Bitcoin SV: 2020’s Money Maker?

Bitcoin SV er hurtigt blevet en af ​​de bedste kryptokurver i 2020 og viser ingen tegn på at blive langsommere.

Ifølge CoinMarketCap, Bitcoin SV er sjette største kryptokurrency efter markedsværdi fra april 2020.

Men hvad tilbyder Bitcoin SV forhandlere nøjagtigt, og hvilket forhold har det til Bitcoin?

I denne artikel skal vi se på, hvad Bitcoin SV er, hvordan det skiller sig ud fra andre versioner af Bitcoin, og om det er værd at handle.

Vil du lære, hvordan du handler kryptokurver som en professionel? Tag vores kryptokurrency kursus!

Hvad er Bitcoin SV?

Bitcoin SV står for Bitcoin Satoshi Vision og handler under BSV-tickersymbolet, og ja, dens oprindelse spores tilbage til den oprindelige Bitcoin.

‘Satoshi Vision’ henviser til de originale ideer fra Satoshi Nakamoto, skaberen af ​​Bitcoin – eller i det mindste hvad udviklerne fortolker dem som.

Stort set betyder det at holde sig til Bitcoin-hvidbogen og minimale ændringer i koden som Nakamoto sammensatte.

En anden hård gaffel

Bitcoin SV gaffel

For at forstå hvordan Bitcoin SV opstod, er vi nødt til at forstå konceptet med en hård gaffel.

En hård gaffel er en radikal ændring til en blockchain, som kan resultere i oprettelse af to separate kæder. Der er også et koncept, der kaldes en ‘blød gaffel’, som mere ligner en mindre opdatering.

Bitcoin SV opstod som et resultat af en hård gaffel.

Tilbage i 2018, der var en ‘hash-krig’ mellem fraktioner af Bitcoin kontanter. Hashing er hvor minearbejdere opretter nye blokke. I en hashing-krig vil minearbejdere skabe blokke hurtigere end rivaler.

De to konkurrerede om at skabe den længste kæde, som derefter ville blive betragtet som den ‘sande’ Bitcoin Cash-kæde af blockchain og gøre deres rivaler overflødige.

I det væsentlige var en gruppe for at vedtage nye ændringer, såsom smarte kontrakter, mens en anden brøkdel var imod at foretage flere ændringer.

Fraktionen mod yderligere ændringer ville komme til at skabe Bitcoin SV, mens gruppen for ændringer ville blive det, der nu betragtes som Bitcoin Cash.

En historie om opdeling

Oprindeligt forlod mange mennesker, der plejede at bakke Bitcoin, til Bitcoin Cash, da det delte sig fra blockchain.

De gjorde dette, fordi de var uenige med de ændringer, der skete med Bitcoin, og hævdede, at det var blevet for anderledes end det, det oprindeligt var designet til at være.

Derefter blev stigende ændringer anvendt på Bitcoin Cash, hvilket førte til, at andre rejste til Bitcoin SV.

Bitcoin SV blev introduceret lidt før den hårde gaffel, skønt den skelnes som forskellig fra Bitcoin Cash efter den hårde gaffel, der fandt sted den 15. november 2018.

Teknisk set, Bitcoin Cash blev opdelt i to forskellige mønter – Bitcoin ABC og Bitcoin SV.

Bitcoin ABC tog moniceren af ​​Bitcoin Cash, selvom du måske ser de to omtales som forskellige, de er faktisk de samme, og navnene er udskiftelige.

Vil der være en yderligere splittelse?

Fremkomsten af ​​Bitcoin SV har fået nogle til at stille spørgsmålstegn ved, om vi kan forvente yderligere splittelser fra samfund, der er uenige i, hvordan det udvikler sig.

Hvis dette fortsætter, kan handlende og investorer miste tilliden til kryptokurrency. Hvordan kan de lægge penge i noget, der bliver ved med at ændre sig?

Det skal dog nævnes der har været mange splittelser fra andre kryptokurver før dette.

Bitcoin har for eksempel et antal andre kryptovalutaer, der blev oprettet fra hårde gafler bortset fra Bitcoin Cash, såsom Litecoin.

Hvordan fungerer Bitcoin SV?

Bitcoin SV-kryptokurrency

Noget af logikken bag Bitcoin SV er identisk med Bitcoin og andre kryptovalutaer, der er skabt af det.

For eksempel bruger Bitcoin SV også Satoshis (otte nuller efter decimaltegnet) og har et loft på 21 millioner blokke.

Bitcoin SV sigter mod at bringe tilbage, hvad der gjorde Bitcoin så populær. På en måde er der Bitcoin-purister, der ikke bruger den originale Bitcoin.

De vil vende tilbage til det, de mener var Nakamotos originale ideer af hvad kryptokurrency skal være.

Det er dog værd at overveje, hvis dette er den rigtige tilgang til kryptokurrency, men selvom Bitcoin var den første kryptokurrency, betyder det ikke nødvendigvis, at det er den bedste løsning.

Det er højst sandsynligt, at Bitcoin SV ikke vil eksperimentere med nye ændringer i protokollen, hvilket er lovende for investorer, der ikke ønsker usikkerhed fra nye ændringer.

Andre kryptokurver, der fortsætter med at udvikle sig, kan være mere volatile, da handlende sandsynligvis vil være usikre på, om nye udviklinger er en god idé eller ej.

Ligesom Bitcoin Cash vedtog Bitcoin SV ikke SegWit.

SegWit, som er en forkortelse for ‘Segregated Witness’, er en større ændring, der øgede størrelsen på Bitcoin-blokke, så den kunne håndtere flere transaktioner og gøre det hurtigere.

Modstandere af SegWit var bekymrede over, at det kan gøre Bitcoin mindre sikker.

Vilkår for teknologi, Bitcoin SVs mål er at forbedre skalerbarheden, en af ​​de største udfordringer for kryptokurrency.

Bortset fra det vil de sandsynligvis forblive de samme i overskuelig fremtid.

Hvem udvikler Bitcoin SV?

Bitcoin SV arbejdes på af CoinGeek med det udviklingsarbejde, der udføres af nKæde, som ønsker at “antænde global adoption og brug af Bitcoin på virksomhedsniveau” gennem Bitcoin SV.

Kontroversielt ansat nKæde Craig Wright som deres Chief Science Officer og er fungerende kædeleder for Bitcoin SV.

Wright er en af ​​de mange mennesker, der hævder at være Satoshi Nakamoto, og der er mange mennesker, der mener, at han er svindler.

Desuden kom han også ind i en masse juridiske problemer, da hans tidligere forretningspartner i et Bitcoin-mineselskab døde, og Wright angiveligt satte alle aktiverne i hans navn.

På trods af dette, Wright tiltrådte Bitcoin SV-projektet gav det en masse legitimitet.

Dette skyldes, at selvom hans påstand om at være Satoshi Nakamoto er tvivlsom, er der nogle mennesker, der mener, at det er sandt, og det har givet Bitcoin SV en efterfølger, der oprindeligt kom fra Craig Wright.

Disse mennesker, der følger Craig Wright i troen på, at han er den virkelige Satoshi Nakamoto, vil også sandsynligvis tro, at Bitcoin SV er, hvad Bitcoin virkelig skulle være.

Det er også værd at bemærke, at Roger Ver, ofte omtalt som ‘Bitcoin Jesus’, står bag udviklingen af ​​Bitcoin Cash, og Ver har meget fjendtlighed over for Wright.

Denne rivalisering mellem Ver og Wright kan forårsage problemer for de to i de kommende år.

Hvordan har Bitcoin SV klaret sig?

Bitcoin SV-præstation

Da Bitcoin SV splittede sig fra Bitcoin Cash, forventedes det ikke at fungere så godt.

Ingen ville have troet, at det ville nå de højder, det gjorde, og nå op på nummer seks i form af markedsværdi.

Stort set kommer det ned til det faktum, at Bitcoin Cash allerede var kendt og i sig selv en fork af Bitcoin. Det syntes ikke meget lovende at begynde at handle med en anden forked version (en fork of a fork).

På trods af alt dette har Bitcoin SV vist sig at være et stort aktiv at handle og handler især meget godt mod Bitcoin.

Faktisk kan du se det, når du ser på diagrammerne Bitcoin SV klarer sig endda bedre, når det handles mod Bitcoin end den amerikanske dollar!

Ifølge CoinMarketCap har Bitcoin SV i skrivende stund en markedsværdi på $ 3.550.768.264 og en cirkulerende forsyning på 18.378.540 BSV-tokens.

En BSV koster dig $ 193,20, hvilket er ret overkommeligt i forhold til Bitcoin. Imidlertid, den 14. januar 2020 nåede det et højdepunkt på $ 441,20, mere end dobbelt så meget som den nuværende pris.

Faktisk har Bitcoin SV i meget af 2020 været meget mere ustabilt end de sidste to år.

Ikke kun med hensyn til prisstigninger og fald, men også en mærkbar stigning i 24-timers handelsvolumen.

Sammenlignet med 2018 og 2019 har 2020 været en god start og antyder, at der muligvis vil komme flere op- og nedture.

2018 og 2019 gennemgik et mønster af toppe og derefter langsomt fald til forskellige markeder. Det ser ud til, at dette mønster er afsluttet, i det mindste i øjeblikket.

Det er værd at bemærke, at prisen på Bitcoin SV kan blive påvirket af kontroversielle handlinger truffet af Craig Wright, så han er en nøgleperson at se på.

Bitcoin SVs vigtigste salgsargumenter til handlende er dens højt niveau af sikkerhed og lave transaktionsgebyrer.

Det er også let tilgængeligt gennem mange af de bedste kryptokurrencyudvekslinger, men CFD-forhandlere må muligvis vente lidt længere på at se det opført af traditionelle mæglere.

Centrale punkter

Hvis du husker noget fra denne artikel, skal du gøre det til disse nøglepunkter.

  • Bitcoin SV er den sjette største kryptokurrency efter markedsværdi. I skrivende stund kostede en mønt $ 193,20.
  • Bitcoin SV blev skabt af en uenighed inden for Bitcoin Cash-samfundet. Bitcoin SV-fraktionen var uenig med yderligere ændringer.
  • Bitcoin SV sigter mod at være så tæt som muligt på Satoshi Nakamotos originale vision. Deres primære mål for forbedring er at tackle skalerbarhedsproblemer.
  • Craig Wright er knyttet til projektet. Som en meget kontroversiel figur kan dette medføre problemer senere på linjen.

Lær at handle med Bitcoin SV med vores kursus i kryptovalutahandel

Vil du lære mere om andre kryptovalutaer og hvordan du handler dem? Tilmeld dig derefter vores kursus for handel med kryptokurrency!

Hvis du nød at læse denne artikel fra Handelsuddannelse, giv det en like, og del den med alle andre, som du tror, ​​det også kan være af interesse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner