Altcoins vs poletter: Hvad er forskellen?

Med den hurtige vækst af kryptokurver er det vigtigt at forstå forskellene mellem de involverede terminologier og hvad de henviser til.

Kryptovalutaer har fanget øjet hos investorer over hele verden. For al interessen omkring dem finder folk kryptokurver notorisk udfordrende at pakke deres hoveder rundt. Flere terminologier kan virke forvirrende, men er det ikke, hvis du dykker lidt dybere. Forvirringen omkring kryptokurver fungerer dog som en afskrækkende virkning for enkeltpersoner, der måske ønsker at lære mere om dem og den underliggende teknologi.

Da flere mennesker ser ud til at blive involveret i kryptokurrencyområdet, bliver det vigtigt at uddanne dem om forskellene mellem forskellige kryptorumaktiver. Her ser vi på forskellene mellem mønter, altcoins og tokens. Mange mennesker bliver forvirrede mellem mønter og poletter og betragter dem ofte som de samme. Sandheden er, at der er enorme forskelle mellem dem og deres anvendelser. Denne artikel har til formål at fjerne forvirringen lidt.

For at forstå mønter, Altcoins og tokens bedre skal vi først forstå, hvad kryptokurver er.

Hvad er kryptovalutaer??

Cryptocurrency er digitale valutaer sikret ved hjælp af kryptografi. Sikring af kryptokurver gennem kryptografi gør dem umulige at forfalske. De fleste kryptokurver baserer sig på et decentraliseret netværk. Kryptovalutaer udstedes ikke af nogen central myndighed eller finansiel institution, hvilket betyder, at de teoretisk set er immune over for myndigheders regulering og indblanding.

Bitcoin var den første decentrale kryptokurrency, der blev drevet af en offentlig hovedbog, hvor optegnelserne over alle transaktioner er lagret. Selvom det ikke var den første kryptokurrency, var Bitcoin en vigtig milepæl i kryptokurrencyhistoriens historie.

Hvad er mønter, poletter og altcoins?

Mønter, poletter og Altcoins er de tre hovedtyper af kryptovalutaer, der er differentieret ud fra deres brugssager og den underliggende teknologi. Bitcoin er en kryptovaluta-mønt på grund af dets anvendelse som værdioverførsel. ERC-20-platforme som Civic, der er bygget på Ethereum, er tokens. Tokens bruges ikke som værdioverførsel i modsætning til Bitcoin og andre mønter. Altcoins er mønter, der er et alternativ til Bitcoin. De startede med Bitcoins kode, men ændrede den i betydelig grad.

Der er forskellige typer mønter, hver med deres brugstilfælde og styrker.

  • Transaktionsmønter: Som navnet antyder, er transaktionsmønter et medium til at gennemføre transaktioner.
  • Opbevaring af værdi: Disse mønter fungerer som en værdilager. Et eksempel på denne type mønt ville være Bitcoin.

Tokens vs. Altcoins

Hvad er Altcoins?

Den enkleste definition af en Altcoin er, at de er et alternativ til Bitcoin. Altcoins er bygget på de grundlæggende rammer for Bitcoin og tilbyder effektive måder at gennemføre transaktioner på internettet. De sigter mod at udvikle og forbedre rammerne for Bitcoin ved at ændre forskellige kendetegn ved rammen.

Udviklere opretter altcoins gennem en fork af Bitcoins originale protokol. Ændringer foretaget i de underliggende koder skaber en ny mønt med nye egenskaber.

Altcoins fungerer på samme måde som Bitcoin. De gør det muligt for enkeltpersoner at sende betalinger fra en digital tegnebog til en anden ved hjælp af en privat nøgle. Transaktioner registreres på en hovedbog, og enhver kan undersøge transaktionerne. Den offentlige hovedbog sikrer, at transaktioner, når de først er registreret, ikke kan ændres på nogen måde. Blockchain er sikret gennem minedrift, en proces hvor minearbejdere løser komplekse matematiske problemer for at validere transaktioner. Hver Altcoin har forskellige egenskaber, som hver især hævder at forbedre de opfattede mangler ved Bitcoin.

Nogle altcoins stammer ikke fra Bitcoin. Disse mønter har oprettet deres protokol og blockchain og har deres oprindelige valuta. Eksempler på disse altcoins er Ethereum, Ripple, Waves osv.

Hvad er typerne af Altcoins?

Der er flere typer Altcoins. Altcoins ændrer tilstrækkeligt Bitcoins regler for at blive unikke og have en bestemt applikation. Hovedtyperne af altcoins er stablecoins, utility tokens, sikkerhedstokener og minebaserede valutaer.

1. Stablecoins:

Stablecoins er designet til at reducere flygtighed. De reducerer volatiliteten ved at binde møntens værdi til traditionelle fiat-valutaer som US Dollar, Euro eller aktiver som guld.

2. Minedrift baserede altcoins:

Minebaserede altcoins genereres gennem en proces kaldet minedrift. Minedrift er en proces, hvor minearbejdere løser komplekse matematiske problemer for at validere transaktioner. Nye mønter genereres som en belønning for minearbejdere. Minebaserede altcoins svarer til Bitcoin. Det bedste eksempel på denne type Altcoin er Ethereum.

Fordele ved Altcoins

✅ Altcoins forsøger at forbedre Bitcoin-rammens opfattede mangler med fokus på faktorer som minedriftsomkostninger eller hastighed.

✅ Altcoins er alternativer til Bitcoin. Nogle altcoins giver Bitcoin alvorlig konkurrence.

✅ Altcoins har lavere transaktionsgebyrer end Bitcoin, hvilket er en kæmpe fordel at have over Bitcoin.

Hvad er tokens?

Tokens repræsenterer et aktiv eller et værktøj oprettet på en eksisterende blockchain. De repræsenterer aktiver, der er omsættelige og fungible. Disse kan variere fra råvarer til andre kryptovalutaer. Tokens bruges til fundraising crowd salg; Ethereum er den mest populære tokenplatform. Alle tokens oprettet på Ethereum-platformen kaldes ERC-20 tokens. Bortset fra Ethereum er der andre platforme som NEO, Lisk og Stratus. Tokens på andre platforme adskiller sig fra ERC-20-tokens, som er eksklusive for Ethereum. Tokens på NEO-platformen kaldes NEP-5-tokens.

Oprettelsen af ​​tokens er relativt enkel. Minearbejdere validerer transaktionen til gengæld for ether. Tokens bruges mest til decentrale applikationer. Udviklere kan beslutte, hvor mange tokens der skal oprettes, og sende tokens, når de er oprettet. De kan betale blockchain i blockchains oprindelige valuta, når de opretter tokenet.

Når tokenet er oprettet, kan brugerne bruge det til at benytte de applikationer, der er knyttet til tokenet. Et eksempel på dette ville være Binance-tokenet. Brugere, der handler på Binance ved hjælp af Binance-token, betaler 50% mindre gebyrer end brugere, der ikke bruger tokenet.

Tokens distribueres og sælges gennem Initial Coin Offerings (ICO). ICO’er bruges til at finansiere udviklingen af ​​projektet. Tokens bruges også til transaktioner på blockchain, som de er oprettet på. Disse transaktioner udføres gennem smarte kontrakter, hvor når visse betingelser er opfyldt, udfører den smarte kontrakt selv for at gennemføre transaktioner.

Typer af tokens

Tokens er kategoriseret i forskellige klasser baseret på deres brugssager. De forskellige typer tokens er sikkerhedstokener, betalingstokens, aktiekapitaler og hjælpeprogrammer.

1. Sikkerhedstokener:

Tokens udstedt af ICO’er er for det meste sikkerhedstokener. Folk, der køber disse tokens, investerer i ICO og forventer at tjene penge.

2. Aktiekapital:

Aktiekapitaler repræsenterer egenkapital i det selskab, der udsteder poletten. Der er meget få equity-tokens, fordi næsten ingen virksomheder har forsøgt denne type ICO på grund af manglende lovgivningsmæssig klarhed.

3. Betalingsbetingelser:

Betalingstoken betaler for varer og tjenester, som en person benytter sig af.

4. Hjælpeprogrammer:

Hjælpeprogrammer giver brugerne adgang til et produkt eller en tjeneste. Disse tokens er i begrænset udbud, hvilket gør dem sjældne og værdifulde.

Hvordan fungerer poletter?

Tokens gør det muligt for enkeltpersoner at bruge decentrale applikationer bygget på blockchains. Cryptocurrency-tokens befinder sig på eksisterende blockchains og repræsenterer et aktiv eller et hjælpeprogram og bruges til at skaffe penge til crowd salg, men har andre anvendelser. For at forstå hvordan et token fungerer, lad os se på følgende eksempler.

En person kan have et token, der giver ham adgang til et bestemt antal loyalitetspoint i en blockchain, der administrerer en detailkæde. Et andet token kan give brugerne adgang til et bestemt antal timer på en streamingtjeneste.

Kryptovalutaer og altcoins er digitale valutaer med deres blockchain og bruges som medium til at gennemføre digitale betalinger. Tokens fungerer på en eksisterende blockchain. Blockchain fungerer som et medium, der letter oprettelsen af ​​smarte kontrakter og udførelse af decentrale applikationer. Tokens hjælper med at lette disse transaktioner.

Anvendelse af poletter

Token-industrien er stadig i en begyndende fase, hvilket gør det udfordrende at kategorisere dets anvendelser. Når blockchain-teknologien modnes, vil vi dog se forskellige brugssituationer til tokens. Tokens har følgende anvendelser

  • Som en belønning for deltagere på et netværk
  • Sikring af netværkets sikkerhed
  • Som betalingsform mellem to parter
  • Ejerskab af digitale aktiver.

Altcoins vs poletter: Konklusion

Der er enorme forskelle mellem mønter, altcoins og tokens. Mønter er hjemmehørende i deres blockchain. Tokens findes på eksisterende blockchains som Ethereum. Altcoins og tokens er forskellige, fordi altcoins er separate valutaer, mens tokens fungerer på en blockchain. De fleste mønter, der findes, er poletter.

Bedste Altcoins at handle i 2021

Altcoin Trading: Alt hvad du skal vide!

eToro – Den bedste kryptovaluta-platform for både handlende og investorer

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner