kryptografer som investorer med deres indvendige viden om blockchain-teknologi. For nylig har de imidlertid tilbudt et alternativ til mange andre almindelige investorer med den ekstra bonus at være uafhængige af regeringens regulering: et stort træk, især for investorer i lande med usikre økonomier. Værdien af ​​kryptokurver afhænger helt af, hvor meget de sælger for, som i det årti, siden de først blev tilgængelige, er steget fra absolut værdiløs, til hvad Bridget Casey beskrev i januar 2018 som ˜en hel del, hvilket svarer til flere tusinde i tilfælde af Bitcoin.

Folk læser også: Et historisk kig på Bitcoin-pris: 2009-2020

Hvor kan jeg købe kryptokurrency?

At være en digital form for valuta, Altcoin-investering er kun tilgængelig via specialiserede cryptocurrency-udvekslinger. En af de mest populære af disse over hele verden er Coinbase, som tilbyder en platform, hvor man kan købe, sælge og spore investeringer. De mest kendte Altcoin-valutaer er Bitcoin, Ethereum og Litecoin, og disse har skabt mediernes overskrifter ved flere lejligheder i de senere år. Det er vigtigt at være opmærksom på, at mange andre Altcoins er tilgængelige, og det er værd at undersøge disse lidt, inden du køber, men husk altid, at jo mindre kendt valuta, jo større er risikoen ved at købe den.

Skal jeg investere i kryptokurrency?

skal jeg investere i kryptokurrency

Beslutningen om at investere i kryptokurrency er helt din, og det afhænger af dine synspunkter på fremtiden for digitale penge. Det kan man ikke benægte Altcoins har oplevet en massiv stigning i værdi i de senere år, men det er ikke nødvendigvis givet, at denne vækst vil fortsætte. Fremtiden for digitale valutaer er ukendt, så det er rimeligt at sige, at langsigtede investeringsplaner indebærer et stort element af risiko.

Mangel på regeringens regulering af kryptokurrency tiltrækker mange investorer, undertiden fordi de leder efter en vis økonomisk sikkerhed væk fra en rystende nationaløkonomi og politisk ustabilitet. Cypern oplevede en stor stigning i kryptokurrencyinvesteringer på baggrund af deres finansielle krise i 2013, for eksempel da investorer mistede tilliden til traditionelle banker. Denne mangel på myndighedsregulering tiltrækker dog også underjordisk aktivitet, og det skal bemærkes, at denne form for aktivitet kan øge kryptokurrencyvolatiliteten og øge risikoen forbundet med langsigtede investeringer. Du skal også bemærke, at der er brug for tilstrækkelig uddannelse i handel med kryptokurrency, før du bliver seriøs.

Nogle foreslår finansielle eksperter at digital valuta i sidste ende vil erstatte traditionel valuta, og selvfølgelig ved ingen af ​​os, om dette er sandt. Hvis dette skulle ske, ville regeringer være nødt til at blive involveret, og mens fremtiden for digitale valutaer derefter ville blive mere stabil på én måde, ville dette ændre kryptovalutabrug og værdi uden anerkendelse. Så selvom du mener, at dette er sandt, negerer det ikke den langsigtede risiko, når du beslutter, om du vil tilføje kryptokurver til din finansielle portefølje.

Du kan måske også lide: Cryptocurrency Exchange Eller CFD Broker? Hvilken er bedre?

Hvor meget skal jeg investere i kryptokurrency?

hvor meget man skal investere i kryptokurrency

Som med enhver investering gælder det gamle ordsprog om ikke at lægge alle dine æg i en kurv, og det er klogt at huske dette, hvis du overvejer en digital investering. Cryptocurrency har gjort store nyheder i årtiet siden lanceringen af ​​bitcoin, og det tilbyder noget lidt anderledes end traditionel valuta, hvilket gør det potentielt spændende og sjovt tilføjelse til en investeringsportefølje. Det er rigtigt, at den langsigtede fremtid for kryptokurrency er usikker, men risikable investeringer kan helt sikkert gå op såvel som ned, og hvis du er villig til at tage en informeret investeringsrisiko, kan det godt betale sig i sidste ende.

Bridget Casey tilbyder gode råd i sin artikel om penge efter eksamen: "Sæt aldrig mere end 3% af din investeringsportefølje i en enkelt investering."

Det er selvfølgelig op til dig, hvor tæt du følger denne vejledning, men enhver investor er enig i, at det ikke er klogt at sætte sikkerheden for alle dine langsigtede finanser i fare. Det kan godt betale sig at have en procentdel af dine investeringer i kryptokurver, så du ikke går glip af det, men køb som med enhver investering kun det, du har råd til at tabe.

Hvad er fordelene ved investering i kryptokurrency?

fordelene ved investering i kryptokurrency

Der er en række fordele ved kryptokurrencyinvestering, som kan hjælpe dig med at træffe beslutningen om at investere.

1. Kryptovalutaer giver beskyttelse mod politisk og økonomisk ustabilitet

Cryptocurrency ser regelmæssigt stigninger i værdi på grund af en stigning i investeringer i lande, der oplever finansiel og politisk uro. Årsagen til dette er, at investorer i disse lande, som dem i Cypern under deres finanskrise i 2013, mister tilliden til regeringskontrolleret traditionel bankvirksomhed. De søger et sted at placere deres investeringer, der er adskilt fra denne økonomiske ustabilitet, og som vil holde deres penge sikre, og i stigende grad henvender de sig til kryptokurver for at holde deres formue væk fra myndighedskontrol.

Se også: Alternative anvendelser af Blockchain: Hvilke brancher kan drage fordel af at bruge det?

2. Kryptovalutaer tilbyder anonymitet og svindelbeskyttelse

Kryptovalutaer er krypteret, hvilket gør alle transaktioner usporbare og anonyme. Dette er meget tiltalende for mange investorer, der ønsker at holde deres personlige formueoplysninger private. Dette betyder også, at kryptokurver er beskyttet mod svig, da personlige oplysninger ikke er tilgængelige, og valutaerne ikke kan kopieres eller forfalskes.

3. Kryptovalutaer tilbyder en global investeringsmulighed

Investering i kryptokurrency er en global mulighed. Ikke en enkelt regering regulerer Altcoin-investering, og det betyder, at enhver, hvor som helst, kan investere. Alt hvad du behøver er midler, du kan købe din kryptokurrency med og en internetforbindelse.

Hvad er ulemperne ved investering i kryptokurrency?

ulemper ved investering i kryptokurrency

Som investor skal du også sikre dig, at du er opmærksom på ulempen og risiciene forbundet med en investering i kryptokurver.

1. Cryptocurrency-værdi er ustabil

Kryptovalutaer oplever, hvad der undertiden er meget store toppe og fald i værdi, og deres værdi kan meget hurtigt påvirkes af medier eller økonomiske begivenheder. Samlet set har deres værdi oplevet en enorm vækst i de senere år, men i løbet af denne periode har der også været betydelige nedbrud i værdi, der ville skræmme den mest erfarne investor.

2. Kryptovalutaer er sårbare over for tyveri og utilsigtet tab

Digitale valutaer er sårbare på samme måde som andre digitale råvarer, og gennem årene har brugerfejl og hackere bidraget til et tab af kryptokurrency, som derefter er uoprettelig. Det kan ligeledes være et problem, hvis du tager din egen kryptokurrency-sikkerhed for alvorligt. Det er ikke uhørt for investorer at låse sig ude af deres online-konti, og igen, når Altcoins er tabt, kan de ikke gendannes.

Gå ikke glip af: Topkryptovalutaer og deres udfordringer

3. Cryptocurrency er ikke en almindeligt accepteret form for brugbar valuta

Hvad vil du gøre med din kryptokurrency, når du har købt den? Valuta ved sin definition bør accepteres som betaling for varer eller tjenester, men der er stadig få steder, hvor kryptokurver kan bruges. Dette er en afbrydelse for nogle investorer. Det betyder også, at kryptovalutainvestorer har en tendens til at samle deres aktiver, hvilket kan sætte den langsigtede værdi af kryptokurver i fare.

4. Cryptocurrency bruges i mange underjordiske aktiviteter

Anonymiteten ved investeringer i kryptokurrency gør det uundgåeligt tiltalende for underjordiske investorer, der er involveret i ulovlige og ulovlige aktiviteter såsom narkotika- og sexhandel og terroraktiviteter. Investering i kryptokurrency betyder ikke, at din egen investering er ulovlig på nogen måde, men investorer bør være opmærksomme på denne sortmarkedsaktivitet, så de kan træffe deres egen moralske vurdering af, om de skal investere.

5. Cryptocurrency har en miljøomkostning

Kryptovaluta generelt og bitcoin kræver især meget energi til minen. Investorer med miljømæssig samvittighed bør undersøge deres energiforbrug, forurening og langsigtet bæredygtighed for miljøet.

Jeg har afvejet fordele og ulemper, og jeg er klar til at investere. Hvad gør jeg nu?

fordele og ulemper ved at investere i kryptokurrency

Så du har besluttet, at du gerne vil investere noget af din formue i kryptokurver. Ved at gøre det vil du slutte dig til mange andre investorer, der har besluttet, at spændingen ved at investere i moderne blockchain-afledte valutaer sandsynligvis vil være usikkerheden om deres langsigtede fremtid værd..

Der er et væld af oplysninger online om kryptokurver og hvordan man kommer i gang med at føje dem til din investeringsportefølje. En af de nemmeste måder at starte er ved at besøge en online-børs som Coinbase, hvor du kan træffe informerede valg om hvornår og hvor meget du skal købe eller sælge, og som også hjælper dig med at styre din investering, mens du går.

Alternativt kan du ved at åbne en konto hos en af ​​vores online partnermæglere deltage i spekulanter i handel eller spredt væddemål på kryptokurver. Dette giver dig mulighed for at spekulere i værdien af ​​altcoins uden faktisk at tage dem i besiddelse og har potentiale til større gevinster såvel som tab.

Med så mange investorer, der tilmelder sig kryptovaluta-turen, ser den kortsigtede fremtid i det mindste ud til at være sikker. Lav din forskning, afvej dine risici, og brug kun det, du har råd til at tabe. Og husk, at risiko ikke nødvendigvis betyder tab, din investering kan godt betale sig!

Hvis du nød at læse denne artikel fra Trading Education, bedes du give den en like og dele den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner