Bitcoin vs Bitcoin Cash: Hvilken krypto skal du købe i 2021

BTC vs BCH: Hvilken bør være i din portefølje?

Denne guide sammenligner Bitcoin vs Bitcoin Cash for at forklare alle måder, hvorpå Bitcoin kontra Bitcoin Cash er ens og fremhæver de vigtigste forskelle, der adskiller dem fra hinanden. Når alle fordele og ulemper for begge mønter er lagt ud på linjen, bliver svaret på hvilken krypto, du skal købe, Bitcoin vs Bitcoin Cash, meget tydeligere.

Efter et tumultuøst 2020 forventes kryptokurrencymarkedet at komme kraftigt tilbage i de kommende måneder, hvor de fleste eksperter forudsiger vækst over hele linjen. Da flere og flere virksomheder, investorer og institutioner forbereder sig på at investere i kryptokurrency i 2021, er der faktisk god grund til at tro, at de næste 12 måneder kunne se rekordhøje priser for de største poletter..

Så hvad er de bedste tokens nøjagtigt? De fleste mennesker har hørt om Bitcoin. Det var den oprindelige kryptokurrency og er langt den største med hensyn til markedsværdi. De, der er fortrolige med kryptomarkederne, har muligvis også hørt om Bitcoins udløb – Bitcoin Cash. Men i betragtning af deres lignende navn og fælles oprindelse er mange mennesker uklare om de faktiske forskelle mellem de to.

Hvis du ønsker at investere i Bitcoin eller købe Bitcoin Cash i 2021, er det vigtigt at forstå, hvordan de adskiller sig, og hvilken slags afkast du realistisk kan forvente. Til dette formål har vi sammensat følgende Bitcoin vs bitcoin kontant sammenligning for at hjælpe dig med at beslutte, hvilken af ​​de to der passer bedre til dine porteføljemål.

Der er også nøgleoplysninger om hver møntprisprognose, et kig på tidligere prishistorik og information om, hvordan man investerer de to kryptovalutaer.

Bitcoin eller Bitcoin Cash, hvilken har den bedre investering i 2021 og derefter? Finde ud af

Bitcoin Cash vs Bitcoin – De vigtigste forskelle

Før vi starter, er det værd at bemærke, at hvis du ønsker at investere i kryptokurrency i 2021, så kan både Bitcoin og Bitcoin Cash potentielt være gode muligheder. Mens BTC utvivlsomt er den største af de to, kan det siges, at BCH har mere plads til vækst. Som sådan kan du vælge at investere i Bitcoin Cash som en højere risiko, mulighed for højere belønning og investere i Bitcoin for komparativ stabilitet.

At forstå forskellene mellem Bitcoin og Bitcoin kontanter er dog et grundlæggende krav for at investere i kryptokurrencymarkedet. Så lad os se på nogle nøglefunktioner i Bitcoin Cash vs Bitcoin.

Baggrund

Bitcoin blev oprettet tilbage i 2009, da den mystiske Satoshi Nakamoto offentliggjorde den originale hvidbog, hvor han fremlagde sin vision for en ny form for valuta. Den centrale idé var, at ved hjælp af blockchain-teknologi kunne kryptokurrency undlade behovet for en central myndighed og give et sikkert, sikkert peer-to-peer-betalingssystem.

Der som en håndfuld fremtidsorienterede tech-insidere, der valgte at investere i Bitcoin i de første dage af kryptokurrency, men meget få mainstream-investorer bemærkede i løbet af de første 2-3 år af dets eksistens. Imidlertid begyndte prisen på BTC i 2013 at stige med tidlige investorer, der så afkast på flere hundrede procent.

I dag er Bitcoin værd at svimle 46.000 dollars, og det er tilstrækkeligt at sige, at der nu er masser af almindelige finansielle eksperter, der er interesserede i at købe Bitcoin i 2021.

Bitcoin Cash blev dannet, da den oprindelige Bitcoin ramte en hård gaffel tilbage i 2017. Da gafflen opstod, blev eksisterende Bitcoin-indehavere tildelt et tilsvarende beløb af Bitcoin Cash-tokens. Dette førte til, at BCH blev lanceret med en usædvanlig høj pris på omkring $ 600 pr. Token på de fleste børser.

Enhver, der ønsker at købe Bitcoin Cash i 2021, skal forstå, hvordan det adskiller sig fra sin forgænger. Mens det utvivlsomt er baseret på den samme kildekode og de grundlæggende principper som Bitcoin, er der vigtige forskelle mellem de to. Den ene involverer behandling af transaktioner, som vi vil undersøge mere detaljeret nedenfor.

Naturligvis er der også masser af ligheder, når man ser på Bitcoin vs Bitcoin Cash. Begge bruger bevis for arbejdskonsensusmekanisme, og begge har en samlet levering på 21 millioner tokens. De, der ønsker at investere i Bitcoin Cash, skal dog være opmærksomme på, at det stadig er betydeligt mindre markedsværdi end dets forgænger og ikke har så meget støtte i hele den finansielle verden.

Transaktioner og hastighed

Hver kryptovaluta bringer noget andet til bordet, men blandt de vigtigste attributter for enhver digital valuta er omkostningerne og hastigheden ved transaktioner. Der er selvfølgelig mange andre tekniske oplysninger, men for dem, der ønsker at investere i kryptokurrency i 2021, er det et godt sted at starte at forstå de vigtigste grundlæggende..

Hvis du ønsker at investere i Bitcoin, er du måske allerede bekendt med ideen om Bitcoin-minedrift. Dette er en vigtig del af protokollen, da det er, hvordan transaktioner verificeres, og nye BTC frigives i omløb. Kort sagt er Bitcoin-minedrift den proces, hvor computere i blockchain effektivt konkurrerer om at løse komplekse ligninger for at verificere transaktioner.

Bitcoin-minedrift bruger en fænomenal mængde computerkraft og ressourcer. Minearbejdere på netværket belønnes derfor for at verificere datakæderne – eller blokke – med Bitcoin-tokens. Dette system sikrer, at netværket er sikkert, og at der ikke er noget ‘dobbelt forbrug’ af Bitcoin, dvs. det samme token bruges mere end en gang. Yderligere info kan findes i vores forklaring på kryptomining.

Mange af Bitcoins modstandere har nævnt sit ‘proof of work’ minesystem som årsagen til dets forholdsvis langsomme transaktionstid. Oprettelse af en ny Bitcoin-blok kan tage op til ti minutter. Til sammenligning producerer Ethereum-blockchain blokke på så lidt som 10 – 15 sekunder.

Transaktionsbegrænsningerne i Bitcoin er hovedårsagen til, at Bitcoin Cash i første omgang blev til.

Da gaffelen opstod i den oprindelige kryptokurrency, havde Bitcoin været udsat for kritik for sin langsomme og dyre transaktionsbehandling. Bitcoin Cash søgte at forbedre den oprindelige protokol med en større blokstørrelse – omkring 8 MB til Bitcoins 1 MB. Den øgede blokstørrelse muliggør uundgåeligt flere transaktioner, hvilket betyder, at BCH er meget mere gennemførligt som en valuta for dagligdags detailforbrugere.

Effektivt gør dem, der vælger at købe Bitcoin Cash i 2021, det i håb om, at BCH vil blive betragtet som en mere attraktiv mulighed end BTC, når det kommer til den daglige detailhandel. Dog skal de, der ønsker at investere i Bitcoin Cash, igen bemærke, at den oprindelige Bitcoin stadig har bredere detailstøtte i skrivende stund.

Udbud og efterspørgsel

Enhver, der ønsker at investere i Bitcoin, skal allerede være opmærksom på, at prisbevægelser på ethvert aktiv i vid udstrækning er drevet af udbud og efterspørgsel. Imidlertid adskiller kryptokurrency sig fra andre aktiver i, hvordan udbud og efterspørgsel opretholdes.

Som vi har diskuteret, genereres nye Bitcoin-tokens, når Bitcoin-minearbejdere opretter nye blokke. Dette rejser naturligvis spørgsmålet, hvis BTC simpelthen kan oprettes ud af ingenting, hvordan kan det nogensinde have nogen knaphed og dermed nogen reel værdi? Svaret på dette er en proces kendt som Bitcoin halvering. Hver 210.000 blokke er BTC-belønningen for minearbejdere skåret i halve. I 2009 startede det ved 50. I 2013 blev det reduceret til 25, i 2018 var det 12,5, og i maj 2020 blev det halveret til 6,25. Den næste halvering anslås at finde sted i 2024.

Der er også et maksimalt antal BTC skrevet i protokollen, hvilket sikrer, at der aldrig vil være mere end 21 millioner tokens i omløb. Denne indbyggede deflationsmekanisme er en nøglefaktor bag Bitcoins stadig stigende værdi pr. Token. Enhver, der ønsker at købe Bitcoin i 2021, kan dog være sikker – Bitcoin-loftet forventes ikke at blive realiseret før 2140.

Ligesom med Bitcoin kan enhver, der ønsker at investere i Bitcoin Cash, have spørgsmål om udbuds- og efterspørgselsmodellen for tokenet. I denne forstand har både BCH og BTC meget lignende legitimationsoplysninger.

Bitcoin Cash udvindes, ligesom Bitcoin. BCH-belønningen halveres også for at skabe en deflationseffekt, ligesom med sin forgænger. Derudover er, som vi har nævnt, det samlede udbud af BCH også begrænset til 21 millioner. Dette betyder, at forsyningskurven for Bitcoin Cash har en meget lignende bane til udbuddet af den oprindelige kryptokurrency.

Ting kan være lidt anderledes på efterspørgselssiden af ​​tingene. Bitcoin har set en stigning i efterspørgslen fra institutionelle investorer i de seneste måneder, men det samme kan ikke rigtig siges om Bitcoin Cash. Sidstnævnte er dog inkluderet i de kryptokurver, der understøttes på PayPal, så der er enhver mulighed for, at efterspørgslen efter BCH er ved at stige markant.

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Hvilken er den bedre investering?

Uanset om du vælger at investere i Bitcoin eller købe Bitcoin Cash i 2021, gør det aldrig ondt at forstå nogle få af de tekniske oplysninger. Imidlertid vil dette realistisk set kun gå så langt i at hjælpe dig med at forudsige fremtidige prisbevægelser og beslutte, hvilken der vil bevise den bedre investering.

For at opbygge et mere komplet billede gennemfører vi en tilbageblik på hvert tokens tidligere prisbevægelser for at få en idé om, hvilke markedskræfter der tidligere har stimuleret vækst og fastslå, om de kan gøre det igen i den nærmeste fremtid. Dette er især relevant for BTC og BCH, da deres priser altid påvirkes af deres respekterede halvings.

Ud over at overveje tidligere præstationer kan vi også se på, hvilke branchefigurer eller investeringskæmper, der måske ønsker at investere i Bitcoin Cash eller købe Bitcoin i 2021 – ofte er en betydelig interesse fra store aktører i sig selv nok til at drive et tokens pris op.

Bitcoin Cash vs Bitcoin – Nøgleforskelle

Bitcoin vs Bitcoin Cash: Prishistorik

At vælge at investere i kryptokurrency i 2021 inkluderer utvivlsomt betydelig risiko – ligesom de fleste former for investering. Mens ingen kan stille garantier for fremtidige prisbevægelser, kan et tilbageblik på en kryptovalutas historie i det mindste forbedre vores chancer for at foretage en mere realistisk fremskrivning..

BTC

Hvis du planlægger at købe Bitcoin i 2021, ved du sandsynligvis allerede noget om dens imponerende prisbevægelse. BTC handlede mere eller mindre for øre indtil de nåede $ 1 i 2011. Derefter begyndte tingene at tage fart, da flere institutioner flyttede til at investere i Bitcoin.

I 2013 havde BTC ramt $ 1.242 og begyndte at etablere sig som en seriøs investeringsmulighed. Dens prisbane var langt fra at være lige hældning, men da et stigende antal mennesker begyndte at investere i Bitcoin, blev token’s mere og mere værdifulde, og til sidst toppede de $ 19.783,06 i 2017.

For nylig, Bitcoin steg til en ny heltidshøjde på $ 48.364,06 i første halvdel af februar, og priserne viser intet tegn på aftagning i skrivende stund. Dette lover naturligvis godt for alle, der ønsker at købe Bitcoin i 2021, selvom det er en dyr tid at komme ind på markedet.

BCH

Bitcoin Cash havde en meget højere debutpris end de fleste kryptokurver, startende på omkring $ 600. Dette skyldtes mere, hvordan kryptoen blev til, snarere end ethvert indledende skyn med at investere i Bitcoin Cash.

I december 2017 havde BCH allerede nået imponerende $ 2.400, og mange industriinsidere spekulerede i, at det kunne afspejle Bitcoins prisbane. Dette blev dog snart afskåret, da savpriserne faldt ned til $ 704 ved starten af ​​2018.

Ting fortsatte med at gå ned ad bakke for BCH i hele 2018 og 2019 med priserne så lave som $ 107. Imidlertid genvandt Bitcoin Cash til $ 393 i begyndelsen af ​​2020 og for at klatre stejlt, før det nåede en 12-måneders højde på næsten $ 500 i begyndelsen af ​​februar. Endnu en gang blev det spekuleret i, at der ville være en stigning i folk, der ønsker at investere i Bitcoin Cash. Endnu en gang viste det sig at være forkert, og BCH faldt igen til omkring $ 149 senere i 2020.

Fremadrettet forbedredes tingene for BCH i hele 2020, og kryptoen oplevede ret stabile og konsistente prisstigninger, der sluttede året på over $ 340. I skrivende stund havde Bitcoin Cash nået imponerende $ 660,90.

Bitcoin vs Bitcoin Cash: Fremtidige forudsigelser

De fleste kryptoanalytikere bruger historisk prisbevægelse til at informere deres prognoser. Uanset om du agter at investere i Bitcoin Cash eller investere i Bitcoin, er de tekniske analyser af de førende analytiske platforme uden tvivl den bedste måde at få et indblik i, hvordan priserne kan bevæge sig i den nærmeste fremtid.

BTC

Der har været en masse spænding med hensyn til Bitcoins potentiale i de kommende måneder. For eksempel forudsiger DigitalCoinPrice, at Bitcoin har en meget reel chance for at nå et højeste niveau på 76.768 $ inden juni i år. I betragtning af at BTC havde ramt rekordhøje $ 51.914 i skrivende stund, er det let at se, hvordan denne forudsigelse kunne slå ud.

En anden førende platform, TradingBeasts, har for nylig justeret sine forudsigelser i lyset af BTC’s hidtil usete præstation. Det havde tidligere fastgjort BTC for at nå forudsigelse af et gennemsnit på $ 37.000 inden udgangen af ​​2021, men forudsiger nu $ 43.788 inden december 2021.

Selvfølgelig antyder dette, at den nylige stigning kan være kortvarig, og de, der vælger at investere i Bitcoin, kan forvente et fald i priserne på et tidspunkt i år.

bitcoin pris prognosediagram

WalletInvestor forudsiger dog ikke sådan noget, og dets prognose har BTC støt stigende gennem året og nået et gennemsnit på $ 55, 390,70 i løbet af de næste 10 måneder.

Alt i alt antyder analytikernes forudsigelser, at det at vælge at købe Bitcoin i 2021 kan være et godt skridt – forudsat at deres prognoser holder op.

Læs mere: Bitcoin-prisforudsigelse for 2021

BCH

De, der ønsker at købe Bitcoin Cash i 2021, vil også finde masser af positivitet omkring dens fremtidige prisbevægelser. Som det ofte er tilfældet med kryptokurver, har den prisstigning, BTC har oplevet, resulteret i et løft for markedet som helhed, og BCH handlede i skrivende stund til $ 724..

DigitalCoinPrice har revurderet sin prognose for BCH og forudsiger, at den kan nå $ 949,45 inden udgangen af ​​februar. BCH’s bane har dog ikke helt den samme konsistens som BTC, og platformen forudsiger, at Bitcoin Cash vil se sin værditop over $ 1.000 tre gange i løbet af sommeren, inden den falder til $ 965,32 ved årets udgang..

prognose for bitcoin kontantpris

I mellemtiden, WalletInvestor har en mere dæmpet prognose for Bitcoin Cash. Det forudsiger dog stadig en konstant prisstigning gennem året, hvor BCH kryber op måned for måned, indtil det når op på et gennemsnit på $ 757 inden december 2021.

På trods af at man i et vist omfang kører på Bitcoin’s coattails, kan det være en god mulighed at vælge at investere i Bitcoin Cash – især for dem der ønsker at erhverve en større andel med en mindre investering.

Læs mere: Bitcoin kontantprisanalyse for 2021

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Hvad eksperterne siger

Ekspertudtalelser kan ofte tjene som en indikator for branchens følelser over for kryptokurrency, men vigtigere, hvis de kommer fra en indflydelsesrig investor eller markedsleder, så kan en mening være tilstrækkelig til direkte at påvirke priserne.

Denne effekt blev for nylig set, da Bitcoins pris steg efter meddelelsen om, at Elon Musks Tesla havde investeret omkring $ 1,5 mia. I kryptokurrency. Nyheden sendte prisen på BTC op med 17% natten over.

Mens du vælger, om du vil købe Bitcoin i 2021, skal være en beslutning baseret på omhyggelig forskning, ville det ikke være en overdrivelse at sige, at de mest fremtrædende branchestemmer er optimistiske med hensyn til BTCs fremtid. Mike Novogratz og Citibanks Tom Fitzpatrick er blandt de stemmer, der forudsiger betydelig vækst, og selv tidligere skeptikere som Bernstein Researchs Inigo Fraser-Jenkins har lavet en U-turn og råder nu klienter til at investere i Bitcoin.

Hvilke eksperter anbefaler dog folk at købe Bitcoin Cash i 2021? Udtalelser er muligvis ikke helt så forenede, som de er til fordel for Bitcoin, men der er stadig masser af fremtrædende branchefigurer, der er mere end bullish på BCH.

Crypto-ekspert Roger Ver – der tidligere har vist en evne til nøjagtige forudsigelser – mener, at BCH er den sande realisering af Satoshi Nakamotos oprindelige vision for kryptokurrency og er overbevist om, at Bitcoin Cash vil fordoble sin værdi i 2021.

Andetsteds vælger den åbenlyse kryptoinvestor Kim Dotcom også at investere i Bitcoin Cash og forudsiger – måske noget optimistisk – at BCH kunne stige til over $ 3.000 ved udgangen af ​​2021 og beskriver det som “den ultimative platform for indtægtsgenerering”. De, der ønsker at købe Bitcoin Cash i 2021, skal dog tage de mere mærkelige forudsigelser med en knivspids salt.

Så er Bitcoin Cash bedre end Bitcoin?

Bitcoin Cash blev udråbt som den forbedrede Bitcoin, da den blev lanceret tilbage i 2017. Det har dog endnu ikke nøjagtigt været lykkedes at vælte sin forgænger. Men selvom det måske ikke er ‘bedre’, er der stadig masser af grunde til at investere i Bitcoin Cash, og mønten har stort potentiale som en valuta for dagligdagse detailtransaktioner – det kan diskuteres mere end den oprindelige Bitcoin.

I sidste ende kommer den endelige beslutning ned til dig. Hvilket i øjeblikket er den mest undervurderede mønt?

Find ud af svaret på det spørgsmål, du ved helt sikkert, om Bitcoin Cash er en bedre investering end Bitcoin!

Skal jeg investere i Bitcoin eller Bitcoin Cash?

Bitcoin har sjældent været ude af nyheden i de seneste uger, med flere store virksomheder, der signaliserer deres hensigt om at investere i Bitcoin. Dette har uundgåeligt ført til en stigning i afslappede observatører, der spekulerer på, om de skal købe Bitcoin i 2021. BTC kan faktisk være en meget god investering, men det er ikke uden risiko. Men Bitcoin Cash er billig pr. Mønt, hurtigere og har stadig masser af værdi. Det betyder ikke noget, om du investerer i Bitcoin eller Bitcoin Cash.

Begge kan gå godt sammen i samme portefølje. Investering i begge kan være en god idé, da de begge tilbyder værdi. De er begge gode til at handle og kan være endnu mere rentable med korrekt risikostyring og færdigheder.

Hvad er den største forskel mellem Bitcoin og Bitcoin Cash?

Når man overvejer Bitcoin Cash vs Bitcoin, er der et par vigtige forskelle, men den vigtigste for investorer at være opmærksom på er, at BCH har en meget hurtigere blokeringstid og som sådan var beregnet til at være mere nyttigt i dagligdagse detailtransaktioner..

Bitcoin Cash vs Bitcoin: Konklusion

Det kan synes at være et oplagt valg at investere i Bitcoin i stedet for at købe Bitcoin Cash i 2021 – førstnævnte ser ud til at være meget lavere risiko og med flere indikatorer, der tyder på betydelige prisstigninger. På trods af baggrunden for hver mønt er der imidlertid ingen grund til, at du faktisk skal vælge mellem dem.

Når det kommer til Bitcoin vs Bitcoin kontant, er det vanskeligt at kalde en klar vinder, og selv på trods af flere ligheder supplerer de to mønter stadig hinanden godt..

Hvis du vælger at købe Bitcoin i 2021, tager du uden tvivl vejen ind på kryptomarkedet med den laveste risiko, men hvis du vælger at investere i Bitcoin Cash, kan du erhverve en meget større andel til det samme udlæg.

Der kan være færre stemmer, der anbefaler folk at købe Bitcoin Cash i 2021, men det skal altid huskes, at kryptokurrencymarkedet ændres hurtigt, og stemningen kan ændre sig fra den ene dag til den næste. Hvis f.eks. BCH viser sig værd at være et solidt alternativ til daglige transaktioner i de kommende måneder, så vil de, der valgte at investere i Bitcoin Cash tidligere, være foran pakken, når det kommer til afkast..

Bitcoin er et fremragende investeringsaktiv på grund af, hvor kraftige prissvingningerne er, og den langsigtede styrkelse i henhold til dens prisforudsigelser. Bitcoin Cash lyder også som om det er lige så spændende på grund af $ 700 pr. Mønt i øjeblikket og $ 4.000 pr. Mønt forudsigelser, det er meget lettere at eje dusinvis af BTC i stedet for BTC, og afkastet er lige så stærkt, hvis ikke bedre.

Uanset om du beslutter at investere i Bitcoin Cash eller dets forgænger, skal du huske, at der er risiko involveret – eksperter kan tage fejl, og prisforudsigelser er på ingen måde garanteret. Som altid involverede de bedste investeringsstrategier en diversificeret portefølje for at mindske risikoen.

Sådan investeres i kryptovaluta i 2021

Uanset om du ønsker at investere i Bitcoin Cash eller købe Bitcoin i 2021, skal du finde en velrenommeret mægler for at lette eventuelle transaktioner. Vi anbefaler eToro som en topplatform for de fleste investorer, da den tilbyder handel med alle de store kryptokurver og har en meget brugervenlig grænseflade.

Den første ting, du skal gøre, er at åbne en konto, som indebærer at indtaste et par detaljer, før du uploader en kopi af dit pas eller kørekort for at bekræfte din identitet. Hele processen kan afsluttes på få minutter, og når du er i gang, har du adgang til banebrydende handels- og analyseværktøjer.

De fleste nybegynderinvestorer bør sandsynligvis starte med Bitcoin vs Bitcoin Cash, da det præsenterer en mere stabil investering, men med den rigtige strategi kan du hurtigt begynde at diversificere din portefølje for at drage fordel af prisbevægelsen for andre kryptovalutaer.

Nu kender du de kritiske forskelle mellem BTC og BCH. Hvis du føler dig inspireret til at købe Bitcoin eller Bitcoin kontanter, eller denne artikel har givet noget ekstra indblik i din eksisterende viden om investering, kan du være glad for at vide, at eToro giver mulighed for at købe Crypto-aktiver og handle CFD’er på op til 90+ kryptokurver.

eToro – Top Cryptocurrency Platform

eToro har vist sig at være troværdige inden for Crypto-branchen i mange år – vi anbefaler, at du prøver dem.

Virtuelle valutaer er meget ustabile. Din kapital er i fare.

FAQ

Hvor kan jeg købe Bitcoin Cash i 2021?

Hvis du ønsker at købe Bitcoin Cash i 2021, skal du finde en mægler eller børs, der kan lette transaktionen. Vi anbefaler normalt eToro som en god platform for de nye på markedet, da den tilbyder en brugervenlig grænseflade og masser af uddannelsesmæssige ressourcer.

Hvilken krypto skal jeg investere i i 2021?

Hvis du vil investere i kryptokurrency i 2021, skal du undersøge hvert token nøje og beslutte, hvilken der bedst passer til dine investeringsmål. Du finder ud af, at mange nybegynderinvestorer rådes til at købe Bitcoin i 2021, men der er masser af andre muligheder på markedet. Bare vær opmærksom på, at jo mere obskure altcoins bærer større risiko end de mere etablerede tokens.

Bitcoin Vs. Andre kryptovalutaer

  • Bitcoin vs. Ethereum
  • Bitcoin vs Ripple
  • Bitcoin mod Cardano
  • Bitcoin vs Dogecoin
  • Bitcoin vs. Binance-mønt
  • Top 10 vigtigste kryptovalutaer end Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Please Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner