Bitcoin vs Binance Coin: Hvilken krypto skal du købe i 2021

Enhver med selv en forbipasserende fortrolighed med kryptokurrency vil vide, at Bitcoin er langt den mest berømte mønt af dem alle. Det var den oprindelige kryptokurrency og er i dag den største med hensyn til markedsværdi – og med en betydelig margin.

Imidlertid er Bitcoin ikke uden mangler, og da fordelene ved blockchain bliver mere og mere anerkendt, er der opstået flere altcoins med forbedringer af Satoshi Nakamotos originale hvidbog. Blandt de mest succesrige af disse er Binance Coin.

Hvis du kigger på andre krypto-investeringsmuligheder end Bitcoin, kan Binance Coin meget vel være det bedste alternativ til 2021. I den følgende sammenligning afvejer vi nøglefunktionerne i Bitcoin vs Binance Coin og ser, hvordan branchen vurderer hver ens potentielle vækst i de kommende måneder.

Kan Binance Coin tage Bitcoins krone?

Binance Coin har vundet stor opmærksomhed for nylig og er en af ​​kun en håndfuld altcoins, der har tiltrukket storstøtte uden for kryptovaluta-sektoren. Binance Coin’s markedsværdi steg til en hidtil uset 40 mia. Dollar i februar efter en bemærkelsesværdig prisstigning, der gjorde det muligt at overhale Litecoin som den tredje verdens største digitale valuta og udløse fornyet spekulation om, at BNB kunne være symbolet, der endelig vælter Bitcoin.

Tilbage i 2019, Weiss-bedømmelser antydede, at Binance Coin havde så stor indflydelse på kryptomarkedet, at det i sidste ende kunne erstatte Bitcoin.

Det ville ikke være første gang, at et altcoin blev udråbt som Bitcoin-slayer, så sådanne forudsigelser skal altid tages med forsigtighed. Imidlertid præsenterer et altcoin på farten ofte en bedre investeringsmulighed – især på kort sigt.

Så skal du investere i Binance-mønt eller købe Bitcoin i 2021? Vi har sammensat følgende sammenligning for at se, hvordan hver mønt måler sig mod hinanden, samt hvordan de går ind i det bredere kryptomarked.

Bitcoin vs Binance Coin: En sammenligning mellem BNB og BTC

Uanset om du investerer i Binance Coin eller køber Bitcoin i 2021, har begge en tendens til at vokse i de kommende måneder, og begge vil sandsynligvis forblive i den øverste gruppe af kryptokurver i en overskuelig fremtid. Men for at tage et objektivt syn på Bitcoin vs Binance Coin, skal vi først se på hver møntes udvikling.

Binance Coin vs Bitcoin: Hvad er nøgleforskellene mellem dem

Her er de vigtigste måder, hvorpå de to aktiver adskiller sig:

Baggrund

Bitcoin var den første kryptokurrency og var mere eller mindre alene ansvarlig for at sætte blockchain-teknologi på kortet. Udviklet i 2009, blev Bitcoin tipset for at revolutionere finansverdenen og tiltrak hurtigt interesse fra fremadrettede investorer.

Få mennesker uden for it-kredse havde hørt om blockchain før Bitcoin. Teknologien giver mulighed for sikre peer-to-peer-transaktioner uden behov for en central myndighed, som en bank eller regering. Hensigten bag Bitcoin var derfor at tilbyde en alternativ betalingsmetode til detail- og institutionelle transaktioner.

Mens nogle almindelige finansielle tal oprindeligt var bange for Bitcoins evne til at holde værdi, ændrede meningerne sig hurtigt, da de tidlige investorer begyndte at se enorme afkast – i 2013 alene steg værdien af ​​et enkelt BTC-token fra omkring $ 150 til godt over $ 1.000.

Binance Coin (BNB) er navnet på den oprindelige kryptokurrency, der bruges til transaktioner foretaget på Binance-kryptokursudvekslingen. Mønten blev oprindeligt udviklet på Ethereum blockchain, men migrerede til sit modernetværk, da Binance-decentraliserede børs blev lanceret i 2017.

At være det oprindelige symbol for Binance Exchange er en ret stor ting i sig selv. På tidspunktet for skrivningen var børsen den største i verden med hensyn til handelsvolumen og behandlede over 1,4 millioner transaktioner pr. Sekund.

Binance Coin bruges som et medium til udveksling på netværket, hvilket betyder, at tokenet oplever en meget høj handelsvolumen i sig selv, men det understøttes også bredt som en peer-to-peer-betalingsmulighed, og selvom det ikke understøttes af PayPal, Binance-netværket har for nylig afsløret BinancePay – en konkurrerende platform til detailtransaktioner.

Transaktioner og hastighed

Når man sammenligner Bitcoin vs Binance Coin, er det vigtigt at forstå flere vigtige forskelle. En af de vigtigste funktioner, der markerer et token fra en anden, er hvordan deres respektive netværk håndterer transaktioner. Hvis du f.eks. Planlægger at investere i Bitcoin, skal du være opmærksom på, at dette er et område, hvor mønten har været udsat for en vis kritik gennem årene.

Bitcoin er afhængig af proof-of-work-protokollen, hvor computere på netværket konkurrerer, løser komplekse ligninger for at verificere nye blokke i kæden – en proces kendt som minedrift. Det tager cirka ti minutter, før nye blokke oprettes på Bitcoin-netværket, hvilket er betydeligt længere end nogle andre kryptoer.

BTC-minedrift kræver også en enorm mængde computerkraft og er meget ressourceintensiv, så minearbejdere belønnes for deres arbejde med Bitcoin-tokens. Flere oplysninger om Bitcoin-minedrift kan findes her.

Binance har for nylig lanceret Binance Smart Chain til udvikling af decentrale apps. Denne dobbeltkædede arkitektur har revolutioneret, hvordan Binance-netværket behandler transaktioner og massivt forbedret dets skalerbarhed.

Den nye Binance Smart Chain påstår en blokoprettelsestid på så lidt som 3 sekunder – som, lad os se det i øjnene, blæser Bitcoins ti minutters bloktid op af vandet. Jo hurtigere tid opnås gennem innovation inden for to-kædesystemet og brug af den hurtigere proof-of-stake konsensusmekanisme. BNB tilbyder også meget lavere handelsgebyrer end Bitcoin blockchain, så alt i alt er der virkelig ingen sammenligning af Bitcoin vs Binance Coin, når det kommer til transaktioner.

Udbud og efterspørgsel

Hvis du endnu ikke skal investere i Bitcoin, undrer du dig måske over, hvordan en valuta, der kan genereres via et computernetværk, kan indeholde en reel værdi. Svaret på dette spørgsmål ligger i Bitcoins indbyggede deflationsmekanisme.

Den samlede levering af BTC er begrænset til 21 millioner mønter – der vil aldrig være mere end dette. Ud over denne begrænsning af den samlede forsyning reduceres belønningen til succesrige Bitcoin-minearbejdere med halvdelen med jævne mellemrum – en proces, der ikke overraskende er kendt som halvering. Dette øger effektivt knapheden på gratis Bitcoin-tokens i netværket, hvilket i teorien vil øge værdien af ​​BTC i de kommende år.

Efterspørgslen efter Bitcoin viser heller ikke tegn på at bremse. Faktisk begyndte PayPal i slutningen af ​​2020 at støtte BTC og åbnede kryptovalutaen for sine 300 millioner brugere.

Som vi har bemærket, er Binance Coin det oprindelige token for verdens største kryptobørs, så det er grund til at det er ekstremt høj efterspørgsel. Faktisk havde BNB i skrivende stund en handelsvolumen på omkring $ 6.773.230.572, hvilket placerede det godt inden for de ti bedste kryptoer for denne faktor alene..

For så vidt angår levering, har Binance Coin også en indbygget deflationsmekanisme, selvom den adskiller sig meget fra Bitcoin. Én gang i kvartalet bruger Binance 20% af sin fortjeneste til at købe BNB tilbage og ‘brænde’ det, hvilket grundlæggende betyder permanent at slette det fra netværket.

Denne proces skal fortsætte, indtil 100 millioner Binance-mønter er købt tilbage og brændt – tegner sig for 50% af den samlede forsyning på 200 millioner. Denne praksis øger BNB-knapheden og også i teorien dens værdi.

Binance Coin vs Bitcoin: Hvilken er den bedre investering?

Tekniske oplysninger er alt sammen godt og godt, men som enhver, der er bekendt med kryptokurrencymarkederne ved, giver den bedste kryptokurrency fra et teknisk perspektiv ikke altid den bedste investering. Så hvordan kan vi ellers beslutte mellem Bitcoin vs Binance Coin?

Når vi afvejer, om vi skal investere i Bitcoin eller købe Binance Coin i 2021, er vi nødt til at overveje en række faktorer. For det første kan analyser af historiske prisbevægelser give fingerpeg om, hvordan en mønts pris påvirkes af visse markedskræfter. Vi kan også konsolidere den tekniske analyse af førende kryptoplatforme for at opbygge en idé om, hvad vi kan forvente i de kommende måneder.

Endelig er det også værd at være opmærksom på, hvad nøgletal inden for finansbranchen har at sige. Nogle gange er kommentarer fra en førende myndighed som Mike Novogratz eller Elon Musk i sig selv nok til at øge priserne, andre gange kommer kommentarer fra bagsiden af ​​nogle af de mest dybtgående tilgængelige analyser.

Bitcoin Vs Binance Coin: Prishistorie

Prishistorikken for mønter er den eneste 100% pålidelige information, vi har, så det skal altid være inkluderet i enhver prisforudsigelse. Hvis ikke andet, kan det indikere, hvordan mønter har forvitret bestemte politiske eller økonomiske begivenheder, og dermed hvordan de kan blive påvirket af sådanne begivenheder i fremtiden.

BTC

Det er rimeligt at sige, at Bitcoin har oplevet en temmelig imponerende vækst gennem hele sin eksistens. Som næsten alle kryptoer begyndte det at handle for øre og nåede ikke engang paritet med den amerikanske dollar indtil 2011.

Tjek ud: Hvorfor Bitcoin eksploderer i 2021

Siden da har BTC imidlertid oplevet en meteorisk stigning. Mellem 2011 og 2013 steg prisen på et enkelt Bitcoin-token så højt som $ 1.242 – hvilket betød, at de, der valgte at investere i Bitcoin tidligt, så store afkast.

BTC ramte derefter en anden rekordpris på $ 19.783,06 i 2017, det er da almindelige institutionelle investorer begyndte at lægge mærke til og tilføje krypto til deres porteføljer. Mens prisen er faldet flere gange siden 2017, har Bitcoin i skrivende stund slået sin tidligere rekord og havde i februar 2021 toppet lidt over $ 50.000.

Binance mønt

Binance Coin har ikke haft en typisk prisbane, idet den har holdt sig inden for et rimeligt snævert prisinterval i det meste af sin eksistens. BNB overgik også den amerikanske dollar på overraskende kort tid – inden for det første handelsår. I januar 2018 var det nået op på $ 23,91 – ikke et stort beløb pr. Token, men stadig imponerende vækst i et års handel.

Læs også: Fordele og ulemper ved at investere i Binance Coin

I de næste 18 måneder hoppede prisen på BNB mellem $ 10 og $ 20, inden de oplevede en tyr i sommeren 2019, der så priserne stige til et rekordhøjt niveau på $ 38 i juli samme år. Binance Coin vendte imidlertid hurtigt tilbage til sit beslag på $ 10 – $ 20 og svingede inden for dette interval indtil udgangen af ​​2020.

Imidlertid blev Binance Coin i de første par uger i 2021 stratosfærisk. En tilstrømning af nye apps og udvekslinger udviklet på det nyligt udgivne smarte netværk kombineret med ophør af retssager mod Forbes så prisen på BNB stige til over $ 338, hvilket gør den til den tredjestørste kryptokurrency efter markedsværdi.

Bitcoin mod binance-mønt: fremtidige forudsigelser

Naturligvis gjorde den pludselige stigning i BNB’s pris nogen eksisterende prisprognoser noget overflødige. De fleste førende kryptoplatformer har dog bestræbt sig på at revurdere tingene. Bitcoin har også oplevet rekordvækst i åbningen af ​​2021, så fremtidige forudsigelser er, hvor konkurrencen mellem Bitcoin og Binance Coin virkelig bliver varmere.

BTC

Det er sikkert at sige, at BTC har nogle ret positive prognoser for 2021. TradingBeasts forudsiger for eksempel, at Bitcoin vil holde fast i den nylige prisstigning og fortsætte med at handle godt over en gennemsnitspris på $ 40.000 resten af ​​året og stige støt til $ 46.143 inden december. Dette er gennemsnitspriser, men platformen forudsiger det BTC kunne nå så højt som $ 57.000, før året er ude.

En af de mere optimistiske forudsigelser kommer fra The Economy Forecast Agency. Platformen mener, at BTC ikke kun vil holde sin nylige vækst, men faktisk fortsætte på en lignende bane, bryde $ 100.000 pr. token ved årets udgang.

Billede: DigitalCoinPrice

DigitalCoinPrice lander et sted imellem TradingBeasts og The Economy Forecast Agency og forudsiger, at Bitcoin når et meget respektabelt gennemsnit på $ 84.000 pr. Token inden december 2021.

På trods af en vis betydelig forskel forudsiger de fleste af de bedste kryptoanalytikere vækst for BTC, så enhver, der har forsøgt at købe Bitcoin i 2021, med rimelighed kan forvente et positivt afkast på deres investering.

Binance mønt

DigitalCoinPrice har været hurtig ud af blokkene med sin reviderede Binance Coin pris forudsigelse. Platformen har møntens imponerende tyrløb tilspidset lidt i løbet af sommeren, før den igen rally til $ 435 i september. Platformen ser derefter Binance Coin afslutte året på $ 372,51 – en stigning på næsten 44% på prisen i skrivende stund.

I mellemtiden, WalletInvestor forudsiger, at BNB rent faktisk vil fortsætte sin succes og fortsætte med at klatre i hele 2021. Platformen har prisen på Binance Coin, der vokser støt måned for måned, indtil den når op på $ 468 i slutningen af ​​december.

Endnu engang, Economy Forecast Agency er bemærkelsesværdigt bullish på Binance Coin, med sin analyse, der antyder, at BNB vil mere end fordobles i pris fra nu til slutningen af ​​året og lukker december til et højt niveau på $ 696.

Bitcoin vs Binance Coin: Hvad eksperterne siger

Den sidste sektion af vores Bitcoin vs Binance Coin analyse analyserer, hvad nogle af verdens førende finansielle og kryptokurrency tal har at sige om hvert token.

Bitcoin fik et enormt løft, da Elon Musks Tesla afslørede en $ 1,5 mia. BTC-erhvervelse. i februar 2021. Nyhederne ansporede Bitcoin til sin rekordstore løb, der så mønten nå en heltidshøjde på over $ 54.000.

Bitcoin har også modtaget masser af opbakning fra nogle ret fremtrædende stemmer fra den almindelige finansielle verden. Finansmand Mike Novogratz – en langvarig Bitcoin-talsmand – mener, at BTC er godt på vej til at bryde $ 100.000-barrieren. “Det føles som om, vi kommer til at konsolidere en smule i dette område på 50.000 $ … men det næste store ben er op til 100.000 $,” sagde grundlæggeren og administrerende direktør i Galaxy Digital Holdings Ltd.

I mellemtiden, Visas CEO Al Kelly har også afvejet Bitcoin-debatten, beskriver kryptokurrency som “digitalt guld” og antyder, at BTC potentielt kan føjes til hans virksomheds betalingsnetværk.

Dette er alle gode nyheder for alle, der har valgt at investere i Bitcoin, men hvad med Binance Coin? Det er tilstrækkeligt at sige, at altcoin ikke har den omfattende opbakning fra Bitcoin, men det er ikke uden dets berømthedsunderstøtter.

Kryptoanalytiker og erhvervsdrivende Nicholas Merten har hyldet BNB’er “praktisk talt ikke-eksisterende” gebyrer på Binance Smart Chain. Han spekulerede i, at BNB-tyren muligvis nu er opbrugt, men fortsatte med at sige, at investorer kunne tilføje eksponering for den, hvis de mener, at der er mindst 10% chance for, at den dominerer DeFi-rummet.

Andre steder, Binance Coin har også en usandsynlig bagmand i KISS rocklegende Gene Simmons. Simmons, som også er en succesrig investor, insisterede på, at han ikke promoverede mønten, men tog alligevel til Twitter for at meddele, at han havde købt $ 300.000 i BNB.

Det ser ud til, at konkurrencen Bitcoin vs Binance Coin er lidt ensidig, når det kommer til ekspertudtalelser, men det skal bemærkes, at den almindelige finansielle verden stadig er noget bag de tider, når det kommer til de nyeste altcoins.

Gå ikke glip af:

Forudsigelse af Bitcoin-pris 2021-2025

Binance møntpris forudsigelse

Hvordan måler Binance Coin sig op mod andre kryptoer?

Opvejning af Bitcoin vs Binance Coin er en ting, men det skal huskes, at disse tokens har meget forskellige infrastrukturer, og det kan endda argumenteres for, at deres primære anvendelse er forskellig. Mens Bitcoin udelukkende var beregnet som et peer-to-peer-betalingssystem, har Binance Coin taget et liv som et udvekslingsmedium.

En mere interessant vej at udforske er, hvordan Binance sammenligner med andre kryptoer – ikke mindst Ethereum, som er en slags pseudoforælder for Binance Coin, da den oprindeligt var vært for den nyere mønt.

Etheruem er den næststørste mønt efter markedsværdi, så det kan meget vel være den næste gigant, der falder i BNBs kølvand. Brancheeksperter har fremhævet en potentiel “flippende” begivenhed, hvor Binance Coin muligvis vælter Ethereum, og dette er en meget reel mulighed, hvis der er et øget optagelse af Binance-baserede DeFi-apps i forhold til Ethereum-baserede ækvivalenter.

Binance-netværket er i øjeblikket vært for 67 decentraliserede applikationer, hvilket stadig ligger langt bag Ethereum, men den nye Binance Smart Chain tilbyder meget lavere gebyrer og er allerede vært for to store spillere i DeFi dapps-landskabet: Venus og PancakeSwap, som allerede har genereret en transaktion volumen på henholdsvis 14 mia. $ og 1 mia. dollar.

Hvad der sker mellem Ethereum og Binance Coin, er stadig at se, men det ser bestemt ud til, at Litecoin ikke snart vil indtage sin plads som nummer 3-kryptokurrency.

Binance Coin vs Bitcoin: Konklusion

Det kan se ud som om Bitcoin vs Binance Coin ikke er nogen reel konkurrence, men sidstnævnte har oplevet en større prisstigning i procent – og trods alt er det den procentdel, der tæller for investorer.

Uanset om du vælger at investere i Binance Coin eller købe Bitcoin i 2021, tror de fleste analytikere, at du kan forvente at se nogen ret imponerende vækst. Skøn varierer naturligvis enormt, men begge tokens tippes for påskønnelse over det meste af det kommende år.

Mens Bitcoin oplever mere mainstream-succes end nogensinde før, er potentialet i den nye Binance Smart Chain først begyndt at blive realiseret. I virkeligheden er det et hårdt punkt at argumentere for Bitcoin vs Binance Coin – den smarte investor vælger begge til deres portefølje.

Så er Binance Coin en bedre investering end Bitcoin?

Det er meget vanskeligt at sammenligne Bitcoin vs Binance Coin, da de fungerer på meget forskellige måder. Med hensyn til investering er det bedre at se dem som komplementære til hinanden som en del af en diversificeret portefølje. I sidste ende tippes begge til vækst, og valg af det ene eller det andet kan vise sig at være et hårdt opkald på dette stadium.

Binance Coin oplevede en hidtil uset vækst i de første uger i 2021, og selvom tingene kan falde til ro lidt ind i marts / april, forventes altcoin fortsat at sætte pris på at gå ind i 2022. At vælge at investere i Binance Coin nu – som en del af en diversificeret portefølje – kunne godt vise sig at være en god beslutning.

Sådan investeres i Binance Coin og Bitcoin

Hvis du ønsker at investere i Binance Coin eller købe Bitcoin i 2021, men er ny på kryptscenen, undrer du dig måske over, hvordan du rent faktisk kan begynde at opbygge din portefølje.

Den første ting, du skal gøre, er at åbne en konto hos en velrenommeret mægler. For de fleste investorer anbefaler vi eToro da det er en af ​​de førende platforme på markedet i øjeblikket og giver adgang til et godt udvalg af mønter. Der er også masser af læringsmateriale til rådighed for uerfarne investorer.

Du kan åbne en konto inden for få minutter – alt hvad du behøver, er et par personlige oplysninger og en gyldig form for ID til verifikationsformål. Når du er i gang, har du hurtig adgang til de nyeste kryptopriser og kan begynde at handle med et tryk på en knap.

eToro – Den bedste platform til at købe Cryptos

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

FAQ

Hvad er den bedste kryptokurrency at investere i 2021?

Åbningsmånederne i 2021 har allerede været en meget spændende tid for kryptokurrencymarkedet, og nogle mønter er steget til rekordhøje højder. De fleste afslappede observatører har sandsynligvis allerede tænkt at investere i Bitcoin, men der er også flere altcoins, der kan vise sig at være en bedre investering – disse inkluderer Dogecoin, Litecoin og Binance Coin.

Hvor kan jeg købe kryptovaluta i 2021?

En af de bedste platforme til køb af kryptokurver er eToro. Det tilbyder en intuitiv brugergrænseflade og masser af værktøjer til overvågning af prisbevægelser.

Bitcoin Vs. Andre kryptovalutaer

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs Ripple
  • Bitcoin kontra Bitcoin Cash
  • Bitcoin mod Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Top 10 vigtigste kryptovalutaer end Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner