Bitcoin-prisanalyse for 2021 (dybtgående gennemgang)

BTC-prisprognose for 2021

Vi deler toppen Ekspert forudsigelser for Bitcoin i 2021.

Læs vores Bitcoin BTC-prisanalyse i 2021

Det er rimeligt at sige, at 2020 har været et år med usikkerhed for de finansielle markeder. COVID-19-pandemien kastede alle velplacerede forudsigelser og analyser i uorden – især dem fra det berygtede ustabile kryptokurrencymarked. Men når vi nærmer os 2021, ser det ud til, at investorinteressen vender tilbage til kryptomarkedet med fornyet optimisme, og der kan meget vel være lys ved enden af ​​tunnelen.

Som altid er afgiften ledet af Bitcoin. Efter en rystende start på året steg prisen på Bitcoin til et højeste niveau på $ 19.850,11 i slutningen af ​​november, hvilket naturligvis har skabt en vis alvorlig interesse i kryptovalutapotentialet i 2021.

Så hvad kunne det kommende år vente på verdens mest berømte digitale valuta? I den følgende Bitcoin-prisanalyse 2021 overvejer vi de forskellige faktorer, der kan påvirke Bitcoins pris, samt overveje, hvad brancheeksperter har at sige.

Hvis du vil købe BTC hurtigt og nemt, skal du tjekke ud eToro Exchange!

Indhold

Bitcoin – en oversigt

Historie af Bitcoin-prisbevægelse

Bitcoin i 2020

Ekspert forudsigelser for Bitcoin i 2021

Faktorer, der påvirker Bitcoin-prisen

Bitcoin-prisanalyse for 2021

Skal du investere i Bitcoin i 2021?

Konklusion

FAQ

Bitcoin – en oversigt

Før vi dykker ned i vores Bitcoin-prisanalyse i 2021, er det værd at opsummere nogle nøglefakta om kryptovalutaen og teknologien bag den.

Bitcoin var den første kryptokurrency nogensinde og er særligt ansvarlig for at sætte blockchain på kortet. Oprettet af Satoshi Nakamoto – om hvem vi næsten ikke kender andet end et navn, blev Bitcoin designet til at være verdens første decentrale, peer-to-peer digitale betalingssystem med sin underliggende blockchain-teknologi, der tilbyder sikre transaktioner uden behov for verifikation fra en bank eller finansiel institution.

Bitcoin-transaktioner fungerer takket være et komplekst system, hvor netværksnoder verificerer transaktioner ved at løse blokke med komplekse ligninger i det, der almindeligvis kaldes Bitcoin-minedrift. For hver blok, der er verificeret og tilføjet til blockchain, belønnes minearbejdere med BTC, som fungerer som et incitament for dem at fortsætte med at operere inden for netværket.

Hvert fjerde år reduceres belønningen fra Bitcoin-netværket med halvdelen, hvilket resulterer i, at minearbejdere modtager færre BTC, efterhånden som tiden går. Denne proces kaldes en halvering. Et andet vigtigt aspekt af Bitcoin er, at udbuddet af tokens er begrænset – der vil aldrig være mere end 21 millioner Bitcoins i omløb. Disse funktioner simulerer effektivt en deflationseffekt og giver knaphed, så Bitcoins værdi – i teorien – kan opføre sig på samme måde som andre knappe varer, såsom guld.

På dette stadium undrer du dig måske over, hvorfor al denne historie er relevant for en Bitcoin-prisanalyse i 2021, men som vi skal se, fungerer kryptokurrency og blockchain-teknologi ofte iboende forbundet med, hvordan prisen på tokens bevæger sig – og hvordan markedet stemning kan blive påvirket af udvikling uden for kryptovalutaindustrien.

Historie af Bitcoin-prisbevægelse

Det er rimeligt at sige, at prisen på Bitcoin har bevæget sig meget gennem årene. Faktisk er kryptokurrencymarkedet generelt berygtet ustabilt. Men det er netop denne volatilitet, der gør kryptokurrency til en så attraktiv mulighed for handlende. Vi kan bruge Bitcoins historiske prisbevægelse som et startpunkt for vores Bitcoin-prisanalyse for 2021 – det er uden tvivl den bedste indikator, vi har for, hvordan BTC-markedet vil reagere på visse påvirkninger.

I skrivende stund handlede Bitcoin på omkring $ 18.325 – men som vi skal se, kan dette antal se vildt anderledes ud inden for få måneder, uger, dage eller endda timer.

Da Bitcoin rykker tæt på sin højeste værdi med hensyn til værdi, er det underligt at tænke, at da kryptovalutaen blev lanceret, var den næsten værdiløs – da den oprindelige kode blev frigivet til det bredere marked og handles til mindre end en krone et år senere. Først i 2011 nåede BTC paritet med den amerikanske dollar. Denne langsomme start er selvfølgelig ret let at forstå. Blockchain var en helt ny teknologi, og en bred forståelse af dets anvendelse og potentiale tog noget tid. Årene 2011 – 2013 var, hvor rampelyset virkelig begyndte at skinne på kryptokurrency, og i 2013 så Bitcoins pris svinge mellem $ 350 og $ 1.242 – på hvilket tidspunkt det blev etableret som et aktiv med et reelt potentiale for fortjeneste.

Prisen på BTC hoppede rundt i løbet af de næste par år, men i 2017 havde den oversteget $ 1.000 i værdi og skulle ramme en rekord på hele 19.783,06 dollars, før året var ude. Det er nok at sige, at mange tidlige investorer havde opnået store gevinster, og verdens øjne var nu fast rettet mod Bitcoin og andre kryptokurver med stor dækning på tværs af almindelige medier og en stigning i interessen fra detailinvestorer.

Men for at angive, hvor meget prisen på Bitcoin kan bevæge sig, faldt dens værdi i 2018 med omkring 80% og nåede et niveau på omkring $ 3.000. I 2019 var Bitcoin igen på farten, denne gang på tyrmarkeder, hvor priserne nåede $ 14.000, før tilliden igen begyndte at aftage.

Bitcoin i 2020

bitcoin-prisdiagram

Som vi har set, ændres prisen på Bitcoin hurtigt og ofte med en enorm margen – men generelt har det været stigende, og mange analytikere forudsiger, at dette vil fortsætte på længere sigt. At se på Bitcoins prisbevægelse i 2020 for at måle, hvordan det kan ændre sig i 2021, udgør et lidt andet problem.

Selvfølgelig var COVID-19-pandemien noget af en kurvekugle, og en verdensomspændende pandemi er ikke noget, som de fleste forhandlere vil indregne i fremtidige forudsigelser som en tilbagevendende begivenhed. Bitcoin startede året med et lovende udsyn, men da krisen voksede, så den uundgåeligt, at dens værdi faldt. Bitcoin faldt fra det højeste på $ 10.000 til det laveste på $ 3.800. Så i november, næsten ud af det blå, samlede BTC sig til sin højeste pris nogensinde på lige under $ 20.000. Dette gør det naturligvis til et meget spændende perspektiv for det kommende år, og vores Bitcoin-prisanalyse 2021 har hørt nogle meget optimistiske meninger fra kryptoverdenen.

Ekspert forudsigelser for Bitcoin i 2021

For at danne en afbalanceret Bitcoin-prisanalyse i 2021 er det nødvendigt at samle information fra flere områder. At se på udtalelser og forudsigelser fra førende kryptoeksperter er naturligvis en god måde at måle branchens følelser over for Bitcoin og markedet generelt.

Hvad forudsiger kryptoeksperter for Bitcoin-prisen i 2021?

Anthon Pompliano

Medstifter af Morgan Creek Digital Anthon Pompliano har udsendt sin egen Bitcoin-prisanalyse i 2021 og lyder meget positivt med hensyn til tokens prisbane. ”Det bliver ret aggressivt,” siger han. ”Jeg er ret sikker på Bitcoin til $ 100.000 inden udgangen af ​​2021." Pompliano tilføjede, at han mener, at det stadigt faldende udbud af Bitcoin-tokens kombineret med øget interesse fra institutionelle investorer vil se Bitcoins værdi stige til niveauer, der aldrig er set før.

Mike Novogratz

Galaxy Digital CEO og milliardærinvestor Mike Novogratz er også yderst positiv over for Bitcoins fremtid. Han bekræftede via sin Twitter-konto, at ”Bitcoin nu er et institutionelt aktiv. Periode ”og mener, at det institutledede opkøb, der så Bitcoins prisstigning i slutningen af ​​2020, fortsat vil drive sin værdi op i 2021.

Henri Arslanian

Henri Arslanian, Global Crypto Leader hos PwC, mener også, at traditionelle finansielle institutioner fortsætter med at bevæge sig ind i kryptorummet og forudsiger, at mange private banker er meget mere åbne for at levere tjenester i forbindelse med kryptokurrencyinvestering. Arslanian skrev for Yahoo Finance og påpegede også, at “2020 oplevede et rekordantal bitcoin-tegnebøger” åbnet, så vi kan forvente at se efterspørgslen fortsætte med at stige i hele 2021. Selvom han holder op med at lave en Bitcoin-prisanalyse for 2021, er Arslanian umiskendeligt optimistisk om fremtiden for kryptovalutaen.

Willy Woo

Den populære kryptovaluta-investeringsanalytiker Willy Woo har forudsagt store ting for Bitcoin i det kommende år. “Min topmodel, der foreslår $ 200.000 pr. Bitcoin ved udgangen af ​​2021, ser konservativ ud, $ 300.000 er ikke ude af spørgsmålet," tweetede han. Efter at have analyseret forskellige markedssignaler tilføjede han, at Bitcoins bane er "peger på stigende refleksivitet, en forstærket 2021 bullish feedback-loop".

Tom Fitzpatrick

En anden ekspert, der forudsiger en stigning i værdi for Bitcoin, er Citibank-analytiker, Tom Fitzpatrick. Hans egen Bitcoin-prisanalyse for 2021 er mildt sagt bullish. Han forudsiger, at Bitcoin vil nå $ 318.000 i det kommende år, idet han henviser til Bitcoins historiske bane som en nøgleindikator. Interessant nok mener Fitzpatrick også, at investorer i stigende grad ser Bitcoin som et middel til at sikre sig mod inflation og som et ”sikkert tilflugtssted” i kølvandet på COVID-19.

Vil du overveje at investere i Bitcoin BTC?

Faktorer, der påvirker Bitcoin-prisen

faktorer, der påvirker bitcoin-prisen

Der er fire hovedfaktorer, der mest påvirker Bitcoin-prisen:

1. Bitcoin halvering

Vi har allerede diskuteret halvering – hvor belønningen til Bitcoin minearbejdere reduceres med 50%. Sidste gang dette skete var i maj 2020. Historisk har halvinger været fulgt af prisstigninger, da blokhalvering uundgåeligt reducerer udbuddet uden nødvendigvis at påvirke efterspørgslen. Der er dog ingen måde at vide, hvordan COVID-krisen kan have kastet en skruenøgle på vej – vi kan godt se en forsinket effekt, der hjælper Bitcoins værdi til at stige i 2021.

2. Krav fra institutionelle investorer

En nøglefaktor for enhver Bitcoin-prisanalyse i 2021 vil være fortsat interesse fra institutionelle investorer. Interesse fra finansielle kraftværker som JPMorgan, Standard Chartered, Citibank og Deutsche Bank fungerer ikke kun som en effektiv godkendelsesforsegling for kryptokurrency, men den bevæger også Bitcoin i retning af at være et institutionelt aktiv og tilbyder reel, håndgribelig værdi i modsætning til Bitcoins værd at være oprettet udelukkende via social konstruktion. At have institutionelle investeringer omfavne Bitcoin er også et skridt i retning af, at private banker tager en mere seriøs tilgang til kryptokurrency.

3. Regler relateret til kryptovaluta

Kryptovaluta og blockchain er stadig relativt nye, og de fleste nationer rundt om i verden er stadig i færd med deres lovgivningsmæssige tilgang. Selvfølgelig er hele appel af kryptokurrency dens decentraliserede natur, hvilket udgør noget af et problem for jurisdiktioner, der ønsker at regulere, hvordan det skifter hænder. For så vidt som Bitcoin-prisanalyse for 2021 går, er det værd at bemærke, at der er rygter om, at der er nye EU-regler på vej – Europa-Kommissionen offentliggjorde i år det første udkast til sine markeder i kryptoaktiveringsregulering, og dette er noget, der kunne have en stor effekt på Bitcoins pris. For britiske investorer kan Brexit også føre til regulatoriske ændringer, som vil have en banebrydende effekt for det internationale marked. Enhver, der er interesseret i at handle eller investere i krypto, vil gerne holde sig ajour med sådan udvikling.

4. Købers efterspørgsel

Det er klart, at efterspørgslen altid vil øge prisen på et finansielt aktiv. Som vi har set, åbnede 2020 et rekordantal kryptobøger, og med populære platforme som PayPal, der nu giver brugerne mulighed for let at købe og bruge Bitcoin, har det aldrig været lettere for den afslappede investor at dyppe tæerne ind på kryptokurrencymarkedet. Som sådan kunne vi godt se efterspørgslen stige dramatisk i de kommende måneder – hvilket igen vil se Bitcoins værdi drevet op.

Læs mere: Hvad vil køre Bitcoin-prisen i 2021?

Bitcoin-prisanalyse for 2021

Så hvordan kan vi bruge alle de hidtil diskuterede oplysninger til at lave vores Bitcoin-prisanalyse for 2021?

Når du har analytikere fra f.eks.PwC, Morgan Creek og CityBank, der enstemmigt forudsiger et langvarigt tyremarked for Bitcoin i det kommende år, kan du være ret sikker på, at BTC sandsynligvis vil være en god investering. Det skal dog bemærkes, at der er et par forskellige tal, der nævnes, når man ser på målprisen på Bitcoin i 2021.

Mens der har været flere meget troværdige brancheeksperter, der forudsiger, at BTC vil nå $ 300.000 og derover, har andre været lidt mere konservative i deres skøn. Men selv i den nederste ende af skalaen er Bitcoin stadig udråbt til at nå $ 100.000 – hvilket er en vis alvorlig vækst, i betragtning af at den handles til $ 19.155 i skrivende stund..

Skal du investere i Bitcoin i 2021?

købe bitcoin

Med så mange kryptomyndigheder, der forudsiger skyhøje priser på Bitcoin, er det fristende at skynde sig hårdt ind i seriøse investeringer. Men det skal huskes, at dette er kryptokurrencymarkedet – industriens forudsigelser har været forkerte i fortiden, og de kan godt være forkert i fremtiden. Som ved handel med ethvert finansielt aktiv garanteres intet, og der er visse faktorer, der kan stoppe enhver Bitcoin-vækst i dens spor. Men BTC giver bestemt en spændende mulighed, og vores Bitcoin-prisanalyse i 2021 peger mod seriøs vækst. Som sådan bør det være en del af en diversificeret portefølje for enhver seriøs investor.

Klar til at investere i Bitcoin BTC?

Konklusion

Bitcoin så meget lovende ud i starten af ​​2020, før coronaviruspandemien kastede os en kurvekugle og så priserne hoppe rundt, da en global nedtur udbrød kaos på de finansielle markeder. Men da året sluttede, så Bitcoin ud til at have overværet stormen overraskende godt, og priserne steg til en heltidshøjde i november. Selvfølgelig er det svært at sige, hvordan COVID-19 kan have opvejet potentielle gevinster fra Bitcoin-halveringen i maj, men at dømme efter, hvordan BTC har samlet sig, kunne vi godt se de forsinkede effekter nu.

De fleste brancheeksperter forudsiger store ting for kryptokurrency i de kommende måneder, og vores Bitcoin-prisanalyse for 2021 viser, at den oprindelige digitale valuta meget vel kan være førende, når det kommer til investeringsmuligheder. Da store navne som Anthon Pompliano og Mike Novogratz er så sikre på Bitcoins potentiale, er det svært at se, hvordan der kan være andet end et tyremarked for en stor del af det kommende år. Hvis du endnu ikke vil tilføje kryptovaluta til din portefølje, er det måske bare det bedste tidspunkt at gøre det.

eToro – Bedste mægler til at købe Bitcoin

etoro-mægler

eToro har vist sig at være pålidelige inden for kryptoindustrien i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

FAQ

Er Bitcoin en god investering i 2021?

De fleste eksperter er enige om, at Bitcoin sandsynligvis vil stige i værdi i 2021 – hvor mange antyder, at det vil svæve forbi sin højeste hver værdiansættelse tidligt. Hvis disse forudsigelser går ud for at være korrekte, antyder vores Bitcoin-prisanalyse 2021, at den oprindelige kryptokurrency faktisk kunne være en smart investering for det kommende år.

Hvordan påvirkede Bitcoin-halveringen tokens værdi?

Historisk set har Bitcoin oplevet betydelige prisstigninger, når minearbejdet halveres. På grund af COVID-19 er de fulde virkninger af halveringen i maj muligvis muligvis ikke trådt i kraft. Dette er en af ​​grundene til, at de fleste industriinsidere forudsiger et langvarigt tyremarked for BTC i 2021.

Hvad forudsiger eksperterne for Bitcoin i 2021?

Da vi gennemførte vores Bitcoin-prisanalyse i 2021, blev vi ramt af, hvordan de fleste førende eksperter var enstemmige i at forudsige betydelig vækst for BTC. Mange velrenommerede kryptokurrencyanalytikere har foreslået, at Bitcoin kan nå $ 300.000 ved udgangen af ​​året. Andre er mere konservative, men mener ikke desto mindre, at Bitcoin vil knuse sin tidligere rekordhøjde på $ 19.850,11.

Vil Bitcoin overstige $ 100.000 i 2021?

Ingen kan med sikkerhed sige, hvordan Bitcoins pris vil bevæge sig i 2021, men vores Bitcoin-prisanalyse 2021 identificerede flere brancheeksperter, der med sikkerhed forudsagde, at prisen på BTC vil svæve forbi $ 100.000.

Er nu et godt tidspunkt at investere i Bitcoin?

Som de fleste finansielle aktiver havde Bitcoin nogle udfordrende måneder i 2020. Men da flere institutionelle investorer vejer ind på kryptomarkedet, og populære platforme som PayPal tilbyder Bitcoin at købe, kan prisen på verdens første digitale valuta godt indstilles til at skyde i luften. De fleste kloge investorer vil gerne tilføje BTC til deres portefølje – og det kan nu være det bedste tidspunkt at gøre det.

Hvordan investerer jeg i Bitcoin?

Hvis du vil investere i Bitcoin, er det første, du har brug for, en Bitcoin-tegnebog. Disse er effektivt et middel til at gemme dine tokens og fungere på en måde, der ikke er alt for anderledes end din almindelige tegnebog. Du bliver også nødt til at finde en velrenommeret børs eller mægler, der giver dig mulighed for at købe og sælge kryptokurrency efter eget valg.

Kilder:

https://capital.com/bitcoin-price-prediction-2021-and-beyond

https://www.express.co.uk/finance/city/1369586/bitcoin-price-value-forecast-2021-prediction-crypto-markets

https://investorplace.com/2020/11/bitcoin-price-prediction-2021-where-will-bitcoin-go-after-all-time-high/

https://cointelegraph.com/news/anthony-pompliano-breaks-down-his-bitcoin-outlook-for-2021

https://finance.yahoo.com/news/10-predictions-2021-china-bitcoin-174532075.html

https://www.bobsguide.com/guide/news/2020/Nov/24/no-regime-rest-bite-uk-regulations-to-cause-stir-in-2021/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner